|
|
#4501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II
Ja czy prenatalne czy każde inne place 140. Teraz miałam przez brzuch bo nie było sensu dowcipnie skoro poziomo jeden na drugim. Mooooze jednego udałoby się uchwycić który póki co wygląda na dziewczynę.
A może Alfreda? Męża babcia się tak nazywa ale akurat mi to nie przeszkadza 😂wszyscy mówią do niej Frytka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie się nie umawiam na termin bo spróbuje moją gin poprosić o skierowanie. Jak mi nie da to takie badanie kosztuje u mnie 250 zl
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zrobiłam wczoraj wycieczkę do sklepu z wózkami
mojego upatrzonego mutsy igo nie mieli (ale już na żywo go widziałam) za to wymacalam wszystkie bugaboo i do klubu nie dołączę ale! Wpadł mi w oko też bardzo Joolz Day ktoś ma jakieś opinie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Francoszka spoko
![]() Maz ma.grype zoladkowa.. To wrocilimsy z uropu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj wymiotowałam wieczorem, nie wiem czemu... Położyłam się do łóżka i zaraz leciałam do kibelka...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4507 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a szał zakupów i tak możesz mieć - kupuj póki co neutralne kolory :P A co! ![]() Cytat:
Cytat:
ale postraszyłam, że ja mam określone tygodnie, kiedy mam wykonać badanie i znaleźli mi łaskawie termin na 3.10 co prawda to będzie końcówka 20 tygodnia i jest ryzyko, że tż wtedy nie będzie mógł być, ale trudno...W LM nic nie płace - gdybym chciała iść prywatnie (mam na osiedlu taki mały gabinet), to mogę iść w dowolnym dniu bez umawiania się, ale koszt to 250zł ![]() Cytat:
mam ostatnio fazę na frytki i mogę je jeść tonami (te domowe ![]() Cytat:
) i był fajny chociaż troszkę starszy mogel mieliśmy...Joolz ma koleżanka - już drugi dla drugiego dziecka i jest nimi zachwycona ja wybrałam Mutsy dlatego, bo jest wysoki i dla mnie i dla tż było to baaaardzo wygodne (bo jesteśmy wysocy sQuaara współczuję trudnego powrotu i wkurzających znajomych... na szczęście jesteście już w domu! oby tz szybko wyzdrowiał i nie nie sprzedał Ci tego! Ja się umówiłam wreszcie do fryzjera, bo już wyglądam jak szop
Asia Bąbelek Edytowane przez Mojra87 Czas edycji: 2016-09-08 o 10:08 |
|||||
|
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Kurka drogie to badanie połówkowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miał o wiele lepsza amortyzację niz Bugaboo i lepiej mi sie go podbijało. W Joolz sa amortyzatory na tylne koła a w Bugaboo na przednie no i Joolz ma tez mały kosz pod spodem.
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mały kosz w Mutsy mnie odstraszał, ale są kosze do dokupienia takie super duże, które potem odpinasz i niesiesz zakupy jak w koszu piknikowym Amortyzacja fajna, gondola duża, wózek lekki... Sama nie wiem [IMG]1473323579961.jpg[/IMG]Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miałam dokupiony ten większy, ale raczej za często go nie zabierałam. Podstawowe zakupy spokojnie mi się mieściły w "małym" koszyku
|
|
#4514 |
|
Raczkowanie
|
Hej mamusie, na chwilkę zniknęłam bo sie doszkalałam ale teraz już będę częściej
córka w przedszkolu, ja w domku, TŻ w pracy - wreszcie wszystko po staremu .Mam prośbę do Mam z Warszawy i okolic -czy możecie polecić kogoś na usg połówkowe? Nie zamierzam iść znowu do tego pana, który nastraszył mnie ZD po usg w 13tyg+4 i jeszcze sugerował nieinwazyjne testy u niego za 1800zł... ale...no właśnie jest ale...bo gdzieś tam, z tyłu głowy pozostał niewielki procent niepewności... Zależy mi na rzetelnym lekarzu u którego mogę zrobić połówkowe...Poratujecie?: prosi:
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie nawet na te kosze tak nie patrze... nie planuje jakichś ogromnych zakupów z wózkiem. U mnie zakupy robimy raz w tygodniu i są to np 2 duże torby + zgrzewka wody, a będą pewnie co najmniej 3 torby jak dojdą pieluszki itp
I tak więc bym na duże zakupy z wózkiem nie poszła a jakieś pierdoły ze sklepu pod domem na spacerze to się chyba do każdego zmieszczą...![]() Domyślam się, że dalej będziemy tak się organizować że na zakupy idzie jedna osoba, a jak już naprawde nikt nie może to tesco online przyjedzie No chyba, że je zlikwidują do tego czasu |
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie gdzie kurtkę włożyć w centrum handlowym 😆Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4517 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
za to nie wiem, co będzie z Almą24, bo coś słabo ostatnio ciągną... są drożsi, ale mają fajniejsze artykuły
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
hahah Lilotka, moja mama też Bożena i też się dziwnie czułam, jak ktoś cipkę tak nazywał, ale pewnie sama z siebie nic bym nie skomentowała
w ogole tylko na lutówkach z taką nazwą się spotkałam, przeważnie wszędzie Grażyna nazywają karnataka gratuluję udanej wizyty ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea no to piona. ✋ Bożenki to fajne babki, bynajmniej nie cipy. 😂 Grażynki też są świetne nie ujmując oczywiście Franciszkom. 😇
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka razy testowałam Almę w Katowicach i u mnie się nie sprawdziła. Za każdym razem a minimum 50% produktami był problem i dzwonili do mnie co najmniej kilka razy że albo czegoś nie ma i nie będzie, albo zamiennik proponowali... W tesco takie sytuacje w moim przypadku to rzadkość.
|
|
|
|
#4521 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam z zakupów. Znajoma polecala pewien szmateks wiec się zmobilizowalam. Zakup życia 4 bodziaki za 9zl! Jak nowki! Będę już vo tydzień tam chodzić. Ciężarne obsługiwane poza kolejnością i nie ze ja się upominam tylko panie kasjerki wezwaly mnie z końca gigantycznej kolejki. Ze tez dojrzały ten mój brzuchol 😅szkoda ze płci nie znam bo takich neutralnych w super stanie to ze świecą a dla konkretnych juz są po prostu perełki 😊
|
|
|
#4522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4523 |
|
Raczkowanie
|
Ja nastawilam się na neutralne kolorki, szarości beze brązy. Ale takich mało. Są fajne w truskawki zwierzątka ale dadzą różowa albo niebieska wstawke i dupa z neutralności. Choć ja i tak nie widzę problemu żeby dziewczynka miała nosić body z niebieska lamówka. Gorzej chłopak w różowe serduszka ;-)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Mi zostaje cierpliwie czekać jeszcze miesiąc. A póki co to neutrals Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i było bieganie na szybko po innych sklepach...Chociaż Alma kilka pierwszych zakupów u mnie też zmaściła ![]() Jakby nie było - przy mojej poprzedniej leżącej ciąży, a potem przy małym dziecku takie zakupy to była jedyna możliwość... więc starałam się nie narzekać ![]() Karnataka - zazdro zakupów za takie grosze! kusisz dziewczyno, żeby zebrać tyłek i iść na zakupy
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przejrzałam pake ciuchów. Jest tego dużo. Ale są pojedyncze egzemplarze ze tylko po domu. Ale jak już mam dobry szmateks to sobie odbiorę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może są w Katowicach jakieś szmateksy czynne np do 19tej które o tej godzinie jeszcze coś mają Pracując to ja nigdy do żadnego nie wejdę -.-
|
|
|
|
|
#4528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja po wypłacie startuję na ciucholand Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-08 o 12:22 |
|||
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze mało kto lubi takie kolory ale w innych bym oszalała tesciowa ma fisia na punkcie żółtego i juz nie moge sie u niej na ściany patrzeć
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Raczkowanie
|
Żółte ściany mam teraz po poprzednich wlacicielach. Nie mogę na nie patrzeć. I to od południowej strony ze salon wygląda jakby się świecił
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

ile u Was kosztuje połówkowe?

ale postraszyłam, że ja mam określone tygodnie, kiedy mam wykonać badanie i znaleźli mi łaskawie termin na 3.10
co prawda to będzie końcówka 20 tygodnia i jest ryzyko, że tż wtedy nie będzie mógł być, ale trudno...
mam ostatnio fazę na frytki i mogę je jeść tonami (te domowe 

przejrzałam pake ciuchów. Jest tego dużo. Ale są pojedyncze egzemplarze ze tylko po domu. Ale jak już mam dobry szmateks to sobie odbiorę