Lutówki 2017 ❤ cz. II - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-05, 10:07   #4081
karnataka
Raczkowanie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II

hahah Ja ogólnie jak nie mam w domu, to nie jem. Wczesniej nie dałam bo tak jakoś. A teraz niestety ale jak mam napady głodu, a robie obiad i nie zdążę nic na szybko to zjadam jakiegos cukierka czy cos i mam spokoj na jakiś czas, aż zrobie cos normalnego do jedzenia. A z tym słodkim to juz sprawdzłam, tylko nie wiem czy u każdego tak bedzie (smyranie czuje od 14-15tc). W srode mamy wizyte i broń Boże słodkiego jesli chcemy podejrzec to i owo
karnataka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 10:09   #4082
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzkka Pokaż wiadomość
Sprowadzasz na zła drogę! Zjem dziś wszystko co jest słodkiego w domu chociaż od kiedy jestem w ciąży nie jem słodyczy wcale bo mi nie smakują! Może w końcu mała ruszy dupcie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
szczęściara!!! ja najchętniej bym jadła tylko słodycze i owoce, jakaś mania. jak zjem coś normalnego (zupa), to mam 70% szans na to, że bedzie zwrócone

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez karnataka Pokaż wiadomość
W srode mamy wizyte i broń Boże słodkiego jesli chcemy podejrzec to i owo
to prawda, ja przed genetycznym zjadłam kilka żelek i maly tak skakał, że ciężko go było pomierzyć, trzeba było czekać aż się uspokoi
Stary 2016-09-05, 10:17   #4083
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
szczęściara!!! ja najchętniej bym jadła tylko słodycze i owoce, jakaś mania. jak zjem coś normalnego (zupa), to mam 70% szans na to, że bedzie zwrócone

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

to prawda, ja przed genetycznym zjadłam kilka żelek i maly tak skakał, że ciężko go było pomierzyć, trzeba było czekać aż się uspokoi
Owoce tak! 😍😍😍 od 20 mąż pilnuje lodówki żebym ich nie wykradała bo uciekałam z talerzem owoców do łóżka a potem brzuch mnie bolał 😂 ale czekolada i słodycze fuj! Chętnie jem mięso w ciąży w przeciwieństwie do Ciebie... I ja mam mieć dziewczynkę, zaprzeczam przesądom

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Dynaa Pokaż wiadomość
Hmm, u mnie w pracy ciagle mowia, ze ciaza to nie choroba. Strach soe odezwac bo zaraz komentarze od reszty dziewczyn, ze sie piescimy ze soba (jest nas kilka w ciazy). W ogole tu w Anglii do 13 tyg nie uznaja ciazy.. Jak bylam w 13 tyg, pojechalam na maternity emergency a oni mi powiedzieli, ze mnie nie przyjma bo przyjmuja od 18 tyg.. :/

W DE to samo! Na każdym kroku słyszę: ciąża to nie choroba! Nawet jak plamienie miałam to nie było mowy o 1 dniu zwolnienia... I wolne dopiero na 6 tygodni przed porodem...

Zgadzam się ciąża to nie choroba, ale nie każdy znosi ją dobrze (nie mówię tu o sobie) a niektóre z nas mają ogromne problemy od samego początku...

zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 10:20   #4084
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Owoce tak! 😍😍😍 od 20 mąż pilnuje lodówki żebym ich nie wykradała bo uciekałam z talerzem owoców do łóżka a potem brzuch mnie bolał 😂 ale czekolada i słodycze fuj! Chętnie jem mięso w ciąży w przeciwieństwie do Ciebie... I ja mam mieć dziewczynkę, zaprzeczam przesądom

bo te zachcianki ciążowe i płeć to bujda
ja po tym syfie co zjadam byłam pewna, że będzie dziewczynka pomimo pierwszych przeczuć na chłopca, a teraz wszystko wskazuje na synka.
tak samo kształt brzucha, przecież on zalezy tylko od tego jaką ma się sylwetkę i w jakim stanie mięśnie brzucha. ale niektórzy wierzą w te glupoty my jesteśmy przykładami, że to wróżenie z fusów
ale ja miałam jeden objaw na chłopca, nie wiem jaki procent kobiet doświadcza tego, ale ok 8-11 tygodnia ciąży miałam napad owłosienia na całym ciele, jakbym miała w sobie fabrykę testosteronu... musiałam codziennie usuwać owłosienie, nawet brzuch mi zaatakowało. na szczęście minęło tak szybko jak się pojawiło
Stary 2016-09-05, 10:24   #4085
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
ja po tym syfie co zjadam byłam pewna, że będzie dziewczynka pomimo pierwszych przeczuć na chłopca, a teraz wszystko wskazuje na synka.
tak samo kształt brzucha, przecież on zalezy tylko od tego jaką ma się sylwetkę i w jakim stanie mięśnie brzucha. ale niektórzy wierzą w te glupoty my jesteśmy przykładami, że to wróżenie z fusów
ale ja miałam jeden objaw na chłopca, nie wiem jaki procent kobiet doświadcza tego, ale ok 8-11 tygodnia ciąży miałam napad owłosienia na całym ciele, jakbym miała w sobie fabrykę testosteronu... musiałam codziennie usuwać owłosienie, nawet brzuch mi zaatakowało. na szczęście minęło tak szybko jak się pojawiło
Z tym owłosieniem to też moim zdaniem pic na wodę, bo miałam tak samo, a u mnie ma być dziewczynka
Stary 2016-09-05, 10:25   #4086
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi włosami na brzuchu to też miałam a dziewczynka w dostawie chyba 😝

Dowiemy się na 100% w lutym 😃😃😃

Stary 2016-09-05, 10:28   #4087
mariea
Zakorzenienie

zapominam gina się o to spytać, ciągle są inne pytania
widocznie skoro macie mieć dziewczynki to winą są tylko jakieś zaburzenia hormonalne w ciąży i tyle
Stary 2016-09-05, 10:35   #4088
MartaMagda
Zakorzenienie

Dziewczyny, gdzie Wy dokładnie czujecie ruchy?

Ja czasami czuję po lewej stronie takie puknięcia, ale tylko po lewej i nie wiem, czy to ruchy czy jelita jednak
Stary 2016-09-05, 10:35   #4089
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
widocznie skoro macie mieć dziewczynki to winą są tylko jakieś zaburzenia hormonalne w ciąży i tyle
To trwało u mnie z tydzień, dwa ciemna sierść przy pepku, która potem zniknęła 😄😎

Stary 2016-09-05, 10:37   #4090
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
To trwało u mnie z tydzień, dwa ciemna sierść przy pepku, która potem zniknęła 😄😎

mi oprócz tego na nogach strasznie szybko rosły włosy
Stary 2016-09-05, 10:40   #4091
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
mi oprócz tego na nogach strasznie szybko rosły włosy
Aaa to nie

Kupiłam monitor serca ten AngelSounds 😍 magia!!!!

Stary 2016-09-05, 10:41   #4092
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość

Ja czasami czuję po lewej stronie takie puknięcia, ale tylko po lewej i nie wiem, czy to ruchy czy jelita jednak
Ja po lewej stronie na dole.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 10:42   #4093
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo nisko, niziutko pod pępkiem. Raz na środku, raz po bokach, zależy jak dzidziuś ułożony
Stary 2016-09-05, 10:46   #4094
karnataka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość

To najlepiej jak te wszystkie stare położne mówią, że teraz kobiety są słabsze i gorzej znoszą poród i dla własnego widzimisę wybierają cesarki ale przetłumacz starej babie, ze czasy się zmieniają, a kobiety caly czas rodzą jak 30 lat temu. Wystarczy poczytać na fundacji "Rodzic po ludzku" jak powinno byc, a jak jest nadal i to jest przykre...
Tylko nie biorą poprawki, że zmienil sie styl życia. Ja np. mam siedzacą biurkową prace. Siłownia dla mnie jak za kare, mimo że mam dosłownie pod nosem. Jeszcze na studiach to jakos o siebie dbałam (bez zażynania), a jak zaczełam prace to zwyczajnie w świecie sie nie chce.

Cytat:
Ja nie wierze w przesady. Ciezko medycznie wyjaśnic wróżenie po kształcie brzucha, zachciankach itp. Gdzieś natknełam sie na badanie wzrostu hcg na poczatku ciąży w stosunku do danej płci, ale nie było jeszcze wyników jako takich. Ale też podejrzewam, że to żadne randomizowane.

Cytat:

Nie wiem jak to odniesiesz do jednego... Lewego czuje jakby po lewej stronie od pepka, 2cm w dół. A prawego - 5cm na prawo i z 5cm w dól I to bardziej przypomina jakbys opuszkiem przejechała po skórze.
karnataka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 10:47   #4095
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa to nie

Kupiłam monitor serca ten AngelSounds magia!!!!

A co to?

justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 10:48   #4096
Migotka0693
Raczkowanie

Karnataka podziwiam Cię zazdroszcze siły walk. Nie jedna osoba poddała by sie na twoim miejscu. Czuc od Ciebie mega sile i pozytywizm

Mariea ja gdy pierwszy raz tak wyrazie poczulam szkraba mialam łzy w oczach 😅😊
Migotka0693 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 10:50   #4097
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ja dziś 17+0 i nic raczej nie czuje. Wydawało mi sie ale teraz myśle ze to były jelita.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 10:52   #4098
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
A co to?

Podsłuch 😃 takie urządzonko, którym możesz posłuchać przez brzuch jak bije serduszko 😍❤

Stary 2016-09-05, 10:53   #4099
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Podsłuch takie urządzonko, którym możesz posłuchać przez brzuch jak bije serduszko

A ile takie cudo kosztuje?

justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 10:57   #4100
keepsmil3
Zadomowienie

Cytat:

Ja kupowałam za jakieś 140 zł z wysyłką

keepsmil3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 11:00   #4101
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kupiłam używane za 20€

Stary 2016-09-05, 11:11   #4102
Fantazja_
Zakorzenienie

Wczoraj zasnęłam na 3 godziny i znów poszłam spać i tyle nadrabiania w czytaniu

Cytat:
Ja nie wiem jak rozwiązać sytuacje z wanienką, bo z racji małego mieszkania nie wcisnę nigdzie stelaża do wanienki i nie wiem czy nie kupic po prostu małej zgrabnej wanienki i wkładać ja albo do wanny, albo kłaść na płytkach w łazience na czas kąpania

my raczej ze stelaża zrezygnujemy, jakoś sobie poradzimy, a też mamy nieduże mieszkanie

Cytat:
My wciąż na wynajmowanym, bo się sprawa kredytu jeszcze nie zakończyła, ale nie chcę stelażu do wanienki. Będę ją stawiać na stoliku kawowym, który kupiłam kilka lat temu. Jest mały i wąski, i wydaje mi się, że będzie idealny

Na podłodze to bym się chyba nie podjęła kąpieli w ciągu 6 tygodni, kiedy będę dochodzić do siebie. Generalnie wizja mojej kondycji fizycznej w połogu mnie przeraża ale przynajmniej okazało się, że mój tata ma specjalną poduszkę, która może być też poduszką poporodową do siedzenia także liczę, że w razie czego sobie ulżę
połóg.....o tym na ten moment nie chcę myśleć...jeśli naturalnie to jak to z tym kroczem będzie...ajć, a jeśli cesarka to już wogóle aaaałaaa

Cytat:
Napisane przez Dynaa Pokaż wiadomość
Hmm, u mnie w pracy ciagle mowia, ze ciaza to nie choroba. Strach soe odezwac bo zaraz komentarze od reszty dziewczyn, ze sie piescimy ze soba (jest nas kilka w ciazy). W ogole tu w Anglii do 13 tyg nie uznaja ciazy.. Jak bylam w 13 tyg, pojechalam na maternity emergency a oni mi powiedzieli, ze mnie nie przyjma bo przyjmuja od 18 tyg.. :/

skandal...Mi tak też lekarz powiedział, mimo plamień, które miałam, pojawiły się nagle w pracy. Pierwsza ciąża to wiadomo, że wszystkim się martwię. Wiadomo, że to nie choroba, ale każda inaczej ciążę znosi...ja teraz czuję się bdb...ale do pracy wątpliwe, czy chciałabym wrócić (zresztą u mnie wszystkie dziewczyny, łącznie z kierowniczkami odrazu na zwolnienie szły)...stres, mobbing, praca z klientem, czasem po wieczornej dniówce z płaczem się wychodziło. A nie jestem lelum polelum, nie użalam się nad sobą, ale nerwy kumulują się przez cały dzień

Cytat:
dziewczyny, naprawdę autentycznie dziecko mi pływa w brzuchu, właśnie mi łza leci, szkoda że TZ nie ma i nie może poczuć, jestem zachwycona. chcę to ciągle czuć
aaaa zazdroszczę :lov e:

Cytat:
Ja przeszłam chyba wszystko co moglam, aż sie poddałam. Ale w innym sensie Ja pierwsze co czułam to pekajace pecherzyki. Potem przeszlo w smyranie. A jak chcesz poczuc bardzij to zjedz cos mega słodkiego Ja zrobilam taki tescik - 4 krówki i po 20 min i jedno i drugie dało o sobie znac. A wczoraj wieczorem zjadłam dwa kawałki bloku, mąż myślał ze jak tak ciagle "puka" to moze wzdecia bo to nie mozliwe zeby tak ciagle...
oooooo mi smaka zrobiłaś, nie odpuszczę, muszę dziś dorwać

Cytat:
ja ostatnio do gina poszłam z karteczką z pytaniami, bo poprzednim razem zapomniałam o kilka rzeczy zapytać...

Cytat:

ja mam tylko pojedyncze puknięcia tak poniżej pępka...też się zastanawiam. Wieczorem jak położę się na plecach to częściej poczuję niż w ciągu dnia. Czekam na to, co Mariea

Dziewczyny mam do Was pytanie. Jeszcze za wcześnie, ale...co sądzicie o szczepionkach skojarzonych. Dziś rano na FB na sosrodzice.pl wpadł mi artykuł z filmem o tych szczepionkach i potwierdzonym autyzmem u pewnej części dzieci. Co robiły mamy, które jedne pociechy już mają?
Fantazja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 11:16   #4103
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Witaj faktycznie TP bliskie, ale przy dwójce i moich niewielkich gabarytach od pasa w górę to ciężko to widzę . U mnie też 2k2o wiec najbezpieczniejsza opcja.
Ja tych butelek to po 2-3 na jednego człowieka. I o ile butelki to nie taki problem, to smoczki dla mnie abstrakcja. Musze wydatki rozłożyć wcześniej bo w połowie października zaczynamy w mieszkaniu generalny remont i wyjeżdżamy na wieś z dala od świata. 3 tyg poza zasięgiem sklepów. Musze wiec do padziernika większość rzeczy takich podstawowych ogarnąć. A reszte juz przez internet. Ja niestety od początku mam ciężko bo leżałam w szpitalu z krwawieniem, dwa razy. Teraz co i jak czuje klucie, za długo stoję albo coś robię to twardnieje brzuch i ciągnie. Czasem mam wrażenie ze chyba tylko ja taka ofiarą losu. Juz nawet nie próbuje udowadniac komukolwiek ze w moim przypadku ciąża to nie choroba bo zaraz na złość coś się dzieje.
Juz mam na oku wózek ABC zoom, jeden za drugim.
Co do lozeczek- ja nie będę wymyślać. Może przy jednym to bralabym jakiś fajne, przy dwojce- oby tani i praktyczny

Ja z wózkiem jeszcze nie wiem, łóżeczko mam po córce i kupię jeszcze jedno takie samo.
Mój lekarz zawsze powtarza, że ciąża bliźniacza jest ciążą wysokiego ryzyka, i trzeba uważać, dlatego co 2 tyg mam wizytę, dziś mam wizytę o 20:30 i mam nadzieję, że jeszcze raz się upewni, co do płci
Cytat:
Ja przeszłam chyba wszystko co moglam, aż sie poddałam. Ale w innym sensie Ja pierwsze co czułam to pekajace pecherzyki. Potem przeszlo w smyranie. A jak chcesz poczuc bardzij to zjedz cos mega słodkiego Ja zrobilam taki tescik - 4 krówki i po 20 min i jedno i drugie dało o sobie znac. A wczoraj wieczorem zjadłam dwa kawałki bloku, mąż myślał ze jak tak ciagle "puka" to moze wzdecia bo to nie mozliwe zeby tak ciagle...

Zobaczysz, ze bedzie coraz bardziej wyraźnie. Mój lewy właśnie sie obudził bo smyra..Prawy leniuch wiec po południu dostaje energii, ale jego bardziej czuje przez skóre niż "od srodka"

Co do wanienek. Ja niby mam 3 pokoje (nie za duze), ale nie chce chyba zagracac mieszkania kolejnymi rzeczami. Może sie rozmysle, bo kąpac dwójke to może byc wyzwanie Na podłodze odpada, bo mam amstaffa ktory uwielbia wode i bedzie podpijac i sama sie ładowac
U mnie szaleństwo po soku pomarańczowym,albo owocach

Jeżeli chodzi o kąpanie, to kupiliśmy stelaż drewniany, było bardzo wygodnie, zwłaszcza, że ja po cc byłam i przy takim schylaniu, kucaniu ciągła mnie rana
Teraz też będę go używać, mamy dokładnie taki sam http://imged.pl/1454/stojak-drewnian...ge-1836454.jpg
Stary 2016-09-05, 11:34   #4104
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie największy szał był po makaronie z pesto owoce i słodkie średnio moje dziecię ruszają...

Cytat:
.

dziewczyny, naprawdę autentycznie dziecko mi pływa w brzuchu, właśnie mi łza leci, szkoda że TZ nie ma i nie może poczuć, jestem zachwycona. chcę to ciągle czuć

ja też wyczerpuje ruchów ale czasami są w hm złym momencie... Rano mąż coś tu się zabiera, zapowiada się a ja nagle oczy jak jakaś lalka anime i mówię "Kropek się rusza!!" cala akcja przerwana, kładziemy ręce ba brzuch, maz całuję i wyczekujemy ruchów po zabawie...

Cytat:

Ja wszędzie... Jak czujesz pęknięcie to połóż na macice rękę i powinno pojawić się kolejne... U mnie mało kiedy jest raz i koniec... Ale nie wiem czy to zasada...

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Bardzo nisko, niziutko pod pępkiem. Raz na środku, raz po bokach, zależy jak dzidziuś ułożony
Dokładnie.. Dziś rano był taki bulgot że chyba a fikolka robił

Witam drogie Panie
Co do wanienki to nie wiem na czym będziemy jó trzymać... Pewnie na komodzie )
Stary 2016-09-05, 11:39   #4105
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:

Moje dziecko chyba na słodkie nie reaguje. Ostatnio napiłam sie coli, a i tak nic nie poczułam przed genetycznym miałam robiona glukozę i lekarz nic nie narzekał, ze maleństwo szaleje a przeciez wypiłam samą słodycz...

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja dziś 17+0 i nic raczej nie czuje. Wydawało mi sie ale teraz myśle ze to były jelita.
Ja to samo, tez dzisiaj 17+0 i nic nie czuje.

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ja z wózkiem jeszcze nie wiem, łóżeczko mam po córce i kupię jeszcze jedno takie samo.
Mój lekarz zawsze powtarza, że ciąża bliźniacza jest ciążą wysokiego ryzyka, i trzeba uważać, dlatego co 2 tyg mam wizytę, dziś mam wizytę o 20:30 i mam nadzieję, że jeszcze raz się upewni, co do płci

U mnie szaleństwo po soku pomarańczowym,albo owocach

Jeżeli chodzi o kąpanie, to kupiliśmy stelaż drewniany, było bardzo wygodnie, zwłaszcza, że ja po cc byłam i przy takim schylaniu, kucaniu ciągła mnie rana
Teraz też będę go używać, mamy dokładnie taki sam http://imged.pl/1454/stojak-drewnian...ge-1836454.jpg
Fajny ten stelaż gdzie mozna taki dostać?
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 11:39   #4106
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Szczepionki, drażliwy temat, aż strach coś pisać
Szczepiłam skojarzonymi i mam zamiar zrobić to samo.
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 11:46   #4107
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Szczepionki, drażliwy temat, aż strach coś pisać
Szczepiłam skojarzonymi i mam zamiar zrobić to samo.
spytam, bo jesteś w temacie

czy to jest jakieś kłopotliwe jeśli ktoś chce szczepić dziecko na wszystko z kalendarza szczepień, ale właśnie chce unikać szczepionek skojarzonych i tych które mają nawet śladowe ilości rtęci? tzn czy łatwo kupić takie szczepionki czy trzeba jakoś się nakombinować żeby tak szczepić
Stary 2016-09-05, 12:01   #4108
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Cytat:
spytam, bo jesteś w temacie

czy to jest jakieś kłopotliwe jeśli ktoś chce szczepić dziecko na wszystko z kalendarza szczepień, ale właśnie chce unikać szczepionek skojarzonych i tych które mają nawet śladowe ilości rtęci? tzn czy łatwo kupić takie szczepionki czy trzeba jakoś się nakombinować żeby tak szczepić
Jest wybór szczepionek. Ostatnio szczepiłam córkę na meningokoki, sczepionek na rynku jest kilka rodzajów, ale interesowała mnie tylko jedna (odwielu lat na rynku,sprawdzona) więc dzwoniłamdo przychodni żeby mi ją zamówili z hurtowni. Myślę, że jeśli dokładnie wiesz czego chcesz to nie będzie problemu. Pewnie tylko będziesz musiała dać znać odpowiednio wcześniej jakie szczepionki chcesz żeby mogli je sprowadzić w odpowiednim terminie.
Nasza lekarka podchodzi ludzko to naszych wątpliwości i pytań, daje czas,zawsze wyczerpująco nam odpowie i doradzi. Nigdy na siłę na nic nie namawia tylko prosi żeby się zastanowić. Nigdy niktnam problemów nie robił z niczym.
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 12:02   #4109
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Moje dziecko chyba na słodkie nie reaguje. Ostatnio napiłam sie coli, a i tak nic nie poczułam przed genetycznym miałam robiona glukozę i lekarz nic nie narzekał, ze maleństwo szaleje a przeciez wypiłam samą słodycz...

Ja to samo, tez dzisiaj 17+0 i nic nie czuje.

Fajny ten stelaż gdzie mozna taki dostać?
Ja kupowałam 3 lata temu, w stacjonarnym sklepie, ale przez internet też możesz kupić, nawet teraz jest tańszy, bo ja wtedy 120 zł płaciłam http://www.tomi.pl/stojak-drewniany-...ia-102-cm.html
Stary 2016-09-05, 12:08   #4110
Migotka0693
Raczkowanie

Ja właśnie umowilam sie na usg genetyczne. Na 27. I jestem heppy po oglądamy swojego szkraba 😊😄
Migotka0693 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości