Lutówki 2017 ❤ cz. II - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-08, 09:12   #4501
karnataka
Raczkowanie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II

Ja czy prenatalne czy każde inne place 140. Teraz miałam przez brzuch bo nie było sensu dowcipnie skoro poziomo jeden na drugim. Mooooze jednego udałoby się uchwycić który póki co wygląda na dziewczynę.
A może Alfreda? Męża babcia się tak nazywa ale akurat mi to nie przeszkadza 😂wszyscy mówią do niej Frytka.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
karnataka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 09:13   #4502
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak długo czekacie na termin usg połówkowego? Czy dużo wcześniej trzeba się zapisywać?

I jeszcze pytanie ile u Was kosztuje połówkowe?
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Ja się zapisałam miesiąc wcześniej, żeby móc wybrać termin dokładnie w połowie. Wolałam uniknąć sytuacji, że mnie wciskają gdzieś na ostatni moment
Stary 2016-09-08, 09:15   #4503
s i l v e r
Zakorzenienie

Ja na razie się nie umawiam na termin bo spróbuje moją gin poprosić o skierowanie. Jak mi nie da to takie badanie kosztuje u mnie 250 zl

Stary 2016-09-08, 09:16   #4504
zuzkka
Zakorzenienie

Dziewczyny zrobiłam wczoraj wycieczkę do sklepu z wózkami mojego upatrzonego mutsy igo nie mieli (ale już na żywo go widziałam) za to wymacalam wszystkie bugaboo i do klubu nie dołączę ale! Wpadł mi w oko też bardzo Joolz Day ktoś ma jakieś opinie?

zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 09:46   #4505
sQuaara
Zakorzenienie

Francoszka spoko

Maz ma.grype zoladkowa.. To wrocilimsy z uropu

Stary 2016-09-08, 09:51   #4506
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Francoszka spoko

Ooooo biedny! Najgorsze co może być Ja wczoraj wymiotowałam wieczorem, nie wiem czemu... Położyłam się do łóżka i zaraz leciałam do kibelka...

Stary 2016-09-08, 10:05   #4507
Mojra87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karnataka Pokaż wiadomość
Wróciłam z wizyty. Z maluchami wszystko w porzadku, rosna jak na drozdzach. Niestety ułożyły sie bokiem i jeden na drugim. Wiec ani przez brzuch, ani dowcipnie nie ma szans zajrzec. Co prawda prof zasiał podejrzenie ze prawe to może byc baboszka, ale to jak wróżenie z fusów - nogami sie zasłoniły i koniec. Troche jestem zasmucona tym faktem bo chciałam wpasc w ciuszkowy szał, a tak zostaje cierpliwie czekac kolejny miesiac. Nie mniej jednak jestem szczesliwa ze wszystko gra.
Prof nie krył zdziwienia, ze taki brzuch mam, a że w ogóle czuje ruchy to kosmos... Jak to stwierdził - podrecznik jedno, zycie drugie
Super, że wszystko ok a szał zakupów i tak możesz mieć - kupuj póki co neutralne kolory :P A co!

Cytat:
Napisane przez Fantazja_ Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam u gin....mały ułożyć się głową w dół i na dodatek tyłem...tyle sobie pooglądałam. Waga 170 g, tętno 135. Ogólnie wszystko ok. Zdjęcia mam kijowe na jednym wygląda jakby miał małe grube nóżki
Ach te dzieci, nie dają się popodglądać

Cytat:
Dziewczyny, a jak długo czekacie na termin usg połówkowego? Czy dużo wcześniej trzeba się zapisywać?

Ja się umawiałam w LuxMedzie w ubiegłym tygodniu... Pierwszy wolny termin mieli na 20.10 ale postraszyłam, że ja mam określone tygodnie, kiedy mam wykonać badanie i znaleźli mi łaskawie termin na 3.10 co prawda to będzie końcówka 20 tygodnia i jest ryzyko, że tż wtedy nie będzie mógł być, ale trudno...
W LM nic nie płace - gdybym chciała iść prywatnie (mam na osiedlu taki mały gabinet), to mogę iść w dowolnym dniu bez umawiania się, ale koszt to 250zł

Cytat:
A może Alfreda? Męża babcia się tak nazywa ale akurat mi to nie przeszkadza ��wszyscy mówią do niej Frytka.

Frytka...frytka...frytka. .. mam ostatnio fazę na frytki i mogę je jeść tonami (te domowe ), przez Ciebie dziś chyba zrobię na obiad frytki

Cytat:
Napisane przez zuzkka Pokaż wiadomość
Dziewczyny zrobiłam wczoraj wycieczkę do sklepu z wózkami mojego upatrzonego mutsy igo nie mieli (ale już na żywo go widziałam) za to wymacalam wszystkie bugaboo i do klubu nie dołączę ale! Wpadł mi w oko też bardzo Joolz Day ktoś ma jakieś opinie?

Mutsy mieliśmy przy córce (tylko gondola, spacerówka nam już nie pasowała i sprzedaliśmy zestaw ) i był fajny chociaż troszkę starszy mogel mieliśmy...
Joolz ma koleżanka - już drugi dla drugiego dziecka i jest nimi zachwycona ale wiadomo - każdemu pasuje coś innego ja wybrałam Mutsy dlatego, bo jest wysoki i dla mnie i dla tż było to baaaardzo wygodne (bo jesteśmy wysocy ).

sQuaara współczuję trudnego powrotu i wkurzających znajomych... na szczęście jesteście już w domu! oby tz szybko wyzdrowiał i nie nie sprzedał Ci tego!

Ja się umówiłam wreszcie do fryzjera, bo już wyglądam jak szop

Edytowane przez Mojra87
Czas edycji: 2016-09-08 o 10:08
Mojra87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 10:22   #4508
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czy prenatalne czy każde inne place 140. Teraz miałam przez brzuch bo nie było sensu dowcipnie skoro poziomo jeden na drugim. Mooooze jednego udałoby się uchwycić który póki co wygląda na dziewczynę.
A może Alfreda? Męża babcia się tak nazywa ale akurat mi to nie przeszkadza 😂wszyscy mówią do niej Frytka.

Babcia Frytka 😍❤

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Francoszka spoko

O kurcze współczuję. Obyś Ty się nie zaraziła.

Kurka drogie to badanie połówkowe.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 10:27   #4509
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie tylko przed zakupem Joolza powstrzymuje niesamowicie mała budka ale miał o wiele lepsza amortyzację niz Bugaboo i lepiej mi sie go podbijało. W Joolz sa amortyzatory na tylne koła a w Bugaboo na przednie no i Joolz ma tez mały kosz pod spodem.
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 10:33   #4510
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Mnie tylko przed zakupem Joolza powstrzymuje niesamowicie mała budka ale miał o wiele lepsza amortyzację niz Bugaboo i lepiej mi sie go podbijało. W Joolz sa amortyzatory na tylne koła a w Bugaboo na przednie no i Joolz ma tez mały kosz pod spodem.
Na budkę też zwróciłam uwagę Mały kosz w Mutsy mnie odstraszał, ale są kosze do dokupienia takie super duże, które potem odpinasz i niesiesz zakupy jak w koszu piknikowym Amortyzacja fajna, gondola duża, wózek lekki... Sama nie wiem [IMG]1473323579961.jpg[/IMG]

Stary 2016-09-08, 10:42   #4511
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Z makarskiej... Już koło 12 powiedziałam zwby sobie darowali bo to zalecenie lekarza i choćby skały srały i góry pękaly to będziemy się zatrzymywać...i ja tez wolałabym szybciej dojechać ale ani mi się śni ryzykować.. Nawet jak chciałam przedłużyć to po 2h40m mi stwardniala macica i natyvhmiast kazałam znaleźć stacje..ehs było momentami niemilo, dobrze że mąż trzymał moja stronę...
Pewnie wszyscy zmęczeni, w złych humorach bo koniec wakacji, ale przecież wiedzą, że jesteś w ciąży, to trochę powinni się w język ugryźć
Cytat:

Ja będę mieć u mojego lekarza, przyjeżdża jakiś jego kolega z Polnej, i on będzie przeprowadzał badanie, swoim sprzętem, pewnie będzie więcej kobiet z podobnym tp, nie pytałam jeszcze o koszt, zapytam na kolejnej wizycie
Stary 2016-09-08, 10:46   #4512
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Na budkę też zwróciłam uwagę Mały kosz w Mutsy mnie odstraszał, ale są kosze do dokupienia takie super duże, które potem odpinasz i niesiesz zakupy jak w koszu piknikowym Amortyzacja fajna, gondola duża, wózek lekki... Sama nie wiem [IMG]Załącznik 6633156[/IMG]

Fajny ten kosz, ale z drugiej strony jak juz mam wydać tyle na wózek to wolałabym zeby spełniał moje oczekiwania i zebym juz do niego nie dokładała. Bo dokupię kosz, jakas parasolkę albo nakładkę na budkę i wyjdzie z 300zl więcej.
Stary 2016-09-08, 10:48   #4513
Mojra87
Zadomowienie

Cytat:
Na budkę też zwróciłam uwagę Mały kosz w Mutsy mnie odstraszał, ale są kosze do dokupienia takie super duże, które potem odpinasz i niesiesz zakupy jak w koszu piknikowym Amortyzacja fajna, gondola duża, wózek lekki... Sama nie wiem [IMG]Załącznik 6633156[/IMG]

Ten kosz w mutsy wcale nie jest tak tragicznie mały miałam dokupiony ten większy, ale raczej za często go nie zabierałam. Podstawowe zakupy spokojnie mi się mieściły w "małym" koszyku
Stary 2016-09-08, 10:59   #4514
ValancyStirling
Raczkowanie

Hej mamusie, na chwilkę zniknęłam bo sie doszkalałam ale teraz już będę częściej córka w przedszkolu, ja w domku, TŻ w pracy - wreszcie wszystko po staremu.
Mam prośbę do Mam z Warszawy i okolic -czy możecie polecić kogoś na usg połówkowe? Nie zamierzam iść znowu do tego pana, który nastraszył mnie ZD po usg w 13tyg+4 i jeszcze sugerował nieinwazyjne testy u niego za 1800zł... ale...no właśnie jest ale...bo gdzieś tam, z tyłu głowy pozostał niewielki procent niepewności...
Zależy mi na rzetelnym lekarzu u którego mogę zrobić połówkowe...Poratujecie?: prosi:
Stary 2016-09-08, 11:02   #4515
axn22
Zakorzenienie

Ja w sumie nawet na te kosze tak nie patrze... nie planuje jakichś ogromnych zakupów z wózkiem. U mnie zakupy robimy raz w tygodniu i są to np 2 duże torby + zgrzewka wody, a będą pewnie co najmniej 3 torby jak dojdą pieluszki itp I tak więc bym na duże zakupy z wózkiem nie poszła a jakieś pierdoły ze sklepu pod domem na spacerze to się chyba do każdego zmieszczą...
Domyślam się, że dalej będziemy tak się organizować że na zakupy idzie jedna osoba, a jak już naprawde nikt nie może to tesco online przyjedzie No chyba, że je zlikwidują do tego czasu
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 11:06   #4516
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Ten kosz w mutsy wcale nie jest tak tragicznie mały miałam dokupiony ten większy, ale raczej za często go nie zabierałam. Podstawowe zakupy spokojnie mi się mieściły w "małym" koszyku
Ja mam zawsze 1000 rzeczy ze sobą, więc pewnie się przyda czasem mimo systemu zakupy duże raz w tygodniu będzie gdzie kurtkę włożyć w centrum handlowym 😆

Stary 2016-09-08, 11:09   #4517
Mojra87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ValancyStirling Pokaż wiadomość
Hej mamusie, na chwilkę zniknęłam bo sie doszkalałam ale teraz już będę częściej córka w przedszkolu, ja w domku, TŻ w pracy - wreszcie wszystko po staremu.
Mam prośbę do Mam z Warszawy i okolic -czy możecie polecić kogoś na usg połówkowe? Nie zamierzam iść znowu do tego pana, który nastraszył mnie ZD po usg w 13tyg+4 i jeszcze sugerował nieinwazyjne testy u niego za 1800zł... ale...no właśnie jest ale...bo gdzieś tam, z tyłu głowy pozostał niewielki procent niepewności...
Zależy mi na rzetelnym lekarzu u którego mogę zrobić połówkowe...Poratujecie?: prosi:
Ja mam swoją ukochaną gin Marzenę Żaboklicką-Kurowską , ktora prowadziła moją pierwszą ciążę (przyjmuje w klinice IVIMED na żelaznej), ale niestety tej ciąży u niej nie prowadzę - kobietka jest super, ale przez to mega oblegana...

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Ja w sumie nawet na te kosze tak nie patrze... nie planuje jakichś ogromnych zakupów z wózkiem. U mnie zakupy robimy raz w tygodniu i są to np 2 duże torby + zgrzewka wody, a będą pewnie co najmniej 3 torby jak dojdą pieluszki itp I tak więc bym na duże zakupy z wózkiem nie poszła a jakieś pierdoły ze sklepu pod domem na spacerze to się chyba do każdego zmieszczą...
Domyślam się, że dalej będziemy tak się organizować że na zakupy idzie jedna osoba, a jak już naprawde nikt nie może to tesco online przyjedzie No chyba, że je zlikwidują do tego czasu
Ja tam tesco online uwielbiam i niech nie ważą się go likwidować! za to nie wiem, co będzie z Almą24, bo coś słabo ostatnio ciągną... są drożsi, ale mają fajniejsze artykuły
Stary 2016-09-08, 11:15   #4518
mariea
Zakorzenienie

hahah Lilotka, moja mama też Bożena i też się dziwnie czułam, jak ktoś cipkę tak nazywał, ale pewnie sama z siebie nic bym nie skomentowała w ogole tylko na lutówkach z taką nazwą się spotkałam, przeważnie wszędzie Grażyna nazywają
karnataka gratuluję udanej wizyty

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ValancyStirling Pokaż wiadomość
dr Michał Chojnacki to bardzo dobry ginekolog i ma certyfikat FMF zarówno do genetycznego jak i połówkowego.
Stary 2016-09-08, 11:38   #4519
Lilotka
Zakorzenienie

Mariea no to piona. ✋ Bożenki to fajne babki, bynajmniej nie cipy. 😂 Grażynki też są świetne nie ujmując oczywiście Franciszkom. 😇

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 11:39   #4520
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Ja tam tesco online uwielbiam i niech nie ważą się go likwidować! za to nie wiem, co będzie z Almą24, bo coś słabo ostatnio ciągną... są drożsi, ale mają fajniejsze artykuły
Kilka razy testowałam Almę w Katowicach i u mnie się nie sprawdziła. Za każdym razem a minimum 50% produktami był problem i dzwonili do mnie co najmniej kilka razy że albo czegoś nie ma i nie będzie, albo zamiennik proponowali... W tesco takie sytuacje w moim przypadku to rzadkość.
Stary 2016-09-08, 11:53   #4521
karnataka
Raczkowanie

Wróciłam z zakupów. Znajoma polecala pewien szmateks wiec się zmobilizowalam. Zakup życia 4 bodziaki za 9zl! Jak nowki! Będę już vo tydzień tam chodzić. Ciężarne obsługiwane poza kolejnością i nie ze ja się upominam tylko panie kasjerki wezwaly mnie z końca gigantycznej kolejki. Ze tez dojrzały ten mój brzuchol 😅szkoda ze płci nie znam bo takich neutralnych w super stanie to ze świecą a dla konkretnych juz są po prostu perełki 😊

Stary 2016-09-08, 11:59   #4522
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam zawsze 1000 rzeczy ze sobą, więc pewnie się przyda czasem mimo systemu zakupy duże raz w tygodniu będzie gdzie kurtkę włożyć w centrum handlowym 😆

Ja tez mam tryliard niepotrzebnych rzeczy i jednak lepszy za duzy kosz niz za mały

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
hahah Lilotka, moja mama też Bożena i też się dziwnie czułam, jak ktoś cipkę tak nazywał, ale pewnie sama z siebie nic bym nie skomentowała w ogole tylko na lutówkach z taką nazwą się spotkałam, przeważnie wszędzie Grażyna nazywają
karnataka gratuluję udanej wizyty

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

dr Michał Chojnacki to bardzo dobry ginekolog i ma certyfikat FMF zarówno do genetycznego jak i połówkowego.
Ja z kolei na wszystkich wątkach tylko Bożenę widziałam. O Grażynie pierwszy raz slysze

Cytat:
Wróciłam z zakupów. Znajoma polecala pewien szmateks wiec się zmobilizowalam. Zakup życia 4 bodziaki za 9zl! Jak nowki! Będę już vo tydzień tam chodzić. Ciężarne obsługiwane poza kolejnością i nie ze ja się upominam tylko panie kasjerki wezwaly mnie z końca gigantycznej kolejki. Ze tez dojrzały ten mój brzuchol 😅szkoda ze płci nie znam bo takich neutralnych w super stanie to ze świecą a dla konkretnych juz są po prostu perełki 😊

No wlasnie, u mnie tez problem z neutralnymi ciuchami. Musze sie płci dowiedzieć bo nie moge ubranek kupować
Stary 2016-09-08, 12:03   #4523
karnataka
Raczkowanie

Ja nastawilam się na neutralne kolorki, szarości beze brązy. Ale takich mało. Są fajne w truskawki zwierzątka ale dadzą różowa albo niebieska wstawke i dupa z neutralności. Choć ja i tak nie widzę problemu żeby dziewczynka miała nosić body z niebieska lamówka. Gorzej chłopak w różowe serduszka ;-)

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Mi zostaje cierpliwie czekać jeszcze miesiąc. A póki co to neutrals

Stary 2016-09-08, 12:03   #4524
Mojra87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Kilka razy testowałam Almę w Katowicach i u mnie się nie sprawdziła. Za każdym razem a minimum 50% produktami był problem i dzwonili do mnie co najmniej kilka razy że albo czegoś nie ma i nie będzie, albo zamiennik proponowali... W tesco takie sytuacje w moim przypadku to rzadkość.
Ja właśnie w Almie lubię to, że dzwonią i mówią o braku albo proponują zamienniki. Tesco po prostu przywozi zamiennik i dowiaduję się o nim przy odbiorze - mogę go wziąć albo nie... Kilka razy mnie właśnie zawiedli, bo nie dowieźli tego, czego akurat bardzo potrzebowałam (np. pieluszek ) i było bieganie na szybko po innych sklepach...

Chociaż Alma kilka pierwszych zakupów u mnie też zmaściła na szczęście potem się poprawili może w Warszawie bardziej się starają

Jakby nie było - przy mojej poprzedniej leżącej ciąży, a potem przy małym dziecku takie zakupy to była jedyna możliwość... więc starałam się nie narzekać

Karnataka - zazdro zakupów za takie grosze! kusisz dziewczyno, żeby zebrać tyłek i iść na zakupy
Stary 2016-09-08, 12:14   #4525
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nastawilam się na neutralne kolorki, szarości beze brązy. Ale takich mało. Są fajne w truskawki zwierzątka ale dadzą różowa albo niebieska wstawke i dupa z neutralności. Choć ja i tak nie widzę problemu żeby dziewczynka miała nosić body z niebieska lamówka. Gorzej chłopak w różowe serduszka ;-)

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Mi zostaje cierpliwie czekać jeszcze miesiąc. A póki co to neutrals

U mnie jest taki problem ze w beze i brązy dziecka nie ubiorę bo nie lubie takich kolorów i sama ich nie nosze. To samo z zielenią i żółtym. A jak mam szukać tylko szarych albo białych to troche ciezko. Dlatego nastawiam sie na róże albo błękity
Stary 2016-09-08, 12:19   #4526
karnataka
Raczkowanie

Cytat:
U mnie jest taki problem ze w beze i brązy dziecka nie ubiorę bo nie lubie takich kolorów i sama ich nie nosze. To samo z zielenią i żółtym. A jak mam szukać tylko szarych albo białych to troche ciezko. Dlatego nastawiam sie na róże albo błękity
No widzisz a ja jedyny kolor którego nie znoszę od wieków to zielony. A że jestem ciemna brunetka to we wszystkim innym chodzę bo jakoś to pasuje. Beze i szarości uwielbiam. Żółty kocham. I niestety remont mieszkania to na ścianach będą beze i szarości a w dodatkach czerwienie i żółć przejrzałam pake ciuchów. Jest tego dużo. Ale są pojedyncze egzemplarze ze tylko po domu. Ale jak już mam dobry szmateks to sobie odbiorę

Stary 2016-09-08, 12:20   #4527
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z zakupów. Znajoma polecala pewien szmateks wiec się zmobilizowalam. Zakup życia 4 bodziaki za 9zl! Jak nowki!
Zazdroo Może są w Katowicach jakieś szmateksy czynne np do 19tej które o tej godzinie jeszcze coś mają Pracując to ja nigdy do żadnego nie wejdę -.-
Stary 2016-09-08, 12:20   #4528
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

Zdrówka dla męża i obyś się nie zaraziła
Cytat:
Wróciłam z zakupów. Znajoma polecala pewien szmateks wiec się zmobilizowalam. Zakup życia 4 bodziaki za 9zl! Jak nowki! Będę już vo tydzień tam chodzić. Ciężarne obsługiwane poza kolejnością i nie ze ja się upominam tylko panie kasjerki wezwaly mnie z końca gigantycznej kolejki. Ze tez dojrzały ten mój brzuchol ��szkoda ze płci nie znam bo takich neutralnych w super stanie to ze świecą a dla konkretnych juz są po prostu perełki ��

To super ekspedientki się zachowały
ja po wypłacie startuję na ciucholand
Cytat:
Ja z kolei na wszystkich wątkach tylko Bożenę widziałam. O Grażynie pierwszy raz slysze
:
ja też

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2016-09-08 o 12:22
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:25   #4529
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz a ja jedyny kolor którego nie znoszę od wieków to zielony. A że jestem ciemna brunetka to we wszystkim innym chodzę bo jakoś to pasuje. Beze i szarości uwielbiam. Żółty kocham. I niestety remont mieszkania to na ścianach będą beze i szarości a w dodatkach czerwienie i żółć przejrzałam pake ciuchów. Jest tego dużo. Ale są pojedyncze egzemplarze ze tylko po domu. Ale jak już mam dobry szmateks to sobie odbiorę

Moje mieszkanie jest fioletowe, szare i różowe wiem ze mało kto lubi takie kolory ale w innych bym oszalała tesciowa ma fisia na punkcie żółtego i juz nie moge sie u niej na ściany patrzeć
Stary 2016-09-08, 12:28   #4530
karnataka
Raczkowanie

Żółte ściany mam teraz po poprzednich wlacicielach. Nie mogę na nie patrzeć. I to od południowej strony ze salon wygląda jakby się świecił

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości