![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 12.
Cytat:
moj tez ma siwe wlosy, u mnie tez kilka sie pojawilo.. wyslane z budki telefonicznej
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Noo, 11,5 lat.. Czyli od 15 roku życia..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
A my już po 27 mamy. Masakra! Kiedy to minęło? ;-)
Genetyczne mam w czwartek wiec wtedy się dowiem co w brzuszku siedzi. Ogólnie mam wrażenie ze jest jedno dziecko płci męskiej ;-) haha jakaś takie dziwne przeczucia ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | ||
Wtajemniczenie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) część 12.
Cytat:
Cytat:
Ale pierdzielicie głupoty. Poczekajcie jak będziecie miec 36 lat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 |
Konto usunięte
|
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e, poznałam wczoraj nianie dziewczyny Konrada, niby super poczciwa babka, taka starsza, sama bym ja zatrudniła. Od słowa do słowa okazało sie ze ona nawet nie wie jak sie nazywa ta dziewczynka ktora sie opiekuje, bo "ja nie jestem wścibska" (zaraz sobie pomyslałam co by było jakby coś sie stało, co by powiedziała np policji?), a potem juz w ogole sie rozkręciła, ze ona KAZAŁA matce odstawić dziecko od piersi, ze te matki teraz takie leniwe, babć nei doceniają, ze latać za ta dziewczynka musi bo ona w miejscu nie usiedzi... Eeeee...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Ja mam zaraz 28, stu rok mniej. I powiem wam, ze w środku czuje sie na 19 ale jestem schorowana jak stara baba, wszystko mnie boli i ostatnio aż sie poryczałam z bezsilności bo boje sie co bedzie jak będę miała 50-tke. Musze sie w ogole zapisać na badania na borelioze, teraz takie sa podejrzenia. Ale dalej nie wiadomo co z jelitami, dr sugeruje kolonoskopię a ja sie strasznie boje tego badania choc tata mi mowil ze nie ma czego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak to nie wie jak ma na imie? Kolonoskopię chyba w znieczuleniu ogólnym robią |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy nie wiecie a ja wiem Jak rozmawiac trzeba z psem Bo poznalam jezyk psi Kiedy bylam w jednej wsi ![]() Cytat:
![]() Grochowka? A ty chyba jestes rocznik mojego starego co? Czy cie obrazilam? ![]()
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Ja też się czuje mlodoooo
![]()
#2652 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
#2654 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj imprezę firmową. Dzień drukarza, alkohololololololo
![]() ![]()
#2655 |
Zakorzenienie
|
baw sie dobrze
![]() wyslane z budki telefonicznej ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- bylam z mala na playgroup'ie i przez 1,5 h mala nawet nie spojrzala za mna.. ale na koniec juz przyszla i wyciagala raczki ![]() i spi od ponad godziny. wyslane z budki telefonicznej
#2656 |
Zakorzenienie
|
Patololo
![]() Baw sie dobrze ![]()
#2657 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Aleee mnie w☠☠☠☠ił kurier!
Pojechałam dziś do przyjaciółki, 20km stąd. W drodze zadzwonil kurier ze ma paczke, odkurzacz.. No mówie ze nie ma.mnie i nie będę do15 więc przełożmy tą paczke na poniedziałek. A ten do mnie ze nie mogę.. Wtf. Pierwsze słyszę ich teraz. Noo ze ta paczka wróci z powrotem do sklepu, ze on w poniedziałek ma dużo dostaw i nie będzie nadrabial km, itd.. Zadzwonilam do centrali, gdzie powiedzieli mi ze bez żadnego problemu mogę przełożyć paczke. PrzełoŻyłam a kurier do mnie smsa żebym paczke odebrała sobie w siedzibie w warszawie!! No cham, chyba napiszę skargę na niego.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyslane z budki telefonicznej
![]() |
#2660 |
Konto usunięte
|
Aika nazwisko, bo mówiła lila lila i mowię do niej "Liliana ładne imię" a ona "a myślałam że Lilianna, ale w sumie to nie wiem, nazwiska tez nie znam, nie pytałam bo jeszxze by powiedzieli ze wścibska jestem"
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Wtajemniczenie
|
Siemaaano!!! Sorka zaa ciszę ale mam meksyk i sił mi brak na wszystko. Ogólnie to Marcelek wyzdrowial. Leczenie trwało ponad tydzień
![]() Moja kolezanka z którą pracuje jest na urlopie i jestem w chuj zawalona. Staram się tez ogarnąć jakiś projekt domu w końcu. Mam kilka ale musze je omówić z mondrymi głowami ![]() Zmieniliśmy działkę. Ta która mieliśmy zarezerwowane była ze wzniesieniem wiec zarezerwowalismy troszkę dalej, minimalnie większą ale jest płasko. Byłam w urzędzie upewnić się od której strony wjazd możemy zrobić i teraz mogę na całego szukać odpowiedniego projektu uwzględniając strony świata. Miałam też wizytę u gina...teraz fiflaka nie było widać ale dziewczynki tez nie mógł na 100% potwierdzić. Jestem załamana po wizycie bo poinformował mnie ze lozysko jest nisko osadzone i jest przodujace. Jeśli nie zmieni swojej pozycji to na bank będzie cc dużo prędzej od terminu porodu. I nawet końcówkę ciąży będę musiała przelezec w szpitalu ![]() Liiipaaaa Dzieki za zainteresowanie. Nie pozwolicie zniknąć 😃 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo się u was dzieje, podziwiam że w ciąży ogarniasz to wszystko. Dzielna jesteś! Kaja co za ciul. Mycha jak przenosisz tydzień, to trafisz na moje urodziny ![]() ![]() Dziewczyny trzymajcie proszę kciuki, M od wczorajszego wieczoru ma prawie 40st gorączki, spada tylko po ibuprofenie. Całe południe obdzwaniałam lekarzy, ale wszyscy do południa w przychodni albo wolne, a popołudniu już nie chcą prywatnie przyjąć, bo albo wyjazd, albo grill... koniec lata i łapią jeszcze co z niego zostało. W końcu udało nam się jednego znaleźć, bardzo rzeczowy, zdiagnozował trxydniówkę i bardzo dokładnie wytłumaczył co to jest, z czego się bierxe, pokazał w atlasie chorób zakaźnych. Wow, jestem pod wrażeniem. I skasował 70zl za pół godziny. Trochę więcej, bo jest weekend juz i specjalnie dla nas spóźni się na spotkanie rodzinne. Wow. Inny chciał nas 100zl skasować i to jeszcze jeśli wyrobimy się do godz 14:30 z wizyta. Do przychodni dzwoniłam, ale jak usłyszeli, że nie ich pacjent, że europejska karta zdrowia, to od razu miejsca nie było. W jednej przychodni tylko nie robili problemów, ale pediatrę mieli do 12 a byla 11:45 i było dalekooo, zanim bym przyjechała bylaby 13 i lekarz nie chcial tyle czekac. Oby to było to i szybko mu przeszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak u was ws wyglądała ta choroba? Też mieliście wtedy bardzo wysoką temp z tego co pamiętam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Mycha trzymam kciuki żeby było dobrze
![]() Gapu no w koncu! Będzie dobrze mmusi byc ![]() Marei o kurde:/ ale dobrze że w końcu trafiliście na dobrego lekarza ![]() ![]() Ja mam 26 a tz 28 ![]() Aa kaja mi Twój koczy wygląda na starszego. Serio. Myślałam że jest grubo po 30 ![]() Ej czy Waszd dzieci też mają takie dni ze tz jest po prostu złem samym w sobie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2667 |
Zakorzenienie
|
U nas przy tej ostatniej wychodzącej czwórce była złem samym w sobie... Jak się już przebila jest póki co ok.
Aż się boje trojek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- W☠☠☠☠ia mnie mój okres.. Przychodzi jak se chce :/ czekam na niego i czekam... Ostatnio miałam 5, poprzednio 9.. Cały czas mnie boli okresowo brzuch, a cioty nie ma. Chce tabsy nooo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
Marei kciuki i zdrowka dla M
![]() Kaja, no czysty ciul! Pisz skargę na gnoja!! Dokladnie tak. Goraczka i zadnych innych objawow. No, poza marudzeniem ale u nas trzydniowka zbiegla sie z wyjściem dwójki.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.