![]() |
#4801 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
nie wiem nie wachalam, ale jak dla mnie niezaprzeczalne ze do zinga tez bardzo podobny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zadomowienie
|
Acha, a to sorki, nie wiedzialam, ze jednak ktos juz moze je powachac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Konto usunięte
|
dostalam smsa- witam! system komputerowt wybral cie do nowej dodatkowej formy pracy w avon i wyzszego wynagrodzenia. zapraszam cie 06.02 sroda 16:15 do cok na spotkanie informacyjne. potwierdz prosze swoja obecnosc jesli ty nie jestes zainteresowana na twoje miesjce zaprosze inna konsultantke.
ejj co to jest? xD |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6496610]ja z tanszych masek do wlosow lubie kiwi i papaja
![]() a ten nowy senses spring sensation czy jakos tak pachnie jak tropical zing...[/quote] Miałam niedawno ta maskę i starczyła mi na 3 albo 4 razy ![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6496868]zastanawiam sie po co mowia ze nadaja nowe nuty zapachowe zelom jak romantis kiss to to samo co so free a tropical zing to to samo co spring sensation ![]() Zamówiłam Romantic Kiss od razu jak sie pojawił...i jestem zachwycona ![]() Chciałabym jeszcze wypróbowac ten fioletowy My moment... |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Konto usunięte
|
ja mialam fajniejsze wloski takie mile, blyszczace, mi starczyla na wiecej, ale badz co badz tania jest
![]() lubie romantic kiss bo lubilam so free. my moment mi sie nie podobał, baardzo mocno pachniał lawendą- jak babcina szafa. a get ready bardzo mi sie nie podobał. |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zadomowienie
|
Ja w sobote dostalam paczke z k2 i musze powiedziec,ze Flower Cynthia Rowley jest bardzo ladny
![]() Trwaly jak gornopolkowce, nie ma tej nuty charakterystycznej dla niskopolkowcow ![]() Na plaszczu utrzymuje mi sie od soboty z identyczna intensywnoscia. Pachnie intensywnie kwiatowo i slodko---po kilku godzinach czuc wanilie i drzewo sandalowe. W sumie do 100 zl wole dodac kilkanascie/dziesiat i kupic cos innego,ale za 65 z demo warto ![]() ![]() Aha, skusilam sie tez na rozsiwetlajaca mozaike i zawiodlam sie---kupilam ja z przeznaczeniem na cala twarz, a ona jest wsciekle rozowa ![]() ![]() Ponadto polysk jaki daje nienaturalnie wyglada na twarzy(przynajmniej mojej ![]() Hosenko z tego co pamietam Ty ja masz, jak ja stosujesz?Moze ja cos zle robie ![]()
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzywam jej na policzki. Może za dużo nałożyłas? Może spróbuj innym pedzlem nałożyć? Ja używam do niej pędzla z Rossmanna z przezroczysta rączką skośnie ściętego - włosie jest skupione i nie za miękkie, dzięki czemu ładnie rozciera na skórze. Pisałam, że widać różowy kolor, ale w słońcu widać już sam połysk. Pędzlem przejezdzam po wszystkich kolorach, raz użyłam samych beży.
![]() |
#4809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pedzel rowniez mam z Rossmanna, ale ten czarny do pudru, swietnie sie sprawuje w przypadku innych rozswietlaczy/pudrow ![]() Sprobuje moze samych beży i mniej intensywnie, a jak nie to pojdzie na allegro. Jakos nie ejstem przekonana do takiego metalicznego polysku, ale dam jej jeszcze szanse ![]()
![]() |
#4810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
.[/quote] tak jak ja uwielbiam so free i romantic kiss tez mi przypadl do gustu ![]() i zamowilam sobie az 4 sztuki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4811 |
Raczkowanie
|
![]()
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6497241]dostalam smsa- witam! system komputerowt wybral cie do nowej dodatkowej formy pracy w avon i wyzszego wynagrodzenia. zapraszam cie 06.02 sroda 16:15 do cok na spotkanie informacyjne. potwierdz prosze swoja obecnosc jesli ty nie jestes zainteresowana na twoje miesjce zaprosze inna konsultantke.
ejj co to jest? xD[/quote] Ja nie wiem czy na Liderkę cię nie chcą zaciągnąć i ten sms to taka podpucha (szczegółnie jak masz duże zam) ale głowy nie dam uciąć.Moja OMS na str avonu też umieszcza takie info że nowa praca, telefon, laptop ato chodzi właśnie o Lidera.A tak potrafi ludźmi zakręcić że się od razu zgadzają.Ale przysłali ći że spot w Coku więc może chodzi o coś innego |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ją uwielbiam ![]() Jest zdecydowanie bardziej błyszcząca nisz perełki
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie z innej beczki-jak używacie perełek brązujących? Ja mam chyba jakiś bubel bo są tak twarde, że nie bardzo chcą nabrać się na pędzel (używam tego arabian glow) i w ogóle nie brązują mojej twarzy. Nie należę do bledziochów, ale jakoś bardzo opalona też nie jestem, więc czemu ich nie widać u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Mam fakturkę z dzisiaj i jakby którąś to interesowało to w brakach dalej torebka Sharma i zestaw Ageless no i cienie w kulce.Alteratywny mam błyszczyk z jojobą.
Ja w tym katalogu skromnie,bo zamówiłam sobie tylko cień połyskujący kolor Chocolate,błyszczyk z jojobą i kolorowy balsam do ust ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Konto usunięte
|
Hej, ma ktoś szminkę Ultra Color Rich z musem, odcień Nude Glow? Jaki to właściwie kolor? Na jednym zdjęciu wyglądał na jasnoczerwony, dosyć ładny, a w rzeczywistości?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny które znają serię SPA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
zastanawiam się, czy nie kupić jakiegoś balsamu do ust.
{bo niestety smackers'y nie wypaliły ![]() ... może byście się pochwaliły jakie macie? co o nich sądzicie? działanie, zapach? głównie chodzi mi o mango/ wanilię. bardzo proszę ![]() aha, macie może jakieś 'body spray'? nie miałam wcześniej z nimi styczności, to też byłabym bardzo wdzięczna za jakieś 'relacje' na temat trwałości, zapachu {czy 'ciężki/lekki'}
![]() |
#4818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Raczkowanie
|
żel do buzi mi pasował tylko później doczytałam że go się używa 2 razy w tygodniu.Zapach taki rześki nawet przyjemny.Natomiast żel pod prysznic pachniał mi chemicznie ale za to chłodził.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Raczkowanie
|
potwierdzam
![]() ![]()
#4821 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam do zwrotu 5 rzeczy, już wypełniłam tą ich karte zwrotów. Na jednej może być wszystko nie? Bo chyba nie osobno każdy produkt?
![]() nie mam zamiaru wysyłać im tego jako list wartościowy, nie lubię przepłacać ![]() ![]() ![]()
#4822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Minerały mają dobry krem do rąk , Biała herbata serum do twarzy a z Seri Oliwka Śródz.miałam tylko spray do ciała i mnie ten zapach nie zachwycił choć jakość bez zarzutu.Sake i ryż też używam bo ma fajny balsam do ciała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4825 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brzoskwinka i mleczko migdalowe- bardziej nawilzaly.
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Konto usunięte
|
Co do maski kiwi i papaja to ona WYMIATA!!! Wczoraj sobie włosy smarłam, raz na miesiąc ostatecznie używam, to starcza mi na długo
![]() ![]() ![]() I mam takie pytanie: Ma może któraś z was krem do ciała Zimowa Miękkość SSS??? BArdzo mnie ciekawi czy nawilża, bo szukam takiego kremiku (a nie będę miała okazji być przez 3 tygodnie w okolicach rossmanna, to nie będę mogła zakupić kremu a napaliłam się na jogurtowy bielendy) |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6500520]Co do maski kiwi i papaja to ona WYMIATA!!! Wczoraj sobie włosy smarłam, raz na miesiąc ostatecznie używam, to starcza mi na długo
![]() ![]() ![]() [/quote]zgadzam się w 100% ![]() Cytat:
![]() ![]() miałam mango i średnio zadowolona byłam, ale wypróbować zawsze można ![]()
![]() |
#4830 |
Raczkowanie
|
Co sądzicie o kuracji parafinowej do dłoni i stóp?? Czy używa się jej na zewnętrzne stopy(tj na zdjęciu w K03) czy od spodu też?? Jakie efekty??
![]() ![]() ![]() Brak naszyjnika Chunky?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.