![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciukow...w koncu teraz cos sie musi udać!
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Muszą, w końcu to te wizażowe!
( i w mojej intencji też)
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | ||
Zakorzenienie
|
eee.... możesz narzekac
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzien dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Jestem załamana L wczoraj zaczęliśmy z TZ rozmowę o tej pieprzonej Holandii L On się zapytał, czy na pewno nie pojade tam na rok, powiedziałam, ze nie. Ze w czwartek ide do szkoły składać podanie o staz bo od poniedziałku mają ferie. Powiedzialam jak bardzo nie chce aby tam jechał, ze ja tu sobie bez niego nie poradze, ze go tu potrzebuję, ze teraz było mi tak ciężko ale to nic w porównaniu z tym co ma być L powiedziałam, ze ten wyjazd wcale nie jest nam potrzebny (na wakacje ok., ale nie na rok), ze spokojnie sobie poradzimy. Ja zrobie staz, podyplomówke zacznę, on poszuka lepiej płatnej pracy, zacznie studia. Zaczniemy w siebie inwestowac tu w Polsce. I tak mówiłam i mówiłam…. W koncu TZ powiedziała” nie wyobrazam tam sobie jechac na same wakacje, chce jechac na rok L ) wiec się zapytałam „ nie wyobrazasz sobie, czy nie chcesz?? Bo to jest róznica. Jeżeli podłołes już decyzje to powiedz, bo wtedy ta rozmowa na nie ma już sensu…. A on powiedział” nie nie podjąłem jeszcze decyzji, ale dzis chyba nie musze tego robic?? I wiecie co było najgorsze?? Zapytałam się go czy wyobraza sobie taką rozlakę (bo ja nie) a on powiedział, ze tak L nagle cos we mnie pękło, poczułam jakies ukłucie w sercu, jakbys ktos powiedziała mi najgorsza rzecz, zaraz do Glowy nabiegły mi mysli , ze jak to możliwe ze on tak spokojnie to mówi?? Kiedy ja już na sama mysl pożegnania , nawet jak jade do Olsztyna na tydzień to płaczę z tęsknoty, a on twierdzi, ze spokojnie wytrzyma te 8 miesięcy L siedzieliśmy (ja na łózku on na fotelu) , patrzeliśmy sobie prosto w oczy a ja się zastanawiałam jak to się potoczy. Nagle zadałam mu pytanie” ty mnie już nie kochasz??” TZ spojrzał na mnie, podszedł do łózka, złapał mnie i zaczał mowic „kocham cie, kocham wierzysz mi?? A ja tylko płakałam, cos się we mnie zablokowało, już nie chciałam aby mnie przytulał, bo w głowie miałam slowa „tak wytrzymam spokojnie te rozłokę” i wizje jego wyjazdu i mojej samotności. Powiedzialam , ze mu wierze, ale zwątpiłam dzis w to [pierwszy raz po tych słowach (nawet nie musiałam mówic jakich sam to wiedział” zadzwonił jego ojciec ze jest już pod domem i aby TZ schodził. Byłam tak zapłakana, ze TZ powiedział, zabym go nie odprowadzała, bo jeszcze rodzice mnie zobaczą – odprowadziłam go. TZ kilka razy mnie pocałował na dowidzenia i powiedział, ze dzis zadzwoni (dzis się nie widzimy), potem puścił mi sygnał o 23 ze już dojechał do domku i na dobranoc (jak codziennie) ale ja nie odpuściłam – udałam ze Spie- choc tak naprawde myślałam, myślałam o tym, ze tej rozmowy mogło nie byćL mimo, ze on mówi, ze nie podjal jeszcze decyzji, to ja czuje, ze ona jest już podjeta L wiecie… dzis pierwszy raz zwątpiłam w to , ze mnie kocha… w to, ze będziemy razem do konca… zwątpiłam w nas L
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze zawracam glowę, ale nie miałam z kim sie tym podzielic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem na prawdę co ci napisać gdyż dla mnie bardzo ważna jest jedność w związku.. Wspólne planowanie i podejmowanie decyzji. Będąc w związku chce bysmy byli MY a nie JA i ON. Sprawy, które dotyczą nas obojga zawsze przegadujemy i zawsze wspólnie decyzujemy, każde mówi swoje argumenty i dochodzimy do wspólnego wyniku.. W tak waznych sprawach jak np. rozstanie na 8 miesięcy, z gruntu mamy identyczne zdanie, od zawsze - nie wchodzi to w grę! Więc ja poprostu nie rozumiem twojego Tż-eta, bo dla mnie nic nie jest wazniejsze niż bycie z moim mężem i dla mojego męża tak samo.. Kasa jest dla mnie pestką przy tak długim rozstaniu..
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Madzia Twój TZ zachował się okropnie
![]() mój TZ nie jest wylewny i romantyczny, ale jemu trudno było beze mnie te 2 miesiące ![]() moim zdaniem Twój TZ to straszny materialista i pieniądze mu oczy przysłaniaja dziewczyny zmykam do szkoly trzymajcie kciuki za mnie i TZ bo dzisiaj straszne zaliczenie plissss ![]()
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz leże i płacze i.. czuje sie taka samotna, mimo, ze on jest, ze jutro sie spotkamy, ze dzis zadzwoni to czuje sie samotna, bo wczoraj powiedział o słowo za duzo , słowo, które zburzyło we mnie te pewność |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wczoraj jak mu powiedziałam"czy ty mnie jeszcze kochasz" to miałam wrazenie ze sie tego przestraszył,ze mial strach w oczach. zaraz sie zapytał czy ja kocham, całowal i przytulał i pytał sie czy mu wierze ... ja sama sie przestraszyłam tych swoich mysli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Madzia nie wiem co poradzić
![]() ![]() Rozumiem Twoje zdenerwowanie, wynika z Twojego postu jakby Twój Tż miał inną receptę na szczęście, On widzi siebie w Holandii jednak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu, nie potrafię powiedzieć nic, co mogłoby podnieść Cię na duchu, po prostu bardzo Ci współczuję Biedactwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak sie zastanaiam , czy ja jestem w tym związku tylko jakims dodatkiem?? Czy moje potrzeby, odczucia tu sie juz nie liczą?? Ja mysle o nas, wiem ze tu sobie poradzimy, wiem to, ze nie potrzebna nam taka rozłaka. Ale on patrzy tylko na siebie, chce tam jechac i koniec, nawet kosztem naszego ziwązku, tego co nas łączy i co budowalismy przez tyle lat. ja nie wierze, ze my wytrzymamy te rozłąke, nawet sobie tego nie wyobrazam (wiecie co było jak wyjechał teraz na te 3 miesiące)... nawet mnie aszła głupia mysl, czy nie lepiej wczesniej tego zakonczyc, niz zyc nadzieja, ze on wróci, ze bedzie jak kiedys i ze nigdy nie wyjedzie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
nie sądze... nie po tych słowach jakie wczoraj mi powiedział
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
i ja go kocham, kocham go z calego serca i dlatego nie wyobrazam sobie tej rozłąki. I dlatego zastanaiam sie czy on czuje do mnie to samo, skoro patrzy tylko na siebie, jak dziecko "chce jechac i już... nie wazne, ze możemy tego nie wytrzymac i rozstac"
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Hihi..
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
ale wiecie co jest najgorsze?? ze on moze decyzje podjąc dopiero tam w Holadnii, a ja przez ten czas bede sie zamartwiała. To chore... tym bardziej ze mial tyle czasu na przemyslenie tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje zdanie jest takie - jestescie parą, wszsytkie ważne życiowe decyzje podejmujecie wspólnie.. Nie wyobrażam sobie inaczej!
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
No własnie, tez jestem tego samego zdania. I tym tez jestem załamana... a co jesli po slubie (o ile do niego dojdzie) bedzie tak sam?? ze kazdy problem bedzie nie nasza wspolną decyzja rozwiązany??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
*sportaddict*
|
O matko, Madziu
![]() Bardzo Ci współczuję, też bym się wściekła i podłamała, jakby się okazało, że Tż woli (a nie musi! wyraźnie powiedzial, że chce!) spędzić 8 m-cy za granicą, niż ze mną ![]() Bardzo mi się to nie podoba :/ obawiam się, że słusznie podejrzewasz coś takiego :/ nie wyobrażam sobie w ogóle takiego nie liczenia się z uczuciami partnera i oslego uporu 'bo tak chcę', bez myślenia o przyszłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
i dlatego zwatpiłam w jego miłosc do mnie i sens naszego związku bo nie widze w nim jednosci, czuje sie jak dodatek)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.