![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: WYGLĄD - jak sobie siebie nawzajem wyobrazamy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leuwen nażelowany koleś, w koszuli(ale takiej bardzije sportowej), który lubi zadbać o siebie,ale ma żółte zęby bo pali i pije kawę bez ograniczeń ![]() swoją drogą fajny wątek Izaulka blondynka z zielonymi oczami, wygląda słodko,ale uniesione brwi sprawiają wrażenie ironicznej ![]() madame paranoja brunetka, szczupła, średniego wzrostu, z lajtasowym makijażem typu bezbarwny błyszczyk ![]() Cześka dziewczyna w kitce z grzywą, ubrana w sweter, wcinająca wiecznie owoce ![]() tak sobie wyobrażam was, nic z ironią,wszystko traktujcie z przymrużeniem oka, nie zaglądałam w avatary czekam na opisy mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No nieźle. Czego to o sobie człowiek się nie dowie.... Nie znosiłam tego typa ![]() Jakiś taki kwadratowy, półdługie włosy - masakra jak dla mnie. A skoro już przy temacie, to może coś o autorze wątku ![]() Leuwen - nie za wysoki, średnia budowa ciała, myślę, że jest przystojny, twarz bardziej chłopięca niż męska, do tego egocentryk ze skłonnością do samouwielbienia, wybuchowy. Aspiruje do bycia "samcem alfa" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Lewuen - chudy ale z brzuszkiem, ubrany w stylu Ferdka Kiepskiego (w końcu ciągle przed kompem, to po co ma się stroić), fryzurka - czasem nażelowana - jak u siedmiolatka na rozpoczęcie podstawówki, wąskie usta, mały nos, parę pryszczy z budyniem na środku.
No gdzieś tak będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bridget- właśnie Bridget Jones- jej wizerunek po prostu przylgnął do Niej ![]() Ale może to dlatego, że uwielbiam film (książkę też) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() całkiem-spoko niska ok 152cm, krótkie włosy do uszu, mysi blond, podkręcone rzęsy i małe usta ![]() Edytowane przez cheer Czas edycji: 2008-02-08 o 07:14 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a Ciebie to ja znam na wylot z "moich makijaży" ![]() w każdym razie chyba jesteś szczupła, wzrost koło 170/175cm. dziewczęca, zwinna ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Izaluka powiem jedno- blondynką od listopada już nie jestem a byłam całeee życie ![]() ![]() ![]() całkiem-spoko słowiańska blondynka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przynajmniej bez tych mysich włosów do uszy...dzizus krajst, wieje grozą ![]() Ciebie zaś wyobrażam sobie jako taką czarną heterę, trochę Shazze za starych dobrych czasów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Ja już odpadłam z zabawy bo mam siebie w avie.
Ale może napisze coś: całkiem-spoko zawsze mi się kojarzyła z bystrą,wredną rudą dziewuszką ale niebrzydką ![]() To tak jak w tych bajkach- mały, słodki kochany piesiek ze ślicznymi,smutnymi oczkami a jak ktoś podejdzie to wielkie kły i piana ![]() leuwen- tu mam różne skojarzenia. Z jedej strony 30letni inteligent przechodzący już kryzys wieku średniego, siedzący w fotelu z książką w przykrótkich spodniach w kant... z drugiej strony informatyk-erotoman-intelektualista-fanatyk niby ma gdzieś co ludzie o nim myślą, nosi normalne t-shirty i jeansy, oklurarki- taki typowy maniak komputerowy ale skrycie marzy bo od czasu do czasu zaimponować kobiecie bicepsem i pokazać się od tej męskiej strony...taki "niby nic" ale jego alter ego jest dzikie....jak u szalonego naukowca ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
calkiem spoko - kojarzy mi się z drobną, ale wysoką osobą. Z niebieskimi oczami, włosami do ramion i prostą grzywką. Styl typowo dziewczęcy, kobiecy. Wrażliwa i pogodna
![]() madame paranoja - jakoś ten nick, mnie naprowadził, że to to osoba szalona, taka dusza towarzystwa. Wysoka, wysportowana, z długimi ciemnymi włosami. Ciemne oczy i wyraźne rysy twarzy. Bez jakichś wiekszych makijaży. Styl bardziej taki oldschool'owy by mi do niej pasował. arethaf - to wg. mnie taka naprawde kobieta. Zadbana, zdyscyplinowana ułożona. Kiedy trzeba bywa szalona. Blond włoski, umalowana twarzyczka, cechy kobiece. Nie wyobrażam sobie jakos jej w zbytnio sportowym stroju. Chyba tak przez ten avatar ![]() A mnie może ktoś podda ocenie? :P
![]() |
#75 |
BAN stały
|
fajny wątek
![]() Ja zazwyczaj wyobrażam sobie osoby z którymi pisze jakoś tak całkiem inaczej niż wyglądają w rzeczywistości (porównuję po wstawieniu zdjęcia i wtedy mi szczepna opada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysoka to owszem, bo mam 188cm, zgrabna też, ale brunetką jest moja mama, a ja jestem blondynką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
goldfish3000 - wiek 25 lat, wzrost ok. m 72, oczy brązowe, długie włosy, jasny brąz z jasnymi pasemkami. Uśmiechnięta - ubierasz się schludnie, elegancko
![]() ![]() calkiem-spoko - wiek ok. 24 lat, krótkie wlosy, koloru brązowego, i taka fikuśna grzywka, niskiego wzrostu ok m. 62, duże niebieskie oczy ![]() ![]() SzpiegZKrainyDeszczowców - tajemnicza, zawsze wtajemnicznona ![]() ![]() Izaluka - wiek ok. 17 lat. Ruda dziewczyna nie wiem czemu.. ![]() askawtn - wiek ok. 24 lat. Uwielbiasz buty i masz ich bardzo dużo. Uwielbiasz zakupy, masz pełno butów własnie. Blondynka - włosy do ramion. Oczy takie niebiesko szarawe.. mocno czerwone usta. Masz zawsze wszystko dopasowane - ciuchy. ![]()
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
fructissa - blondynka, duże niebieskie oczka, ładny uśmiech, zgrabna, energiczna, towrzyska.
lubisz zwierzęta, facetów, taniec i ciepłe pory roku ![]()
![]() |
#79 |
BAN stały
|
haha ledwo co tu trafiłam i juz mnie poddajecie analizie
![]() ![]() zgadujcie dalej ![]() ![]() ![]() tymczasem ja się zwijam bo niedługo do przyjaciółki lecę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Leuwen - do niedawna: puszysta mysia blondynka, krotkie krecone ,wlosy, brazowe oczy, niski wzrost. Ostatnio dowiedziałam się, że jest facetem, co zrujnowało jego wizerunek w moich oczach.
Phdwo - widzę teraz, że ma av ze swoją buzią, ale zawsze wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynke, o wiewiórzych orzechowych oczach,kwadratowych okularach w czarnych grubych ramkach, pełnych ustach, chodzącej non stop w obcisłych, czarnych sukienkach. Jestem w ciężkim szoku, że jest inaczej ![]()
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
fructissa- młoda dziewczyna, ok 19 lat, jasna blondynka, szczuplutka, niewysoka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
btw
![]() ![]() dla mnie The Cute One to wlasnie kobieta z wygladu podobna do Audrey ![]() nu ![]()
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Afra... czy Ty masz wąsy?
![]() Ofkors, co do avów masz rację. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
fructissa - wysoka, z ciemnym włosami lekko do ramion. z Grzywką. Roztrzepana i szalona. Lubiąca dobrze się bawić i przebywać z innymi ludźmi. Ok. 19 lat nie więcej.
Tak kojarze Ciebie ![]()
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
![]() cóż... ![]() a tak na poważnie - też tak myślę. ale w końcu to co wybieramy na swój avatar - coś tam o nas jednak mówi... ![]()
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
...ups ![]() ![]() eee nieee, nie mam <przytlumiony glos, bo zakrywa reka swoja dolna czesc twarzy > ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kiniaczeq, nie mam no ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
ma
![]() ![]()
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
TheCuteOne - jasna cera, idealne brwi, idealny makijarz, odpowiedniego wzrostu, odpowiednich wymiarow. Famme Fattale (czy jak sie to pisze) z okladki Cosmo
![]() ![]() kiniaczeq - szuplutka, nie za wysoka, nie za niska. Ubrana w jeansy i bluze... pasowalaby mi do niej czapeczka z daszkiem. Wiecznie usmiechnieta i rozbrykana jak maly jelonek. backie - blondynka o idealnych wlosach, lubiaca dopiac swego. margitta - spojrzenie jak w avie, wiecznie widze ja jako krotko obcieta blondynke z kreconymi wlosami. Niekoniecznie w rozowej bluzce. Ale raczej jak ją już widze oczyma wyobrazni to w jakims stroju domowym ;P I nigdy w szpilkach! leuwen - jakos w ogole go nie widze ![]() Papryczkaa - krecone wlosy... cos pomiedzy ciemnym blondem a rudym. Puszyste. Takie do ramion. Na nosie i tuz obok pare piegow ![]() A teraz do tych ktorzy o mnie pisali (na bialo, tych co maja zamiar napisac prosze nie podgladac, ot co!) : Mam 168cm wzrostu, puszysta (zeby nie powiedziec ze wieloryb jestem) brunetka o wlosach do pasa, czesto w sloncu majacych zloty blask ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.