Wszystko o Avonie II - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-06, 10:07   #4861
kwiatek04
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
torba Beatrice w kat.3 jest w cenie 39,9zł
Cos sie przejezyczylam Jest za 39.90 przy zakupie kosmetykow za 29.90zl z katalogu

Cytat:
Napisane przez Jula84 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj w Coku oglądałam tą mozaikę i miała lusterko...
Jsli mnie pamiec nie myli Hosenka mowila, ze ma bez lusterka
kwiatek04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 10:53   #4862
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
widziała któraś z Was parasolkę Cynthia Rowely ? Tak sie zastanawiam czy nie kupić jej na allegro Ladna,kolorowa..tylko czy wytrzymała..czy się nie rozleci przy pierwszej wichurze i ta rączka to ta z tych krótkich sądząc po foto co nie?

http://allegro.pl/item307518503_para...az_.html#photo
hymm
Mi sie strasznie nie podoba Chce zamówić Flower by CR tylko na parasolkę nie mam ochoty

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
ciekawa jestem co im napisałaś bo mi zawsze piszą w odpowiedzi ze mam sama wysłać im ehhh jak coś oni zawalą chyba nie mam siły przekonywania
A takie tam, że klientka niezadowolona, że nie będzie już zamawiać itp

Cytat:
Napisane przez silva Pokaż wiadomość
Jula84,a ta szminka UCR nadaje jakiś połysk?W katalogu niby tak.
Zależy które Te z "Sheer" w nazwie lekko połyskują, są słabo kryjace, z "Sparkling" mają błyszczące drobinki, a rezzta jest raczej matowa, tzn mniej błyszczaca niż Sheer i Sparkling.
W któryms z wcześniejszych katalogów były wszystkie rozdzielone na te grupy i był opisany efekt.

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Mam do Hosenka* i do pozostałych posiadaczek rozświetlającej mozaiki pytanie, bo dostałam materiały informacyjne, a w nich następujący komunikat:
W katalogu 02/2008 na stronie 45 zamieszczone jest nieprawidłowe zdjęcie Rozświetlającej Mozaiki do twarzy (13268), na którym widoczne jest lusterko wewnątrz opakowania.
W rzeczywistości produkt nie zawiera lusterka.
Prosimy o przekazanie tej informacji Państwa Klientom.
czy rzeczywiście nie ma lusterka, bo na Allegro widziałam fotki z lusterkiem, ale być może to były wcześniejsze wersje, robione na Zachód ??
W mojej nie ma lusterka i na fakturze nie było nic napisane ze to alternatywny produkt.

Cytat:

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 11:01   #4863
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Mam do Hosenka* i do pozostałych posiadaczek rozświetlającej mozaiki pytanie, bo dostałam materiały informacyjne, a w nich następujący komunikat:
W katalogu 02/2008 na stronie 45 zamieszczone jest nieprawidłowe zdjęcie Rozświetlającej Mozaiki do twarzy (13268), na którym widoczne jest lusterko wewnątrz opakowania.
W rzeczywistości produkt nie zawiera lusterka.
Prosimy o przekazanie tej informacji Państwa Klientom.
czy rzeczywiście nie ma lusterka, bo na Allegro widziałam fotki z lusterkiem, ale być może to były wcześniejsze wersje, robione na Zachód ??
Swoją drogą, to napisali w tej erracie, że w K2 zamieścili nieprawidłowe zdjęcie, a jeśli ona jest faktycznie bez lusterka to w K3 jest BARDZIEJ nieprawidłowe zdjęcie - tam to dopiero wygląda jakby miała lusterko na bank. A w K2 wcale niekoniecznie to jest lusterko, co widać, może się po prostu odbijać od opakowania. Więc ta errata mnie trochę rozbawiła, bo na temat zdjęcia w K3 nic nie napisali...
Stary 2008-02-06, 11:14   #4864
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
A jak ja w COKu obejrzałam tę Amy to się zniechęciłam.. Bo wcześniej w katalogu bardzo mi się spodobała, ale na żywo zrobiła wrażenie takiej niestarannie wykonanej (te wyłażące nitki, o których pisałyście - więc to nie kwestia felernego egzemplarza). Poza tym ja chyba jednak nie potrafiłabym nosić takiej maleńkiej torebki - takiej "w ręce". Torebki noszę na ramieniu, a tej w żaden sposób na ramię się założyć nie da
Dziekuje za zdjecia dzieki nim na pewno jej nie wezme a i za opis dziekuje to co napisalas widac na zdjeciach dziekuje ze jej nie kupilam
Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki Na Katalogach wkleiłam pare fotek czyli zdjęcia błyszczyka Mauvelous Metal (mialyscie racje - jest super ) , cienia o konsystencji musu pacific pearl oraz portfelika Effia
Dziekuje za zdjecia cienia w musie zamowilam go sobie i juz widze ze mi sie spodoba
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Narazie użyłam jej raz.

W pudełeczku (zafoliowanym) jest ulotka ze szczegółowa intrukcją. Stosuje się ją 2-3 razy w tygodniu z tym że robi się 2 dni przewry między użyciami.
Piszą tylko o nie eksponowaniu skóry na słońce - ja stosuję emulsję Avene spf 50+ dla ochrony
Ciekawia mnie efekty, tez ja sobie zamowilam
Hosenko jak bedziesz widziec jakies efekty napisz prosze z checia poczytam i napisze tez o swoich efektach a wlasnie mam pytanie czy koboeita w ciazy moze ja stosowac? jesli nie to poczeka sobie troszke
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 11:20   #4865
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Ciekawia mnie efekty, tez ja sobie zamowilam
Hosenko jak bedziesz widziec jakies efekty napisz prosze z checia poczytam i napisze tez o swoich efektach a wlasnie mam pytanie czy koboeita w ciazy moze ja stosowac? jesli nie to poczeka sobie troszke
Na efekty trzeba trochę poczekac. Dzisiaj użyję ją 2 raz (trzeba robić 2 dni przerwy).
Mi najbardziej zależy na zwężeniu porów, bo zmarszczek nie mam

Nie znam sie na składach, musiałabyś zapytać na Biochemii. Wydaje mi się, że nie ma żadnych kwasów, więc można używać (skąłd był na pudełku, a pudełka juz nie mam)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 11:26   #4866
90natalia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A widzial ktos na zywo bizuterie AGNES?
Bo w k3 kolczyki sa 9.90 i mysle czy ich nie wziasc.

Ale nie wiem czy nie sa tandetne zwykle takie czerwone koleczka.
tez jestem ciekawa jak wygladaja te kolczyki
90natalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 11:40   #4867
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Na efekty trzeba trochę poczekac. Dzisiaj użyję ją 2 raz (trzeba robić 2 dni przerwy).
Mi najbardziej zależy na zwężeniu porów, bo zmarszczek nie mam

Nie znam sie na składach, musiałabyś zapytać na Biochemii. Wydaje mi się, że nie ma żadnych kwasów, więc można używać (skąłd był na pudełku, a pudełka juz nie mam)
Dziekuje wiem ze na efekty tzreba poczekac mi zalezy na ujedoliceniu koloru skory a zmarszczek tez nie mam, jak dostane swoja zapytam sie na biochemii i jak cos to czekam na opis efektow
Stary 2008-02-06, 12:27   #4868
kashka
Rozeznanie

Cytat:
W mojej nie ma lusterka i na fakturze nie było nic napisane ze to alternatywny produkt.
Moja mozaika też nie ma lusterka i również nie jest produktem alternatywnym.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 13:54   #4869
magda1970
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanie - z jakiego materiału jest wykonane lusterko z różową wstążką? na zdjęciach wygląda jakby to była folia.
magda1970 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 13:56   #4870
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda1970 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie - z jakiego materiału jest wykonane lusterko z różową wstążką? na zdjęciach wygląda jakby to była folia.
plastik
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 13:58   #4871
magda1970
Raczkowanie

Emilkaa dzięki
magda1970 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 14:21   #4872
patryk1305
Raczkowanie

Witam
Czy może ktos mi napisać czy6 dobre sate kremy z avon solutions do cery dojrzałej te czerowone bo nie ma recenzji na kwc oraz czy ta filizanka z różowej wstążki jest duza i fajna
Z góry dziękuje
patryk1305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 14:32   #4873
asia-23
Raczkowanie

GG do asia-23

co do filiżanki to nie wiem a jeśli chodzi o kremy to moja teściowa używa i jest Bardzo zadowolona mówi że "skóra jest wyraźnie delikatna i naciągnięta" dodam że ma 50 lat
asia-23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 14:35   #4874
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patryk1305 Pokaż wiadomość
Witam
Czy może ktos mi napisać czy6 dobre sate kremy z avon solutions do cery dojrzałej te czerowone bo nie ma recenzji na kwc oraz czy ta filizanka z różowej wstążki jest duza i fajna
Z góry dziękuje
Kremy te stare sa bardzo dobre jak jeszcze bylamkonsultantka to mialam zawsze dwie klientki na nie co 3 katalog lub czesciej i obie je chwalily taklze moge polecic ale nie te co teraz weszly, tylko nawet te co byly w 2007 roku bo nie wiem czy skladu nie zmienili
Stary 2008-02-06, 14:36   #4875
201701160947
Konto usunięte

Cytat:
Zależy które Te z "Sheer" w nazwie lekko połyskują, są słabo kryjace, z "Sparkling" mają błyszczące drobinki, a rezzta jest raczej matowa, tzn mniej błyszczaca niż Sheer i Sparkling.
W któryms z wcześniejszych katalogów były wszystkie rozdzielone na te grupy i był opisany efekt.
Ooo, mam jeszcze konkretniej, dzięki.
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 17:35   #4876
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
Moja klientka zamawiała i mozaika nie miała lusterka, nawet w papierach od avonu jest chyba wspomniane że nie ma lusterka
dlatego pytałam, ale dzięki
Cytat:
nie zawsze piszą alternatywny, a jeśli nawet to trudno się zorientować dlaczego, np. miałam tak z torebką Sharma
Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Swoją drogą, to napisali w tej erracie, że w K2 zamieścili nieprawidłowe zdjęcie, a jeśli ona jest faktycznie bez lusterka to w K3 jest BARDZIEJ nieprawidłowe zdjęcie - tam to dopiero wygląda jakby miała lusterko na bank. A w K2 wcale niekoniecznie to jest lusterko, co widać, może się po prostu odbijać od opakowania. Więc ta errata mnie trochę rozbawiła, bo na temat zdjęcia w K3 nic nie napisali...
Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Moja mozaika też nie ma lusterka i również nie jest produktem alternatywnym.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi jak zwykle można na Was liczyć
Już uprzedziłam klientkę, żeby nie było nieporozumień jak jej w poniedziałek dam tę mozaikę
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 17:53   #4877
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patryk1305 Pokaż wiadomość
Witam
Z góry dziękuje
pisałam o filiżance:
Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
filiżanka z różową wstążką jest naprawdę rewelacyjna moim zdaniem, jest duża pojemna, wydaje się ze jest zrobiona z dość solidnej porcelany na bank ja biorę bo jest bardzo ładna i zmieści duuużo mojej ulubionej herbatki a i cel szczytny
Cytat:
Napisane przez joanna_k Pokaż wiadomość
czy ona jest duża?wymiary do mnie nie przemawiają,chyba będę musiała przejść się do COK-u.
dziś w COKu jeszcze raz obejrzałam tą torebkę beatrice i raczej na pewno nie zmieści się do niej format A4 przynajmniej na moje oko

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy kolejny raz wziąć sobie maseczkę błotną do twarzy czy może wygładzającą sake i ryż - tej nie miałam, którą z tych dwóch bardziej polecacie?
A kosmetyczka z PS warta jest te 14,90???
o tej kosmetyczce również wcześniej pisałam:
Cytat:
kosmetyczka z orientalnym motywem w katalogu bardziej mi sie podobała.. jest z lekko błyszczacego materiału, jakoś tak mi się skojarzyła z takimi szeleszczącymi dresami w których można spotkać ludzi handlujących na bazarach... te dwie części zapinane są na zamek i połaczone sa ze sobą dwoma zatrzaskami
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 18:10   #4878
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja też miałam ten krem. jednak on nie dla mnie. nie lubię zapachu tej serii i ta warstewka też mnie denerwowała ale ogólnie to jest całkiem dobry. mimo że mnie nie podpasował to polecam
Ja muszę mieć dobrego nawilżacza, moja skóra bardzo ciężko przechodzi przez zimę, widocznie nie mój klimat W wakacje już mogę nawet balsamów używać a teraz tylko gęste i ciężkie kremy do ciała, dzisiaj kupiłam sobie masło waniliowe Joanny Przypadkiem w sumie, luknęłam na recenzje na KWC (baaardzo wysokie oceny) i się okaże wieczorem A SSS będzie na czarną godzinę
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 18:53   #4879
aniaszew
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6510646]Ja muszę mieć dobrego nawilżacza, moja skóra bardzo ciężko przechodzi przez zimę, widocznie nie mój klimat W wakacje już mogę nawet balsamów używać a teraz tylko gęste i ciężkie kremy do ciała, dzisiaj kupiłam sobie masło waniliowe Joanny Przypadkiem w sumie, luknęłam na recenzje na KWC (baaardzo wysokie oceny) i się okaże wieczorem A SSS będzie na czarną godzinę [/quote]

Ja tez mam bardzo suchą skórę, nogi mam aż białe a po tym kremie sss skóra jest fajnie nawilżona.Tylko jak się smaruje to długo się wchłania ale może dlatego daje lepszy efekt.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 18:58   #4880
aiso87
Rozeznanie

Czy któraś z Was zamawiała w tym tygodniu zestaw Ageless Results i jej przyszedł czy u wszystkich braki???

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 19:31   #4881
kasia2439
Zakorzenienie

aiso brak tego zestawu

A moja skóra jest teraz biała od odpadającej skóry przez malinowy jogurt
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 20:22   #4882
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
a moja wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolona z jogurciku i na pewno go jeszcze zakupię ale ja też nie narzekałam na balsamy z naturalsów (uwielbiam ten z brązowym cukrem , nie dają piorunujących efektów, i specjalnego nawilżenia nie zauważałam ale nie przesuszały mi skóry a jogurcik pięknie nawilża
Stary 2008-02-06, 20:29   #4883
90natalia
Raczkowanie

Cytat:
a moja wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolona z jogurciku i na pewno go jeszcze zakupię ale ja też nie narzekałam na balsamy z naturalsów (uwielbiam ten z brązowym cukrem :ślina:, nie dają piorunujących efektów, i specjalnego nawilżenia nie zauważałam ale nie przesuszały mi skóry a jogurcik pięknie nawilża
ja tez uwielbiam ten balsam z naturalsow z brazowym cukrem teraz mam juz druga butelke, ale chyba w netto do katalogu 4 bedzie to musze zrobic duzy zapas
90natalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 20:31   #4884
patryk1305
Raczkowanie

Potwierdzam brak zestawu solutions

Zachęcam do odwiedzin: http://www.iq-test.pl/?d=3232
patryk1305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 20:38   #4885
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 90natalia Pokaż wiadomość
ja tez uwielbiam ten balsam z naturalsow z brazowym cukrem teraz mam juz druga butelke, ale chyba w netto do katalogu 4 bedzie to musze zrobic duzy zapas
ja zużyłam mnóstwo opakowań tego balsamu kocham go po prostu i jak były w netto to sobie zrobiłam pokaźny zapasik (mój TŻ też lubi jak go używam, mówi że pachnę jak czukierek więc radość podwójna )
Stary 2008-02-06, 20:43   #4886
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

dla mnie balsamy naturals sa swietne nie lubie "tluscioszkow" a te sa w sam raz...ladnie sie wchlaniają...może niezbyt dobrze nawilzają ale zapach i konsystencja supcio najbardziej lubie czeresniowy i z cukrem...super

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 20:52   #4887
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
aiso brak tego zestawu

nie koniecznie z jogurtu , może za często używałaś jakiegoś peelingu do ciała albo żelu wysuszającego skórę.Zdarza się że balsamy czy też jogurty do ciała mogą nic nie nawilżać ale żeby łuszczyły skórę to mi się nie zdarzyło.

skąd już wiesz co będzie w netto do katalogu 4 ?Jak możesz to podziel się tymi nowinkami też jestem ciekawa za ile będzie choćby ten balsam z cukrem.

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-02-06 o 20:57 Powód: Prosze korzystac z funkcji edytuj i multicytuj
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 21:22   #4888
kasia2439
Zakorzenienie

gabipati możliwe że wysusza mi skórę żel pod prysznic kokos i mleczko ryżowe z Oriflame bo teraz się nim myję ;( Zobaczymy bo zmieniłam balsam na ten Care zielony więc poobserwuję ...
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 21:25   #4889
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

mi tez wysusza jogurt skore.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 21:29   #4890
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
ja niestety mialam dokladnie to samo ze swoimi, nie dalo sie ich nabierac na pedzel ;(
A kiedy je zamawiałaś? Dawno? Bo ja zamawiałam ten zestaw arabian glow ze złotą kosmetyczką, pędzlem i błyszczykiem w katalogu gwiazdkowym.

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Ojoj, a to dziwna sprawa, mam perelki juz od dluzszego czasu i bez problemu je nabieram i sa widoczne na twarzy, wrecz uzywam ich dosc ostroznie i oszczednie, zeby nie przesadzic. Moze jakies felerne opakowanie sie Tobie trafilo?
Nie wiemZastanawiam się czy ich nie zwrócić, ale jak zamawiałam cały zestaw to nie wiem jak jest ze zwrotami? Trzeba odesłać wszystko?? A może napisać im maila? Jak myślisz?

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Witam
Mam podobne odczucia! Wcześniejsze perełki były miększe, te zaś są twarde i nic praktycznie nie brazują twarzy.
Moich nie idzie nabrać na pędzel, a co dopiero mówić o brązowieniu...

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A ja myślałam że to tylko ja tak mam ...
Chyba sobie kupię jakiś puszek w rossmanie, bo pędzelek mało aplikuje.
Myślę, że to nie pomoże. Dziś próbowałam nabrać gąbeczką silikonową-"wygniatałam" te kulki chyba z minutę, a była tylko lekko zbrązowiona(gąb ka).

Dodam, że moje kuleczki zostały przysłane jako produkt alternatywny, więc może dlatego są takie nieudane...

Edytowane przez mała82
Czas edycji: 2008-02-06 o 21:45 Powód: dopisek
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości