![]() |
#3031 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nabuko, to tak, jak u nas-pierwszy miesiac staranek i wiecej nie trzeba bylo ![]() Na dodatek, zaplodnienie najprawdopodobniej w meza urodziny...taki maly prezent ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aha, czyli nie tylko ja buszuje po wizazu pokryjomu w pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3036 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co piwiecie na te bukiety?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() Dziekuje kochane za slowa otuchy ![]() ![]() ![]() Witaj nabuko na naszym wateczku Ale mialyscie wszystkie piekne bukiety ![]() A ja zmykam zaraz do pracy a wam zycze milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3039 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
ojeje dziewczyny ile wy produkujecie tych stron trzeba by bylo caly dzien siedziec hehehehe..
widze ze nowe osoby sie pojawily to rowniez witam i zycze owocnych staran ![]() mijaela tez sie poczatkowo przejmowalam waga i casnymi spodniami a teraz to juz chyba to brzydka mowiac olalam... do tego napuchly mi troche nogi i rece i buty dopinam tak na styk a pierscionki lacznie z obraczka w szkatulce... kachula bole doskweiraja dzis rano mowilam mezowi zeby zawiozl mnie juz do szpitala bo ja juz dluzej nie wytrzymam... nie spie w nocy bo sie strasznie mecze... i do tego moje spojenie nie daje mi czasem zyc a teraz jeszcze doszly piersi i bol chyba melczarnia na wysokich obrotach funkcjonuje... boje sie porodu ale juz mam tak po malu dosyc ze chetnie tam pojade hehehehe.... widze i ze tematy wiazankowe ![]() ja chyba cos odpadne niedlugo z wateczku juz brakuje mi czasu was czytac a co dopiero jak dzidzia bedzie ale widac tak to funkcjonuje ![]()
#3041 |
Zakorzenienie
|
nabuko gratuluje zafasolkowania
![]() ja jak robilam test to w meza urodziny spodiewalam sie ngatywa bo lekarz kilka dni temu stwierdzil ze ciazy brak a zaskoczenie bylo duze hehehe prezent na urodziny jak nic mala fasolka ![]() teraz juz zaczynam 9 mc i nie moge doczekac sie konca hehehe
![]() |
#3042 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dla mnie to wogóle niewyobrażalne - 9 m-cy..o matko... chociaż pewnie strasznie szybko zleci..
![]() |
#3044 |
Zakorzenienie
|
Emi mi podobala by sie ta pierwsza wiazanka, gdyby tych kolorow nie miala poukladanych tak geometrycznie, tylko ladnie przemieszane kwiatki
![]() Ray to bierz meza w obroty i do szpitala, lepiej niech Ci lekarz powie, czy tak ma byc, czy moze juz sie cos powoli zaczyna dziac ![]() Emi jeszcze wiazanki ze zdjecia 4 sa ladne, moze troche bym tylko zmienila ich ksztalt, a ta z ostatniego zdjecia ma ladne roze i ksztalt bardzo oryginalny, ale moze pieknie wygladac Emi przy Twojej sukni |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Zadomowienie
|
mnie uzekło cos w tej drugiej wiazance nie wiem chyba ta zielen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
Zakorzenienie
|
Emi bo to wlasnie tak jest, jak trafiamy na TA JEDYNA wiazanke, to wiemy, ze to ta, ale niekoniecznie potrafimy powiedziec, co tak najbardziej nam sie spodobalo w niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wogole cos mu sie ostatnio z glowa porobilo, bo wszystko mu sie nie podoba i najchetniej by wszystkich zwolnil....... ciagle wymienia staff, ja bym nie chciala z nim pracowac ![]() mam nadzieje, ze jednak TZ sie dogada z menagerem i dostanie wiecej pieniazkow ![]()
![]() |
#3048 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Nabuko witam i gratuluje zafasolkowania ![]() Misia i Kasiasiar zycze powodzenia dla Waszych TŻ w sprawie wyjasnienia wszystkich spraw w ich pracach ![]() Ray trzymaj sie dzielnie ![]() Kachulko a ja zdj nie dostalam ![]() ![]() Asiu bardzo ładnie Ci w tych wloskach, serio, serio ![]() ![]() Julia jak tam grzywka?? krociutka?? ![]() Odebralam J. w pon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
nabuko najszybciej leci pierwszy trymestr a najdluzej ostatni hehe a najdluzej ostatni mc hehehe.. mi sie dluzy i dluzy a zarazem dni leca jak opetane dziwna filozofia ale jakos to tak jest hehe moze sie dluzy bo czlowiek juz ma dosc i chce miec to z glowy a zarem sie boi i chce to odwlec
![]() emi ja wiazanke hmmm nie mam chyba zdjecia ja mialam rozyczki rozowe z bialymi ![]() kinia do porodu jeszcze daleko bo ciagle zgage mam czyli brzuch jeszcze siedzi na swoim miejscu ale juz po malu dolegliwosci przed porodowe mnie lapia ![]() zgadnij gratuluje mieszkanka ![]()
#3051 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a biureczko nam sluzy idealnie ![]() zlosliwosc rzeczy martwych hehe- odnosnie zepsutego TV ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja myslalam, ze zrobisz sobie taka grzywke na cale czolo hihi tak cos wyczytalam ![]() Cytat:
![]() z tym kolorkiem to chyba wlasnie za kilka dni zmienie na czarny z niebieskim, niech bedzie teraz taki chlodniejszy kolorek ![]() Cytat:
![]() a Ci nasi faceci to nie zawsze sobie radza w podobnych sytuacjach ![]() to my Cie tu moooocno przytulamy, zebys juz nie plakuniala i smutki niech ida w kat ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulacje pierwszych dzidziowych zakupkow ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3052 |
Zakorzenienie
|
Witam kobietki kochane
![]() Emi i Kiniu, jak traficie na swoje bukiety to będziecie wiedziały ![]() ![]() Gusiu, to pocieszające, że da się rzucić palenie ![]() ![]() Misiu, mam nadzieję, ze tz dostanie podwyżkę ![]() Marcelinko, gratuluję mieszkanka ![]() ![]() Madziu, to rzeczywiście zrobiliście prezent na męża urodziny ![]() Justyś, ty w końcu lepiej uwierz, że masz takiego "pasożytka" małego. ![]() ![]() ![]() ![]() Z P. już w porządku, chyba nam się nazbierało ostatnimi czasy i trzeba było atmosferę oczyścić. Usiedliśmy, pogadaliśmy i jest już dobrze. Trochę musielismy sobie wyjaśnić, ale zawsze potem atmosfera jest lepsza ![]() Idę dziś do mojego lekarza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko ja juz wlasnie trafilam na SWOJ bukiet, pokazywalam zdjecia
![]() a lekarza nie masz sie co bac, zobaczysz, z ewszystko bedzie dobrze i na pewno ulzy Ci po tej wizycie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No zobaczymy czy mnie w ogóle przyjmie dziś ![]() ![]() ![]() Lecę włosy umyć i się pomalować, bo sprzed kompa się nie ruszę w końcu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomaluj sie ladnie, to od razu poczujesz sie pewniej i strach ucieknie w kat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko, nazbieraj sil i badz dzielna, trzymam kciuki za wizyte
![]() Moj maz wpadl do domu na chwile cos zjesc, bo zapomnial kanapek, i tak stalam w kuchni a on spojrzal i mowi, ze brzuszek mam spory. Mowie wam, tej nocy chyba sie rozroslam, bo rano majteczki byly przyciasne, spodnie za male... ![]() ![]() Zaraz sie zbiore i zrobie obiad, dzis bedzie eksperyment z indykiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra, lecę, bo ze strachu robię wszystko żeby nic nie robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja ostatnio jak widze swiezo upieczone mamusie, to jestem w szoku. Bo maja w nosidelkach malunkie dzieciaczki, jakby tygodniowe a sa szczuple i chude jak osy!! Wiec nie wiem, jak to robia, ze im nawet w biodra nie idzie ![]() Ja wiedzialam, ze sie poszerze, bo mam taka budowe i tendencje do tycia w biodrach. No ale, czego sie nie robi dla dzidziusia, a skoro cos sie zmienia to i znak, ze dzieciatko sie rozwija ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
poszerzyc sie mozna i to sporo jeszcze jak sie puchnie pod koniec ja z roxmiaru 38 mam teraz w pupie xxl
![]() ![]() dzis jade zakupic reszte rzeczy dla dziecka cholerka to nie takie proste jak sie wydaje... do tego moj maz znow leci za granice na poczatku marca ![]() swoja droga to ta moja sie malo cos rusza ostatnio ale mysle ze to moze z tej ciasnoty bo cos tak sie czasem rusza ... za tydzien mam usg to sie okaze co z nia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.