Mamy listopadowe 2016 - cz. VII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-08, 21:40   #2851
sosowhat
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 - cz. VII

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65098721]nie taka glukoza straszna jak ją malują - to tak na pocieszenie

czuję się jak jak jakaś emerytka od wczoraj i rozstępy też mam Marzę o tym żeby już urodzić [/QUOTE]

ojej zrobiły Ci się dziady?
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 21:43   #2852
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Racja też ostatnio myślałam co z Coco, nawet zaglądałam na jej profil, była online i przeglądała wątek, myślałam że się odezwie...

Jak brzuszek! Zwolnij trochę, wiem że masz masę spraw na głowie i jeszcze jedną pociechę, ale za dużo gonisz.

Ale co masz Palmersa? Ja mam masełko, co prawda za mocno pachnie i obrzydliwie się po nim lepię, ale bardzo mi pomogło kiedy czułam silniejsze napięcie skóry i swędzenie. Ma w składzie kolagen i elastynę. Bywały i takie dni, kiedy smarowałam się po parę razy na dzień i masłem, i balsamem na rozstępy z ziaji...

ale że cały poród od początku do końca trwał dwie godziny? Toż to prawie jak kichnięcie

Kciuki za glukozę! Żeby lekko weszła
I nie wyszła

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
Wydaje się nieprawdopodobne ale tak mówiła W sumie wolę wysłuchiwać takich opowieści niż jakichś horrorów, nawet jeśli podkoloryzowała

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja wiem ze możliwe po mojej siostrze... ale w szpitalu się nawet położne dziwiły

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Sekta może? Trochę nawiedzona babka.

Dziewczyny! U nas z porodem będzie tak:
Buehehhehehe

kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 21:45   #2853
MajWija
Wtajemniczenie

Witam się wieczorową porą

Standardowo już od kilku dni wieczorem męczą mnie duszności, Mały jakoś tak wyżej się układa, nieprzyjemne to trochę.
W ogóle to mam ostatnio jakieś nerwowe dni. Wszystko mnie irytuję.
Przesilenie ciążowe jakieś chyba

Co do czystek to proponuję puffe usunąć z zaginionych mam bo z tego, co kojarzę to się odzywała ostatnio i nawet prosiła o usunięcie z zaginionych
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 21:45   #2854
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
no na pewno... tyle dobrze ze nigdy nie szalalam na punkcie swojego brzucha, ale na tyłku mi zaczęły wychodzic a tu juz gorzej... no ale nic nie zrobie musze zaakceptowac. Dobrze ze mąż jest dla mnie mega wsparciem mimo ze wie ze to masakra to całuje, mowi ze nie jest tak źle, głaszcze i w ogole. Gdyby nie on to pewnie bym zaryczana siedziala ze względu na nie
Mąż staje na wysokości zadania a Ty się tak nie przejmuj brzuszkiem, bo śliczna jesteś i nadrabiasz z nawiązką. Dzidzia się pojawi to już w ogóle będziesz przeszczęśliwa...
Stary 2016-09-08, 21:47   #2855
kaga90
Zadomowienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65098721]nie taka glukoza straszna jak ją malują - to tak na pocieszenie

czuję się jak jak jakaś emerytka od wczoraj i rozstępy też mam Marzę o tym żeby już urodzić [/QUOTE]
O nie nie! Niech jeszcze Helenka trochę podrosnie i nie będzie wczesniakiem...

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
no na pewno... tyle dobrze ze nigdy nie szalalam na punkcie swojego brzucha, ale na tyłku mi zaczęły wychodzic a tu juz gorzej... no ale nic nie zrobie musze zaakceptowac. Dobrze ze mąż jest dla mnie mega wsparciem mimo ze wie ze to masakra to całuje, mowi ze nie jest tak źle, głaszcze i w ogole. Gdyby nie on to pewnie bym zaryczana siedziala ze względu na nie
Spokojnie - potem zrobią się jaśniejsze i prawie nie będzie ich widać a jak będzie Ci z nimi bardzo źle zawsze można poszukać na to jakichś zabiegów

Stary 2016-09-08, 21:51   #2856
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Mąż staje na wysokości zadania a Ty się tak nie przejmuj brzuszkiem, bo śliczna jesteś i nadrabiasz z nawiązką. Dzidzia się pojawi to już w ogóle będziesz przeszczęśliwa...
Dziekuje juz jestem, a mezu juz czuje ze niedlugo mala bedzie z nami. Nowa fura sie tak cieszyl zaczelo docierac ze to juz niedlugo. Dzis jak go Baska kopnela to mowie ze za dwa miechy to juz na zywo bedzie Ci kopniaki sprzedawala, az podstawil jej policzek do skopania i chyba nozki jej wycalowal

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-09-08, 21:52   #2857
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
I nie wyszła

Jak robiłam krzywą, to samo badanie miała jakaś starsza kobieta. Usiadłam sobie w kącie, z dala od ludzi, a ona mnie wypatrzyła i daje za mną. I siedzi, i gada non stop: bożeee jak mi niedobrze, boże jak mi niedobrze ja czułam się dobrze, ale po jakimś czasie dostałam swoich porannych głodowych mdłości, było mi słabo, chciałam tylko zamknąć oczy i się skoncentrować, a ta w kółko to samo i gada do mnie jak do ściany.
Stary 2016-09-08, 21:52   #2858
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Spokojnie - potem zrobią się jaśniejsze i prawie nie będzie ich widać a jak będzie Ci z nimi bardzo źle zawsze można poszukać na to jakichś zabiegów

Pewnie je zaakceptuje jak te na udach piersiach.... Nie bedzie wyjscia

Stary 2016-09-08, 21:53   #2859
Gosiurek
Wtajemniczenie

Cytat:
Całość i pierwsze dziecko, sn

A to szacun, chociaż jak jak ogólnie wiadomo - za szybko nie jest dobrze

Cytat:
Napisane przez KoniKa4 Pokaż wiadomość
Podobno są osoby, które trafiają na porodówki z dużym rozwarciem i nie zdają sobie sprawy jak zaawansowany jest poród bo czują jedynie "lekkie" skurcze - tego nam życzę.
Dokładnie wysoki próg bólu plus endorfiny mogą wywołać efekt pozornie 2 godzinnego porodu
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 21:55   #2860
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje juz jestem, a mezu juz czuje ze niedlugo mala bedzie z nami. Nowa fura sie tak cieszyl zaczelo docierac ze to juz niedlugo. Dzis jak go Baska kopnela to mowie ze za dwa miechy to juz na zywo bedzie Ci kopniaki sprzedawala, az podstawil jej policzek do skopania i chyba nozki jej wycalowal

Będzie córunia tatunia
Mój też już się nakręca, sukienki młodej kupuje
Stary 2016-09-08, 22:00   #2861
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Będzie córunia tatunia
Mój też już się nakręca, sukienki młodej kupuje
Hahaha moj mowi ze do ciuszkow sie nie tyka, ze on sie nie zna i ja mam kupwac a raczej nie kupowac bo mamy juz duzo haha

Stary 2016-09-08, 22:02   #2862
doooti
Zadomowienie

Cytat:
A próbowałas babydream für mama z rossmana? dla mnie super

Ja używam właśnie babydream i jest super i balsam i oliwka ostatnio jeszcze płyn do kąpieli tez sobie kupiłam fajnie sie wchłaniają te kosmetyki
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 22:02   #2863
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:

A właśnie, dermatolożka mi wspominała że na płytsze rozstępy włączyła paru pacjentkom Atrederm 0,05%, z fajnym skutkiem. Tylko trzeba przygotować się na solidne łuszczenie skóry.

Soso, jakbyś miała możliwość poprosić o receptę, to po zagojeniu zmian (i koniecznie po skończeniu karmienia!) mogłabyś spróbować. Mnie Atrederm wyprasował twarz, ale na uderzeniową kurację musiałam sobie zarezerwować urlop, bo facjatę miałam skrajnie niewyjściową.
Stary 2016-09-08, 22:06   #2864
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Ja używam właśnie babydream i jest super i balsam i oliwka ostatnio jeszcze płyn do kąpieli tez sobie kupiłam fajnie sie wchłaniają te kosmetyki
Ja mam oliwke tylko i jestem bardzo zadowolona

Stary 2016-09-08, 22:08   #2865
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
A właśnie, dermatolożka mi wspominała że na płytsze rozstępy włączyła paru pacjentkom Atrederm 0,05%, z fajnym skutkiem. Tylko trzeba przygotować się na solidne łuszczenie skóry.

Soso, jakbyś miała możliwość poprosić o receptę, to po zagojeniu zmian (i koniecznie po skończeniu karmienia!) mogłabyś spróbować. Mnie Atrederm wyprasował twarz, ale na uderzeniową kurację musiałam sobie zarezerwować urlop, bo facjatę miałam skrajnie niewyjściową.
To ja juz wiem ze to nie beda plytkie... Kazdego rozejscie skory jest na min pol cm, ale jak bede kiedys do kogos z tym szla to na pewno zapytam

Stary 2016-09-08, 22:14   #2866
fiii
Rozeznanie

Ja kiedyś gwałtownie przytyłam i schudłam miałam.mase rozstępów na nogach pomogły peelingi cukrowe i oliwka babydream. Dziś chciałam kupić olej że słodkich migdałów i nigdzie nie dostałam gdzie ja to dostanę?

fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 22:18   #2867
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
Ja kiedyś gwałtownie przytyłam i schudłam miałam.mase rozstępów na nogach pomogły peelingi cukrowe i oliwka babydream. Dziś chciałam kupić olej że słodkich migdałów i nigdzie nie dostałam gdzie ja to dostanę?

Ja w gemini zamawiałam olej ze słodkich migdałów
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 22:20   #2868
domek_z_piernika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość

W aptece chyba ten olej. Na gemini chyba jest to pewnie w zwykłej aptece też.
Te kosmetyki babadream muszę sobie obczaić, bo mi się obecny krem kończy, a już jestem zmęczona zapachem.

Sent from my iPhone

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Ja póki co nie mam nowych rozstępów, a byłam pewna że się pojawią bo mam masę z okresu dojrzewania. Ale jeszcze pewnie przede mną, coś czuję że wyjdą mi na sam poród

Sent from my iPhone
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 22:31   #2869
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Racja też ostatnio myślałam co z Coco, nawet zaglądałam na jej profil, była online i przeglądała wątek, myślałam że się odezwie...

Jak brzuszek! Zwolnij trochę, wiem że masz masę spraw na głowie i jeszcze jedną pociechę, ale za dużo gonisz.

Ale co masz Palmersa? Ja mam masełko, co prawda za mocno pachnie i obrzydliwie się po nim lepię, ale bardzo mi pomogło kiedy czułam silniejsze napięcie skóry i swędzenie. Ma w składzie kolagen i elastynę. Bywały i takie dni, kiedy smarowałam się po parę razy na dzień i masłem, i balsamem na rozstępy z ziaji...

ale że cały poród od początku do końca trwał dwie godziny? Toż to prawie jak kichnięcie

Kciuki za glukozę! Żeby lekko weszła
Maselko mi się skończyło ale było bardzo dobre. Balsam juz średnio daje rade. Na razie będę bebzon kokosowym smarowac a palmersem resztę ciała. Jak będę cos zamawiać na dozie to może znowu węźme te maselko bo tam jest dość takie w stosunku do ceny w rossku.
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 22:32   #2870
geosmina
Wtajemniczenie

Desire zazdro wakacji😉

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Serrio kanałowe na żywca ? Ja nigdy nie miałam leczenia kanalowego ale słyszałam ze to to tylko ze znieczuleniem się robi bo jest bolesne. to hardcorowa babka z ciebie 😀
Ja miałam w dzieciństwie na żywca u dentystki sadystki koszmar jakiś aż się porzygałam tam, ta się na mnie darła żebym nie wrzeszczała a moja mama ze mną w gabinecie w ciąży wtedy była i do dziś to wspomina jako koszmar 😕

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
Mam kryzys z pracą. Od paru dni mam dość, dziś jak tż wrócił do domu to aż się popłakałam. Wizyta dopiero za 3 tygodnie i wtedy miałam wziąć zwolnienie, ale naprawdę mam dość. Mąż mówi, że mam pierdzielnąć to w cholerę i iść na L4 wcześniej. I mam dylemat teraz co robić. Bo 3 tygodnie to niby nie jest długo i wytrzymam jakoś, ale z drugiej strony jestem już w 33tc i naprawdę padam na pysk

Sent from my iPhone
Oj idź na zwolnienie szkoda zdrowia

Cytat:
Całość i pierwsze dziecko, sn

Mnie ostatnio fryzjerka opowiadała że jej koleżanka urodziła w 12 minut. Nie znam szczegółów ale też pierwsze dziecko , pewnie było jak piszecie 😉

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
W ogóle dzisiaj na SR była dziwna akcja. Przyszły jakieś 2 laski zachęcać - w sumie to nawet nie wiem do czego Jakieś niby zajęcia dla sexy mamuś, jakiś klub czy stowarzyszenie. Nie wiem. Mniejsza z tym. W każdym razie jedna z nich była z 13-miesięcznym synkiem. Na sali siedziało ze 20-30 osób - przyszłych mam i tatusiów. A ta dziewczyna zero krępacji, wzięła to dziecko na ręcę, mały (wcale nie taki mały) jej bluzkę w dół i zaczął cyca ciągnąć (miała małe cycki i była bez stanika). I ona tak stała na środku, coś do nas mówiła, a młody tak na niej wisiał i się przemieszczał między cyckami i jeszcze ręką gmerał przy drugim Ja rozumiem, że panuje moda na publiczne karmienie piersią, ale dla mnie to było przegięcie...
I kurde jaka nawiedzona baba 😡 nie mam nic przeciwko karmieniu publicznemu ale bez przesady 😕

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Standardowo już od kilku dni wieczorem męczą mnie duszności, Mały jakoś tak wyżej się układa, nieprzyjemne to trochę.
W ogóle to mam ostatnio jakieś nerwowe dni. Wszystko mnie irytuję.
Przesilenie ciążowe jakieś chyba
Mam IDENTYCZNIE!

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 22:32   #2871
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
Hmm, właśnie przy omawianiu porodu na SR położna mówiła, że poród nie może trwać krótko, bo cały ten czas jest potrzebny, żeby maluszek zaadaptował się do nowych warunków i nie przeżył zbyt dużego szoku, jak w 5 minut wyskoczy z ciepłej wody na świat. Tak to natura zaplanowała Może II faza tyle trwała?

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Kciuki za Ciebie i za tatę

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Hahaha, uwierz mi, jak ja byłam na wakacjach, to też jedyne co zaprzątało mój umysł, to gdzie jest najbliższy kibelek
Nam tez położna mówiła ze szybki poród nie jest taki dobry.
Stary 2016-09-08, 22:34   #2872
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
ojej zrobiły Ci się dziady?
Tak Tż wypatrzył podczas urlopu na moim brzuchu po lewej stronie. A ja dzisiaj wypatrzyłam po prawej

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Co do czystek to proponuję puffe usunąć z zaginionych mam bo z tego, co kojarzę to się odzywała ostatnio i nawet prosiła o usunięcie z zaginionych
Jutro zasiądę przy komputerze to się tym zajmę

Cytat:
No pewnie, że lepiej jakby jeszcze poczekała to było tak pół żartem pół serio

W ogóle Tż zamówił ciuszki dla Helenki miał mi nic nie mówić tylko poczekać aż przyjdą i wtedy zrobić mi niespodziankę ale jak zaczęłam dzisiaj biadolić, że nie mamy wyprawki to nie wytrzymał i mi powiedział
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 22:34   #2873
kaga90
Zadomowienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65100971]Tak Tż wypatrzył podczas urlopu na moim brzuchu po lewej stronie. A ja dzisiaj wypatrzyłam po prawej

Jutro zasiądę przy komputerze to się tym zajmę

No pewnie, że lepiej jakby jeszcze poczekała to było tak pół żartem pół serio

W ogóle Tż zamówił ciuszki dla Helenki miał mi nic nie mówić tylko poczekać aż przyjdą i wtedy zrobić mi niespodziankę ale jak zaczęłam dzisiaj biadolić, że nie mamy wyprawki to nie wytrzymał i mi powiedział [/QUOTE]
Kochany

Stary 2016-09-08, 22:36   #2874
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja siostra pierwsze dziecko 45 minut a z drugim ledwo zdążyła do szpitala który jest 15 minut drogi od domu...do tego jechali w nocy i szwagier juz na czerwonych przejeżdżał żeby zdążyć no i jak dotarli to podlaczyli ja pod ktg i kazali wytrzymać przez 10 minut bo inaczej nfz za poród nie zwraca jeśli nie ma przynajmniej 10 minut zapisu ktg ale w sumie taki szybki porod dla dziecia zdrowy nie jest bo jest duże ryzyko niedotleniania okołoporodowego...

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

A próbowałas babydream für mama z rossmana? dla mnie super

Probowalamm ale balsamu.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Cudny mąż
Stary 2016-09-08, 23:11   #2875
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Sekta może? Trochę nawiedzona babka.

Dziewczyny! U nas z porodem będzie tak:
Ahahhahahahhahahaha skąd Ty to wytrzasnęłaś?? Zaraz się posikam ze śmiechu

Edytowane przez aleksandramaj
Czas edycji: 2016-09-08 o 23:15
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 23:27   #2876
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha moj mowi ze do ciuszkow sie nie tyka, ze on sie nie zna i ja mam kupwac a raczej nie kupowac bo mamy juz duzo haha

Dziecku się nie żałuje
Cytat:
To ja juz wiem ze to nie beda plytkie... Kazdego rozejscie skory jest na min pol cm, ale jak bede kiedys do kogos z tym szla to na pewno zapytam

Słuchaj, teraz to one są zaognione i świeże, natłuszczaj mocno i tyle, jak się wszystko zagoi to nie będzie tak strasznie wyglądać. Atrederm naprawdę mocno złuszcza skórę, ja się pozbyłam nierówności po hormonalnym trądziku, siostra pierwszych zmarszczek, także naprawdę polecam spróbować. Zwłaszcza że Dziewczyny spłycały rozstępy zwykłymi regularnymi peelingami i nawilżaniem skóry.

Cytat:
Maselko mi się skończyło ale było bardzo dobre. Balsam juz średnio daje rade. Na razie będę bebzon kokosowym smarowac a palmersem resztę ciała. Jak będę cos zamawiać na dozie to może znowu węźme te maselko bo tam jest dość takie w stosunku do ceny w rossku.
Cena w rossku jest tragiczna... Nieźle jak udało Ci się wysmarować całe

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Ahahhahahahhahahaha skąd Ty to wytrzasnęłaś?? Zaraz się posikam ze śmiechu
Kiedyś przeleciało mi przed oczami na fb, teraz temat powrócił i wyszperałam via wujek google.
Stary 2016-09-08, 23:36   #2877
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziecku się nie żałuje

Słuchaj, teraz to one są zaognione i świeże, natłuszczaj mocno i tyle, jak się wszystko zagoi to nie będzie tak strasznie wyglądać. Atrederm naprawdę mocno złuszcza skórę, ja się pozbyłam nierówności po hormonalnym trądziku, siostra pierwszych zmarszczek, także naprawdę polecam spróbować. Zwłaszcza że Dziewczyny spłycały rozstępy zwykłymi regularnymi peelingami i nawilżaniem skóry.

Cena w rossku jest tragiczna... Nieźle jak udało Ci się wysmarować całe

Kiedyś przeleciało mi przed oczami na fb, teraz temat powrócił i wyszperałam via wujek google.
Te maselko jest male. Ja na początku smarowalam nim tez uda, pupe i cycki. Ale potem moja powierzchnia się zwiększyła i smarowalam tylko bebzon. Bo inaczej bym szybko je zuzyla. Potem to już nawet robiłam tak ze na wieczór balsam a rano masełko, maselko wtedy jak mogłam chodzić z wywalonm brzuchem po domu, a balsam jak musiałam sie szybko ubrać.

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

A tak w ogóle dzisiaj z TŻ Wyszliśmy na wieczorny spacer, swoja droga to szybko się ciemno robi, ale uwielbiam takie spacery. No i TŻ stwierdził ze jak kaczka chodzę :P rzeczywiście mi ciężko. A oo powrocie gdy stwierdziłam ze nie mam spodenek takich po domu bo wszystkie ciasne albo w praniu to TŻ wyciągnął swoje sportowe i mi ubrał 😂 wiecie ze pasują, nie uciekają w pasie i są takie wygodne. To nic ze wygladam w nich jak skater ale TŻ juz wie spodenki stracił. Ha ha 😄
Stary 2016-09-09, 01:49   #2878
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Serrio kanałowe na żywca ? Ja nigdy nie miałam leczenia kanalowego ale słyszałam ze to to tylko ze znieczuleniem się robi bo jest bolesne. to hardcorowa babka z ciebie 😀
Serio. Nie chciałam, ale nie mogłam zrozumieć o co chodzi dentystce, tak zagmatwała, że zrozumiałam że i tak i tak będzie bolało tylko ze znieczuleniem jeszcze ból od igły, to odmówiłam. Źle to wspominam

My po urodzinkach. Nie było najgorzej. Zaraz idę spać bo jedziemy jutro na ktg, ale Junior mi boleśnie okopuje żebra

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 07:27   #2879
desire87
Zadomowienie

a co to tu tak cicho?
ja dziś obudziłam się o 5 i pospane...

zaraz obudzę TZ, jedziemy pozałatwiać parę spraw na mieście i do rodziców na śniadanko! na pewno będzie pyszniutkie
desire87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 07:49   #2880
domek_z_piernika
Zadomowienie

Desire, smacznego

Tapatalk ma jakiś błąd i nie da się wejść na wizaż z niego. Może stąd taka cisza

No i w ogole to dzień dobry! 😊
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości