|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w ciucholandzie i na razie kupiłam takie rzeczy
nie chciałam na razie kupować różowych,ale takie ładne były ![]() na żywo o wiele ładniejsze a grosze za nie dałam
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-09 o 13:29 |
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dziś lenia, nic mi się nie chce, te upały mnie dobijają, chcę już jesień
|
#4654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi najbardziej zależy na tym żeby miało kółka będę mogła sobie przenosić i mieć w razie czego dziecko na oku Cytat:
nawet się jeszcze nie zastanawiałam kim będzie moja już 3,5 l córka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-09 o 13:33 |
||
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem jesienną dziewczyną może dlatego,że urodzona we wrześniu
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
ja pracuję w rossmanie
chyba nie chcę żeby córka też pracowała w sklepie. No ale to będzie jej wybór
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sie dowiedzialam ze cale L4 i macierzysnki bedzie mi sie liczyla nizsza srednia... eh...
prawo jest niesprawiedliwe... szybka historia bylam na L4 31.07-5.08 L4 liczylo sie za 12miesiecy od poprzedzającego rozpoczecie choroby wiec lipiec2015-czerwiec2016... w moim wypadku obejmowało to 3 miesiace wynagrodzenia przed podwyżką i 9 po podwyżce... to juz bylam do tylu bo 31.07 to sobota i lekarz mogl mi wypisac od poniedzialu ale uznałam ze bez znaczenia bo to i tak 100% wiec moge miec łącznie z weekendem... nowa srednia liczy sie po 3 miesiacach od poprzedniego L4... liczylam ze 3 od 31.07... wyszło że od zakonczenia niezdolnosci do pracy... myslałam ze ok.. popracuje do 5.11... a tu wychodzi ze 3 pełne miesiace czyli musiałabym pracowac do 1 grudnia zeby miec nowa srednia... ![]() a od tego miesiaca zarabiam wiecej... wiec nie dość że tamta srednia zawiera moja starą wypłatę i juz bede tracic to jeszcze nowa zawierałaby nową wiec trace jeszcze wiecej.... ehs;( a do grudnia nie dam rady pracować... wiec polowa pazdziernika nadal jest terminem mojego L4
Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2016-09-09 o 14:10 |
|
|
|
#4661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zy ie rzucilo mnie do Warszawy kilka lat temu...Dobrze, ze wyniki wyszly ok! Ja sie juz dawno nauczylam, ze siuski do badania nie dosc, ze po podmyciu sie to jeszcze pierwsze kropelki do ki elka a dopiedo potem do pudelka Wiecej nie apisze teraz bo jade do gin po zwolnienie i w autobusie nieziemsko trzesie...
|
|
#4662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciekawe czy się pomieszczę w jednej..
|
||
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki piękny kombinezon widziałam może za 2 tyg się dowiem jaka płeć, a jak nie to na połówkowym dopiero
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-09 o 14:52 |
|
|
|
|
#4664 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Troche mnie nie bylo, chyba jakas depresje podlapalam.. :/ Bylam dzis u poloznej, mocz mam czysty, sluchala bicia serca malej- ksiazkowe.
Musiala mi pobrac krew po raz drugi na grupe krwi bo nie miala wystarczajacego info na tubce czy jakos tak. Wyniki mam w porzadku a musze przyznac, ze balam sie chociazby badania na HIV bo tym to i u dentystki mozna sie zarazic. Pierwsze co spojrzalam w karte a tam moje imie i nazwisko, znalazlam HIV i minus. Haha. U nas szaro, buro i ponuro, musze posprzatac a wcale mi sie nie chce. Kolejna wizyte mam w listopadzie a jeszcze musze zabookowac wizyte w moim GP nie wiem po co. :/ Na dodatek dowiedzialam sie, ze z macierzynskim tu w UK wcale tak fajnie nie jest gdyz dostaje sie tylko 130£/tyg. Chcielismy zmieniac mieszkanie ale w samym Londynie z jednej praktycznie pensji (ten macierzynski to chyba na pampersy :P) bedzie ciezko utrzymac wieksze. Z checia wyprowadzilabym sie do mniejszego miasta ale mam stala prace, na kontrakcie wiec mi troche szkoda. Moze pozniej. A co u Was lutowki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chciałam wstawić zdjecie moich piesełów, ale nie mam zadnego na ktorym sa razem, a york nigdy nie jest uczesany
znaczy się jest, ale po 5 min już wygląda jak szczota ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Ala właśnie eksperyment przeprowadza: ciastolinowe trzęsienie ziemi, tylko ma problembo za cienkie płyty tektoniczne
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę kupić jakieś pojemniki w pepco do kosmetyków, więc nie wiem kiedy skończę Mąż wraca dziś, właśnie dzwonił i się pytał czy chce coś z McDonalds bo może wjechać, w zeszłym tygodniu miałam takiego smaka na maca, że myślałam że oszaleje
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak odebrałam wynik: aha no normalka, że hiv minus, bo gdzie się miałam zarazić. tym bardziej, że nawet tokso nie złapałam ani cytomegalii---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() ja ostatni raz byłam w maku w 2 klasie liceum, po spożyciu burgera rzygałam jak najęta. nie wiem co oni tam dają, ale się wystraszyłam i w życiu się już potem nie skusiłam. ale za to fanką kfc byłam zanim przeszłam na bezglutenową dietę
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w macu akceptuje tylko mcflurry
wolę już wydać 20-30zł na porządnego
|
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do maka nie chodze od momentu kiedy się dowiedziałam jaką chemię dodają do "jedzenia" frytki z pochodną benzyny np. oraz kilku innych pierwiastków chemicznych. Mmmmmm pychotka. 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wiec jem. ale jak to mowi moj mąż: szkoda na mnie wiecej kasy na burgera... ten za 15zł i taki z super miesem za 45zl smakuja mi tak samo... nie rozumiem fenomenu.. a najsmaczniejszy dla mnie jest cheeseburger z MCdonadla... i mowcie sobie co chcecie..wolalabym zjesc 3 cheesy niz jednego burgera konrektnego
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4679 | |
|
Zadomowienie
|
Mariea, ja tez a mimo wszystko i w Polsce byly przypadki, ze ktos u dentysty sie zarazil.
Balam sie tego badania choc oczywiste bylo, ze je wykonam. Z reszta, nawet sie nie pytali tylko jako podstawowe tu jest.Ah, na dodatek nie bede miala testu na glukoze bo mam 23 lata i nikt w rodzinie na cukrzyce nie chorowal. Tak powiedziala mi dzis polozna. Czy w Polsce kazda kobieta ma to badanie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inna kwestia ze jak lubie bardzo jesc...ale tak bardzo bardzo...i z budek na ulicach i dobrych knajpach...i na sniadania chodzic i w ogole tak na prawde...burger to jest "dobry" i "niedobry" i nie robi na mnie wrazenia...a miejsca gdzie daja sushi moge ulozyc w kolejnosci ktore mi najbardziej odpowiada...burgery jakos nie podbily moich kubkow i kazdy smakuje tak samo ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
dlaczego? ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

nie mogę być chora no nie no... Ostatnie dni urlopu na pełnej... Najpierw mąż a teraz ja.. Dobrze ze z nim lepiej bo w lodowce pustka..
jestem jesienną dziewczyną