|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Emi, z tego co piszesz wydaje mi się, że waszym największym problemem jest bliskość mieszkania. I może gdybyście się rzeczywiście wyprowadzili, to niektóre rzeczy przestałyby ci przeszkadzać. Np. co by cię obchodziło, czy ogląda seriale jeżeli byś z nią nie mieszkała?
No i widzę, że Pio nie może od mamusi się odseparować. Ale to też z jednej strony jest na jego korzyść, bo widać, ze facet odpowiedzialny |
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Asienko slicznie dziekuje za wklejenie fotek Dziekuje za mile komentarze Marcelko ten kolor to czekoladowy fiolet a refleksy takie karmelowe Pomidorko ciesze sie ze jednak zdecydowalas sie pojsc do lekarza i w pt juz cie przypilnujemy zebys poszla bo jak nie to lansko bedzie hihi Ray zawsze mowilas ze masz maly brzuszek,no ja bym nie powiedziala ze on taki maly,normalnie sama slodycz,sliczny Julka milej praxcy Biedna nasza Jola trzymam kciukaski mocno za Alunie A ja juz po pracy,usmazylam sobie rybke i troche sie z bolu zwijam,boli mnie podbrzusze ze hoho czyzby dni plodne???a tz jak zwykle brak buuuu
|
#3184 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do sklepu, parku, gdziekolwiek... Calkowicie Cie rozumiem, ze sie skupic nie mozesz na tym na czym powinnas mnie z rodzicami dzieli jedno wolne pietro i tak zawsze jest mysl, a moze ktos przyjdzie i tak wielki podziw, dla tych co sie kochaja a za sciana przebywa rodzina mi jest glupio czasami cos powiedziec, jak ktos siedzi, nie wspominajac o kochaniu sie, gdy za sciana rodzinka/tesciowa oglada np."Mode na sukces"
||||||||||||||||||||||
|
|
#3185 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak i tam mamy mieszkac przynajmniej dopuki co sie nie odbijemy od dna albo nie kopnie w kalendarz choc niech zyje bo pogrzeb tez wydatek![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadnij kacper z nia nigdzie nie pójdzie a oza tym ona sie z domu nie ruszy na krok dwa razy w tyg tylko po chleb do sklepu jedzie a wyglada jak hmm... straszydło.. skóra i kosci normalnie
|
|
|
|
|
#3187 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kachulka chyba bede sie rozgladac za fajna czekoladka slicznie wygladasz
||||||||||||||||||||||
|
|
#3188 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co on musi jej pomagac finansowo, to wynajelibyscie jakis malutki pokoik i zylibyscie sami... Moze w gorszych warunkach, ale bez niej... Serio, serio... Zawsze warto sprobowac Emi ona po prostu chce zlamac stereotyp wstretnej tesciowej i nadrabia praniem bielizny nie no, co jak co, ale o takiej sytuacji slysze po raz pierwszy...
||||||||||||||||||||||
|
|
#3189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no a wspomniany brat pio sie do niej nie oddzywa jakies hmm.. rzeby nie skłamac 8 lat a nie wspomne o tym ze jestam z tego powodu taka wsciekła ze szok bo tamten dostał ziemie na działke budowlana a pio zawsze był dziczony a teraz on jest cacy bo kasa potrzebna a tamten ma wszystko w dupie i zadowolony![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dwa mnie to wku... za przeproszeniam sam fakt ze ja w łapach pierze trzyma nie wiem co jeszcze![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
No to Emi masz niewesolo ze swoja przyszla tesciowa,moi tez nie sa idealni ale znosni chociaz czasami mam ich tez serdecznie dosc
Marcelko dziekuje
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3193 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli Pio ma juz tylko matke?? NIe ma to jak "kochane" rodzenstwo...To jest lewe, brat dostal dzialke i olal wszystko... Hmmm Emi ale nie musicie z nia mieszkac...Chyba Pio nie oddaje jej 90% wyplaty??
||||||||||||||||||||||
|
|
#3194 |
|
Zadomowienie
|
mówia ze jaka tesciowa taka zone bedziesz miał a ja tu mam chyba jaka tesciowa taki maz
no ale ja sobie go jeszcze wychowam![]() a znia nie wiem wyprowadze sie daleko sama chyba on jak bedzie chciał sam przyjdzie
|
|
|
|
#3195 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emi z tego co piszesz to u nas jest na odwrot nie ze szystkim, ale z tym co teraz napisalas o tym, ze sama sie wyprowadzisz tak mi mowi J. ze jak bede zgrzyty to on sie pakuje i czy jA pojde z nim czy nie, to sie wyprowadzi Szantazysta
||||||||||||||||||||||
|
|
#3196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale ona czesto psuje cała atmosfere![]() a no i zapomniałam o opale do pieca bo niestety my w blokach nie mieszkamy i mamy centralne ogrzewanie
|
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to mamusia pewnie zadowolona z takiego synka,kurcze to ten Twoj facet biedny jest przeciez on musi utrzymac ciebie i malego i do tego swoja matke
|
|
#3199 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomnialam napisac, to on ma dwie rodziny do utrzymania hmmmm Juz doceniam swoja rodzinke...
||||||||||||||||||||||
|
|
#3200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mi to starsznie nie na reke!!!
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
To Emi faktycznie masz nieciekawa sytuacje,jeszcze kiedys pisalas o swoich rodzicach,podziwiam Cie kochana ze jestes taka dzielna i sie trzymasz
|
#3202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeden za drugim na dodatek
|
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale na nich to juz całkiem słów mi brakuje i sie wcale na jeich temat nie wypowiadam
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam cos odnosnie prania bielizny
![]() otoz moj tata byl w zwiazku z pewna kobieta, ktora po jakims czasie zamieszkala z nami i swoja corka....... mieli ktoregos razu ciche dni........ i tata sie do nikogo nie odzywal ![]() wrocil z pracy, nie mial co robic, wchodze do lazienki, patrze a on stoi nad zlewem i pierze a jeszcze gorzej sie zdziwilam jak zobaczylam co on w rekach trzyma ![]() moje majtki tak sie na niego wydarlam, ze chyba zwariowal![]() a on mi powiedzial, ze nie mial pojecia czyje to jest i ze poza tym my mozemy prac jego skarpetki to i on nasze majtki tez moze ze jest gora prania i on pierze wszystko jak leci![]() ale tak sie zdenerwowalam, ze juz wiecej tego nie zrobil ![]() dla niego to nie bylo jakies dziwne, a dla mnie mega krepujace
|
#3205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ah szkoda słów i nerwów
|
|
|
|
|
#3206 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez sobie nie wyobrazam sytuacji zeby ktos pral moja bielizne a juz w szczegolnosci tescoiwa....o jejku nieeeee
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3209 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na temat rodziców ciiiiiiiiiiiiiCytat:
(bo mieszkacie sami )
|
||
|
|
|
#3210 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale Asiu Toj tata nie pobije Emi przyszlej tesciowej Hehe chociaz moj brat kiedys zawiozl buty swojej dziewczynie zeby je uprala, bo i swoje prala (az wstyd sie przyznawac juz odliczam miesiace jego przeprowadzki )... Normalnie smiechu warte to wszystko...
||||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

a ja chce isc na swoje czuc sie swobodnie tam gdzie mieszkam a nie zeby mi ktos perfidnie na rece patrzył co i jak robie
no i sie z nim kłóce o to

No i widzę, że Pio nie może od mamusi się odseparować. Ale to też z jednej strony jest na jego korzyść, bo widać, ze facet odpowiedzialny
sa ale jakies 30 km od nas a nie zawsze na spacerek mozna wyjsc jak pada a chce sie poprzytulac np no i mały z nia nie zostanie
do sklepu, parku, gdziekolwiek... Calkowicie Cie rozumiem, ze sie skupic nie mozesz na tym na czym powinnas
mi jest glupio czasami cos powiedziec, jak ktos siedzi, nie wspominajac o kochaniu sie, gdy za sciana rodzinka/tesciowa oglada np."Mode na sukces" 

i Kubus