![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Witam z karmienia. Dzisiaj jak zasnela o 20 to o 0.00, 2.30, 3.50,5.00 patrząc na tendencję to nie wiem czy zamykać oczy czy poczekać. :/
Mialam.pocytowane i mnie wywalilo ![]() Doide mialam. Igi pił w domu z tego (niekapka nie chcial), a na wyjścia mielismy 360. U nas się sprawdziła, bo dlugo uzywalismy. Bylo mu wygodniej niz zwykly kubek i uzywal chyba do 1,5roku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ---------- Od kilku dni generalnie najdłużej ciagiem 4h. Wlasnie jak zasnie. I teraz nie wiem, czy jest jej chlodno w nocy.. spi juz w takim cieplejszym.spiworku wiec nie powinno czy skok... bo widzę, ze 14-19 jest jakis...:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3992 |
Konto usunięte
|
Eh te skoki...
Moja dwulatka też ma ![]() Cierpliwość mi się nie podoba Twoje bycir offline mamą! I gdzie zebrah, kociak, majkela, ewka, veronique... ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Mąż zamknął nas w domu i zabrał dwie pary kluczy. Czad! Dobrze że moi rodzice mają zapasowy, jak poproszę to może nas uwolnia koło południa. Księżniczki zamknięte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65140691]
Cierpliwość mi się nie podoba Twoje bycir offline mamą! Mąż zamknął nas w domu i zabrał dwie pary kluczy. Czad! Dobrze że moi rodzice mają zapasowy, jak poproszę to może nas uwolnia koło południa. Księżniczki zamknięte ![]() Mi też nie! Cierpliwość wracaj tu i opowiadaj co u Was! Jakie przetwory zrobiłaś itd. ![]() Haha pobawcie się w księżniczki zamknięte w lochu ![]() Męża dziś do wieczora nie ma, to teściów zaprosiłam, niech bawią się z Marysią, a ja coś w domu posprzątam w tym czasie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Konto usunięte
|
Od 30.09 w Rossmann ruszają promocje, na początek podkłady, pudry, korektory -49%
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | ||||
Zakorzenienie
|
Karmilam do tej pory u tesciowe i w aucie na weselach. W miejscu publicznym nie. Chodze w zwyklych bluzkach i sobie tego nie wyobrażam.
A pozatym jechać do kogoś i zaraz zniknąc i usypiać Gabi- gdzie bedzie spała albo na mnie, a moze w wozku jak sie uda. To nie widze sensu.. Cytat:
No i to ściąganie mleka. Zresztą gdzie tu wyjść, grill czy spotkanie przydaloby się z mężem i takie spotkania przewaznie są w weekend. Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65140691]Mąż zamknął nas w domu i zabrał dwie pary kluczy. Czad! Dobrze że moi rodzice mają zapasowy, jak poproszę to może nas uwolnia koło południa. Księżniczki zamknięte ![]() Nieźle ![]() Nas jakby ktoś zamkną to wyszlabym piwnicą lub drzwiami na taras ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dziwna ta nasza noc. Pobudka 00.50,2.20.
,4,50,6,10 i 8.30. Az tyle pobudek :/ a tak ładnie mi sypiala. Teraz juz szaleje na łóżku wiec pora wstać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
Ania nakrecasz się tylko słuchaniem głupiego gadania. Jakby było coś nie tak to instynkt macierzyński działa. To Twoje dziecko i Ty znasz je najlepiej. Lepiej jednym uchem słuchać a drugim fruu w świat wyfruwa. Szkoda głowy sobie zaprzatac
![]() Cierpliwość wracaj tu on-line do Nas ![]() Zabciu o pracy długiej męża wiem, ale nie cp weekend ma zjazdu na studiach? Może wtedy Ci się uda gdzieś wyskoczyć jeśli oczywiście zechcesz albo we trójkę. Z naciskiem, że TZ więcej przy Gabi ogarnia ![]() Ja czasem gadam Tz żeby tak non stop nie bral Hani na raczki bo potem ja sama i co dziecko tylko rączki ![]() ![]() Australia dobrze robisz ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3998 |
Zakorzenienie
|
Masz racje Madzia muszę coś wymyślić, najlepiej odciągnąc mleko i gdzieś się wyrwać. I to już, bo później to będą projekty i nauka.
Zostawić i niech sobie radzi. Moze przyjedzie z pracy w któryś dzień wcześniej, a ja na jakąś herbatke się umówie, albo do ciucholandu skocze, jeden otwarty jest do 18 ![]() Jutro mąż bedzie ok 15 w domu. Pytal czy gdzieś jedziemy. A ja mam tyle rzeczy do ogarnięcia... i to wlasnie taki wybór- obowiązki czy przyjemności gdy jest chwila ![]()
![]() |
#3999 | |||||
Konto usunięte
|
Hejo!
My już po za...istym spacerze. Wsadziłam Młodego do wózka bo już marudził, pojechałam z nim dosyć daleko od domu a on zamiast spać to ryk. Smoczek be, więc jechaliśmy na syrenie do domu. Po 20 minutach wrzasku usnął przed bramką od domu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zabcia ja na początku też miałam trochę opory prze kp w miejscach publicznych ale jak byliśmy na wakacjach nad morzem to nie było wyjścia. Wg. mnie do takiego kp. zwykłe bluzki nawet lepsze, bo mniej widać- w zasadzie to nic nie widać. Odchylasz bluzkę od dołu, dziecko brzuch zasłania, od góry można jakąś pieluszkę położyć albo zarzucić na ramię. A jeszcze lepsze na pewno te chusty do karmienia które mają dzanet i miszka- to już zupełny luz. A spanie to najlepiej w chuście na wychodnym albo w wózku. Wszystko się da, trzeba tylko chcieć spróbować ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Zakorzenienie
|
Nie kumam tych smoczków do butelek, trzeba w ogóle je zmieniać?
Czym się różni http://www.aptekagemini.pl/lovi-smoc...-2-sztuka.html a ten http://www.aptekagemini.pl/lovi-smoc...-2-sztuki.html ![]()
![]() |
#4001 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aaa i Cierpliwość wracaj do nas bo nam Cię brakuje ![]() ![]()
![]() |
#4002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie wiem, czy to też nie jest kwestia kształtu smoczka, tak jak przy smoczkach uspokajających... Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-09-10 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Suszarke do butelek też mam, znacznie ułatwia organizację butelek po wyjęciu ze sterylizatora ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A smoczek taki zwykly nie do butelki mamy z nuka i on jest do 6miesiecy. A niektore firmy mają od 3 i to ciekawe.
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
Majunie położyłam do łóżeczka niech grucha sobie do zabawek a ja dalej ogarniam.
Wkurzyl mnie tz bo poszedl pomagać koledze w mieszkaniu a ja zostałam sama z Maja....dobrze wiedzial ze sporo rzeczy chce dziś zrobić żeby potem tylko zabrać i przewieźć rzeczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 |
Konto usunięte
|
Zabcua smoczki te do 6 mc są po prostu większe. My mamy awent. Hania by takiego małego do 3mc nie złapała.
Z butelkowymi nie pomogę, czarna magia dla mnie ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65149121]Zabcua smoczki te do 6 mc są po prostu większe. My mamy awent. Hania by takiego małego do 3mc nie złapała.
Z butelkowymi nie pomogę, czarna magia dla mnie ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Nie odciagasz nic a nic? Ja mleko z butelki podalam moze 3 razy, ale koperek podawałam i znów wrócił do łask i tak mysle nad tymi smoczkami. Bo nie chcialabym aby piersia pogardziła. Czy tylko jak jeszcze nie sss po porodzie???
![]() |
#4008 |
Zakorzenienie
|
Kuuuurde napisałam długi wywód o butelkach i mi wcięło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
W rossmanie promocja jest na kremy. Kup dowolny krem na dzień i dowolny krem na noc a tańszy otrzymasz gratis
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakoś nie boję się że Hania nie weźmie butelki. Jak będzie głodna to wypije. Ja też jeszcze nie sss. Nie mam kompletnie ochoty i nie byłam jeszcze u lekarza ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
Ja juz sss ale ochoty u mnie brak
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Tz spi z Maja a ja odpoczywam. Pare rzeczy spakowalismy ale jeszcze trochę zostało. Musze zapytać kiedy możemy już przewozić wtedy będzie nam ubywalo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do godzin karmienia tez się pewnie przyzwyczaje, bo taka już moc matki. Cytat:
Fryz wersja rozpuszczone i w kitku1473518974997.jpg1473518999574.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4013 |
Zakorzenienie
|
Dzanet siooo do lekarza!!!!!
![]() A ja mam ochote od ponad miesiąca. Powiedzialam męzowi dwa razy ale jakos nie ma odzewu... Gabi śpi na naszym lóżku może to dla niego problem. Ale przeciez w domu kolder tysiąc, można na podłodze rozłożyć...ale On nigdy `szalony` w tych sprawach nie był i odziwo mniej niż ja potrzebował. Ja nie zaczynam juz, dwa razy mowilam. Pewnie jakby Gabi spała w lozeczku juz dawno byloby co nieco, bo przytulanko itd. Ale cóź warunki są jakie są. Źle mi z tym.Zwlaszcza, ze w ciazy tez mi brakowało. I tak byłam i jestem nadal tylko matką.
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
Ja odkąd skończyłam polog to prawie co dzień molestuje męża
![]() Ale u nas było 9,5 miesiąca celibatu ze wzgl na problemy w ciąży, później polog i jestem niewyzyta po prostu ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Dzanet a Ty nie miałaś juz umowionej wizyty? ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Elaine super fryz! Odważnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
Ja nie chce molestować, ja chce zostać zmolestowana!!!
![]()
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
U nas dziś w końcu lepszy dzień- Bartkowi kaszel w końcu przeszedł. Zuzia dziś bez stanu podgoraczkowego w końcu no i kataru trochę mniej, także i mniej marudzenia. Bo wczoraj i przedwczoraj to był jakiś koszmar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, nie mam za bardzo kiedy Was podczytywać. Mojemu mężowi udało się w końcu wziąć urlop. Od razu inaczej człowiek się czuje. Cały czas mam lęki, że zostanę z nimi dłużej sama i nie dam rady psychicznie. Strasznie mnie to dobija, bo z nimi czasem 2 osoby nie mają kiedy zjeść. Myśleliśmy o płatnej pomocy, ale jak mąż wyjeżdża na dłużej i będę musiała pojechać do teściów to ta osoba nie będzie miała w tym czasie zarobku. Od grudnia mąż będzie na miejscu pracował, więc marzę o tym, żeby dożyć do tego grudnia we względnym zdrowiu psychicznym.
zabciajs ten smoczek do butelek o regulowanym przepływie ma zamiast dziurek nacięcie, w zależności jak się ustawi smoczek tak szybko będzie lecieć, większy przepływ jest chyba do kaszek. Nie są one wygodne (mój mąż kupił przez przypadek), szczególnie w nocy jak nic nie widzisz, wprawdzie numerki na smoczku są wypukłe, ale tak łatwo nie da się ich namierzyć. Te na kolejne miesiące, normalne, nie te z regulowanym przepływem, mają po prostu więcej dziurek, w moich z Aventa są 2 dziurki. Trzymajcie się ciepło, może zdecydujemy się na zakup tableta, wtedy będę bardziej z Wami na bieżąco.
![]() |
#4018 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() MariaFrancesca fajnie że się odezwałaś! Ja rozumiem twoje obawy i uważam, że ogarniecie dwóch tak malutkich dzieci nie jest na jedną osobę. Jesteś dzielna!- Może na umowę zlecenie ktoś tak jak wam pasuje? Jeśli taka osoba miałaby miesiąc przerwy mysle że nic by się nie stało, to praca raczej dorywcza Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
Maja spi a ja odpoczywam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Spala :/ oczy jak 5 zl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Zostawilam Gwiazde w wózku. Może sama zasnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Ania
|
Cześć
![]() Nadrobiłam, ale nie mam weny na odpisywanie- wybaczcie- raz może mi się zdarzyć. Zmęczona jestem dzisiejszym dniem- pobudka w zasadzie około 6.00 była dziś(tak wiem, Wy macie tak cały czas, dla mnie to nowość ![]() ![]() A poza tym jakiś dołek mnie łapie.. z mężem ostatnio często sprzeczki mamy, często mnie denerwuje, ja jego.. wiem, że to trzeba jakoś przetrwać, ale łatwo nie jest. Jakoś nie możemy sie dogadać..
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.