|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fotki do oceny (chłopak)
Cytat:
![]() ok. jeśli chamskie - przepraszam Michaelu1000. mam nadzieję, że poprzez określenie "pedałkowaty" rozumiesz tak jak ja : delikatność, wrażliwość i ładną, gładką buźkę.
|
|
|
|
#122 |
|
BAN stały
|
yyyy
a ten zez na fotkach to specjalnie czy naprawdę tak wyglądasz?? ![]() poważnie się pytam ![]() wyglądasz raczej przeciętnie, ale dosyć sympatycznie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widzę, że homoseksualizm to nadal coś ohydnego i godnego potępienia. cóż to za wstyd i zniesławienie zostać nazwanym przez kogoś gejem/pedałem!
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle z mojej strony. |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwróć uwagę na pierwsze dwa zdania. tyle z mojej strony.
|
|
|
|
#127 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
O homoseksualizmie były wątki i pewnie,wśród jednych to coś godnego potępienia ale wydaje mi się,że na szczęście już jest jednak akceptowane.Nie ohydne. Jednak pewne określenia są dość niemiłe i obraźliwe... Aha, przyznaję,nie przeczytałam artykułu z podanego przez Ciebie linka-głowa mi pęka |
||
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż, nie mnie to oceniać dopóki ktoś nie wyraża się w ten sposób o innej osobie na tym portalu.Naprawdę nie widzę sensu dalszej dyskusji na ten temat, nie pierwszy raz upominam kogoś z tego typu określenia. Będziesz wiedzieć (i czytający ten wątek również), że nie są one tutaj mile widziane. Edit- odnośnie artykułu, przeczytaj proszę fragment: "...Może takie posunięcia dodadzą odwagi innym, których wizerunek mógłby posłać w niepamięć pedała i ciotę, a mnie ułatwić werbalizację geja?". |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Jelonku, czytałam całość.
Sama mam przyjaciela geja a homoseksualizm traktuje zwyczajnie, normalnie. Nie pomyślałam, że kogoś to może tak zniesmaczyć i obrazić ( bo nie było to moim celem). Obiecuje sobie więcej takich określeń nie używać. W związku z czym temat uważam za zamknięty (z mojej str.).
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możecie sobie kontynuować temat wątku
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Przynajmniej na zaprezentowanych zdjęciach. |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
[quote=benito_mruffkolini; 6508052]yyyy
a ten zez na fotkach to specjalnie czy naprawdę tak wyglądasz?? ![]() poważnie się pytam ![]() Hm, na 2 zjęciach oczu specjalnie nie widzę (przymknięte lub w cieniu), na 1. wydaje mi się OK, na 4. specjalnie (już pisalem wyżej). Jak kiedyś zrobię lepsze zdjęcia (albo lepiej: ktoś mi zrobi), to może wrzucę. |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
absolutnie wszystko jest ok
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
W sumie każda i każda ma swój gust. Generalnie moje poczucie wlasnej wartości nie jest najwyższe, delikatnie rzecz ujmując, ale jestem świadom tego, co napisalem na początku.
Są i takie dziewczyny, którym nie podobają się Damięcki, Zakościelny itp., więc byloby dziwne, gdyby ktoś spodobal się nagle wszystkim. To dopiero byloby podejrzane |
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
no, ja damieckiego nie lubie ;]
Wrzuc jeszcze jakies foty, moze masz takie bardziej z zaskoczenia? ![]() I nie wiem czy komentarze tutaj Cie podbudują i dodadzą pewnosci siebie,ale naprawde nie masz sie czym martwic, tylko wiecej pewnosci siebie. |
|
|
|
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To, co teraz napiszę, może zabrzmi nieskromnie, ale podtrzymuję to, co napisalem wyżej. Na żywo wyglądam lepiej. A to, czy się komuś podobam - to już inna bajka. Bilans nie jest chyba taki zly.
Edytowane przez Michael1000 Czas edycji: 2008-02-29 o 21:44 Powód: Literówka |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
to czekamy
![]() wyzej tez napisalam,ja nie widze w tym nic nieskromnego. Zalezy kto sie czego doszukuje;] |
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwne, że pytasz, czy powinieneś mieć kompleksy. Chyba je masz, skoro o to pytasz
(proszę nie odbierać tego złośliwie, tak sobie pomyślałam). |
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozumiem
Ale warto się ich pozbyć, po co mają życie zatruwać. Ja staram odbierać się ludzi nie patrząc na powłoczkę, jaka ich okrywa, ale co sobą reprezentują, jacy są, etc. Co po "pięknych" ludziach [co jest bardzo względne], skoro są jednym wielkim pustostanem.
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Tym razem zdjęcie z profilu, gdy się trochę pochylam. Jakość może nie idealna, ale jest.
Edytowane przez Michael1000 Czas edycji: 2008-03-31 o 14:05 |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Teraz slowo w slowo nie zacytuję. W każdym razie pojawia się info, że przy otwieraniu strony system napotkal bląd i strona zostanie zamknięta. Czasem taki komunikat pojawia się i wtedy, gdy otwiera się kilka stron i któraś się zawiesza.
Oto calość - bylo gdzieś lepsze ujęcie, ale się zapodzialo
Edytowane przez Michael1000 Czas edycji: 2008-03-31 o 14:06 Powód: Post pod postem |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo proszę żebyś nie pisał postów pod postem, korzystaj z edycji i multicytowania.
|
|
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
cała galeria już.
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zalączam ostatnie zdjęcie. Zważywszy, że musialem się odpowiednio ustawić i jeszcze zerkać, czy aby sobie czegoś nie obciąlem (np. części glowy), chyba nie wyszlo tragicznie. Pozdrawiam. PS. Lepiej oglądać zdj. z boku (aparat ustawilem pionowo), bo inaczej (po obróceniu zdjęcia) wyglądam, jakby mnie zmiażdżylo. ![]() Zdjęcie przenioslem na str. 1 (w normalnym formacie)! Edytowane przez Michael1000 Czas edycji: 2008-03-02 o 20:39 |
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Eureka! Udalo mi się odwrócić i trochę poszerzyć zdjęcie, by wyglądalo naturalnie w pionie. Przynajmniej nikt nie dostanie skrętu szyi
![]() Jak polączyć te dwa posty? ![]() Drogi Moderatorze! Proszę, nie denerwuj się. Chcialem wkleić drugi post i polączyć go z pierwszym, tylko coś mi nie wyszlo ![]() Zdjęcie na str. 1! Edytowane przez Michael1000 Czas edycji: 2008-03-02 o 20:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.