Panny Młode 2009 cz.I - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-05, 11:31   #4111
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 :)

Cytat:
Napisane przez Kaffienka Pokaż wiadomość
Ale pojawił się mały problem. Wesele będziemy mieć w mojej miejscowości rodzinnej. 40 km od miejsca, gdzie oboje mieszkamy obecnie. I teraz pytanie: czy w takim razie powinniśmy oboje wychodzić i przygotowywać się w 1 domu - moim rodzinnym? Czy może wysłać TŻ-ta do mojej chrzestnej, żeby tam się przygotował i ale błogosławieństwo zrobić jedno w moim domu? Co wy na to?
Możecie się ubrać w jednym domu. Spotkałam się z wieloma takimi przypadkami, gdzie pan młody był z innego miasta, często bardzo odległego od miasta panny młodej i nie było innego wyjścia jak ubrać się w jednym domu. Co ciekawe pan młody nie zobaczył swojej przyszłej żony, pomimo tego że ubierała się w pokoju obok.
Na filmie nagrane było jak się on ubiera i od razu jedzie do niej, dzwoni do drzwi, ona schodzi ze schodów i mu otwiera - właściwie dopiero wtedy zobaczył jak wygląda w sukience
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 12:26   #4112
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Możecie się ubrać w jednym domu. Spotkałam się z wieloma takimi przypadkami, gdzie pan młody był z innego miasta, często bardzo odległego od miasta panny młodej i nie było innego wyjścia jak ubrać się w jednym domu. Co ciekawe pan młody nie zobaczył swojej przyszłej żony, pomimo tego że ubierała się w pokoju obok.
Na filmie nagrane było jak się on ubiera i od razu jedzie do niej, dzwoni do drzwi, ona schodzi ze schodów i mu otwiera - właściwie dopiero wtedy zobaczył jak wygląda w sukience
Dobry pomysł. Ubierzcie się w osobnych pokojach, a później nikt na filmie się nie zorientuje

U nas pojawił się problem z kucharkami. Chcemy kogoś, kto by został polecony, ale niestety nie mamy żadnych namiarów. Trzeba będzie się pytać wszystkich znajomych i rodzine.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 12:30   #4113
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny możecie mi doradzic o tym fotografie co wam dzis pisałam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 12:42   #4114
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny możecie mi doradzic o tym fotografie co wam dzis pisałam
Ten fotograf co pisałaś ma takie standardowe ceny. Z tego co piszesz to będziesz miała ok 1200zdjęć czy 600? My szukaliśmy aż w końcu znalazłam taniego i bardzo fajnego. Zależy jakie robi zdjęcia, ma swoja stronę, na której możesz zobaczyć jego prace?
Stary 2008-02-05, 12:46   #4115
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ten fotograf co pisałaś ma takie standardowe ceny. Z tego co piszesz to będziesz miała ok 1200zdjęć czy 600? My szukaliśmy aż w końcu znalazłam taniego i bardzo fajnego. Zależy jakie robi zdjęcia, ma swoja stronę, na której możesz zobaczyć jego prace?
tego fotografa polecilo wczoraj znajoma mojej mamie, jej córka miała slub w tamtym roku. włascieciel sali tez nam go polecał. Dzis z TZ bedziemy dzwonic i sie z nim umówimy na oglądanie zdjęć.
wydaje mi sie ze to 600zdjęc z podkładem i 600 (chyba tych samych) do wywolania - nie wiem, tak mówiła wczoraj mama.

Stary 2008-02-05, 12:51   #4116
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
tego fotografa polecilo wczoraj znajoma mojej mamie, jej córka miała slub w tamtym roku. włascieciel sali tez nam go polecał. Dzis z TZ bedziemy dzwonic i sie z nim umówimy na oglądanie zdjęć.
wydaje mi sie ze to 600zdjęc z podkładem i 600 (chyba tych samych) do wywolania - nie wiem, tak mówiła wczoraj mama.
Dla mnie to troszkę mało zdjęć, ale ja to jestem inna więc się nie kieruj moim zdaniem. Dla mnie odpowiednia ilość to ponad tysiąc zdjęć. Nasz fotograf za tyle zdjęc chce 600zl plus dostaniemy 50zdjęć wywołanych w formacie 13x18 w albumie. http://www.monikaitomasz.bluehorse.pl/
Stary 2008-02-05, 12:59   #4117
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

zobaczymy co jeszcze inne dziewczyny napisza. Bo ja w temacie fotograf.kamerzysta jestem zielona nie wiem ile taka przyjemnosc powinna mniej więcej kosztawac

Stary 2008-02-05, 13:03   #4118
kaska87
Zakorzenienie

a ja co do wesela to mam nadzieję, że z TZ wyjedziemy i tam sie pobierzemy w obecności świadków ja jakoś nie mam marzeń o wielkim ślubie i wydaniu na to ok 20000zł mam nadzieję, że się uda

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 13:05   #4119
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kaska widzę, ze z kazdy dniem zmieniasz opcje najpierw 50 osoób, potem 40, potem tylko najblizsza rodzina, a teraz tylko swiadkowie

Stary 2008-02-05, 13:09   #4120
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaska widzę, ze z kazdy dniem zmieniasz opcje najpierw 50 osoób, potem 40, potem tylko najblizsza rodzina, a teraz tylko swiadkowie
bo ja jestem niezdecydowana a jeśli wyjedziemy to dopiero tam się pobierzemy tak by było najlepiej]
a poza tym wczoraj myślałam co za 20000 moge sobie kupić hehe

Stary 2008-02-05, 13:10   #4121
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

A to kiedy wyjezdzacie?? juz wiesz??

Stary 2008-02-05, 13:19   #4122
kaska87
Zakorzenienie

nie wiadomo moze za 1,5 roku moze po magisterce

Stary 2008-02-05, 13:21   #4123
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ale pisałas ze slub bedzie w 2010 roku tak??

Stary 2008-02-05, 13:22   #4124
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ale pisałas ze slub bedzie w 2010 roku tak??
tak, ale jeśli byśmy się zdecydowali na wyjazd to nie wiedomo bo dopiero tam byśmy sie pobrali
czasem trzeba się poświęcić

Stary 2008-02-05, 13:38   #4125
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tak, ale jeśli byśmy się zdecydowali na wyjazd to nie wiedomo bo dopiero tam byśmy sie pobrali
czasem trzeba się poświęcić
aha
A to nie chcecie tutaj slubi i wczesniej i tam jechac juz jako małżenstwo??

Stary 2008-02-05, 13:41   #4126
AliBoo
Przyczajenie

Witam wszystkie Panie Młode 2009!!! Z przyjemnością dopisuję się do Was!
Zaręczyliśmy się 09.2007r. , ślub planujemy na maj 2009, ale jeszcze żadnych konkretów...powinnam się już zacząć martwić...mamy wymarzone miejsce - zamek w Krasiczynie! Co myślicie? tam chcemy się pobrać i urządzić weselicho,ale jeszcze nic nie zamawialiśmy...Czytając Wasze posty chyba zacznę się rozglądać za sukienką...i resztą... Pozdrawiam i ściskam Was gorąco!!!
AliBoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 13:41   #4127
ladyinred85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość

Może odradzają bo nie potrafią zrobić? Nasz fotograf robi takie książki, pokazywał nam je i jakość zdjęć jest super. Zdjęcia są w różnych formatach i żadne z nich nie wygląda gorzej niż pozostałe. Byliśmy zachwyceni taką książką i chyba się zdecydujemy, ale to dodatkowo 600 zł
Ja przyznam sie, ze w kwestii fotografii jestem kompletnym laikiem Więc posłuchałam rad profesjonalisty. Poza tym oglądając takie książki na targach ślubnych rzeczywiście miałąm wrażenie kiepskiej jakości, porównując do wywołanych zdjęć w albumie. Ale być może są "fotoksiązki" i "fotoksiążki", słyszałam ze w niektórych zakładach taka przyjemność kosztuje 1700 zł
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 13:44   #4128
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Madzia jedźcie sobie do tego fotografa, pooglądajcie zdjęcia, dowiedzcie się co i jak, bo z opowiadań to czasem różne nieprawdziwe rzeczy wychodza zobaczycie czy Wam się spodoba, dla porównania podzwoniłabym po jakiś innych fotografach co oni proponują, żeby mieć rozeznanie, też możecie do nich podjechać pooglądać a potem zdecydujecie. Moim zdaniem jeśli ten fotograf jest taki polecany i jesli jego prace by Wam się spodobały to nie jest wielkim problemem samodzielne wywołanie zdjęć. A niewykluczone, że także ten fotograf robi albumy i wywołuje zdjęcia, tylko poprostu trzeba się z nim dogadać także jedzcie do niego

kaska87 rzeczywiscie jesteś niezdecydowana i zmieniasz często zdanie aż mi ulżyło bo myślałam, że to ja jestem najbardziej niezdecydowanym ludzikiem na świecie heheh
My tez wyjezdzamy ale na slub mamy zamiar wrocic wlasnie dlatego chcemy teraz wszystko pozałatwiać bo moj Tż wyjeżdża już końcem lutego, a ja jak tylko sie obronie to jade do niego - więc później nie będzie czasu na załatwiania
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 13:45   #4129
kaska87
Zakorzenienie

hehe nie ma chyba drugiej tak niezdecydowanej osoby jak ja
to nie zalezy tylko ode mnie, ale też od tego gdzie będziemy mieszkać czy zostaniemy tutaj czy wyjedziemy to wszystko jest bardzo pogmatwane

Stary 2008-02-05, 13:48   #4130
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba wlasnie dzis do niego zadzwonimy jak cos bede wiedziała, to wam napisze wczoraj mój TZ dzwonił do włascicieli tej sali naszej i wział namiary na polecanych fotogrfów i kamerzystów, wiec tez podzwonimy i sie umówimy na jakies spotkanie. choc ja dzis @ dostałam... to taka jakaś niezbyt do jeźdzenia jestem

Stary 2008-02-05, 14:10   #4131
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kaska87 ale po jedno to masz racje bo jak ja sobie pomyślę co moglibyśmy mieć za te 20 tyś to się zastanawiam nad sensem tej uroczystości no ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że mialoby jej nie być ze mielibysmy z Tż pojechać do kosciola a potem jakby nigdy nic wrocic do domu i tyle. Myśleliśmy z Tżtem nad jakimś obiadem w restauracji dla najblizszej rodziny tylko, ale jak sobie wyobrazilam, że nie będzie kamerzysty, fotografa, orkiestry, ze wszyscy będą siedzieć przy stołach i się na siebie gapić, że będzie sztywno i że nie będzie tancow to stwierdziłam, że do d... taka impreza i że wolalabym od razu po kosciele isc do domu. Wiem ze bylabym bardzo nieszcześliwa mając takie wesele, chociaż niby liczy się sama przysięga a nie ta towarzysząca jej otoczka Zwlaszcza, że w przypadku takiego przyjęcia liczba osob nie zmieniłaby się drastycznie przynajmniej z mojej strony bo i tak zapraszam na wesele tylko dziadkow, chrzestnych z rodzinami, rodzicow nio i to w zasadzie tyle, za to na przyjęcie nie zapraszałabym pewnie moich przyjaciół i na pewno by mi było przykto z tego powodu, bo chcę aby byli ze mną w tym dniu. Dlatego postanowiliśmy zrobić małe wesele na okolo 60 najblizszych nam osób ale jednak wesele liczę się z tym że będzie nas to kosztować około 20 tyś, ale mam nadzieje ze to dobra decyzja i że będziemy szczęśliwi, że mieliśmy takie wesele jak sobie wymarzylismy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 14:52   #4132
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kaska87 ale po jedno to masz racje bo jak ja sobie pomyślę co moglibyśmy mieć za te 20 tyś to się zastanawiam nad sensem tej uroczystości no ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że mialoby jej nie być ze mielibysmy z Tż pojechać do kosciola a potem jakby nigdy nic wrocic do domu i tyle. Myśleliśmy z Tżtem nad jakimś obiadem w restauracji dla najblizszej rodziny tylko, ale jak sobie wyobrazilam, że nie będzie kamerzysty, fotografa, orkiestry, ze wszyscy będą siedzieć przy stołach i się na siebie gapić, że będzie sztywno i że nie będzie tancow to stwierdziłam, że do d... taka impreza i że wolalabym od razu po kosciele isc do domu. Wiem ze bylabym bardzo nieszcześliwa mając takie wesele, chociaż niby liczy się sama przysięga a nie ta towarzysząca jej otoczka Zwlaszcza, że w przypadku takiego przyjęcia liczba osob nie zmieniłaby się drastycznie przynajmniej z mojej strony bo i tak zapraszam na wesele tylko dziadkow, chrzestnych z rodzinami, rodzicow nio i to w zasadzie tyle, za to na przyjęcie nie zapraszałabym pewnie moich przyjaciół i na pewno by mi było przykto z tego powodu, bo chcę aby byli ze mną w tym dniu. Dlatego postanowiliśmy zrobić małe wesele na okolo 60 najblizszych nam osób ale jednak wesele liczę się z tym że będzie nas to kosztować około 20 tyś, ale mam nadzieje ze to dobra decyzja i że będziemy szczęśliwi, że mieliśmy takie wesele jak sobie wymarzylismy
jak już pisałam my jak zostaniemy tutaj to może i bedzie to wesele na 40 osób, ale jak wyjedziemy to nie mamy moizliwości sie tutaj pobrać

Stary 2008-02-05, 16:16   #4133
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Nam też troszke żal tych 20 tysięcy, ale rodzina TŻ'ta(rodzeństwo i chrześni) i moja (chrzesna i kuzynki) są z daleka i niewyobrażam sobie odesłać ich odrazu po ślubie do domu a bez nich nie wyobrażam sobie ślubować bo to wkońcu ta najnajbliższa rodzina.. więc chcąc nie chcac musimy zrobić wesele.. nie ukrywam, że jednak biała suknia itd. to jednak chyba każdej dziewczynie się mniej lub bardziej marzy...

Przeglądam teraz oferty kamerzystów i większość wogóle mi się nie podoba. Gdyby ktoś miał jakąś ciekawą oferte ze śląska to chętnie przejrze

Po za tym jestem już spokojna jeśli chodzi o sale bo pisałam maile do 2 które nam się najbardziej podobają i w obu nasz termin jest wolny (przesunięty z 23 maja na 27czerwca -ale nie zmieniajcie jeszcze nic w kalendarzu puki nie zarezerwujemy daty ) i jedna nam wogóle odpisała, że na 2009 tylko w sierpniu mają rezerwacje już.. widać potwierdza się to, że na Śląsku z rezerwacją sali spieszyć się aż tak nie trzeba My planujemy jednak zrobić to najpóźniej do 18 lutego, bo później znów uczelnia i będe miala mniej czasu na wszystko..
Stary 2008-02-05, 16:28   #4134
ivoclar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AliBoo Pokaż wiadomość
Zaręczyliśmy się 09.2007r. , ślub planujemy na maj 2009, ale jeszcze żadnych konkretów...powinnam się już zacząć martwić...mamy wymarzone miejsce - zamek w Krasiczynie! Co myślicie? tam chcemy się pobrać i urządzić weselicho,ale jeszcze nic nie zamawialiśmy...Czytając Wasze posty chyba zacznę się rozglądać za sukienką...i resztą... Pozdrawiam i ściskam Was gorąco!!!
oj ja moge napissac o weselu w krasiczynie zamek piekny oprawa super ale jedzenie masakra goscie wyszli z wesela głodni i od razu poszli do karczmy na jedzenie byłam na bardzo wielu weselach ale takiego jedzenia jak tam nie zapomne nigdy.wiem tez ze nie male pieniadze sie płaci młodzi placili 160zł od talerzyka ale niestety nie było co jesć 2 przystawki w tym jedna to pomidory z mocarella i jak sie juz pokanczyly przekąski to nic nie było donoszonejedzenie nidobre i zimne potem rozmawialm z mlodymi i mowili mi ze to byla najepsza opcja menu ... masakra po weselu spotkalismy sie ze znajomymi ktorzy tez byli na weselu w krasiczynie i stwierdzilismy zgodnie.... NIGDY WIĘCEJ WESELA W KRASICZYNIE jak powiedzialam oprawa wesela naprawde super w koncu to zamek ,dobrze ze chociaz kapele mieli siwetna no i oni mieli wesele w 2 salach rycerskiej i mysliwskiej i zdecydowanie za malo miejsca (u nich było na 80osob)a druga sprawa to taka ze kapela nie widziala jak goscie spiewaja i jak goscie zaczynali spiewac stoo lat to kapela konczyła .. porażka ale co kto lubi..ale mysle ze jak już goscie wychodza głodni z wesela i do tej pory psiocza na Krasiczyn to cos jest nie tak
Stary 2008-02-05, 17:01   #4135
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

AliBoo witaj w naszym gronie

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 17:35   #4136
zielony_motylek
Rozeznanie

Dziewczyny powiedzcie mi czy 1200 zł za kamerzyste+ 900 zł za zdjęcia to dużo czy tak umiarkowanie? Podaje linki żebyście mogły ocenić:
kamerzysta:
http://www.art-video.alpha.pl/

fotograf: (pakiet standard czyli 100 zdjęć w albumach z przygotowań, błogosławieństwa, ślubu i pleneru no i ok.1500-1800 zdjęć na dvd niezabezpieczonych -co wydaje mi się ogrooomnym +)
http://www.fotogallery.com.pl/

Na fotografa jestem już praktycznie w 100% zdecydowana.. kamerzysta też wydaje mi się ok ale ocencie i powiedzcie co o tym myślicie
Stary 2008-02-05, 17:47   #4137
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
(...) P.S.Wspomniałyście o zaręczynach. Moje były mało romantyczne, ale TZ tak mnie zaskoczył. Niespodziewałam się tego. Tym bardziej, że byliśmy razem 2 miesiące. Uwielbiam sobie przypominać tę jego nieśmiałość i zakłopotaną minę...
Wow, szybka decyzja

Cytat:
A po ślubie wybieracie się w podróż poślubną? Gdzie to będzie? My chcielibyśmy polecieć do Egiptu!
Hmm... tak na poważnie sie jeszcze nad tym nie zastanawialiśmy. Może byc problem, bo ja wolę zwiedzać, a TŻ nurkować i odpoczywać na plaży. Mnie się marzy powrót do Paryża. Byłam tam kilka lat temu i po prostu się zakochałam . TŻ jeszcze nie był, a jak bym go poprosiła... Poza tym może Włochy, czy Portugalia... No, ale tak jak pisałyście, obojętnie gdzie, byle z nim, moim mężulkiem.

Cytat:
a ja mam pytanko o fotografa: co bierzecie z jego oferty?? np. plener, slub, wesele, studio, reportaz?? bo ja juz sama nie wiem

acha ktos miał nam sprzedac pomysł na wstęp do kasety slubnej sie przyznac
My chcemy tylko plener, bo stwierdziliśmy, że w czasie wesela wiele osób będzie robiło zdjęcia, a poza tym chcemy też mieć kamerzystę.

Cytat:
(...) Znalazłam teraz na stronce super fotografa!! Same zobaczcie http://www.monikaitomasz.bluehorse.pl/ Reportaż o jaki nam chodziło, czyli reportaż od przygotowań do oczepin i plener w iny dzień. TŻ od razu zadzwonił się spytać co i jak i sama nie mogłam uwierzyć, że same plusy są. CENA to tylko 600zl za to wszystko, dostaniemy ok 50zdjęć w formacie 15x13 w albumie , galerię na stronie www z własną domeną, która może być zastrzeżona hasłem tylko dla gości i ponad 1000zdjęć na płycie. Bierzemy ich bez zastanowienia, termin już mamy wstępnie zarezerwowany. Ale się cieszę!
Bardzo mi się podobają zdjęcia w wykonaniu tego fotografa.

Cytat:
Napisane przez ladyinred85 Pokaż wiadomość
My bierzemy przygotowania, ślub, wesele do 2 w nocy i plener kilka dni po ślubie. Za całość płacimy 1800 zł, ale za to nie bierzemy kamerzysty Nie podobają mi się filmy z wesel, wolę dopłacić do super fotografa www.zomer.pl => to jego stronka Ledwo co załapaliśmy się na wolny termin
W cenie mamy 200 zdjęć w formacie 15x20 i 20x30, dodatkowo 300 ujec na płytkach, nie zabezpieczonych (to jest ważne, koniecznie pytajcie o to!) Jeżeli chodzi o fotoksiążki, to idea jest super, ale niestety jakość zdjęć w takiej książce jest dużo gorsza Weźcie to pod uwagę, że druk nawet w najlepszej rozdzialczości nie równa się zdjęciu! Fotografowie z którymi rozmawiałąm odradzają to.
My na Targach Ślubnych mieliśmy okazję zobaczyć fotoksiążkę i jesteśmy nią zachwyceni. Na pewno gdy będziemy sie decydować na fotografa, to chcielibyśmy, żeby w ofercie miał też właśnie fotoksiążki. Jakość wcale nie była niska Wręcz przeciwnie

Cytat:
Napisane przez parasiempre Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

wychodze za mąż 23 maja 2009r.jestem bardzo szczęśliwa i nie mogę sie juz doczekać tego cudownego dnia. Ciekawa jestem czy ktoraś z was także bedzie ślubowala tego dnia. Piszcie jak tam przygotowania, czy macie już coś pozałatwiane itp. pozdrawiam
Witamy, witamy

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Sala zaklepana i teraz już nie ma odwrotu - wychodzę za mąż 29 sierpnia 2009 roku!

dziś będę dzwonić do zespołów, tych, które sobie upatrzyliśmy, czy mają nasz termin wolny

no i ciągle problemy z kamerzystą, bo fotografa już wybraliśmy, tylko nie zaklepaliśmy, bo może znajdę kogoś, kto zajmie się i tym i tym....
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez AliBoo Pokaż wiadomość
Gratuluję zaręczyn i witam w naszym gronie.

Ja wczoraj zamknęłam sesję Jestem z siebie zadowolona i teraz oddaję się byczeniu. W poniedziałek wyjeżdżamy z TŻem.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 18:28   #4138
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Ja wczoraj zamknęłam sesję Jestem z siebie zadowolona i teraz oddaję się byczeniu. W poniedziałek wyjeżdżamy z TŻem.
Gratuluję skończonej sesji! Ja też od dzisiaj mam legalnie ferie
Stary 2008-02-05, 18:36   #4139
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję skończonej sesji! Ja też od dzisiaj mam legalnie ferie
A dziękuję serdecznie

zielony-motylku, ceny na pewno atrakcyjne. Podobają mi się zdjęcia. Ten kamerzysta jakoś tak mi nie pasuje... Sama nie wiem dlaczego... U nas też kamerzysta bierze 1200 zł. Chyba się na niego zdecydujemy http://www.fotovideo.net.pl/

Co do kamerzysty, podobają nam się:
http://www.delong.pl/
http://www.annastudio.pl/
http://www.kolodziejska.neostrada.pl/
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 18:36   #4140
idzia111
Zakorzenienie

witam was wszystkie. Nie bylo mnie tu miesiac, ale sie naczytalam, tyle napisalyscie. A ja wlasnie poszukuje zespolu, cos nie moge znalesc dobrego.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości