|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Problem z załącznikami - Upload of the file failed
Dlaczego gdy chcę powiekszyc/otworzyć w nowym oknie załącznik, to wyswietla mi się, że przeglądam forum jako gość i nie mam dostępu.?? Może raz na 10 sie uda otworzyć załącznik, a tak zawsze to samo;/
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Problem z załącznikami
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się tak jakoś dziwnie załączniki powklejały:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...5&postcount=12
|
|
#4 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Stosujesz znacznik ATTACH w poście. Zmień go na IMG lub wklej zdjęcia jako załączniki
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że kiedyś tak wklejałam przeplatając tekst ze zdjeciamu np. tutaj, a teraz umieszczenie zdjeć w odopwiednim miejscu nie chciało zadziałać i się dziwię. Może dlatego, że zdjęcia są "wygooglane" i wstawione bezpośrednio z internetu, a nie z dysku. Po zmianie "ATTACH" na "IMG" też powędrowały na dół.PS:. W tym wątku o perfumach to akurat nieistotne. Pytam z ciekawości.
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasami jak mam duzo samozaparcia, to udaje mi sie obejrzec zalacznik, ale po jakim czasie, tzn. jak tak w zlosci ponaciskam z 10 razy, to moze w jednym oknie ten zalacznik sie pokaze, a w pozostalych okno do logowania.. Jest to bardzo uciazliwe ;/ |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Dlatego dla domeny www.wizaz.pl nie widzisz obrazków z domeny pretty.wizaz.pl... Wniosek nasuwa się sam Sprawdzić - wykluczyć
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Podpinam sie pod problem z załącznikami
.W jednym z wątków http://www.wizaz.pl/forum/showthread...24#post4188424 załaczyłam dwa zdjęcia.Patrząc na mój post gołym okiem doskonale widać, że są dwa rózne.Po kliknieciu na pierwszy załącznik, otwiera sie nowa strona z powiększonym obrazem.(czyli tak jak być powinno).Klikam na drugi załącznik i zamiast następnej fotki, w powiększeniu otrzymuje znowu załącznik nr 1. Mam nadzieje, że Pan (Złośliwiec) jako fachowiec w tych sprawach nie będzie miał najmniejszego problemu z rozwiązaniem owej nocnej zagadki Czy może mieć to związkiem z tym, że jedna fota jest ma .png a druga .jpg ? Sama już próbuje kombinować gdzie tkwi przyczyna, ale jak widać... za dobrze mi to nie wychodzi P.S Próbowałam może ze dwa razy jeszcze raz załączyć zdjęcia, ale rezultat taki sam. Dziękuje Marta
|
|
|
#9 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Usuń proszę załączniki z tego posta i załącz je jeszcze raz
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Tamten problem nie rozwiązał sie, machnęłam na to ręką ale kiedy dzisiaj znowu załączyłam zdjęcia najpierw 4, póżniej ostatnie wykasowałam zostały trzy i po kliknięciu na jakiekolwiek w powiekszeniu zamiast foty 1,2,3pojawia sie to które usunęłam
![]() Dlatego usunełam to ostatnie zdjęcie, bo już wtedy wyświetlało mi sie zamiast pozostałych i myślałam, że jak sie pozbędę intruza wszystko wróci do normy.. Link http://www.wizaz.pl/forum/showthread...81#post4328381 Zauważyłam, że problem występuje tylko gdy załączam zdjęcia w formacie .png, bo .jpg działa bez zarzutu. Dziekuje
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
up siup siup up .
|
|
|
#12 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że w dwóch wątkach foty śmigają bez zarzutu. Dziękuje, dziękuje, dziękuje ![]() P.S A tak z ciekawości pytam czego to mogła być przyczyna, boje sie że przy kolejnych próbach załączania .png problem może się powtórzyć.
|
|
|
#14 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Identyczna nazwa plików ogłupiała przeglądarkę, która myślała, że to jeden i ten sam plik.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
witam. nie chce tworzyc kolejnego watku o podobnym problemie.
wlasnie jestem w trakcie zakladania nowego watku ciuszkowego (stary nieaktualny) i nie moge dodac zdjec. Czasem zdarzalo mi sie ze sa za duze i je zmniejszalam.. ale tym razem wyskakuje mi : błędy ładowania bluzeczkatubka.jpg: Upload of file failed. różowa.jpg: Upload of file failed. szara.jpg: Upload of file failed. o co chodzi? co sie dzieje? prosze o pomoc
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Moderator
|
Ja tak samo mam ,nie moge zaladowac zdjec,mam wyczyszczone ciasteczka i tym podobne.
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#17 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja również
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
juz powinno byc dobrze.
mnie juz wszystko chodzi w porzadku. problemy byly spowodowane chyba bezposrednio z jakimis problemikami calego wizazu
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#20 |
|
Moderator
|
Umnie smiga teraz
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
zdjęcia- problem
Mam problem z załadowaniem załączników. Zmniejszyłam je już dużo, tak, że ich wielkość wynosiła 40 kb przy dopuszczalnych 120kb i nic... próbowałam kilka razy i zawsze wyskakuje błąd. Nigdy nie miałam takiego problemu, co zrobić???
|
|
#22 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: zdjęcia- problem
|
|
|
|
|
#23 |
|
Moderatoreska
|
Tez mam problem z zalaczeniem zdjec, wielkosc maja prawidlowa, a przy ladowaniu wyskakuje - Upload of file failed.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
JUŻ SIĘ UDAŁO
WIDOCZNIE FORUM COŚ SZFANKOWAŁO.Pozdrawiam
|
|
#25 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
(NIEAKTUALNE!!!)
Dołączam się do wątku z takim pytaniem: dlaczego nie mogę otworzyć załączników (zdjęć) na nowej karcie? Mam Firefoxa, nic nie zmieniałam w ustawieniach, żadnych aktualizacji. Zawsze klikałam na miniaturkę zdjęcia i otwierałam je w nowym oknie, teraz otwiera się karta i jest pusta tzn pokazuje się hasło wizaż etc. ale bez zdjęcia.Dopisek: już sobie poradziłam. Nie wiedziałam o istnieniu "Adblock".
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2008-02-12 o 17:25 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mnie to dopadło, czy coś się dzieje?
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie - i to w odniesieniu do plików o róznych rozszerzeniach, równiez pliki, które już pomyślnie kiedyś załączyłam. Rozmiar ok, ciasteczka - zrobione.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

Po zmianie "ATTACH" na "IMG" też powędrowały na dół.
Sprawdzić - wykluczyć