|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 :)
Cytat:
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
napisz pozniej jak bylo
|
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
Parę dni nie zaglądałam a tu tyle wpisów
, obecnie ucze się na sesję i jeszcze mam 1 egzamin do zdania.Również wybieramy się na targi do spodka, mam nadzieję, że w najblizszym czasie zdcydujemy się wybrac kamerzyste i fotografa. |
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia Madzia
|
|
#4175 |
|
Przyczajenie
|
Madziu widujemy sie w zaleznosci od tego ile on ma tam pracy co prawda teraz stara sie przyjezdzac czesciej tak co jakies 2 miesiace no a jak mu sie uda to nawet szybciej a przyjezdza a to na tydzien a to na dwa tygodnie roznie to bywa, zdarzalo sie nawet ze przyjezdzal tylko na 4 dni to dopiero bylo straszne nie zdarzylam sie nim nacieszyc a juz musial wyjezdzac
buziaki
|
|
|
|
#4176 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia!!! |
||
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie Wizażanki, przez jakiś czas nie będę pisać, więc nie zapominajcie o mnie
, ale muszę się oduniezależnić od komputera i zacząć się uczyć do matury, bo nic nie umiem, a czas ucieka.![]() Powodzenia w przygotowaniach. |
|
|
|
#4178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ile płacicie za zespół?? Kurcze nie mogę się zdecydować na żaden,za dużo ich jest;D |
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
My płacimy 3 tys.
Ale zespoł jest 5 osobowy -4 facetów i kobietka. maja klawisze, perkusje, gitare elektryczna i saksofon ![]() wiec cena jak na te warunki jest ok
|
|
|
|
#4180 |
|
Zadomowienie
|
witam i chwalę się od rana-zaklepaliśmy wczoraj zespół
300 zł zaliczki i zabawa murowana na weselichu ![]() cięgle problem z kamerzystą i fotografem...ma ktoś może ze Śląska kogoś do polecenia?
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj dałam TZ numer tel. do zespołu i kazałam się umówić. Słyszałam dużo pochlebstw na temat tego zespołu, ale nie słyszałam na żywo.
Zobaczymy jak się wywiąże z zadania. Ech moja mama niezaaprobowała tej sali, którą wybraliśmy, natomiast TZ się upiera. A ja między młotem a kowadłem. Faktycznie tam gdzie my chcemy, trzeba miećswoją kucharkę i swoje produkty, ale wychodzi sporo taniej niz w jakiejs restauracji hmm... Sama już nie wiem. Rozglądam się za jakimś kamerzystą. (BTW ile zaliczki się takowemu wpłaca?) No dobra wracam do nauki. pozdrawiam ooo 24 II są targii ślubne w kielcach. obecność obowiązkowa
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TZ tez zawsze wszędzie dzwoni ![]() Edit: co sadzicie o tym cenniku na fotografa?? OFERTA FOTOGRAFII ŚLUBNEJ (ważna od dn. 01.01.2008) Pakiet ślubny reporterski (przygotowania, błogosławieństwo, ceremonia kościelna, przyjęcie weselne do pierwszego tańca)
Cena: 860zł (w przypadku rezygnacji z materiału reporterskiego na płycie CD upust 120zł) Pakiety ślubny kompleksowy (przygotowania, błogosławieństwo, ceremonia kościelna, przyjęcie weselne do pierwszego tańca, sesja plenerowa)
Cena: 1160zł (w przypadku rezygnacji z materiału reporterskiego na płycie CD upust 120zł)
Cena: 1360zł (w przypadku rezygnacji z materiału reporterskiego na płycie CD upust 200zł) Sesja plenerowa 16 zł za jedno zdjęcie w formacie 15x21cm poddane obróbce cyfrowej i retuszowi (minimalne zamówienie 18 zdjęć), w cenę wliczone jest:
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku skłaniałam się do drugiej opcji, ale różnica 200 zł z tą trzecią, a zdjęć drugie tyle. Wybrałabym chyba trzecią.
My nie birerzemy fotografa, chyba, ze na jakis plener czy studio. |
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
a cenowo nie wicie jak to sie przedstawia?? czy to drogi, czy nie??
Bo zdjecia robi rewleacyjne. a cenowo ja sie nie orientuje |
|
|
|
#4185 |
|
Raczkowanie
|
Madzialenko myślę, że cena jest do przyjęcia
My płacimy 1200 za przygotowania, ślub i plener bez wesela.Może być tak, że od razu wam powie, że na następny rok +200 zł...u nas tak prawie ze wszystkim było... |
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za odpowiedź
zdjecia jego bardzo mi sie podobały, tylko cenowo nie wiedziałam jak. ale skoro piszesz, ze u was jest podobnie to super
|
|
|
|
#4187 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyna ja wczoraj cały dzien spędziłam na miescie i mierzyłam suknie....ale faaajne uczucie
![]() A le powiem wam,żę jednak okazuje sie,ze nie wszystkie suknie,ktore upatrzylam sobie w necie ,są tak samo piekne w rzeczywistosci,a te na które w necie nawet nie zwróciłam uwagi,po prostu mnie olsniły...Teraz mam metlik w głowie,bo podobało mi sie kilka...zostało mi jeszcze kilka salonów do obskoczenia,a potem narada z mamą i muszę podjąc jakąś decyzję
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiesz, tez slyszalam od koleżanek , które juz po slubie. ze niby upatrzyły sobie jakies suknie w necie, a jak co do czego to wzieły taka, na którą wczesniej nie zwracały uwagi. np. jedna chciała taka a'la księzniczka i miała rybkę
|
|
|
|
|
#4189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że ja nie zmienię zdania... |
|
|
|
|
#4190 |
|
Zadomowienie
|
Za zespół płacimy 3200 zł i ta cena nie ulegnie już zmianie. Musimy im jeszcze zagwarantować nocleg i wyżywienie bo jeśli muszą dojechać więcej niż 100 km to taki mają wymóg.
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczęscie nas zespoł jest z miasta, wiec za nocleg nie trzeba im płacić
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdzie tą sale macie upatrzoną? jesli chcecie mogę Wam coś polecić! Bo po przeliczeniu wszystkich kosztów okazuje sie że takie wynajęcie sali gdzie wszystko robi się samemu bardziej sie opłaca! Jak nazywał się zespół do którego kazałaś TŻ dzwodzić? Ale miałam sen ![]() Śniło mi się że mama kupiła mi suknie ślubną za 64 zł i buty! Suknia na początku mi się strasznie spodobała, ale jak ja przymierzyłam wyglądałam w niej okropnie spadała mi z pupy, kokardki się odwiązywały, a buty byly na wysokim obcasie(nie mogę takich mieć,bo lubie wygode, a po drugie nie chce być wyższą od TŻ),mimo to były bardzo wygodne-z odkrytymi palcami![]() śmieszny ten mój sen! A poza tym kiedyś śniła mi się któraś z wizażanek, chyba strippi ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja tez kiedyś pisalam że mi sie strippi sniła
|
|
|
|
#4194 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym bardzo chętnia poszła na targi ślubne do SPODKA do Katowic - niestety mam zjazd
ale dobrze wiedzieć, że nic straconego skoro 24 lutego odbywają się w Kielcach to wybierzemy się z TŻ-tem do Kielc
|
|
#4195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do targów ślubnych, mają odbyć się w KCK, a zaproszenia można odbierać w Paryżance (taką info znalazłam na stronie), podobno zaczyna się ta impreza o 17? ale nic więcej nie wiem, tyle wyszperałam w necie. O znalazłam jakiś konkret: http://www.slubnesuknie.pl/ |
||
|
|
|
#4196 |
|
Rozeznanie
|
My za zespół płacimy 1800 zł (tzn. umowy jeszcze nie podpisaliśmy bo chcemy najpierw z salą, ale jesteśmy już na nich zdecydowani :P). Z tym, że jest to cena za 12h grania, a każda dodatkowa godzina to 150 zl wiecej.. ale mam nadzieje, że więcej jak 300 zł nie będe musiała dopłacać
W każdym razie chłopaków jest trzech, zachwalało ich kilka wizażanek, w księdze gości też bardzo pozytywne wpisy, no i nie piją na weselu co wg mnie bardzo ważne
|
#4197 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki. To mój pierwszy post na tym forum
Moge dołączyć do waszego grona? Planujemy ślub na 18 kwietnia 2009. Czytając wasze posty uspokoiłam się, myślałam, że tylko u mnie tak drogie są przygotowania. Pozdrowienia.
|
|
|
|
#4198 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jest o wiele tanszyPlener: 10 odbitek 13x18 płyta CD lub DVD ze zdjęciami w postaci cyfrowej album fotograficzny galeria na stronie www z własną domeną (np. www.AgnieszkaiMarcin.blue horse.pl) Cena: 350 zł Sesje wykonywane w tygoniu : 300 zł Ślub i Plener 25 odbitek 13x18 płyta CD lub DVD ze zdjęciami w postaci cyfrowej album fotograficzny galeria na stronie www z własną domeną (np. www.AgnieszkaiMarcin.blue horse.pl) Cena: 450 zł Ślub, Plener i Przyjęcie: 50 odbitek 13x18 płyta CD lub DVD ze zdjęciami w postaci cyfrowej album fotograficzny galeria na stronie www z własną domeną (np. www.AgnieszkaiMarcin.blue horse.pl) Cena: 600 zł Cytat:
ale ci zazdroszczeCytat:
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy, witamy. Ja już nie mogę się doczekać kiedy będziemy wzajemnie sobie opowiadać, która jaką suknie upatrzyła, na to jeszcze za wcześnie. Ja ciągle siedzę w temacie zespołów, a w pon. idę pytać się o salę, podejżewam, ze termin bedzie na 100%, ale ile zaliczki trzeba wpłacić, a poza tym jestem ciekawa jak tam mój TZ wywiąże się z zadania. Dobra. Pa, zmykam i wracam do Mitoska.
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

, obecnie ucze się na sesję i jeszcze mam 1 egzamin do zdania.
buziaki

, ale muszę się oduniezależnić od komputera i zacząć się uczyć do matury, bo nic nie umiem, a czas ucieka.

My płacimy 1200 za przygotowania, ślub i plener 
A le powiem wam,żę jednak okazuje sie,ze nie wszystkie suknie,ktore upatrzylam sobie w necie ,są tak samo piekne w rzeczywistosci,a te na które w necie nawet nie zwróciłam uwagi,po prostu mnie olsniły...Teraz mam metlik w głowie,bo podobało mi sie kilka...zostało mi jeszcze kilka salonów do obskoczenia,a potem narada z mamą i muszę podjąc jakąś decyzję
ale dobrze wiedzieć, że nic straconego skoro 24 lutego odbywają się w Kielcach to wybierzemy się z TŻ-tem do Kielc