Byłe tableciary plotkary II - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-06, 08:38   #3031
nabuko
Zadomowienie

GG do nabuko
Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

alez nie ma za co, wyobrazam sobie, z ejeszcze nie mozesz uwierzyc w zafasolkowanie, bo z tego co pisala Pomidorka, to stalo sie to nagle
Fakt, nagle mąż trafił za pierwszym razem za długo się nie musieliśmy starać
Cytat:
oj wciaga wciaga i to strasznie, ja wlasnie pisze po kryjomu z pracy, ale ciiiiiiiii.........:diabe lek:
hihih, ja też jestem w pracy, ale szef za ścianą, więc luż. tylko od czasu do czasu muszę gdzieś zadzwionić, żeby wiarygodnie wyglądało
nabuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 08:40   #3032
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nabuko Pokaż wiadomość

oj wciaga wciaga i to strasznie, ja wlasnie pisze po kryjomu z pracy, ale ciiiiiiiii.........:diabe lek:

Nabuko, to tak, jak u nas-pierwszy miesiac staranek i wiecej nie trzeba bylo
Na dodatek, zaplodnienie najprawdopodobniej w meza urodziny...taki maly prezent

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 08:40   #3033
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
kochana i bardzo dobrze wazne ze tobie sie podoba jest bardzo ładny naprawde, ale jednak to jeszcze nie mój traf chyba
skoro nie jestes jeszcze przekonana do zadnego ztych bukietow, to szukaj kochana dalej, a na pewno trafisz na swoj wymarzony
Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
A ja dziś idę do ginekologa i jestem szczęśliwa bo zobaczę swoją dzidzię No i sprawdzę czy z nią wszystko ok. Wczoraj bylo pierwsze spotkanie w szkole rodzenia ale jeszcze za wiele Wam nie napiszę bo to było bardziej organizacyjne spotkanie.
Gusiu to swietnie, ze dzis zobaczysz swojego babelka, a moze wkleilabys nam tez jakies zdjatko

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 08:42   #3034
nabuko
Zadomowienie

GG do nabuko

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Nabuko, to tak, jak u nas-pierwszy miesiac staranek i wiecej nie trzeba bylo
Na dodatek, zaplodnienie najprawdopodobniej w meza urodziny...taki maly prezent
Ale wiesz co, tak chyba jest najfajniej (chociaż nie wiem, inaczej nie miałam ) ale jest bez tych nerwów - będzie fasolka, nie będzie.. a tak rach-ciach i ogromny surprise
Stary 2008-02-06, 08:42   #3035
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

hihih, ja też jestem w pracy, ale szef za ścianą, więc luż. tylko od czasu do czasu muszę gdzieś zadzwionić, żeby wiarygodnie wyglądało
no to niezle wycelowal, naleza mu sie za to gratulacje

aha, czyli nie tylko ja buszuje po wizazu pokryjomu w pracy

Mąż i żona...
Stary 2008-02-06, 08:54   #3036
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:

no to jeszcze wieksze gratulacje dla meza ze mu sie za pierwszym podejsciem udało a juz wie czy dopiero mu o tym powiesz??
Cytat:
no to niezle wycelowal, naleza mu sie za to gratulacje

aha, czyli nie tylko ja buszuje po wizazu pokryjomu w pracy
zawsze mozna sobie urozmaicic prace hehe

a co piwiecie na te bukiety??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (82,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bouquet 033.jpg (39,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bridal%20bouquet12.jpg (13,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (170).jpg (58,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bukier (410).jpg (35,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pastel (171).jpg (14,3 KB, 3 załadowań)
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 08:54   #3037
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc kobietki

Dziekuje kochane za slowa otuchya z praca tz,to jest tak,ze on sam zdecydowal sie zwolnic,z tego wzgledu ze od dlugiego juz czasu stara sie o podwyzke,a ze jest z-ca menagera w restaracji, wbrew pozorom nie jest latwa praca(duzo godzin i uzeranie sie z kelnerami,wiec zobaczymy co z tego wyjdzie-okaze sie w tym tygodniu

Witaj nabuko na naszym wateczku
Ale mialyscie wszystkie piekne bukiety

A ja zmykam zaraz do pracy a wam zycze milego dnia
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-06, 08:57   #3038
nabuko
Zadomowienie

GG do nabuko

Cytat:
no to jeszcze wieksze gratulacje dla meza ze mu sie za pierwszym podejsciem udało a juz wie czy dopiero mu o tym powiesz??
Nie potrafiłabym chyba języka za zębami trzymać powiedziałam mu wczoraj po południu, test robiłam wczoraj rano, ale od kilku dni juz czułam
Stary 2008-02-06, 09:03   #3039
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Nie potrafiłabym chyba języka za zębami trzymać powiedziałam mu wczoraj po południu, test robiłam wczoraj rano, ale od kilku dni juz czułam
no to fajnie ja mojemu powiedziałam od razu zreszta sam był test kupicale od dłuzszego czasu wiedzielismy ze jednak jestem w ciazy test był na potwierdzenie tylko potrzebny
Stary 2008-02-06, 09:08   #3040
Ray
Zakorzenienie

ojeje dziewczyny ile wy produkujecie tych stron trzeba by bylo caly dzien siedziec hehehehe..
widze ze nowe osoby sie pojawily to rowniez witam i zycze owocnych staran

mijaela tez sie poczatkowo przejmowalam waga i casnymi spodniami a teraz to juz chyba to brzydka mowiac olalam... do tego napuchly mi troche nogi i rece i buty dopinam tak na styk a pierscionki lacznie z obraczka w szkatulce...

kachula bole doskweiraja dzis rano mowilam mezowi zeby zawiozl mnie juz do szpitala bo ja juz dluzej nie wytrzymam... nie spie w nocy bo sie strasznie mecze... i do tego moje spojenie nie daje mi czasem zyc a teraz jeszcze doszly piersi i bol chyba melczarnia na wysokich obrotach funkcjonuje...
boje sie porodu ale juz mam tak po malu dosyc ze chetnie tam pojade hehehehe....

widze i ze tematy wiazankowe hmmmm....

ja chyba cos odpadne niedlugo z wateczku juz brakuje mi czasu was czytac a co dopiero jak dzidzia bedzie ale widac tak to funkcjonuje
Stary 2008-02-06, 09:10   #3041
Ray
Zakorzenienie

nabuko gratuluje zafasolkowania

ja jak robilam test to w meza urodziny spodiewalam sie ngatywa bo lekarz kilka dni temu stwierdzil ze ciazy brak a zaskoczenie bylo duze hehehe prezent na urodziny jak nic mala fasolka

teraz juz zaczynam 9 mc i nie moge doczekac sie konca hehehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-06, 09:19   #3042
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ojeje dziewczyny ile wy produkujecie tych stron trzeba by bylo caly dzien siedziec hehehehe..
widze ze nowe osoby sie pojawily to rowniez witam i zycze owocnych staran

mijaela tez sie poczatkowo przejmowalam waga i casnymi spodniami a teraz to juz chyba to brzydka mowiac olalam... do tego napuchly mi troche nogi i rece i buty dopinam tak na styk a pierscionki lacznie z obraczka w szkatulce...

kachula bole doskweiraja dzis rano mowilam mezowi zeby zawiozl mnie juz do szpitala bo ja juz dluzej nie wytrzymam... nie spie w nocy bo sie strasznie mecze... i do tego moje spojenie nie daje mi czasem zyc a teraz jeszcze doszly piersi i bol chyba melczarnia na wysokich obrotach funkcjonuje...
boje sie porodu ale juz mam tak po malu dosyc ze chetnie tam pojade hehehehe....

widze i ze tematy wiazankowe hmmmm....

ja chyba cos odpadne niedlugo z wateczku juz brakuje mi czasu was czytac a co dopiero jak dzidzia bedzie ale widac tak to funkcjonuje
Raz a moze pochwal sie jaka ty miałas wiazanke
Stary 2008-02-06, 09:47   #3043
nabuko
Zadomowienie

GG do nabuko

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
nabuko gratuluje zafasolkowania

ja jak robilam test to w meza urodziny spodiewalam sie ngatywa bo lekarz kilka dni temu stwierdzil ze ciazy brak a zaskoczenie bylo duze hehehe prezent na urodziny jak nic mala fasolka

teraz juz zaczynam 9 mc i nie moge doczekac sie konca hehehe
hihi, dzięki
dla mnie to wogóle niewyobrażalne - 9 m-cy..o matko... chociaż pewnie strasznie szybko zleci..
Stary 2008-02-06, 09:49   #3044
kina2807
Zakorzenienie

Emi mi podobala by sie ta pierwsza wiazanka, gdyby tych kolorow nie miala poukladanych tak geometrycznie, tylko ladnie przemieszane kwiatki

Ray to bierz meza w obroty i do szpitala, lepiej niech Ci lekarz powie, czy tak ma byc, czy moze juz sie cos powoli zaczyna dziac

Emi jeszcze wiazanki ze zdjecia 4 sa ladne, moze troche bym tylko zmienila ich ksztalt, a ta z ostatniego zdjecia ma ladne roze i ksztalt bardzo oryginalny, ale moze pieknie wygladac Emi przy Twojej sukni

Mąż i żona...
Stary 2008-02-06, 10:07   #3045
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

mnie uzekło cos w tej drugiej wiazance nie wiem chyba ta zielen
Stary 2008-02-06, 10:09   #3046
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
mnie uzekło cos w tej drugiej wiazance nie wiem chyba ta zielen
Emi bo to wlasnie tak jest, jak trafiamy na TA JEDYNA wiazanke, to wiemy, ze to ta, ale niekoniecznie potrafimy powiedziec, co tak najbardziej nam sie spodobalo w niej

Mąż i żona...
Stary 2008-02-06, 10:28   #3047
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki

Dziekuje kochane za slowa otuchya z praca tz,to jest tak,ze on sam zdecydowal sie zwolnic,z tego wzgledu ze od dlugiego juz czasu stara sie o podwyzke,a ze jest z-ca menagera w restaracji, wbrew pozorom nie jest latwa praca(duzo godzin i uzeranie sie z kelnerami,wiec zobaczymy co z tego wyjdzie-okaze sie w tym tygodniu

Witaj nabuko na naszym wateczku
Ale mialyscie wszystkie piekne bukiety

A ja zmykam zaraz do pracy a wam zycze milego dnia
No to niezle Misiu, bo moj kolega jest wlasnie menagerem w pubie i ma juz 2 zastepcow........ no i z tego co mowi to rzeczywiscie oni bardzo duzo robia "jakby za niego" a kolega nie chce im dac podwyzki
wogole cos mu sie ostatnio z glowa porobilo, bo wszystko mu sie nie podoba i najchetniej by wszystkich zwolnil....... ciagle wymienia staff, ja bym nie chciala z nim pracowac
mam nadzieje, ze jednak TZ sie dogada z menagerem i dostanie wiecej pieniazkow
Stary 2008-02-06, 10:34   #3048
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Nabuko witam i gratuluje zafasolkowania
Misia i Kasiasiar zycze powodzenia dla Waszych TŻ w sprawie wyjasnienia wszystkich spraw w ich pracach
Ray trzymaj sie dzielnie
Kachulko a ja zdj nie dostalam zapomnialas o mnie
Asiu bardzo ładnie Ci w tych wloskach, serio, serio ale nie zmieniaj kolorku na czarny... Braz ladniejszy
Julia jak tam grzywka?? krociutka?? Mi J. nakreca, zebym grzywke sobie zrobilam hmmmm tylko nie okrzesam jej pozniej, bo bedzie sie wywijac...

Odebralam J. w pon mieszkanie znalezlismy wyszlo jeszcze taniej jak planowalismy do szkoly bede miec okolo 20 min blizej jak dotychczas J. juz dzis jedzie w delegacje nad morze jedzie sie sprawdzic i pokazac szefowi, jaki jest zdolniacha oby sie udalo Wiecej bede pisac pozniej bo zaraz jade go odwiezc, a pozniej bede sie uczyc, bo doszedl mi jeszcze jeden egz ale co do egz to napisze tylko, ze otworzyl mi oczy tak szeroko, ze mimo iz bede go pisac drugi raz i placic kase, wiem jak z ludzmi postepowac...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 10:44   #3049
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Odebralam J. w pon mieszkanie znalezlismy wyszlo jeszcze taniej jak planowalismy do szkoly bede miec okolo 20 min blizej jak dotychczas J. juz dzis jedzie w delegacje nad morze jedzie sie sprawdzic i pokazac szefowi, jaki jest zdolniacha oby sie udalo Wiecej bede pisac pozniej bo zaraz jade go odwiezc, a pozniej bede sie uczyc, bo doszedl mi jeszcze jeden egz ale co do egz to napisze tylko, ze otworzyl mi oczy tak szeroko, ze mimo iz bede go pisac drugi raz i placic kase, wiem jak z ludzmi postepowac...

Marcelko to swietnie, ze masz juz J. przy sobie, trzymam kciuki, zeby dobrze sie zaprezentowal u szefa, aha i gratuluje tanszego mieszkanka

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-06, 10:50   #3050
Ray
Zakorzenienie

nabuko najszybciej leci pierwszy trymestr a najdluzej ostatni hehe a najdluzej ostatni mc hehehe.. mi sie dluzy i dluzy a zarazem dni leca jak opetane dziwna filozofia ale jakos to tak jest hehe moze sie dluzy bo czlowiek juz ma dosc i chce miec to z glowy a zarem sie boi i chce to odwlec

emi ja wiazanke hmmm nie mam chyba zdjecia ja mialam rozyczki rozowe z bialymi

kinia do porodu jeszcze daleko bo ciagle zgage mam czyli brzuch jeszcze siedzi na swoim miejscu ale juz po malu dolegliwosci przed porodowe mnie lapia moj maz sie smieje ze sie brzuszka doczekac nie moglam a teraz marudze hehehe wczoraj kupilismy pampersy male bosiu jakie to malusie hehehe

zgadnij gratuluje mieszkanka
Stary 2008-02-06, 10:54   #3051
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Mezatko bardzo mi sie podobasz w tej fryzurze,ja to uwielbiam takie grzyweczki wyciete I znaleziska extra
A my w niedziele z Tz sobie
Wczoraj nam sie telewizor zepsul iU tz w pracy tez nieciekawie i chyba od nastepnego tygodnia zostanie bezrobotny
Ale widzialam od siostry usg i mala fasolinke super wyglada,no dowiedzialam sie ze termin ma na 13.09.08
dziekuje Misiu
a biureczko nam sluzy idealnie
zlosliwosc rzeczy martwych hehe- odnosnie zepsutego TV

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny sprawdzcie poczte,te adresy co odzyslalam to wyslalam wam fotki
Kasiulku bardzo fajnie wygladasz, a te kolorki super rozjasniaja Ci buzke i rzeczywiscie wloski jakies dluzsze
a ja myslalam, ze zrobisz sobie taka grzywke na cale czolo hihi tak cos wyczytalam

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

Asienko fryzurka bardzo mi sie podoba i super wygladasz z ta grzyweczka a co do kolorku to juz Twoja decyzja w jakim sie lepiekj czujesz
dziekuje Kasiulku
z tym kolorkiem to chyba wlasnie za kilka dni zmienie na czarny z niebieskim, niech bedzie teraz taki chlodniejszy kolorek

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Cześć kobietki

Ja to wczoraj miałam sądny dzień. Wstałam rano i oczu nie mogłam otworzyć takie mam spuchniete. Chyba się dużo we mnie tych emocji i smutków nazbierało.A TZ zareagował najpierw strachem bo nie wiedział co się ze mną dzieje, potem czułością a potem jak zwykle zniecierpliwieniem i słowami : no juz nie rycz: Za duzo to mi nie pomógł

Kachulko ja tak raniutko wstaję , ale za to czasem juz o 21 w łózku leże
Kasiasiarku dobrze, ze sobie poplakalas, moze troszke Ci ulzy
a Ci nasi faceci to nie zawsze sobie radza w podobnych sytuacjach
to my Cie tu moooocno przytulamy, zebys juz nie plakuniala i smutki niech ida w kat

Cytat:
Czesc dziewczynki

Misia, Agusieczek, milo od was slyszec. Czekamy jeszcze na wiesci od Karolinki i Agatki

Ja dzis wstalam i co zauwazylam?
Ze mi sie biodra poszerzyly A tak sie cieszylam, ze tylko mi brzuszek rosnie, no ale zbyt pieknie nigdy byc nie moze
Tydzien temu jeszcze jeansy byly na mnie luzne, dzis te same jakos ciasnawo siedza na pupie, wiec wskoczylam w dresik.

Wczoraj bylismy z Tz na zakupkach, zaszlismy do H&M na dzial dzieciecy, i nawet cos kupilismy. Malutkie slodziutkie body, bo byly za 2 euro. No i tz wybral jeszcze dwupak takich wiekszych, na 2 miesieczne dziecko, bo tez byly taniutkie. I tym sposobem chyba wkroczylismy w faze zaopatrywania. Nawet moja mama, jak jej powiedzialam o dziwo nie krzywila sie, ze to za wczesnie na zakupy
MAdziu i tak szczuplutka jestes, troszke bioderek Ci nie zaszkodzi a po porodzie wszystko zrzucisz i wrocisz do dawnej formy
Gratulacje pierwszych dzidziowych zakupkow

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim kobitkom
A ja dziś idę do ginekologa i jestem szczęśliwa bo zobaczę swoją dzidzię No i sprawdzę czy z nią wszystko ok. Wczoraj bylo pierwsze spotkanie w szkole rodzenia ale jeszcze za wiele Wam nie napiszę bo to było bardziej organizacyjne spotkanie.
Gusiu trzymam kciuki za wizyte u gina daj znac jak wrocisz

Cytat:

Witam na wateczkui szczerze gratuluje zafasolkowania
Stary 2008-02-06, 11:23   #3052
Pomidora
Zakorzenienie

Witam kobietki kochane

Emi i Kiniu, jak traficie na swoje bukiety to będziecie wiedziały Ja zobaczyłam i przepadłam, mimo, że róż nie chciałam mieć

Gusiu, to pocieszające, że da się rzucić palenie A o szkole rodzenia proszę nam tu wszystko mówić bo my ciekawe jesteśmy Jak będziesz miała dziś zdjęcie dzidzi to nam je wkleisz?

Misiu, mam nadzieję, ze tz dostanie podwyżkę Miłej pracy życzę.

Marcelinko, gratuluję mieszkanka To musisz być szczęśliwa, że z J. już jesteś. A egz. się nie martw dasz radę. Co nas nie zabije, to nas wzmocni

Madziu, to rzeczywiście zrobiliście prezent na męża urodziny

Justyś, ty w końcu lepiej uwierz, że masz takiego "pasożytka" małego. Bo jak to - ciocia Kasia już wierzy a ty nie? I zagladaj do nas częściej, już jesteś wizażem zainfekowana Właśnie pomyślałam sobie, że z twoją pomocą powstanie teraz sporo makijaży dla przyszłych mam

Z P. już w porządku, chyba nam się nazbierało ostatnimi czasy i trzeba było atmosferę oczyścić. Usiedliśmy, pogadaliśmy i jest już dobrze. Trochę musielismy sobie wyjaśnić, ale zawsze potem atmosfera jest lepsza
Idę dziś do mojego lekarzaPo prostu jestem na wpół żywa ze strachu

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 11:27   #3053
kina2807
Zakorzenienie

Pomidorko ja juz wlasnie trafilam na SWOJ bukiet, pokazywalam zdjecia

a lekarza nie masz sie co bac, zobaczysz, z ewszystko bedzie dobrze i na pewno ulzy Ci po tej wizycie, trzymam kciuki

Mąż i żona...
Stary 2008-02-06, 11:32   #3054
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko ja juz wlasnie trafilam na SWOJ bukiet, pokazywalam zdjecia

a lekarza nie masz sie co bac, zobaczysz, z ewszystko bedzie dobrze i na pewno ulzy Ci po tej wizycie, trzymam kciuki
A rzeczywiście, chyba musiałam przeoczyć Bukiet śliczny, lubię zwarte bukiety Zawsze takie najbardziej mi się podobały. I rożek jest delikatny, będzie pięknie do twojej sukni pasował

No zobaczymy czy mnie w ogóle przyjmie dziś Na razie jadę się zorientować co i jak. No chyba mnie nie ugryzie

Lecę włosy umyć i się pomalować, bo sprzed kompa się nie ruszę w końcu

28.09.2014

Stary 2008-02-06, 11:34   #3055
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
A rzeczywiście, chyba musiałam przeoczyć Bukiet śliczny, lubię zwarte bukiety Zawsze takie najbardziej mi się podobały. I rożek jest delikatny, będzie pięknie do twojej sukni pasował

No zobaczymy czy mnie w ogóle przyjmie dziś Na razie jadę się zorientować co i jak. No chyba mnie nie ugryzie

Lecę włosy umyć i się pomalować, bo sprzed kompa się nie ruszę w końcu
ciesze sie, ze Ci sie bukiet podoba Pomidorko

pomaluj sie ladnie, to od razu poczujesz sie pewniej i strach ucieknie w kat

Mąż i żona...
Stary 2008-02-06, 11:34   #3056
Mijalea
Zakorzenienie

Pomidorko, nazbieraj sil i badz dzielna, trzymam kciuki za wizyte

Moj maz wpadl do domu na chwile cos zjesc, bo zapomnial kanapek, i tak stalam w kuchni a on spojrzal i mowi, ze brzuszek mam spory.

Mowie wam, tej nocy chyba sie rozroslam, bo rano majteczki byly przyciasne, spodnie za male... Tak jak pisalam, poszerzam sie

Zaraz sie zbiore i zrobie obiad, dzis bedzie eksperyment z indykiem

Stary 2008-02-06, 11:36   #3057
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Moj maz wpadl do domu na chwile cos zjesc, bo zapomnial kanapek, i tak stalam w kuchni a on spojrzal i mowi, ze brzuszek mam spory.

Mowie wam, tej nocy chyba sie rozroslam, bo rano majteczki byly przyciasne, spodnie za male... Tak jak pisalam, poszerzam sie

Madziu moja przyjaciolka, ktora zaczela wlasnie 18 tydzien tez ostatnio rosnie w oczach, podobno te kilka tygodni teraz, to najszybszy wzrost dziecka, niedlugo zacznie Ci sie rozpychac tak jak jej, mowi, ze normalnie czuje jak maluch rozpycha sie w rozne strony

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-06, 11:39   #3058
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:

Madziu, to by było gdybyś szła spać w jednym rozmiarze, a budziła się w drugim Ale tak chyba jest rzeczywiście w tych miesiącach. Koleżanka mówiła, że brzuszek początkowo wysadzało jej na wieczór tylko, a pewnego dnia się obudziła i już go miała i tak przez następne miesiące sobie rósł

Dobra, lecę, bo ze strachu robię wszystko żeby nic nie robić

28.09.2014

Stary 2008-02-06, 11:39   #3059
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu moja przyjaciolka, ktora zaczela wlasnie 18 tydzien tez ostatnio rosnie w oczach, podobno te kilka tygodni teraz, to najszybszy wzrost dziecka, niedlugo zacznie Ci sie rozpychac tak jak jej, mowi, ze normalnie czuje jak maluch rozpycha sie w rozne strony
Racja Kiniu, w koncu jak dlugo mozna byc plaskim i szczuplym w tym stanie

A ja ostatnio jak widze swiezo upieczone mamusie, to jestem w szoku. Bo maja w nosidelkach malunkie dzieciaczki, jakby tygodniowe a sa szczuple i chude jak osy!! Wiec nie wiem, jak to robia, ze im nawet w biodra nie idzie Normalnie ani sladu ciazy.

Ja wiedzialam, ze sie poszerze, bo mam taka budowe i tendencje do tycia w biodrach. No ale, czego sie nie robi dla dzidziusia, a skoro cos sie zmienia to i znak, ze dzieciatko sie rozwija

Stary 2008-02-06, 11:47   #3060
Ray
Zakorzenienie

poszerzyc sie mozna i to sporo jeszcze jak sie puchnie pod koniec ja z roxmiaru 38 mam teraz w pupie xxl

dzis jade zakupic reszte rzeczy dla dziecka cholerka to nie takie proste jak sie wydaje...

do tego moj maz znow leci za granice na poczatku marca a wtedy wlasnie moge urodzic no ale cos trudno... licze ze moze przed marcem urodze zeby chodziasz mogl mala zobaczyc...

swoja droga to ta moja sie malo cos rusza ostatnio ale mysle ze to moze z tej ciasnoty bo cos tak sie czasem rusza ... za tydzien mam usg to sie okaze co z nia

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości