![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Witam
![]() Wpadłam się tylko przywitać,mam mnóstwo nauki,poza tym wczoraj miałam zepsuty chwilowo komputer,i net mi nie chodził,w ogóle martwię się,bo nie wiem czy pojadę z TŻ-tem na wakacje (rodzice zbytnio kasy nie mają ![]() Nawet nie poczytam tego co napisałyście,zerknę tylko szybko na jakieś wątki i zmykam się dalej uczyć ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamień się urodą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() też mi się zdaje ze jeszcze zatęsknimy za tymi egzaminami.. chociaż teraz trudno nam to sobie wyobrazić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zakręcona jestem od wczoraj strasznie,tu TŻ, tu koleżanki, nawet nie miałam czasu zajrzeć ![]() a teraz muszę śmigać do nauki bo jutro mam zaliczenie z lektury której jeszcze nie zaczęłam czytać ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() dawno tu nie pisalam, ale ostatno bylam tak zabiegana, ze nie mialam na nic czasu. mam nadzieje, ze mi wybaczycie, bo probowalam kontaktowac sie z wami telepatycznie ![]() dzisiaj pierwszy dzien szkoly po feriach.. nienawidze poniedzialkow ![]() ![]() podsumowujac ferie - czas spedzony z tz oceniam jako bardzo pozytywny, nie mam na co narzekac. mozecie mi zazdroscic takiego chlopaka ![]() ale jesli chodzi o te nieciekawa strone.. mialam mnostwo napadow. policzylam wszystkie zjedzone czekolady (7 przez 14 dni- moj rekord ![]() a poza tym? bylam pierwszy raz na bilardzie. nie spodziewalam sie, ze mozna byc takim beztalenciem, nawet w bile nie trafialam mimo zmudnego celowania ![]() ![]() ![]() ![]() no i koniec dobrego. szkola mnie przeraza. ale na szczescie mam juz zaplanowane wakacje i mam nadzieje, ze wszytsko wypali ![]() moze wpadne pozniej, ana razie musze poleniuchowac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() a to prawo prasowe masz może z kimś od nas z wydziału? pytam z ciekawości, bo mój ćwiczeniowiec z cywila się w tym specjalizuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Superchic(k): Pędziwiatrem dawaj zdjęcie nowej fryzury!
gujana: Życze miłego i przede wszystkim szybkiego przemeblowania ![]() agness: Miłej nauki i nie zapomnij znalesc czasu dla siebie. Trzymaj sie cieplutko ![]() Ewusia: Istne urwanie głowy. Skad ja to znam :embarrassment: Wytrwasz ![]() phenomenko: Zazdroscimy TZa, oj zazdroscimy ![]() ![]() Tak mnie wciagnela ta recenzja ze musze wybrac sie na film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() A mnie znowu wkopali w gotowanie jutrzejszego obiadu ehh... Przynajmniej nie nerzekam na nadmiar wolnego czasu ![]() ![]()
#186 |
Zadomowienie
|
Dawno mnie tu nie było
![]() Yhhh coś wpadłam w niemały dołek psychiczny. Od kilku dni non-stop mam spięcia i z matką jej narzekaniem i despotyzmem, o środowym koncercie w UK mogę se pomarzy (bo NIE i koniec) ,ciągle słucham paplaniny o zbliżającej się operacji . Znów nie poszłam do szkoły. Po prostu,nie wytrzymałabym tam, musiałam wyjść na kilkugodzinny spacer po plaży,ulicach ,aby odreagować. Ba 'wisi mi i powiewa' i matura i szkoła , zresztą już wszystko. Na jedzenie dosłownie patrzeć nie mogę (po prostu stres odbiera apetyt,trawienie skurcza żołądek) ,jedyne co piję litrami soki warzywne , łykam ziołowe proszki uspakajające,acz skutek marny . Tak dalej a trzeba będzie pomyśleć o wizycie u specjalisty i recepcie na coś skuteczniejszego o_O Najchętniej wyjechałabym w siną dal i zaczęła wszystko od nowa,lepiej,przyjemniej (filozoficzna sie zrobiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jutro zrobię i pokażę ![]() Cytat:
![]() A co do dołków... no cóż, czasem przyda się taki odpoczynek od wszystkiego, totalna olewka... byleby za długo nie trwał, to też nie dobrze ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Tamo: Tak kase wydałam z własnej kieszeni... A zakupy to oczywiscie ze bialko przewazalo xD Chociaz cos innego tez by sie znalazło.
Superchic(k): Ja tez czekam na fote.^^ A kolezanka to mysle ze Ci chciala komplemetn palnac. To ze mialas twarz jak szczur chodzilo jej pewnie o to ze mialas chudziutka i dlatego. Na pewno nie chciala zle. schism_: Moze jednak przekonasz mame na wyjazd? Chwila olewki jest dobra ,ale nie na dluzsza mete. Nie mozesz zaniedbac szkoly i jedzenia. Wiem o tym ze dasz sobie rade bo silna z ciebie dziewczyna. Tez sobie mysle ze jak sie dorobie kasy to kupie dom w Los Angeles i bede zyla swoim zyciem.Bez nikogo bliskiego-sama... Black-lulu: To pochwal sie czy obiad im smakowal ^^. A na pewno wyjdzie pyszny. A sos zrob sama.Na pewno bedzie lepszy. madame_apple: Gratulacje ! Zdolna z ciebie dziewucha xD phenomena: UWielbiam grac w bilarda. Ja nie bede skromna i powiem ze bilard od dziecinstwa nie sprawia mi trudnosci. Ale Ty poduczysz sie jeszcze troche i zobaczysz ze wszystkich ograsz. To wcale nie takie trudne.Kilogramami sie nie przejmuj. Na pewno ci sie przytylo? Po coz sie zakochalam w sportowcu? Oprocz pilki calgo swiata nie widzi...Obawiam sie ze gdybym byla jego dziewczyna to chyba bym byla na 2 miejscu zawsze.. Takze chyba odpuszczam sobie poferiowe podrywanie go. A samotnosc dalej bedzie rzadzila moim zyciem... |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Witam i rączki całuje
![]() ![]() Oj dzisiaj miałam zabiegany dzień,szkoła -dostałam kapę za to,że źle zrobiłam zadanie,ale nie przejmuję się tym zbytnio ![]() ![]() A później poszłyśmy z koleżanką na zakupy,bo jej mama ma jutro urodziny i chciała jej kupić prezent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Później korki z matmy ![]() ![]()
#190 | |||||||||||||||||||
Zadomowienie
|
ależ dziarsko sunie ten wątek
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Spaza, facet jest od Was z wpia, ale z tego co jest od wstępu do prawoznawstwa i teorii państwa i prawa... dr Paweł S. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() btw. też spałabym całe dnie ![]() Cytat:
Na fotkę czekam z niecierpliwością ![]() Cytat:
też niedawno robiłam reorganizację totalną mojego pokoju ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do wakacji z TŻ - trzymam kciuki, żeby się udało, zawsze możecie znaleźć jakieś w miarę tanie miejsce, byle razem ![]() Cytat:
![]() to ta lektura "po polsku"? mam nadzieję, że ciekawa, powodzenia na zalce, będę ostro kciukować ![]() Za Ciebie Milkuś też bo o ile pamiętam jutro exam masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() btw. też niedługo zabiorę się chyba za planowanie wakacji... tylko jak tu planować kiedy praktyki nad głową wiszą w niewiadomym terminie? ech no i cały czas się zastanawiam nad wyjazdem do pracy, czas najwyższy podjąć w końcu jakąś decyzję, echh... Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do mamy, to myślę, że ona po prostu jest zestresowana Twoją operacją i stąd wynikają sprzeczki... Poza tym echh...mamy jakie są nie od dziś wiadomo - kochane, ale bardzo często trudno z nimi dojść do porozumienia ![]() Cytat:
![]() Lolciu, rozumiem, że testować będziesz krem, a nie bardzo przystojnego aptekarza? ![]() Ale mi dobrze ![]() ![]() ![]() MIłego wieczorku ;*
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko niestety tylko krem,bo wolałabym tego aptekarza
![]() ![]()
#192 |
Zakorzenienie
|
![]()
akuku
![]()
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
Lolciu : Widzę, że pociągają cię faceci z aspirynką
![]() ![]() ![]() Tamo: Akuku ![]()
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zobaczymy czy moja redukcja zadziala.. ![]() madame_apple ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście to nie ten, ale wiem o kogo chodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Oglądałyście może Tele Kamery ? ![]() Jeśli tak, to czy zwróciłyście uwage na mine Dody, gdy okazało się, że nie wygrała ? ![]() Cały dzień przed kompem ![]() Ale wogóle nie miałam czasu aby tu wpaść ![]() ![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
boli mnie głowa, mam dość siedzenia w domu, moja siostra pokłóciła się z trzema nazwijmy to "najbardziej wpływowymi dziewczynami" z mojej klasy (tak naprawde to powoli sie staczają, no ale cóż - "elita"
![]() mi to tam akurat lata ale troche sie niesprawiedliwych rzeczy na swój temat naczytałam... dobrze że zostały własciwie trzy miesiące... a... i w końcu dostałam okres ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluje tego okresu... ![]() ![]() Chyba idę do łóżka Kobietki, spać mi się chce, choć wiem, że jak się położe to mi się odechce ![]() ![]() Dobranoc Kochane ![]() Do jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
siostra ma 14 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam
![]() ![]() phenomena - TŻ-a wspaniałego zazdroszczę, a jakże ![]() ![]() schism_ - mam nadzieję ze dołek jednak przejściowy... ![]() ![]() ![]() Jabłuszko - ano, ta po polsku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lolcia - Ty diablico ![]() ![]() ![]() ![]() Aśku- współczuję ![]() ![]() ![]() idę bo już nie wiem jak mam siedzieć (siedziałam przy biurku bo w łóżku zasypiałam ![]() ![]() Miłych snów Dziewuszki ![]() trzymam kciuki za wszystkie egzaminy, klasówki i inne ważne jutrzejsze sprawy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
ja też się już zbieram do spania
![]() ewusiu - podziwiam, że to nadrobiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane ;*
Dzisiaj już smigam do szkoły, ogólnie dobrze się czuję ![]() ![]() ![]() Asiu - oleeeej te typiary. Mi opinia takich ludzi na mój temat po prostu zwisa i powiewa, albo jak to mówi mój kumpel:"Mi to wisi koło pisi" ![]() Miłego dnia ;*
#203 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam dziś na 9 do szkoły, bo nie mamy polskiego (pani na szkoleniu huurraa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha tak na marginesie.. Dzisiaj rano zważyłam się (zazwyczaj robię to w poniedziałki, ale wczoraj nie zdążyłam) i waga wskazała kilogram więcej niż tydzień temu oO. To chyba trochę niemożliwe, bo w niedzielę sprawdzałam pierwszą cyfrę i była jeszcze 4 z przodu, a teraz już 5 i ponad O.O! Usprawiedliwiam to tym, że wczoraj przed spaniem wypiłam 0,6 litra płynu, ale w sumie sama nie wiem bo rano byłam w wc... Mam nadzieję, że nie przytyłam naprawdę, jeszcze jutro się zważę i pojutrze (dla dokładności), ale jeśli tak to zaczynam redukcję, nie ma bata! Zmyykam zaraz do szkoły, potem Wam jeszcze opowiem co mnie dziś czeka wieczorem xD ![]() ![]() ![]() I dziś pierwszy dzień w nowej fryzurze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
eee.. nie dię jednak do szkoły. Jeden dzien lenistwa się przyda
![]() ![]()
#205 |
Rozeznanie
|
Kukurykuuu
![]() ![]()
#206 |
Zakorzenienie
|
Feel
![]()
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nefre: Przyda sie przyda tylko potem zaleglosci. Superchic(k): Oczywiscie ze zdaj relacje jak skomentowali Twoj fryz. Na pewno dodstaniesz wiele komplementow. A co do wagi...to moze woda zatrzymala ci sie w organizmie? Blagam nie zaczynaj znow redukcji.Przeciez to kilo mniej ci zycia nie zmieni zbytnio no nie? tamonita: Widzialam mine Dody...Wstretny zarozumialec ^^. madame_apple: No wiesz..ok.. ja toleruje to ze faceci kochaja noge ,ale zeby to bylo dla nich calym swiatem? Caly czas gdy gadamy to tylko : noga,noga,noga ! Mam tego serdecznie dosc. Dzis nie wychodze z domu nawet na 5 min. Skorzystam z wolnego poki moge. Doucze sie trenu,zrobie zadania z majcy,poczytam broszurke... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
To dobrze... Bylabym bylanbym bardzo rozczarowana gdyby wygrala zawodząco-wyjaca Steczkowska albo Edyta "podarta papa" Górniak. Dode moze i bym zdzierżyła zle zachwycona tez bym nie byla. To w takim razie "Jest juz ciemno na nanana na"
![]()
#209 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Dzien dobry dziewczyny, swstalam sobie nawet wyspana, ide do lazienki, patrze w lustro i ![]() ![]() ![]() dzis u nas Srove Tuesday (Pancake Day) czyli takie cos jak nasz Tlusty Czwartek tylko,ze jedza nalesniki (zazwyczaj z cukrem i sokiem z cytryny,pyszne mimo,ze na poczatku balam sie sprobwac) ![]() no to uciekam powoli, postram sie zamaskowac jakos ta plame, tylke ze swedzi to jak diabli.. Mileog dnia!! ![]()
#210 |
Zakorzenienie
|
Baby14- zaleglosci wlasnie lece nadrabiac. W sensie, ze uczyć się
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.