![]() |
#3721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
![]()
![]() |
#3722 |
Zakorzenienie
|
Australia kciuki
My też po szczepieniu. Tomek podrywał pielęgniarkę przy podawaniu rotarix , uśmiechał się i gaworzył Też kiedyś byłam na bebio, po dwóch miesiącach zrezygnowałam bo wkurzało mnie ważenie produktów. Niektóre przepisy dalej stosuje np. makaron ze szpinakiem i pestkami słonecznika |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Rozeznanie
|
Ja dziś dzień w pidzamie, nie wychodzę z domu nawet, muszę dojść do siebie.
Justyna chyba mnie zmotywujesz do ćwiczeń jak wyzdrowieje. Juz od dłuższego czasu myślę żeby wreszcie tyle ruszyć. Nie mam problemów na nadprogramowymi kilogramami ale kondycję muszę poprawić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Konto usunięte
|
Ania wydaje mi sie ze wczoraj w biedronce była promocja na te dady, przy zalupie 3 paczek tanio wychodzily.
My.używamy lidlowskich Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Zadomowienie
|
Dady fioletowe przy zakupie 2op. cena 24,99 za jedną.
#3726 |
Zakorzenienie
|
Bede musiala tz powiedzieć żeby kupil.
Majunia śpi a ja powinnam cos ogarnąć mieszkanie bo dziewczyna tz brata przyjdzie po walizke. Szczerze nie chce mi się. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zakorzenienie
|
Wyniki moczu mamy ok, jeszcze tylko posiew, który będzie w pt lub pon.
#3728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wam tez tak włosy lecą? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65003281]Ania wydaje mi sie ze wczoraj w biedronce była promocja na te dady, przy zalupie 3 paczek tanio wychodzily. My.używamy lidlowskich Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Mi chyba też najbardziej one odpowiadają. Cytat:
Kupilam sobie odzywke Wax, podobno dobra na wypadsnie. Do tego szmpon ze skrzypem i odzywke w sprayu-skrzyp. Justyna chyba szkoda kasy na chwile na ten stanik. Musisz przetrzymać ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Zaraz przyjedzie do nas Pan Młody z żonką.
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65006556]Super
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Tylko Wit D, żelaZo i dicoflor. Do wczoraj Wit K i debridat na kolki- oby już nie wróciły ![]()
#3732 |
Rozeznanie
|
Mi też wypadają, jak Łysa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Rozeznanie
|
Byłam dzisiaj u okulisty mam kontrolować oczka za pó roku do kontroli jutro do neurologa Pani doktor powiedziała ze na chwile obecna zdrowa jedynie może mieć ciśnienie w oczach jaskrę bo maz na to chorował w czasie dojrzewania teraz jedynie obserwacja bo to może być jej uroda
#3735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po co Was ten lekarz tak nastraszyl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- My się powoli przygotowywyjemy do kąpieli i kolacji ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3737 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niepoważny tamten lekarz. Masakra! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Zadomowienie
|
Weronia - cale szczescie ze z oczkami wszystko ok. Krzys tez ma lekko blekitne twardowki ale nie cale tylko taka obwodke, pokazalam pediatrze ostatnio, uspokoila nas, ale w razie czego dala skierowanie do okulisty - wizyte mamy w listopadzie dopiero. Troche mnie nastraszyl ten Twoj ortopeda
![]() U nas dzisiaj kolejny slaby dzien, troche sie wspomagalismy paracetamolem i zelem do zabkowania i bylo ciut lepiej niz wczoraj. Najwazniejsze to znalezc sposob i jakos sobie radzic, byle do przodu ![]() ![]() Edytowane przez Paulinagm Czas edycji: 2016-09-06 o 21:11 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
Maja juz śpi a ja wcinam krakersy i piwka się napije
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
Agusia brawo za mocz
Ania mi przy starszaku leciały mocno, teraz jeszcze nie zauważyłam . Ja pije na laktacje pokrzywę ona działa też na włosy i paznokcie Weronia dobre wiadomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Zakorzenienie
|
Podczytuje, ale brakuje mi czasu na,odp
![]() Hania jest ostatnio niesamowicie absorbujaca, wszystko ją szybko nudzi tylko nir rączki. Staram się wszystko wieczorem zrobić i padam na,pyszczek. Tz wraca z,jedej pracy i bierze dyżury w lecznicy. Okres urlopowy :/ widzimy się po parę godz dzienie zwykle w nocy. Dobrze, ze to chwilowe bo w dni marudy jedyne co mnir ratuje to wyjście ns spacer Hania się wtedy uspokaja i zwykle zasypia. Weronia dla mnie lekarz,mógł Ci normalnie poeordziec a nie straszyć. Pewnie całą spanikowana byłaś ![]() Całe szczęście. Że to nic poważnego! ![]() Agusia super, ze wyniko moczu ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Włosy też mi wypadają ![]() Też pampki z Lidla Nam pasują, te w rozmiarze 3super bo 1takie fajne nie były ![]() Aniu niezłe zapasy pieluszek musieliscie mieć ![]() ![]() ![]() Paulina myślisz, że to już ząbki idą Krzysiowi? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3744 | ||||
Ania
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W ciąży były takie mocne, ani jednego włoska, a teraz maskara;/ Cytat:
![]() ![]() Mieszkam z mamą, więc ona też zerknie na Hanię w razie w jakby była marudna. Cytat:
![]() A lekarz, szkoda, że aż tak mocno Cię nastraszył- można spokojniej wytłumaczyć. Pamiętam, jak moja kuzynka była mała- może 12 lat, więc już wiedziała co to rak. Poszła do lekarza, bo miała jakiegoś guzka. I lekarz przy niej, bez ogródek, że to pewnie rak. Okazało się, że to zwykły guzek, ale coo zrobić biedna dziewczyna przeszła to jej. A wystarczyło to zrobić delikatniej. Madzia999- czyżby u małej skok?? oby szybko jej przeszło, i dała mamusi odpocząć ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-09-06 o 20:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | |
Zadomowienie
|
tak, widac u niego dolne jedynki - są takie dwie wypustki dziąsła. Niewielkie jeszcze więc obawiam się, że trochę to potrwa...
dziewczyny, to, ze wlosy lecą jest normalne - w ciąży cykl włosa zatrzymuje sie na jakiejś tam fazie i one wszystkie co nie wypadły w ciąży lecą nam teraz ![]() Nie ma to związku z kp. Ja pod koniec ciąży miałam najlepsze wlosy w życiu, więc je oddałam Fundacji Rak and Roll, niech ktos skorzysta, skoro mi po ciąży i tak miały wypaść ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny!
Teraz Was troszkę podczytuję chociaż ale nadal czasu brak na pisanie ![]() Po pierwsze chrzciny za nami na szczęście. Trochę jestem zawiedziona imprezą, bo strasznie krótko trwała... Robiłam obiad i tort w restauracji i goście strasznie szybko zjedlii się zebrali do domów... O 16:30 już było po imprezie, a obiad był o 13:30... Ignaś cały czas spał w wózku, nawet zdjęcia ani jednego nie ma w tej restauracji ![]() Starszaki chodzą do szkoły, zaczęły się już zadania domowe. Wczoraj nie zajrzałam im do ćwiczeń i do zeszytów i teraz patrzę, a tam byków co nie miara. Najchętniej bym te strony wyrwała i kazała im to przepisać ![]() ![]() Po wczasach Ignaś zepsuty i rozregulowany. Dużo spędzaliśmy czasu na powietrzu i prawie cały czas był w wózku, w mieszkaniu też i teraz bez dyliżansu jest problem z zasypianiem. Wrzasku co nie miara ![]() A Wasze dzieci jak zasypiają? Jeszcze do jutra jest u nas mój brat z bratową i małą Alą. Ignaś się tak słodko śmieje do kuzynki, a ona niewzruszona, z poważną miną ![]() ![]() Widziałam, że pisałyście ostatnio o BLW. Ala właśnie tak je- ma 7 m-cy i świetnie jej idzie, wcina że miło patrzeć. Tylko po jedzeniu podłoga do wytarcia i czasem trzeba brokuła z nosa lub uszu wyciągać ![]() ![]() Pozdrawiam i miłej nocki życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamorduje tzta!!!! Wstalam.na karmienie o polnocy nakarmilam malego i polozylam spac.potem poszlam do tzta bo tv ogladal jeszcze.chwile pogadalismy i potem poszlam sie polozyc otorz geniusz Poszedl przede mna i zapalil swiatlo!!! Wchodze dzieciak oczy jak 5 zl a ten pizamy szukaÂĄ!!!!!!! Dajcie noz!! Teraz zamiast spac dzieciaka bawie.
Doświadczenie przemawia: Istnieją tylko dwie bezwarunkowe miłości- miłość między matką,a dzieckiem oraz miłość Boga do ludzi. Edytowane przez PikPik09 Czas edycji: 2016-09-06 o 23:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
Zakorzenienie
|
Paulina fajny gest z włosami, ja w życiu nie miałam takich długich
Śliweczka super że już po chrzcinach. Rzeczywiście goście szybko uciekli Pikpik współczuje,faceci niestety nie pomyślą Ja wczoraj wcześnie padłam , starszak kazał mi się położyć do swojego lóżka gdy on zasypiał w swoim i takim cudem przed 21 już spałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Rozeznanie
|
Pikpik trzeba bylo mezowi wreczyc dziecko skoro taki madry :/ my mamy zapalona nocna lampke w pokoju dopoki nie polozymy sie spac zeby przez przypadek nie zapalic normalnego swiatla.
Weronia dobre wiesci ![]() Sliweczka szkoda ze chcrzciny tak szybko minely. Hania to dobre rzeczy masz do jedzenia. Ja musze przemyslec mona diete bo aktualnie za malo jem posilkow i za malo warzyw :/ Ania mi strasznie leca wlosy, ale to normalne, leci to co przez cala ciaze nie polecialo. Ja dzis wykombinowalam i normalny stanik na styk naciagnelam i na to sportowy i cyce tak bardzo nie lataly. Dzis ztobie sobie przerwe od cwiczen i moze jakies winko lykne bo odciagnwlam sporo pokarmu na ta okazje. Gabrys pierwszy sen ma 4-5 h wiec ysnie na noc, ja szybko wypije swoje, i pierwsze karmienie bedzie odciagnietym mlekiem. Synek dzis wstal o 7 i nie myslal isc spac. A przewaznie spal do 9 czy 10. Ale jakos przetrwalismy, choc troche marudny przez caly dzien. Na noc wydzieral sie w nieboglosy jak probowalam go nakarmic cyckiem. W pionie noszac bylo dobrze, lezec tez a przy cycku placz w nieboglosy. Myslalam ze moze kupa czy cos. Masowalam brzuszek tez grzeczny. Po kilku razach prob nakarmienia dalam spokoj, przytulilam dalam smoka i pieluszka i chwila moment i spi. No ja bym sie w zyciu nie domyalila ze darcie ryjka przy cycku to oznaka sennosci ![]() ---------- Dopisano o 03:00 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ---------- Paulina piekny gest ![]() ![]() Madzia oby z Hania to przejsciowe ![]() Sliweczka to sie Igas rozbestwil ![]() ![]()
#3750 |
Zakorzenienie
|
Paulina piękny gest z wlosami
![]() Śliweczko dobrze, ze już po chrzcinach, oby tylko Ignaś jeszcze chcial być aniolkiem dla Mamusi ![]() PikPik mam nadzieje, że Benio szybko zasną, tż nie pomyślał jak to facet. Mój mąż najczęściej mega glośno dmucha nos jak Malą usypiam ![]() Justynko ja właśnie też tak z tymi stanikami kombinowałam, bo na ten superowy mnie nie stać ![]() Jest 5, moze jeszcze z godzinkę pośpimy ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.