Wszystko o Avonie II - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-06, 20:41   #4891
mała82
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
ja niestety mialam dokladnie to samo ze swoimi, nie dalo sie ich nabierac na pedzel ;(
A kiedy je zamawiałaś? Dawno? Bo ja zamawiałam ten zestaw arabian glow ze złotą kosmetyczką, pędzlem i błyszczykiem w katalogu gwiazdkowym.

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Ojoj, a to dziwna sprawa, mam perelki juz od dluzszego czasu i bez problemu je nabieram i sa widoczne na twarzy, wrecz uzywam ich dosc ostroznie i oszczednie, zeby nie przesadzic. Moze jakies felerne opakowanie sie Tobie trafilo?
Nie wiemZastanawiam się czy ich nie zwrócić, ale jak zamawiałam cały zestaw to nie wiem jak jest ze zwrotami? Trzeba odesłać wszystko?? A może napisać im maila? Jak myślisz?

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Witam
Mam podobne odczucia! Wcześniejsze perełki były miększe, te zaś są twarde i nic praktycznie nie brazują twarzy.
Moich nie idzie nabrać na pędzel, a co dopiero mówić o brązowieniu...

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A ja myślałam że to tylko ja tak mam ...
Chyba sobie kupię jakiś puszek w rossmanie, bo pędzelek mało aplikuje.
Myślę, że to nie pomoże. Dziś próbowałam nabrać gąbeczką silikonową-"wygniatałam" te kulki chyba z minutę, a była tylko lekko zbrązowiona(gąb ka).

PRZEPRASZAM ZA POWTóRZENIE POSTU, MAM PROBLEM Z INTERNETEM
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 20:50   #4892
Rosiczka_Przeżuwacz
Raczkowanie

Przeglądam katalogi i zgłupiałam - lakier CT w kolorze Minimalist Peach jest perłowy (jak wskazuje obecny katalog), czy matowy (jak w kat 05)?? Zamówiłabym go sobie w k05,zeby móc kupić błyszczyk,a le jeśli jest perłowy, to bym wolała któryś z tych Berry wziąć...

Rosiczka_Przeżuwacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 20:54   #4893
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

tez to zauwazylam, trzeba miliard razysiegac po pedzel
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 21:35   #4894
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
A kiedy je zamawiałaś? Dawno? Bo ja zamawiałam ten zestaw arabian glow ze złotą kosmetyczką, pędzlem i błyszczykiem w katalogu gwiazdkowym.
ja rowniez zamawialam zestaw swiateczny, ale w katalogu swiatecznym z zeszlego roku, czyli rok temu. Zeby bylo smieszniej zamowilam dwa zestawy, jeden dla siebie, jeden dla mamy, jej sa ok a moje do kitu, mamy te same pedzle. Juz probowalam milion sposobow na nie, ale i tak nie jest to to, co mialo byc
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 07:15   #4895
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A ja myślałam że to tylko ja tak mam ...
Chyba sobie kupię jakiś puszek w rossmanie, bo pędzelek mało aplikuje.
ja zakupiłam te kuleczki jakieś 3 lata temu. jak były nowe to mocno przyciemniały twarz i dużo się nabierało na pędzel, a teraz gdy już ich termin ważności się kończy, to zauważyłam, że zrobiły się twardsze i dużo trudniej je nabrać na pędzel - w sumie to teraz je troszkę rozgniatam, bo od samego mieszania pędzlem w pudełku, to chyba już by nie było kompletnie żadnego efektu.. natomiast w zeszłym katalogu moja mama zakupiła sobie kuleczki i bardzo mocno brązują...

tusz, który można kupić za 50 gr przy zakupie produktów Solutions otrzymałam jakiś wadliwy - w ogóle nie da się wyciągnąć szczoteczki z opakowania - podejrzewam, że szczoteczka jest zagięta... ktoś też tak miał?? czy tylko ja trafiłam na jakiś felerny egzemplarz?? napisałam już do avonu i mają mi przysłać nowy...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 07:38   #4896
missurwis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja zakupiłam te kuleczki jakieś 3 lata temu. jak były nowe to mocno przyciemniały twarz i dużo się nabierało na pędzel, a teraz gdy już ich termin ważności się kończy, to zauważyłam, że zrobiły się twardsze i dużo trudniej je nabrać na pędzel - w sumie to teraz je troszkę rozgniatam, bo od samego mieszania pędzlem w pudełku, to chyba już by nie było kompletnie żadnego efektu.. natomiast w zeszłym katalogu moja mama zakupiła sobie kuleczki i bardzo mocno brązują...

Też mam te kuleczki. Kupiłam je z dwa lata temu. Po roku już nie można było z nich korzystać, bo nic się nie nabierało na pędzel. Przez dłuższy czas ich nie używałam - korzystałam w tym czasie z innych bronzerów. Ostatnio się wkurzyłam, i rozgniotłam wszystkie kuleczki, a na opakowanie nałożyłam wieczko z pudru sypkiego - pasuje idealnie. Teraz mogę z nich normalnie korzystać i spełniają swoje zadanie.
missurwis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 07:42   #4897
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missurwis Pokaż wiadomość
Też mam te kuleczki. Kupiłam je z dwa lata temu. Po roku już nie można było z nich korzystać, bo nic się nie nabierało na pędzel. Przez dłuższy czas ich nie używałam - korzystałam w tym czasie z innych bronzerów. Ostatnio się wkurzyłam, i rozgniotłam wszystkie kuleczki, a na opakowanie nałożyłam wieczko z pudru sypkiego - pasuje idealnie. Teraz mogę z nich normalnie korzystać i spełniają swoje zadanie.
Chyba też sobie rozgniotę, ale jeszcze nie teraz. Coś się nabiera, ale mało, dam im jeszcze szanse. Niestety nie mam nakładki z żadnego sypkiego pudru.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-07, 07:46   #4898
mgpoziomka
Raczkowanie

..... no właśnie dziewczyny napiszczie mi jak posługiwać się tym wieczkiem jeśli chodzi o puder sypki?? Jak dla mnie to jest to w ogóle niepotrzebne.... Ja zdjęłam to wieczko i pędzel zanurzam w pudrze i nakładam na twarz.... Napiszcie mi jak Wy nakładacie sypki puder z tą nakładką
Stary 2008-02-07, 08:26   #4899
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mgpoziomka Pokaż wiadomość
..... no właśnie dziewczyny napiszczie mi jak posługiwać się tym wieczkiem jeśli chodzi o puder sypki?? Jak dla mnie to jest to w ogóle niepotrzebne.... Ja zdjęłam to wieczko i pędzel zanurzam w pudrze i nakładam na twarz.... Napiszcie mi jak Wy nakładacie sypki puder z tą nakładką
Jak zanurzysz w pudrze i dobrze otrzepiesz to możesz tak używać. Trzeba tylko uważać, żeby za dużo się nie nabrało.
Ja mam puder sypki z innej firmy i po prostu raz za czas wkładam gąbeczkę i obracam do góry nogami i potrząsam. Troszkę wyleci, ale gąbeczka hamuje żeby nie za dużo.

Stary 2008-02-07, 08:55   #4900
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
aiso brak tego zestawu

A moja skóra jest teraz biała od odpadającej skóry przez malinowy jogurt
Dzięki Kasiu za odpowiedź,brak się potwierdził i w moim zamówieniu. Strasznie mnei to ucieszyło,bo nieoczekiwanie wskoczyłam na 30% próg upustowy może to uczczę jutro w COKu jakimś błyszczykiem...

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 09:05   #4901
missurwis
Raczkowanie

Cytat:

Ja przykładam pędzel do tych otworków. Potrząsam całym pudrem tak by coś wyleciało przez te dziureczki i osadziło się na włosiu. Następnie troszkę strzepuję pędzelek i nakładam na twarz.
missurwis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 09:05   #4902
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sypię przez to sitko na zakrętke (oczywiście na tą głęboką stronę ) i pędzlem "smyram" po zakretce

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 10:47   #4903
aniamik
Raczkowanie

Do posiadaczek cienia w musie:

Czym nakładacie go na powiekę??
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 10:49   #4904
asia_z
Zakorzenienie

aniamik ja go nakładam tym pędzelkiem do powiek albo aplikatorem do cieni, ale lepiej mi się pędzelkiem nakłada. można tez palcem, ale jakoś nie lubię
Stary 2008-02-07, 12:03   #4905
mgpoziomka
Raczkowanie

Dziewczyny czy któraś z Was posiada torebkę BRIANNA i mogłaby cos o niej powiedziec?? A najlepiej gdyby wkleić jakąś fotę w wątku z katalogami.... Z góry dziekuję!!
Stary 2008-02-07, 12:11   #4906
Karolin@@@
Raczkowanie

Dziewczynki mam taki problem, mianowicie zamawiałam ten zestaw angels rezults ze stron z wyprzedażą (akurat go chciałam) i nie przyszedł ale chodzi o to że mi tego zestawu nie policzyli do kwoty z której sie wylicza opust i przez to mam niższy próg.
Zdenerwowałam się i mam zamiar interweniować ale muszę mieć jakieś konkrety, wie może któraś czy oni tak bezkarnie mogą?
Poszukam w strefie konsultantki ale wydaje mi sie że było wyraźnie napisane że do upustu liczą sie niezawinione braki.

Edyt. Znalazłam, pisze jak wół:
Jakie produkty budują podstawę opustu?
  • produkty kosmetyczne i niekosmetyczne z oferty katalogowej
  • artykuły pomocne w sprzedaży (np. katalogi, próbki, torebki do pakowania)
  • oferta demo
  • produkty z Logo
  • produkty zamówione i niedostarczone z powodu braków magazynowych (braki)
  • avonki za doładowania myAVON dokonane przez Konsultantkę
Karolin@@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 12:15   #4907
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolin@@@ Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam taki problem, mianowicie zamawiałam ten zestaw angels rezults ze stron z wyprzedażą (akurat go chciałam) i nie przyszedł ale chodzi o to że mi tego zestawu nie policzyli do kwoty z której sie wylicza opust i przez to mam niższy próg.
Zdenerwowałam się i mam zamiar interweniować ale muszę mieć jakieś konkrety, wie może któraś czy oni tak bezkarnie mogą?
Poszukam w strefie konsultantki ale wydaje mi sie że było wyraźnie napisane że do upustu liczą sie niezawinione braki.

Edyt. Znalazłam, pisze jak wół:
Jakie produkty budują podstawę opustu?
  • produkty kosmetyczne i niekosmetyczne z oferty katalogowej
  • artykuły pomocne w sprzedaży (np. katalogi, próbki, torebki do pakowania)
  • oferta demo
  • produkty z Logo
  • produkty zamówione i niedostarczone z powodu braków magazynowych (braki)
  • avonki za doładowania myAVON dokonane przez Konsultantkę
Z tego jak to opisujesz to faktycznie, powinni Ci to doliczyć, a jeśli tego nie zrobili sprawdź, czy na pewno było na zamówieniu. Jak było to napisz do nich zażalenie. Nie miałam takich sytuacji, ale właśnie tak bym to zrobiła, bo to się wlicza.

Stary 2008-02-07, 12:22   #4908
Karolin@@@
Raczkowanie

Na zamówieniu na pewno jest bo nawet na fakturze mam ten zestaw w brakach tylko że nie ma przy nim nic, żadnej kwoty.
Znalazłam właśnie starą fakturę przeliczę jeszcze raz wszystkie pozycje na fakturze i zobaczę jaki mi upust wyjdzie bo może sie pomyliłam. Jak wyjdzie tak jak myślę to pisze do nich maila niech robią korektę bo to już 2 raz tak mnie załatwili.

Edyt.
Ale bym sie wygłupiła, wiecie co ja 3 razy liczyłam i za każdym razem zamiast 706 liczyłam 760!!! Czyli wszystko sie zgadza :-/
Karolin@@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 12:59   #4909
Wiolka1708
Raczkowanie

Hej!
Czy te cienie do powiek z AVON-u sypkie są dobre czy lepiej taki zwykły?? ijeszcze jaki kolor pasuje do wszystkiego??
Wiolka1708 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-07, 13:13   #4910
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
Nie wiemZastanawiam się czy ich nie zwrócić, ale jak zamawiałam cały zestaw to nie wiem jak jest ze zwrotami? Trzeba odesłać wszystko?? A może napisać im maila? Jak myślisz?
Powiem Ci tak: jesli chodzi o zwroty, to nie jestem w tym biegla, bo nie jestem konsultantka, ale wiem, ze dziewczyny tu pisza, ze albo zwracaja, albo wymieniaja, albo dostaja nowe bez koniecznosci oddawania poprzedniego (ale nie wiem jak to jest z zestawami) - z tym, ze chyba niepotrzebne Ci drugie opakowanie kulek (bo wydajne sa), a zreszta moga Ci wymienic badz doslac drugie takich samych twardych, nie dajacych efektu. Podejrzewam, ze moze byc tak, ze wyszla jakas ich gorsza partia, albo ogolnie zmienili cos i wyszedl gorszy produkt Ja mam kupione juz dosc dawno, nie wiem moze z 1,5 roku temu? Na razie sa bardzo dobre, ale kto wie, moze stwardnieja? Mysle, ze dobrym rozwiazaniem moze byc to, o czym pisza niektore dziewczyny - rozgniatanie kulek. Nie wiem co innego moge poradzic Moze ktos jeszcze odpowie
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 13:29   #4911
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiolka1708 Pokaż wiadomość
ijeszcze jaki kolor pasuje do wszystkiego??
Kwestia indywidualna.

Stary 2008-02-07, 13:44   #4912
varda
Raczkowanie

czy któraś z Was zamawiała w demo błyszczyk powiększający usta? Jak wrażenia?

Powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tym programem motywacyjnym dotyczącym biżuterii i torebki. Czy liczy się wartość jednego zamówienia czy ogólnie wartość zamówień w całej kampanii?

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 13:46   #4913
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 90natalia Pokaż wiadomość
ja tez uwielbiam ten balsam z naturalsow z brazowym cukrem teraz mam juz druga butelke, ale chyba w netto do katalogu 4 bedzie to musze zrobic duzy zapas
No i Ty nie masz takiego problemu, bo ja po tym balsamie musiałam robić sobie kurację i tylko oliwka dawała radę, skóra z nóg odchodziła mi płatami po nim a z rąk się aż sypało... Po tych doświadczeniach z linii naturals kupuję tylko żele... I uwierz, że to była masakra Mam bardzo suchą skórę i tylko tłuściochy mi pomog a i tak off: te masło z Joanny wymiata Cudny zapach a skóra miękka jak u niemowlęcia Ale i tak kupię jeszcze ten krem SSS, może się przyda
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 13:54   #4914
kashka
Rozeznanie

Jest już nowa Internetowa oferta specjalna
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 14:31   #4915
aiso87
Rozeznanie

raaany,marniuteńka ta oferta,jeśli można to w ogole okazją nazwać

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 14:35   #4916
Konto usunięte

a c w niej jest?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 15:00   #4917
90natalia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Jest już nowa Internetowa oferta specjalna
Mi podoba sie jedynie lusterko Jest bardzo ladne z krysztalkami
90natalia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-07, 15:01   #4918
asia-23
Raczkowanie

GG do asia-23

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
czy któraś z Was zamawiała w demo błyszczyk powiększający usta? Jak wrażenia?

Powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tym programem motywacyjnym dotyczącym biżuterii i torebki. Czy liczy się wartość jednego zamówienia czy ogólnie wartość zamówień w całej kampanii?
dot programu-> wlicza się cała kampania
asia-23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 15:10   #4919
Konto usunięte

dzieki za odpowiedz, szczegolnie ze prosilam o oferte netowa
Stary 2008-02-07, 15:17   #4920
karateczka000
Zakorzenienie

czy macie ofertę netto katalogu 03?

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości