|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 36
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;65154731]Ostatnio zrobiłam przyjaciółce z tonikiem i cytryną, bardzo jej smakowało
[/QUOTE]Uratowałaś mi życie i wino
|
|
#542 |
|
Rozeznanie
|
Planuje dzisiaj kupić teściowej książkę na urodziny. Lubi czytać kryminały. Nie jest to mój ulubiony gatunek więc może któraś z was może polecić mi jakąś ciekawą książkę
|
#543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chemia Śmierci Simon Beckett Zaklinacz Donato Carrisi Pisarz, który nienawidził kobiet Leake John (prawdziwa historia seryjnego mordercy) |
|
|
|
|
#545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli obdarowywana nie zna Jo Nesbo to polecam "Pierwszy Śnieg". Niezależnie od tego czy ktoś lubi tego autora czy nie jest to po prostu dobry kryminał. Inny dobry to Pierre Lemaitre "Suknia ślubna"- to część trylogii, ale ta jednak najlepsza. ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Wszystko to pod warunkiem, że blizna już się zasklepiła tj. zrobił się strup i rana się nie sączy. Po ranie ciętej rana może się zamykać około 4 dni. Dopiero po tym czasie można stosować żel silikonowy i makijaż. A wcześniej najwyżej maść z antybiotykiem typu multibiotic czy tribiotic i delikatne środki myjące- ja myłam kostką medyczną ISANA.
|
|
#546 |
|
Konto usunięte
|
Polecacie jakąś torebkę, która
a) będzie odpowiednia na ślub i wesele do czerwonej sukienki b) pomieści mi baleriny wymiennie na szpilki dosyć wysokie, rajstopy na zmianę, 2 portfele, 2 telefony, efajkę, małą buteleczkę wielkości setki, kopertę. c) W cenie tak do 100zł? Gdziekolwiek - stacjonarnie, Internet ale tak abym miała ją na najbliższy weekend. |
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
-Sól dodana do wody z cytryną to nie kit ? Gdzieś to słyszałam :P że niby coś tam daje.
-Co można dodać oprócz limonki do wody ? Bo mam taki słoiczek z słomką i myślę co tam dodać xd
|
#548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak już się zrobi chłodniej to dorzucę jeszcze miód i imbir. Kurkuma też ma dobre właściwości. Edytowane przez ttts Czas edycji: 2016-09-11 o 11:11 |
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakiś fajny przepis na skrzydełka? Może jakiś przepis na coś takiego jak karkówka w coli - cos mi się kojarzy że to super smaczne było
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pominęłabym w CV informacje dotyczące pracy w sklepie czy jako kelnerka |
|
|
|
|
#551 | ||
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() wysłano z końca świata... ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
wysłano z końca świata...
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
Powiedzcie mi proszę, czy szampan w kolorze brązowawym ( a dokladnie w kolorze piwa) to normalne? nie wiem czy taka natura tego szampana bo nie mialam go wczesniej czy cos niedobrego się z nim zadzialo....moze temperatura mu zaszkodzila i się zepsul chociaz byl caly czas w ciemnym miejscu :/
|
|
|
|
#553 |
|
Ante Pante
|
gdzie znajdę czarną dłuższą kurtkę na wczesną jesień? może być w kroju parki
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Co kupić na 80 urodziny babci TŻ, która lubi motyw aniołów? ma już całą meblościankę figurek, myślałam o jakimś bardziej użytkowym gadżecie z tym motywem, ale nie mam pojęcia co by to mogło być i gdzie tego szukać?
babcia nie nosi biżuterii, nie pali papierosów, nie czyta książek... Kubek z aniołem mógłby być, ale nie wiem czy to na prezent pasuje?Co kupić na 50 urodziny teściowej? Nie czyta książek, biżuterii ma dużo, ale i tak nie nosi, nie ma chyba żadnego hobby lub jest mi ono nieznane, apaszki itp gadżety uważa za zbędne... Nie mam kompletnie pomysłu.
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Za kilka dni jadę do Zakopanego. Jestem mało zaawansowana jeśli chodzi o chodzenie po górach i zastanawia mnie jedno. Myślicie, że dla takiej osoby trasa do Morskiego Oka i później na Dolinę 5 Stawów jest do przejścia?
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit.: nad Czarny Staw się warto wybrać jak już będziesz nad Morskim Okiem Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2016-09-11 o 14:16 |
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie pojechać na wakacje pod koniec września zagranicę? Interesuje mnie wyjazd około 22 września na 7-8 dni.
Cenowo do max 1800 zł/os. Musi być ciepło, chcę pływać w morzu i się opalić. Zależy mi na ładnych widokach, ciekawych miejscach, ale nie potrzebuję wielkich miast obok ani imprez do rana. Myślałam nad Maltą, Kretą, Rados albo Chorwacją. No i żeby było bezpiecznie. Obojętne, czy wykupię wakacje przez biuro podróży, czy hotel i bilety zorganizuję sama, ale raczej wolałabym to drugie, bo chcę płacić w funtach, nie złotówkach. Nie wiem, gdzie w tym terminie zagląda jeszcze upalne lato
|
|
#559 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mało zaawansowana jesteś, to morskie oko i czarny staw będzie najlepszy. Dolina 5 Stawów nie jest jakoś bardzo zaawansowana (było w tym roku i nie wiem, gdzie te lancuchy), jest natomiast dużo chodzenia i kilka wymagających podejść, jednak jest piękna i wynagradza wszystko
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez beatiska Czas edycji: 2016-09-11 o 16:02 |
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
A dokładniej? Zależy mi na niezatłoczonym miejscu, a wyspy kanaryjskie kojarzą mi się tylko z Gran Canarią
, a i ceny właśnie przejrzałam, to raczej minimum to 2200 zł/os.
|
|
#563 |
|
BAN stały
|
Ja byłem na Lanzarote i Teneryfie w ostatnich latach i mega tłoku nie było. Tyle że organizowałem sam i kupowałem w Ryanairze sporo wcześniej wiec wychodziło tanio. Teraz faktycznie może juz być za późno na zmieszczenie się w Twoim budżecie.
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to?A jak jesteśmy w temacie Tatr to jak się idzie do morskiego oka to tuż przy samym wejściu jest po prawej stronie kierunek na jakiś szlak, wie ktoś jaki?
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz przy wejściu? Przy samym wejściu nie kojarzę. Na pewno zaraz za Wodogrzmotami Mickiewicza jest szlak zielony na Dolinę 5 Stawów. EDIT. Właśnie spojrzałam do mapy. Faktycznie jest niebieski szlak przy wejściu, prowadzi na Rusinowa Polane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez beatiska Czas edycji: 2016-09-11 o 16:06 |
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm to chyba jednak nie to Tam było jednak pod górę co mi nie pasuje trochę do niebieskiego szlaku. Tak, Wrota Chałubińskiego albo Szpiglasowy wierch
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2016-09-11 o 16:33 |
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka maść, krem na zadrapania polecacie? Mam całą rekr pochlastana. A za tydzień z tej rwki będę miała klucia iglaa
|
|
|
|
#568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cypr, na północnym powinno być taniej i powinny być jeszcze upaly.
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo ramkę na zdjęcie z tym motywem..Teściowej pewnie coś użytkowego by się w takim układzie spodobało, obrus, pościel, ręczniki, zestaw kieliszków czy coś w tym stylu może Może szlafrok? |
|
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Alantan. Mnie jak podrapal kot cioci to Mialam cale rece pocięte. Po 2 dniach zniknęło |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

[/QUOTE]

01.03.2018
27.07.2019

babcia nie nosi biżuterii, nie pali papierosów, nie czyta książek... Kubek z aniołem mógłby być, ale nie wiem czy to na prezent pasuje?
a co to?
Tam było jednak pod górę co mi nie pasuje trochę do niebieskiego szlaku. Tak, Wrota Chałubińskiego albo Szpiglasowy wierch