|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Meravigliosa creatura
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 36
Cytat:
|
|
|
|
|
#632 |
|
Konto usunięte
|
Macie jakiś pomysł, dlaczego nie wchodzi mi na komputerze google, gmail, ani żadne inne usługi należące do google?
Poszukałabym info w necie, ale no - nie działa mi google
|
|
|
|
#633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za opinię, będę szukać czegoś innego Gdyby ktoś miał jakiś pomysł to dajcie znać, moja mama mówiła, że jak coś, wyśle 2 bransoletki w ulubionym kolorze
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() albo najzwyczajniej na świecie imię nazwisko - biżuteria DIY Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2016-09-12 o 16:40 |
|
|
|
|
#635 |
|
Wtajemniczenie
|
Albo Caaat
|
#636 |
|
Inez
|
Słuchajcie, ostatnio dość często zdarzają mi się biegunki
. Czasami jest wszystko w porządku, a czasami rano zacznie mnie boleć brzuch i zaraz do łazienki. Trwa to chwilę, potem wszystko ustępuje i mogę spokojnie żyć dalej, ale jednak normalne to to nie jest. Myślałam, że to na tle nerwowym, bo ostatnio trochę się działo w moim życiu, ale już ani się nie stresuje, ani nic... Wszystko na spokojnie. Może jakieś badania powinnam zrobić? Albo jakieś produkty żywieniowe to powodują? Bo tak jak teraz patrzę no od niedawna jem rano więcej nabiału (musli z mlekiem, dzisiaj twaróg), piję kawę (również z mlekiem). Nigdy nie miałam żadnych problemów z laktozą. |
|
|
|
#637 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie kupię 3 kwadratowe deski o grubości ok. 1-2 cm? Nie mam żadnego tartaku w okolicy
|
|
|
|
#638 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Moja mama ma biegunkę po mleku ale po twarogu, jogurtach już nie.
|
|
#640 | |
|
Inez
|
Cytat:
. Teraz coś mnie tak wzięło na musli . Po jogurtach nic mi się nie dzieje.
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak kopnienta pisała, takie bezsensowne nazwy fajnie brzmią, są chwytliwe. Jak nie macie pomysłu, polecam anglojęzyczne generatory. Może wyskoczy wam coś, co was natchnie
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie przejdzie to jest jakiś suplement z enzymem, który rozkłada laktozę.
|
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;65207076]Macie jakiś pomysł, dlaczego nie wchodzi mi na komputerze google, gmail, ani żadne inne usługi należące do google?
Poszukałabym info w necie, ale no - nie działa mi google [/QUOTE]Tylko google? Top jeśli ogólnie Internet działa, to są też inne wyszukiwarki ;-) Yahoo.com Bing.com http://www.wyszukiwarki.info.pl |
|
|
|
#644 | |
|
Inez
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
O czym może świadczyć pieczenie po oddaniu moczu i lekka krew po sikaniu ? Od wczoraj wieczora tak mam :/ okres mam za 16 dni, dni płodne tylko teraz według kalendarza mam.Jeszcze rano było wszystko okej, wieczorem się zaczęło.Po oddaniu moczu zostaje mi trochę bladorozowej krwi i troszkę piecze :/ jestem teraz sama nawet mamy się nie zapytam 😐 Aa i w nocy się kochałam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#646 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Są inne wyszukiwarki, ale najgorsze jest to, że nie mogę się dostać do poczty. Gdy próbuję wejść na główną stronę jakiejś wyszukiwarki otwiera mi się coś takiego, jak w załączniku. I jednocześnie otwiera mi się okienko ze zgodą na pobieranie chroma. |
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;65210726]Z Yahoo i Bing jest to samo.
Są inne wyszukiwarki, ale najgorsze jest to, że nie mogę się dostać do poczty. Gdy próbuję wejść na główną stronę jakiejś wyszukiwarki otwiera mi się coś takiego, jak w załączniku. I jednocześnie otwiera mi się okienko ze zgodą na pobieranie chroma.[/QUOTE] a spróbuj na innej przeglądarce, może trzeba też zaktualizować obecną, której używasz?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#648 |
|
BAN stały
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;65210726]Z Yahoo i Bing jest to samo.
Są inne wyszukiwarki, ale najgorsze jest to, że nie mogę się dostać do poczty. Gdy próbuję wejść na główną stronę jakiejś wyszukiwarki otwiera mi się coś takiego, jak w załączniku. I jednocześnie otwiera mi się okienko ze zgodą na pobieranie chroma.[/QUOTE] Jesteś w Brazylii albo Portugalii lub ustawiałaś kiedyś gdzieś język portugalski? Jeśli nie, to taki komunikat mocno wskazuje na zainfekowanie komputera... Nawet jednak jeśli ustawiałaś, to też jest dziwny jeśli pojawia się w przeglądarce Firefox (dobrze widzę, że z niej korzystasz?). W żadnym razie nie podawaj jakichś loginów czy haseł w tych zgodach ani nie pobieraj nic z tej strony. Tutaj masz opis ataków na użytkownika przez podstawienie fałszywej aktualizacji Chrome https://blog.knowbe4.com/fake-chrome...lls-ransomware |
|
|
|
#649 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Puściłam antywira, ale na razie niczego nie znalazł. |
||
|
|
|
#650 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#651 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, czy znacie jakiś baaardzo podobny zegarek do tego MK, ale w bardziej przystępnej cenie?
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
robi ktoś tutaj nalewki?
1. czy tylko na spirytusie? czy mogę zrobić na wódce? jaka najlepsza (tzn, wiem, że lepiej nie smakowa,, zwykła czysta, ale sobieski, smirnoff czy jeszcze inna) 2. mam też zamrożone maliny. czy z nich da radę zrobić nalewkę? czy tylko świeże?
|
#653 |
|
Konto usunięte
|
Idziemy na ślub i wesele z TŻ-em w ten weekend.
TŻ daje kopertę ( bo to teoretycznie z jego strony, córka sąsiada wychodzi za mąż). słabo znamy parę młodą ale TŻ mówi, że wino odpada bo oni raczej z tych niepijących. czekoladki? Boję się, że się rozpłyną... Rafaello? może coś innego? Nie wiemy jakie książki, filmy lubią... myślałam o albumach na zdjęcia - wypada? Kwiatów nie chcę dawać bo wiem jaki to bezsens ale para młoda w zaproszeniu nic nie pisała o tym... Może macie jakieś pomysły? coś wielkości takiej aby do torebeczki włożyć więc kupony totolotka raczej odpają. |
|
|
|
#654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maliny po rozmrozeniu też się nadają Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
|
|
#655 |
|
Inez
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;65212906]Idziemy na ślub i wesele z TŻ-em w ten weekend.
TŻ daje kopertę ( bo to teoretycznie z jego strony, córka sąsiada wychodzi za mąż). słabo znamy parę młodą ale TŻ mówi, że wino odpada bo oni raczej z tych niepijących. czekoladki? Boję się, że się rozpłyną... Rafaello? może coś innego? Nie wiemy jakie książki, filmy lubią... myślałam o albumach na zdjęcia - wypada? Kwiatów nie chcę dawać bo wiem jaki to bezsens ale para młoda w zaproszeniu nic nie pisała o tym... Może macie jakieś pomysły? coś wielkości takiej aby do torebeczki włożyć więc kupony totolotka raczej odpają.[/QUOTE] Rafaello moim zdaniem ok. To nie jest nikt na tyle bliski, żeby robić wymyślne prezenty. No chyba, że sama chcesz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#656 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Raffaello mi się wydaje, że za mało... może Rafaello plus coś?
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#658 |
|
Inez
|
Ile mniej więcej Internetu zżera obejrzenie filmu (około godziny trwa) na zalukaj/kinomaniaku? Obecnie jestem poza domem, Internet mam z limitem, nie chcę całego wykorzystać.
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorami do pokoju przez okno wlatują mi małe muszki - wyglądają jak owocówki - ale w pokoju nie ma żadnych produktów spożywczych, a one najprawdopodobniej urzędują za oknem na drzewach. JAK się ich pozbyć?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

. Czasami jest wszystko w porządku, a czasami rano zacznie mnie boleć brzuch i zaraz do łazienki. Trwa to chwilę, potem wszystko ustępuje i mogę spokojnie żyć dalej, ale jednak normalne to to nie jest. 

. Teraz coś mnie tak wzięło na musli
. Po jogurtach nic mi się nie dzieje.

tp