Byłe tableciary plotkary II - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-05, 11:15   #2881
kasiasiar
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Dzieki dziewczyny.No jakoś nam się słabiutko zaczął ten rok Ale mam nadzieję, że będzie lepiej

Asiu my tak własciwie nie wybraliśmy jej. TZ po studiach szukał pracy w swoim zawodzie i znalazł firmę polsko-norweską , no i wysłali go na kontrakt akurat do Norwegii.I w sumie dobrze, bo firma ma jeszcze kontrakty w innych państwach Europy np w Rumunii .A tam bywa strasznie :dzrzwi-strach:
a ponieważ tęskniliśmy za soba to TZ zakombinował i przyjechałam do niego.Bo własciwie firma nie pozwala na ściąganie rodziny .A to dlatego, ze chcą żeby pracownik był dostepny24H na dobę, poza tym w każdej chwili kon trakt moze się skońcvzyć(jak u TZ) i przeżucają ich w inne miejce
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 11:18   #2882
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny.No jakoś nam się słabiutko zaczął ten rok Ale mam nadzieję, że będzie lepiej

Asiu my tak własciwie nie wybraliśmy jej. TZ po studiach szukał pracy w swoim zawodzie i znalazł firmę polsko-norweską , no i wysłali go na kontrakt akurat do Norwegii.I w sumie dobrze, bo firma ma jeszcze kontrakty w innych państwach Europy np w Rumunii .A tam bywa strasznie :dzrzwi-strach:
a ponieważ tęskniliśmy za soba to TZ zakombinował i przyjechałam do niego.Bo własciwie firma nie pozwala na ściąganie rodziny .A to dlatego, ze chcą żeby pracownik był dostepny24H na dobę, poza tym w każdej chwili kon trakt moze się skońcvzyć(jak u TZ) i przeżucają ich w inne miejce

nie wiem co napisac na to, jakies dziwne podejscie maja.........
i jeszcze pewnie zaluja, ze doba ma tylko 24h a nie np 40.......
Stary 2008-02-05, 11:28   #2883
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć kochane dziewuszki

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
He he Pomidorko ja juz dawno mialam do lozeczka zmykac ale jak zwykle sie zaczytalam i zasiedzialam na necie a rano musze wstac,juz widze jak bede chodzic i pol dnia ziewac hihi

Pomidorko ja po poronieniu mialam odczekac pol roku tak mi lekarze radzili i tez myslalam ze to tyyyyyyyyyle czasu a juz minelo mi 8 miesiecy i nawet nie wiem kiedy to zlecialo,nie boj sie kochana isc do lekarza to dla Twojego dobra ,napewno Ci nie zaszkodzi a pomoze i bedzie wszystko dobrze.

Ja mam caly czas mysli o dzidzi i to juz chyba blokuje moja psychike normalnie a jeszcze dzisiaj sie naczytalam o dzieciach to juz bym chciala odrazu ale niestety w moim przypadku tak odrazu sie nie da
Może masz rację, szybko to zleci Muszę myśleć pozytywnie. A do lekarza też muszę się wybrać, w końcu to dla mojego dobra
A ty nie myśl, że się blokujesz bo się zablokujesz Przecież nie każdy za pierwszym razem w ciążę zachodzi, a twojego TZta często w domu nie ma więc spokojnie, jeszcze będą dwie kreseczki na teście

Cytat:
No to żeby tradycji stało sie zadość... WITAJCIE kobietki

Dziękujemy za trzymanie TZ dostał dość dobra stawke.Teraz tylko pozostaje czekać aż napiszą mu kontrakt.I wtedy zaczyna sie żegnać ze stara pracą. A to może byc cieżkie.W najlepszym wypadku dadzą mu 3 miesieczne wypowiedzenie.Tylko wtedy moga go trzymac albo w Polsce te 3 miesiące albo wysłac np do Bułgarii A ja tu samusieńka bym musiała wtedy być. No i może tak być, że bedą kazali mu płacić te 50tys lub do sadu pracy go podadzą:confuse d:
Ale nie ma co gdybać

Ach trzeba bedzie samochód kupić zeby jakos sie poruszać po tych pustkowiach. Troche to nieplanowany wydatek No ale najwyzej przesuniemy na póxniej wszelkie prace zwiazane z wyposażaniem mieszkanka
No i mieszkanie trzeba bedzie inne znaleźć, i internet oddać Jak ja to przeżyję

Kachulko mam nadzieje, ze pokażesz nam się w nowej fryzurce

Miłego dnia
Kasiasiarku, to świetnie, że TZ dostał dobre warunki Ale jak zrezygnujecie z netu to nie będziesz mogła do nas zaglądać Bez sensu, nie zostawiaj nas kochana, może szybko innego neta skombinujecie?

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,

ja mam dobry humor dzis i samopoczucie tez.
Wczoraj bylam na zajeciach w szkole, i nie zaluje, ze sie zapisalam, poznalam 2 polki, nawet fajne kobietki. Tak wiec na tyle ile sily mi pozwola, bede chodzic 2 razy w tyg na 18 do 20 na kursik. Ile zdolam tyle zrobie, ale przynajmniej mam kontakt z ludzmi no i bedzie mobilizacja do nauki.

Wczoraj bylam padnieta po poludniu, myslalam, ze sie nie wywloke z domu, ale jak juz wstalam po malym odpoczynku i sie zebralam, to potem na zajeciach nawet nie bylam zmeczona.

Nie moge juz sie doczekac wizyty u lekarza....jak to jest skonstruowane, ze mamusie od samego poczatku zamartwiaja sie o swoje skarby. Ja tez jestem ciekawa ja moj babel sie ma.

Pomidorko, pytalas o samochod. To jest Ford Focus C-max, taki van rodzinny, a kolorek srebrny, w sumie tak jak chcielismy, bo podobaly nam sie czarne i srebrne, wiec nie jest zle.
W przyszlym tygodniu odbieramy, przetestujemy w drofze do polski, bo za 3 tygodnie bedziemy jechac po moich rodzicow.

Ja musze zaraz skoczyc do sklepu, trzeba cos na obiad kupic. Chyba zrobie dzis spaghetti.
Madziu, to samochodzik rzeczywiście ładny, lubię fordy No i sama piszesz, że taki rodzinny, to jak dzidzia będzie to akurat dla całej rodzinki A z maleństwem na pewno wszystko w porządku, tylko jak mamusia tyle spagetti będzie jadła to urodzi się włoskie

Asiu, to na pewno znak!!! Naprawdę jak z filmu jakiegoś, aż mój mąż się zdziwił I te pieluszki na końcu... Hmmmm....mam nadzieję, że ten znak się szybko sprawdzi

Kiniu, mam nadzieję, że już radio ślicznie działa i jest rozpracowane

Nikitko, to miłego dnia i zajrzyj do nas później.

A my mamy dziś równe półtora roku po ślubie Wylegiwaliśmy się w wyrku do południa, mężuś mi śniadanko pyszne zrobił i pewnie zaraz coś sobie na dvd obejrzymy
Miłego dnia kobietki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 11:39   #2884
kina2807
Zakorzenienie

Pomidorko gra slicznie, tylko nie mozemy rozgrysc tych wszystkich opcji, wszystko w joysticku ukryte

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 11:41   #2885
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Pomidorko gra slicznie, tylko nie mozemy rozgrysc tych wszystkich opcji, wszystko w joysticku ukryte
Mam nadzieję, że szybko rozgryziecie wszystkie opcje. Dla mnie też trochę techniki i się gubię

28.09.2014

Stary 2008-02-05, 11:47   #2886
cerisecerise
BAN stały

witam kobietki...
wiecie co, ja to pokrzywdzona jestem w zwiwzku z wiazem, bo ja mam nocne zmiany i nie moge w pracy pisac, bo blokuja mi forum, zeby jacys podopieczni nie przeczytali nieodpowiednich tresci (tak wynika z informacji pojawiajacej sie na ekranie) to samo ze strona gg, fotologa. ehhhh

ale dobre jest to, ze moge w ogole wejsc na wizaz, tyle ze bez forum, to chociaz sie doksztalacam, przebrnelam juz przez kursy makijazu

na dzien dobry wielkie buzi dla syckich, hej!
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 11:47   #2887
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że szybko rozgryziecie wszystkie opcje. Dla mnie też trochę techniki i się gubię
ale TZ sam takie radio chcial, to niech sie teraz meczy

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 11:48   #2888
mezatka07
Zakorzenienie

dzieki Pomidorko
pozniej Wam wkleje nasze znaleziska zrobie fotki

ale by bylo fajnie, jakby historyjka sie sprawdzila

a Ty Kochana nie boj sie i pojdzcie do doktora on Ci napewno pomoze, nie zaszkodzi zobaczysz, ze bedzie dobrze
bedziemy trzymac kciukaski
Stary 2008-02-05, 11:49   #2889
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
witam kobietki...
wiecie co, ja to pokrzywdzona jestem w zwiwzku z wiazem, bo ja mam nocne zmiany i nie moge w pracy pisac, bo blokuja mi forum, zeby jacys podopieczni nie przeczytali nieodpowiednich tresci (tak wynika z informacji pojawiajacej sie na ekranie) to samo ze strona gg, fotologa. ehhhh

ale dobre jest to, ze moge w ogole wejsc na wizaz, tyle ze bez forum, to chociaz sie doksztalacam, przebrnelam juz przez kursy makijazu

na dzien dobry wielkie buzi dla syckich, hej!
oj to widze, ze ze mnie szczesciara, bo mi w pracy nie zablokowali Wizazu

Julio a mozna wiedziec, gdzie pracujesz? bo jesli pisalas, to chyba przeoczylam

Mąż i żona...
Stary 2008-02-05, 11:51   #2890
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kochane dziewuszki

Madziu, to samochodzik rzeczywiście ładny, lubię fordy No i sama piszesz, że taki rodzinny, to jak dzidzia będzie to akurat dla całej rodzinki A z maleństwem na pewno wszystko w porządku, tylko jak mamusia tyle spagetti będzie jadła to urodzi się włoskie
HIHI; no wolalabym polsko-niemieckie, ale coz ja poczne, ze moj M to wielki fan makaronow, moge pytac co dzien co chce na obiad, i zawsze wiem co odpowie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
o Madziu to milego wyjazdu do Polski a czy tam tez odwiedzisz lekarza czy juz tu wystarczy??
trzymamy kciuki za Twoje usg i tez sie nie mozemy doczekac nowych wiesci jak sie bobas ma
Super, ze masz udany dzien i zycze tez udanego wieczoru przy przepysznym spaghetti

Dziekujemy
A do lekarza ide tu w przyszly czwartek, wiec w Polsce juz raczej nie pojde, chociazby, ze wzgledu na fakt, ze jedziemy tylko na weekend, w niedziele wracamy z moimi rodzicami, bo chca nam pomoc w przeprowadzce. Ciesze sie, bo spedze z nimi tydzien, a i lzej bedzie we 4ke

No a ja bylam juz w sklepie a teraz wcinam rodzynki w czekoladzie

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 12:01   #2891
mezatka07
Zakorzenienie

no to moze przypomnimy nasza liste, zeby dziewczynki wiedzialy kiedy maja sie brac do rzeczy jakby sie cos zmienilo- prosze informowac

LISTA DO ZACIĄŻENIA
1. Julka I polowa 2008
2. Kachulka I polowa 2008
3. Mezatka I polowa 2008
4. Kinia 2008/2009
5. Kasiasiar I polowa 2009
6. Pomidorka II polowa 2009
7. Agusieczek 2009/2010
8. Marcelinka 2009/2010
9. Orzeszek 2009/2010
10. Misia 2010/2011
11. Emi 2011/2012

Prosimy sie dopisywac, firma daje gwarancje terminowego zaciazenia

Ps. Nikitke wypisalam na jej wlasna prosbe, choc mysle, ze przydalby sie jakis CUD dla niej, wiec trzymam kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 12:02   #2892
kina2807
Zakorzenienie

Madziu to smacznego zycze

czekamy na wiesci po wizycie u lekarza,a z dzidzia na pewno wszystko dobrze
a Ty juz czujesz Kochana jak Twoja fasolka bryka sobie w brzuszku? bo moja przyjaciolka byla dzis u lekarki i ta potwierdzila jej, ze to juz czuc ruchy, robily tez ktg i sluchala przyjacoilka, jak serduszko maluchowi bije, ale tak sie skubaniec krecil i skakal, ze trudno go bylo namierzyc

Mąż i żona...
Stary 2008-02-05, 12:04   #2893
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
no to moze przypomnimy nasza liste, zeby dziewczynki wiedzialy kiedy maja sie brac do rzeczy jakby sie cos zmienilo- prosze informowac

LISTA DO ZACIĄŻENIA
1. Julka I polowa 2008
2. Kachulka I polowa 2008
3. Mezatka I polowa 2008
4. Kinia 2008/2009
5. Kasiasiar I polowa 2009
6. Pomidorka II polowa 2009
7. Agusieczek 2009/2010
8. Marcelinka 2009/2010
9. Orzeszek 2009/2010
10. Misia 2010/2011
11. Emi 2011/2012

Prosimy sie dopisywac, firma daje gwarancje terminowego zaciazenia

Ps. Nikitke wypisalam na jej wlasna prosbe, choc mysle, ze przydalby sie jakis CUD dla niej, wiec trzymam kciuki
hehe Asiu, jak to dobrze, ze przypomnialas liste, w razie co, to bede miala na pismie, ze po slubie musimy sie brac z mezem ostro do roboty, zeby terminowo zaciazyc

Mąż i żona...
Stary 2008-02-05, 12:12   #2894
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki Pomidorko
pozniej Wam wkleje nasze znaleziska zrobie fotki

ale by bylo fajnie, jakby historyjka sie sprawdzila

a Ty Kochana nie boj sie i pojdzcie do doktora on Ci napewno pomoze, nie zaszkodzi zobaczysz, ze bedzie dobrze
bedziemy trzymac kciukaski
No muszę pokonać strach, ale to nie zawsze jest takie proste Nigdy lekarzy się nie bałam, wręcz jestem osobą, która woli iść do lekarza ni ż się męczyć. Ale na tym chyba za bardzo mi zależy i dlatego się boję. Boję się, że mi powie, że jestem nienormalna i nic nie da się zrobić

Cytat:
HIHI; no wolalabym polsko-niemieckie, ale coz ja poczne, ze moj M to wielki fan makaronow, moge pytac co dzien co chce na obiad, i zawsze wiem co odpowie

Dziekujemy
A do lekarza ide tu w przyszly czwartek, wiec w Polsce juz raczej nie pojde, chociazby, ze wzgledu na fakt, ze jedziemy tylko na weekend, w niedziele wracamy z moimi rodzicami, bo chca nam pomoc w przeprowadzce. Ciesze sie, bo spedze z nimi tydzien, a i lzej bedzie we 4ke

No a ja bylam juz w sklepie a teraz wcinam rodzynki w czekoladzie
Madziu, to ja mam jak twój mąż, bo też uwielbiam włoskie jedzonko I naleśniki, które dziś na obiadek zrobimy
Fajnie, że z rodzicami się spotkasz

Asiu, jestem znowu w środku prawie listy A Nikitce albo mału cud się przyda, alebo coś o czym już kiedyś myślała i wspominała

28.09.2014

Stary 2008-02-05, 12:16   #2895
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu to smacznego zycze

czekamy na wiesci po wizycie u lekarza,a z dzidzia na pewno wszystko dobrze
a Ty juz czujesz Kochana jak Twoja fasolka bryka sobie w brzuszku? bo moja przyjaciolka byla dzis u lekarki i ta potwierdzila jej, ze to juz czuc ruchy, robily tez ktg i sluchala przyjacoilka, jak serduszko maluchowi bije, ale tak sie skubaniec krecil i skakal, ze trudno go bylo namierzyc
Ja czekam z utesknieniem na jakies znaki, poki co raczej cisza, czasem cos mi tam pobulgota, ae ruchow jako takich to nie czuje

To ja trzymam kciuki za Wasza liste
Oby sie udalo jak najszybciej, ktos w koncu musi byc po mnie w kolejce!!

Stary 2008-02-05, 12:24   #2896
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czekam z utesknieniem na jakies znaki, poki co raczej cisza, czasem cos mi tam pobulgota, ae ruchow jako takich to nie czuje

To ja trzymam kciuki za Wasza liste
Oby sie udalo jak najszybciej, ktos w koncu musi byc po mnie w kolejce!!
Madziu to pewnie juz niedlugo Ci sie dzidzia rozbryka, u mojej przyjaciolki to sie tak nagle stalo, a teraz juz coraz czesciej czuja jak jej sie maluch rozpycha w brzuchu

trzymaj kciuki trzymaj, przydadza nam sie bardzo

Mąż i żona...
Stary 2008-02-05, 12:31   #2897
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko gratulacje z okazji 1.5 roku
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 12:32   #2898
mezatka07
Zakorzenienie

no to tak
1. biureczko (pod nim Salinka)
zna1.jpg
2. z wysunieta póleczka
zna2.jpg
3. jeszcze wklejam zdjecie moich potarganych wlosow
tak wygladam po spanku
zna3.jpg
Stary 2008-02-05, 12:35   #2899
mezatka07
Zakorzenienie

a to drugie dzieciece znalezisko
zna4.jpg
zna6.jpg
zna5.jpg
zna7.jpg
zna8.jpg

maz trzyma je przy lozku i twierdzi, ze przyniesie nam szczescie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 12:36   #2900
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko gratulacje z okazji 1.5 roku
Dziękuję Kasiu

Asiu, nie widziałaś mnie po przebudzeniu, istne bocianie gniazdo

A ja mam dziś brzuszek chory, strasznie mnie boli i mi niedobrze Akurat dziś, nici z jakiegoś wyjścia

28.09.2014

Stary 2008-02-05, 12:41   #2901
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
No muszę pokonać strach, ale to nie zawsze jest takie proste Nigdy lekarzy się nie bałam, wręcz jestem osobą, która woli iść do lekarza ni ż się męczyć. Ale na tym chyba za bardzo mi zależy i dlatego się boję. Boję się, że mi powie, że jestem nienormalna i nic nie da się zrobić

Madziu, to ja mam jak twój mąż, bo też uwielbiam włoskie jedzonko I naleśniki, które dziś na obiadek zrobimy
Fajnie, że z rodzicami się spotkasz

Asiu, jestem znowu w środku prawie listy A Nikitce albo mału cud się przyda, alebo coś o czym już kiedyś myślała i wspominała
tak Pomidorko, mysle ze to "drugie" o czym mowisz tez bedzie malym cudem takze tak to wpisalam hihi
i Kochana jestes normalna calkowicie i zobaczysz, ze troche czasu, cierpliowsci, moze troche pomocy lekarza(po to Bog dal im pewne zdolnosci) i zobaczysz, ze wszystko sie pieknie skonczy

Kochana gratulacje z 1,5 rocznicy
Stary 2008-02-05, 12:44   #2902
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
hehe Asiu, jak to dobrze, ze przypomnialas liste, w razie co, to bede miala na pismie, ze po slubie musimy sie brac z mezem ostro do roboty, zeby terminowo zaciazyc
tak tak Kiniu juz niedlugo i Wam paleczka przypadnie
Stary 2008-02-05, 12:45   #2903
Mijalea
Zakorzenienie

Mezatko, faktycznie niesamowite znaleziska!!
A ta torba...to musi byc znak!!

Pomidorko milej rocznicy, a raczej poltorarocznicy

Stary 2008-02-05, 12:45   #2904
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
tak Pomidorko, mysle ze to "drugie" o czym mowisz tez bedzie malym cudem takze tak to wpisalam hihi
i Kochana jestes normalna calkowicie i zobaczysz, ze troche czasu, cierpliowsci, moze troche pomocy lekarza(po to Bog dal im pewne zdolnosci) i zobaczysz, ze wszystko sie pieknie skonczy

Kochana gratulacje z 1,5 rocznicy
Dziękuję bardzo Asiu No mam nadzieję, ze ten lekarz to będzie kompetentna osoba, która mi pomoże
A teraz już oboje mamy roztrój żołądkowy z P. Co za dzień

28.09.2014

Stary 2008-02-05, 12:51   #2905
kina2807
Zakorzenienie

Pomidorko gratulacje z okazji poltorarocznicy, ja juz sie nie moge doczekac pierwszej rocznicy juz jako zonka

Asiu biureczko bardzo ladne i jaki fajny domek dla pieska, moja kotka to zawsze sie na wszystkich torbach rozklada, alebo na ubraniach jak przyjezdzam do mamy i kurtke gdzies klade, to ona od razy myk, uklada sie i spi

a to drugie znalezisko, to na prawde jakis znak, niech maz trzyma na szczescie, to juz moze niedlugo zobaczymy tego skutki

Fryzurka na prawde fajna

Pomidorko mam nadzieje, ze brzuszek przestanie szybko bolec

Mąż i żona...
Stary 2008-02-05, 12:56   #2906
Pomidora
Zakorzenienie

Madziu, Kiniu, dziękuję wam bardzo

Wiesz Kiniu, już na "Mężatkach" pisałam, że to takie dziwne. Ja się czuję jak młodziutka, dopiero co poślubiona żonka. A to już półtora roku minęło O tej godzinie półtora roku temu się myłam i ubierałam już w kiecę powoli A ten czas tak szybko leci, że za 3 miesiące mój szwagier się żeni i oni będą traktowani jak młode małżeństwo, a my jak to starsze, już ze stażem. To dla mnie takie dziwne

Asiu, ta torebka na przybory dla malucha naprawdę fajna Mam nadzieję, że szybko się przyda

Mi chwilowo żołądek się uspokoił, teraz P. z kolei boli

28.09.2014

Stary 2008-02-05, 13:07   #2907
mezatka07
Zakorzenienie

a czemu masz Pomidorko brzuszek chory?? co takiego zjedliscie z P?

ciesze sie, ze podobaja sie Wam nasze znaleziska
tak sobie mysle, ze skoro swiadcze takie a nie inne uslugi (odnosnie mojej listy ciazowej) to ten znak moze byc dobry dla mojej firmy i przepowiada, ze ktoras z nas musi niedlugo zaciazyc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 13:17   #2908
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu masz Pomidorko brzuszek chory?? co takiego zjedliscie z P?

ciesze sie, ze podobaja sie Wam nasze znaleziska
tak sobie mysle, ze skoro swiadcze takie a nie inne uslugi (odnosnie mojej listy ciazowej) to ten znak moze byc dobry dla mojej firmy i przepowiada, ze ktoras z nas musi niedlugo zaciazyc
Asiu ja mam nadzieje, ze to znak wlasnie dla Ciebie

Mąż i żona...
Stary 2008-02-05, 13:18   #2909
Pomidora
Zakorzenienie

Mnie to wiem czemu brzuszek boli - z głupoty, bo piwa wczoraj za dużo wypiłam i zawsze mnie wtedy następnego dnia brzuszek boli Ale P. to nie wiem. Może to śniadanie tak na niego wpłynęło

Asiu, a to znalezisko to chyba do ciebie powinno się odnosić, bo w końcu wam takie niesamowite rzeczy się przytrafiają Więc może już niedługo... Kiedy odbierasz wyniki tych testów owulacyjnych? Bo chyba nie doczytałam.

28.09.2014

Stary 2008-02-05, 13:27   #2910
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
a to drugie dzieciece znalezisko
Załącznik 1301355
Załącznik 1301357
Załącznik 1301359
Załącznik 1301360
Załącznik 1301361

maz trzyma je przy lozku i twierdzi, ze przyniesie nam szczescie
switne te znaleziska kochana aby wam szczescie takie male kochane przyniosło
Pomidorko gratulacje z 1,5 roku bycia zonka oby tak dalej
a ja siedze i sie angola ucze jureo bede z tego pytana czy cos sie naumiałam czy nie ale chce sie nauczyc wiec moze sie uda
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości