Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-06, 10:23   #1891
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq
Dot.: Kielce

Ja pewnie tez mimo tych guzików będę ostrożna (chociaż nie wiem czy mi sie to uda kiedy wujkowie wezmą mnie w obroty) ale wydaje mi sie ze jeśli obetniesz tren to sukienka straci cały swój urok
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 10:33   #1892
gazelcia
Raczkowanie

Na pewno podczas wesela nie będzie się myślało o urywających sie sznurkach czy guzikach taaaak
Ja mam tren podpinany pod spód, także to jedynie sznurki pozostają do dyspozycji.

Czy tren ulega duzemu zniszczeniu w porównaniu z reszta sukni?? Wiadomo, że jest on pokazany w całej okazałości jedynie w kościele i podczas zdjęć, ale mimo wszystko??
Stary 2008-02-06, 10:34   #1893
lukaszr1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Przeczytaj wątek, znajdziesz mnóstwo namiarów na kamerzystów i fotografów. Znam dobre kucharki, na co dzień pracują na stołówce SP 34 na Dalni, robiły mi ciasta na wesele i parę razy gotowały na różne domowe uroczystości, ale niestety numeru nie znam, spróbuję dostać.

witam,

jakbyś znalazła ten nr to byłbym bardzo wdzięczny, mam pewne namiary, ale muszę czekać do poniedziałku na odp, byłem już na weselu gdzie gotowały i bardzo mi smakowały ich potrawy... jeśli chodzi o kamerzystę i fotografa to chyba zdecydujemy się z moją narzeczoną na studio VideoAvi... mają swój plener - widziałem zdjęcia, co o nich sądzicie ? dzięki za zainteresowanie moim problemem, pozdrawiam i życzę miłego dnia

Cytat:
Napisane przez iwa.4 Pokaż wiadomość
jesli jestes zainteresowany dostaniesz namiary na kucharki ale nie z Kielc. Nie problem chyba dojechac a ona naprawde śietnie gotują byłam na weselu gdzie gospodarzyły - super obsługa
a skąd one są i ciekawe ile wezmą za dojazd

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-02-06 o 16:59 Powód: post pod postem
lukaszr1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 10:47   #1894
gazelcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lukaszr1 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o kamerzystę i fotografa to chyba zdecydujemy się z moją narzeczoną na studio VideoAvi... mają swój plener - widziałem zdjęcia, co o nich sądzicie ? dzięki za zainteresowanie moim problemem, pozdrawiam i życzę miłego dnia
Ja mam podpisaną umowe z Video Avi na kamerzystę i fotografa. Z fotografa chcemy jednak zrezygnować, bo większość ich zdjęc jest przepalona lampa błyskową - a że jesteśmy z moim TŻ przewrażliwieni nieco na punkcie fotografii, to nam się to nie podoba. Ale ogólnie zdjęcia sa bardzo ładne, ostre - takie odpowiednie. Materiał filmowy jest bardzo dobrej jakości - to polecam bez zastrzezeń.

No i na plus mają własny plener - bardzo ładny ogród
Stary 2008-02-06, 11:03   #1895
lukaszr1
Przyczajenie

właśnie mam dziś do nich dzwonić, musimy to jeszcze przemyśleć, czy szukać fotografa gdzie indziej , fajnie jakby ktoś miał na necie fotki, które robił fotograf z videoavi , pozdrawiam
Stary 2008-02-06, 11:10   #1896
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez gazelcia Pokaż wiadomość
Na pewno podczas wesela nie będzie się myślało o urywających sie sznurkach czy guzikach taaaak
Ja mam tren podpinany pod spód, także to jedynie sznurki pozostają do dyspozycji.

Czy tren ulega duzemu zniszczeniu w porównaniu z reszta sukni?? Wiadomo, że jest on pokazany w całej okazałości jedynie w kościele i podczas zdjęć, ale mimo wszystko??
Ja ostatnio mierzyłam suknie z trenem używaną i powiem Ci ze jakoś nie zauważyłam większego zniszczenia tak samo wyglądał jak reszta sukni ale to zależy od panny młodej co tam z nim wyprawia

Biustonosze:

Stary 2008-02-06, 11:19   #1897
lady.anna
Raczkowanie

GG do lady.anna

Kobietki moje drogie potrzebuje fryzjerkę, która uczesze mnie w domku, jakieś propozycje?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-06, 12:42   #1898
joasiatko
Raczkowanie

Ja chyba po dłuższym zastanowieniu wybiorę się do Awangardy - bo mi powiedzieli za zrobienie fryzurki ślubnej max.90zł, a w innych salonach cena waha się od 70-150zł - w zależności od zawiłości fryzury.

Jednak mam problem z makijażem - chcę aby zrobiła mi go profesjonalistka, chcę też mieć kępki - i nie wiem gdzie iść. A może macie kogoś dobrego kto do domu przychodzi? bo u mnie 3 kobitki będą do umalowania )
joasiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 12:52   #1899
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez joasiatko Pokaż wiadomość
Ja chyba po dłuższym zastanowieniu wybiorę się do Awangardy - bo mi powiedzieli za zrobienie fryzurki ślubnej max.90zł, a w innych salonach cena waha się od 70-150zł - w zależności od zawiłości fryzury.

Jednak mam problem z makijażem - chcę aby zrobiła mi go profesjonalistka, chcę też mieć kępki - i nie wiem gdzie iść. A może macie kogoś dobrego kto do domu przychodzi? bo u mnie 3 kobitki będą do umalowania )
dołączam sie do pytania, na początku chciałam sobie sama zrobić bo jestem po kursie jednak stwierdziłam ze i tak drogo mnie to wyjdzie bo musiałabym odpowiednie kosmetyki sobie kupić wiec szukam..a ze mam przykre kontakty z wizażystkami (zazwyczaj robią jedna wielka maskę na twarzy) wiec mam nadzieje ze kogoś polecicie
A co fryzjera to tez wybieram sie do Awangardy bo słyszałam ze to fryzjer jeden z lepszych i z tego co wiem oblegany (wiecie może ile wczesnej trzeba sie do nich wybrać żeby sie załapać?)

Biustonosze:

Stary 2008-02-06, 13:00   #1900
joasiatko
Raczkowanie

Ja byłam niedawno w Awangardzie spytać się o cenę - mile się zaskoczyłam Jeśli chodzi o rezerwację terminu to powiedziała mi fryzjerka, że na 2 miesiące przed w zupełności wystarczy -ale ja mam ślub w kwietniu, myślę, że jesli macie latem wesele, to trzeba dużo wcześniej.

A co do wizażystki - to nigdy nie korzystałam z takich usług - dlatego boję się iść w ogóle do kogokolwiek... Mam nadzieję, że kogoś polecicie
Stary 2008-02-06, 14:18   #1901
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasiatko Pokaż wiadomość
A co do wizażystki - to nigdy nie korzystałam z takich usług - dlatego boję się iść w ogóle do kogokolwiek... Mam nadzieję, że kogoś polecicie
Ja parę stron wcześniej polecałam świetną wizażystkę, doczepia rzęsy i co najważniejsze możesz sobie zrobić u niej próbny makijaż. Jest niedroga, w zeszłym roku brała 80pln za makijaż próbny+ ślubny. Maluje kosmetykami z najwyższej półki. Jak jesteś zainteresowana to mogę podać namiary na priv.
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 14:22   #1902
Puchatek M.
Rozeznanie

Agniesia ja bardzo poszę o namiary
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 14:26   #1903
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Agniesia ja bardzo poszę o namiary
Poszło na priv
Stary 2008-02-06, 14:30   #1904
Puchatek M.
Rozeznanie

Już mam Bardzo dziękuję. A przyjeżdża do domku ? Ciebie malowała na ślub?
Stary 2008-02-06, 14:34   #1905
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Już mam Bardzo dziękuję. A przyjeżdża do domku ? Ciebie malowała na ślub?
Tak, malowała mnie i moją mamę. Nie wiem czy przyjeżdża do domu, ja się malowałam u niej w zakładzie, ale myślę, że warto spytać.
Stary 2008-02-06, 14:46   #1906
joasiatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Ja parę stron wcześniej polecałam świetną wizażystkę, doczepia rzęsy i co najważniejsze możesz sobie zrobić u niej próbny makijaż. Jest niedroga, w zeszłym roku brała 80pln za makijaż próbny+ ślubny. Maluje kosmetykami z najwyższej półki. Jak jesteś zainteresowana to mogę podać namiary na priv.
Świetnie!!! Poproszę o namiary i z góry dziękuję. A gdzie ma ten zakład?
Stary 2008-02-06, 16:03   #1907
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

ja tez po proszę o namiary
A właśnie dziewczyny czy robicie sobie makijaż próbny, fryzurę ?
Z jednej strony warto wiedzieć jak to będzie wyglądać niz w dniu slubu ma cos pojsc nie tak a z drugiej nie wiem czy to nie wyrzucanie pieniędzy, tak sie zastanawiam i sama nie wiem czy robic czy nie

Biustonosze:

Stary 2008-02-06, 16:34   #1908
lukaszr1
Przyczajenie

witam,
a słyszeliście coś o orkiestrze JOLANA ?
a co do wizażu to moja narzeczona poleca nowo otwarte studio VISAGE na Paderewskiego w bramie między Primaverą a Pokusą
Stary 2008-02-06, 17:46   #1909
joasiatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
ja tez po proszę o namiary
A właśnie dziewczyny czy robicie sobie makijaż próbny, fryzurę ?
Z jednej strony warto wiedzieć jak to będzie wyglądać niz w dniu slubu ma cos pojsc nie tak a z drugiej nie wiem czy to nie wyrzucanie pieniędzy, tak sie zastanawiam i sama nie wiem czy robic czy nie
Ja nie będę sobie robić ani próbnej fryzurki ani makijażu. po 1wsze trochę szkoda mi pieniędzy, a po drugie już nie raz widziałam , że fryzjerki niestety nie przykładają się do tych próbnych fryzur... Ja pójdę "na żywioł"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-06, 19:43   #1910
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

A ja będę robić próbną fryzurkę, chyba bym zawału dostała jak bym nie wiedziała co mi na głowie wyjdzie, a tak zrobię zdjęcie i pokarze jak by zapomniała fryzjerka, mam w tym roku 5 ślubów, więc jak będę szła na ten ostatni przed moim to powiem, że to ma być próbna fryzura i pieniążki nie będą zmarnowane. W taki sam sposób zamierzam postąpić z próbnym makijażem i też myślę o doczepieniu rzęsek
Stary 2008-02-06, 20:23   #1911
gazelcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lukaszr1 Pokaż wiadomość
właśnie mam dziś do nich dzwonić, musimy to jeszcze przemyśleć, czy szukać fotografa gdzie indziej , fajnie jakby ktoś miał na necie fotki, które robił fotograf z videoavi , pozdrawiam
Video Avi ma na swojej stronie www.videoavi.pl przykładowe zdjęcia i już na nich można zauważyć przepalone zdjęcia.

Ja odnośnie makijażu polecam panią Martę, która również robi świetne tipsy - obecnie pracuje w salonie odnowy biologicznej na Jagiellońskiej. Nigdy się nie zawiodłam na jej makijażu - jest bardzo ładny, delikatny, odpowiednio dobrany do okoliczności i co najważniejsze baaaardzo długo się trzyma

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-02-06 o 20:33 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ!
gazelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 06:59   #1912
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Gezelcia co do trenu to bardzo wazny jest sposob. Nie zadne szanurki, bo sie rozwiazauja uprzyj sie na haftki najlepiej wspomozone przez guzik. Ja mialam 3,5 metrowy tren i wszystko sie super trzymalo Choc dluga czesc wesela nosilam go na rece, bo tak sie fajnie czulam.
A co do figury do trenu, to coz ja nie jestem najszczuplejsza, ale chyba nie wygladalo tak zle

Niestety podpiety tren mam tylko zdjecie z pierwszego tanca potem jakos mnie nikt od tylu nie cykal. Ale podpiecie wygladalo nie jak kuper, tylko przez to, ze tren byl dlugi to sie go tylko podciagalo d gory i rzypinalo na 3 haftki i guzik tak, ze hafty z dolnej czesci trenu tworzylu tyl sukni.

U mnei ani tren ani suknia sie nie zniszczyla, wiadomo ze zakurzone od spodu, bo suknia pieknie zbiera kurz Ale byly to tylko zakurzenia i daleko bylo im do ciemnego koloru, a mielismy nawet sesje na plazy i sie tam porzadnie wytarzalam

Moze moj post cos pomoze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img14.jpg (65,6 KB, 120 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img51.jpg (47,5 KB, 117 załadowań)

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 07:34   #1913
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
A ja będę robić próbną fryzurkę, chyba bym zawału dostała jak bym nie wiedziała co mi na głowie wyjdzie, a tak zrobię zdjęcie i pokarze jak by zapomniała fryzjerka, mam w tym roku 5 ślubów, więc jak będę szła na ten ostatni przed moim to powiem, że to ma być próbna fryzura i pieniążki nie będą zmarnowane. W taki sam sposób zamierzam postąpić z próbnym makijażem i też myślę o doczepieniu rzęsek

No właśnie rożnie to bywa z tymi makijażami i fryzurami dlatego sie tak waham.,..raz miałam taka sytuacje, ważna uroczystość wiec pognałam 2 h przed wyjściem do wizażystki , dzięki bogu ze była blisko bo zrobiła ze mnie typowa tapeciare , wróciłam do domu i w ciągu 20 minut musiałam sie sama umalować wiec chyba na zawal bym zeszła jakby sytuacja sie powtórzyła w dniu ślubu...Bo one biorą za ta usługę tak sama jak za ta w dniu ślubu?

Biustonosze:

Stary 2008-02-07, 08:09   #1914
marysia_258
Zadomowienie

kobietki a jaka piosenkę wybrałyście sobie na pierwszy taniec???
Nie wiem czy już taki temat był poruszany na wątku Bo ja mam straszny dylemat. Każdy by chciał coś innego, wszystkie te piosenki są ładne i juz sama nie wiem co wybrać
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 09:29   #1915
gazelcia
Raczkowanie

Kielce

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Gezelcia co do trenu to bardzo wazny jest sposob. Nie zadne szanurki, bo sie rozwiazauja uprzyj sie na haftki najlepiej wspomozone przez guzik. Ja mialam 3,5 metrowy tren i wszystko sie super trzymalo Choc dluga czesc wesela nosilam go na rece, bo tak sie fajnie czulam.
A co do figury do trenu, to coz ja nie jestem najszczuplejsza, ale chyba nie wygladalo tak zle

Niestety podpiety tren mam tylko zdjecie z pierwszego tanca potem jakos mnie nikt od tylu nie cykal. Ale podpiecie wygladalo nie jak kuper, tylko przez to, ze tren byl dlugi to sie go tylko podciagalo d gory i rzypinalo na 3 haftki i guzik tak, ze hafty z dolnej czesci trenu tworzylu tyl sukni.

U mnei ani tren ani suknia sie nie zniszczyla, wiadomo ze zakurzone od spodu, bo suknia pieknie zbiera kurz Ale byly to tylko zakurzenia i daleko bylo im do ciemnego koloru, a mielismy nawet sesje na plazy i sie tam porzadnie wytarzalam

Moze moj post cos pomoze
Dzięki tiara pomógł pomógł i to bardzo, bo szczerze powiedziawszy nie pomyślałam o haftkach, a one rzeczywiście dużo mogą zmienić
Tylko mojego nie da się podpiąć do góry, bo zasłoni hafty na sukni, ale pod spodem haftki pewnie tez będą równie dobre

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy już taki temat był poruszany na wątku Bo ja mam straszny dylemat. Każdy by chciał coś innego, wszystkie te piosenki są ładne i juz sama nie wiem co wybrać
Ostatnio na weselach jest modne mambo z Dirty Dancing ale uważam, że to już jest przesada i robienie przedstawienia z wesela. Inna sprawa to fakt, że nie każdy potrafi się nauczyć tańca tak, ja powinien on wyglądać ...

Ja jeszcze nie wiem jaka piosenka konkretnie, ale najpewniej to będzie taka, do której można zatańczyć walca, albo tango.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-02-07 o 13:02 Powód: post pod postem
gazelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 09:37   #1916
Puchatek M.
Rozeznanie

Ja będę robić próbny makijaż i fryzurkę.
Stary 2008-02-07, 10:39   #1917
mimezis
Raczkowanie

Do tiary:
Pieknie wygladalas. A co to sa te kolka na drugim zdjeciu??? Efekt fotoshopu czy ktos Wam rzeczywiscie puszczal banki mydlane podczas tanca???

Co do piosenki to mnie sie podobaja takie anglojezyczne, wolne, o milosci typu Endless love, ale moj chlop sie nie zgadza... Potem chcialam sobie zazartowac i dac piosenke Love and marriage z serialu Swiat wg Bundych bo tekst jest zarąbisty Ale chlop sie upiera na Zabiorę Cie zespołu Kancelarii. Na pewno nie bedzie to walc ani nic wyszukanego bo zdolnosci taneczne TZ pozostawiaja wiele do zyczenia a na zaden kurs nie da sie zaciagnac - ale i tak robi postepy, juz nawet tanczy szybsze piosenki (ten sam krok ze zdwojonym tepem

Robie zaproszenia i za niedlugo podziele sie zdjeciem - nie wiedzialam ze wyjda takie ladne

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 11:12   #1918
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

moj takze nie umie tanczyc bo jak twierdzi, jego cialo nie jest stworzone do tanca. O jakichkolwiek kursach moge zapomniec bo w zaden sposob go nie zaciagne. Uczyc sie nie chce a na tance nie chodzimy bo jest juz za stary (34 lata to duzo, kurde?). Nie wiem co ja zrobie zwazywszy, ze u mnie w rodzinie wszyscy uwielbiaja tanczyc i kobiety nie dadza mu spokoju bo to w koncu bedzie JEGO wesele i juz sie nie wymiga. Ja tam bede z Finami tanczyc ale co ja mam zrobic z moim gadem?

Jesli chodzi o pierwsza piosenke to ja musze miec bardziej uniwersalna bo goscie beda z Finlandii i polska odpada. Mysle o *Power of love* Jenifer Rush. Moj jakos to odtanczy a raczej przechodzi bo czego sie moge spodziewac?
aurinko to ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 11:34   #1919
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

A my oboje nie umiemy tańczyć hehe tzn tak jak tańczy sie na weselach, ja ogólnie jestem bardziej typem chłopaczary wiec dziwacznie czuje sie kiedy wujkowie obracają mną we wszystkich stronach do tego jestem w butach na obcasachale dam rade, muszęŚciągnęliśmy sobie walca Hakiela i Cichopek hehe ale nie wiem czy nam coś z tego wyjdzie, coś trzeba będzie zatańczyć mamy jeszcze sporo czasu wiec mam nadzieje ze nam sie uda. Co do kursów szkoda mi pieniędzy, godzina z tego co wiem kosztuje 30-35 zl a na pewno trochę trzeba ich będzie wziasc
Jesli chodzi o piosenkę to póki co nie mam pojęcia ..jest tyle ładnych , ale myślę ze wybierzemy jakaś nasza

Biustonosze:

Stary 2008-02-07, 11:38   #1920
ewson13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
to sa utwory jaie znalazłam na propozycje pierwszego tańca moze sie przyda
  • Bo jesteś Ty - K. Krawczyk,
  • Być z Tobą - Bajm,
  • Chcę tu zostać - Farba,
  • Dopóki jesteś - Skaldowie,
  • Ja jestem bogaty - M. Bajor,
  • Jesteś blisko mnie - N. Kukulska, Piasek,
  • Jeszcze nie wiem jaki jesteś - A. Jantar,
  • Każdemu wolno kochać - J. Połomski,
  • Kochać - P. Szczepanik,
  • Kochać i pragnąć - Magma,
  • Kochaj mnie i dotykaj - T. Żółtko,
  • Kołysanka - Sumptuastic,
  • Magiczne słowa - Ziyo,
  • Mały Książę - K. Sobczyk,
  • Nasz najpiękniejszy dzień - Eleni,
  • Niebieska piosenka - G. Tomczak,
  • Nie Znajdą Nas - M. Bajor,
  • Niebo pełne gwiazd - De Mono,
  • Niebo z moich stron - Czerwone Gitary,
  • Niech mówi serce - R. Gawliński,
  • Oczarowanie - Z. Wodecki,
  • Ona i on - A. Gadowski,
  • Prócz ciebie nic - Kayah, K. Kiljański,
  • Przetańczyć z Tobą chcę - A. Jantar,
  • Rozmowa z aniołem - Magda Femme,
  • Słowo jedyne Ty - S. Krajewski,
  • Ślubne prezenty - I. Jarocka,
  • The power of love - J. Rush,
  • Tylko Ty, tylko Ja - K. Krawczyk,
  • Tylko w Twoich dłoniach - Eleni,
  • Weselne dzwony - D. Holecki,
  • Weselne preludium - K. Krawczyk,
  • W perły zmienić deszcz - Universe
  • Wielka miłość - S. Krajewski,
  • Z tobą chcę oglądać świat - Z. Wodecki,
  • Zabiore Cię - Kancelaria,
  • Zakochani - N. Kukulska,
  • Zawsze tam gdzie ty - Lady Punk.
Zagraniczne
  • Dance me to the end of love - L. Cohen,
  • First love - U. Hikaru,
  • How deep is your love - Bee Gees,
  • I will always love you - W. Houston,
  • Love is all around' - Wet Wet Wet,
  • Nothing's gonne change my love for you - G. Medeiros,
  • Right here waiting - R. Marx,

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości