|
|
#181 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Margot, na hesusa, ja tu kawę piję!!!
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie - hery na nogach - jakoś antropologia milczy w tej kwestii?
Jeśli będziemy bezzębni - to znaczy, że zddziadziejemy, w co w sumie wierzę, bośmy an dobrej drodze do tego ![]() Ja tylko z doskoku na szybko Jest ok. |
|
|
|
#183 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mursz, przekaż swojemu ekranowi moją prośbę o wybaczenie
![]() Kurna, Wizaż już całkiem schodzi na psy: nie odświeża, zacytować się nie da, a korzystanie z telefonu to w ogóle jakiś koszmar - co wejdę na dowolny wątek to mnie przekierowuje na główną zgłaszanie na technicznym g... daje, od dwóch miesięcy tylko słyszę "przekażemy problem do działu IT" i dalej nic z tego nie wynika. Tylko aby nabić kasę durnymi reklamami, użytkowników mamy w Transport w zasadzie załatwiłam, potrzebuję teraz drugiego chuopa do pomocy i kombinuję, jakby tu wkręcić sąsiada
|
#184 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-09-12 o 15:25 |
|
|
|
#185 | ||||||||
|
BAN stały
|
No i nie cytuje, skurczysyn!
Nic to, na piechotę trzeba...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Kajtek miał dzisiaj w-f razem z gimnazjum, na Orliku
|
||||||||
|
|
|
#186 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Coś dla wszystkich kotolubnych
|
#187 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad popieroża ruskiego
Cytat:
Mój po pierwszym tygodniu (tym całkiem pierwszym, 2 lata temu) miał zapalenie oskrzeli, teraz to pikuś ![]() 2. Taki młody, a już umie strzelić męskiego focha 3. Oł, ale do obsługi myszki to się więcej palców przydaje 4. Że ale że kot? ![]() Monsz mi wyjadł bezczelnie (tak, bezczelnie, bo nawet papierka nie ukrył) moją ostatnią kwaśną galaretkę, którą sobie wczoraj skitrałam. Jak tak można zrobić kobiecie przy nadziei ja się pytam!? W ramach karniaka wysłałam po całe opakowanie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-09-12 o 17:07 |
|
|
|
|
#189 |
|
Piers do przodu
|
Agnysko ja bym zażądała dwóch opakowań
![]() Mursz Tak Was przeleciałam snad kosza jabłek eko z działeczki (złotej koszteli) i wiem jedno - najlepsiejsze jabca na świecie skoro musialam się o nie bić z szerszeniami a połowa ma robaczka jak to wszyscy wiedzą, co dobre ....
|
#190 | ||||||
|
BAN stały
|
Czego? Papierosa miałaś na myśli?
Cytat:
A łudziłem się (o głupi!), że pewnie będą ze trzy didy na krzyż, bo to nie sezon chorobowy w końcu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest niestety bardzo towarzyski i gdy tylko usłyszy kogoś za płotem, leci jak w dym Tym razem trafił na w-f ![]() Cytat:
Uwielbiam kwaśne galaretki ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. I co tam robił? Znaczy się masz sodomię i gomorię po sąsiedzku Jako i ja na co dzień i całkiem sobie chwalę ![]() 3. Ja wczoraj to dopiero odkryłam jak szukałam w Biedrze co by tu się nadało. Wcześniej zawsze wołała do mnie czekolada, ale wczoraj te galaretki... to była miłość od pierwszego wejrzenia Katty, takimi jabłkami to bym też nie pogardziła ![]() Chciałam się pożalić, że prześladują mnie dwie klątwy: jajeczna i obuwnicza. - jajeczna - po sinych jajach wczoraj trafił mi się zbuk! Jak żyję, pierwszy raz poczułam jak pachnie stare jajo - obuwnicza - 6 ostatnio kupionych par butów to totalny niewypał! 1. za małe, choć mój rozmiar 2. sandały za szerokie i z jednym paskiem, myślałam, że stracę po drodze 3. sandały na chwiejnej podeszwie (serio, czubek wymyślił podeszwę zamiast płaskiej w kształcie kolebki, facet na bank) 4. cudne czarne lakierowane mokasyny 5. dokładnie te same co 1. tylko rozmiar większe, oczywiście te są za duże ![]() 6. kolejne cudne czarne lakierowane mokasyny Z tego tylko 1 i 5 mogłam zwrócić, reszta z allegro. Jezdem w czarnej, nie mam butów na jesień i nawet boję się szukać dalej.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-09-12 o 19:09 |
|
|
|
|
#192 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
|
#194 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem
, ale kto nie lubi się z Gryxem podrażnić
|
#196 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#197 | ||
|
Panaroja
|
No to ja snad pokotlecia machnę
![]() Cytat:
2.ech ta nadzieja na kasę ![]() Cytat:
i wyciąga wnioski na podstawie fałszywych przesłanek gdyż albowiem nie ma ani jednego ssaka niezależnie od niszy bytowej , który by nie miał jakiejś formy zębów/pazurów więc o herach na nogach wypowiedzieć się nie może, bo tutaj sie biologia wypowiada , że to pod wpływem coraz większej ilości hormonów stresu i testosteronu , który się od nich wydziela, dlatego baby współczesne mają węższe biodra , mniejsze biusty i szersze talije niż 100 lat temu , za to bardziej włochate nogi i trądzik ![]() 2. ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#198 |
|
|
To ja macham z popstrąża
|
#199 |
|
Piers do przodu
|
|
#200 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja z popluntania z pomieszaniem - mleka w proszku zajedzonego ogórkiem kiszonym i przegryzionym kabanosem
|
#201 | |
|
BAN stały
|
Macham znad popiwa
Miało być "znad porosołu" ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#202 |
|
|
Dobranoc. Chyba.
|
#203 |
|
BAN stały
|
Ja lecę pod prysznic. I do kuchni
|
|
|
|
#204 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też czasem ma taki okres niezgody na zwyczaje panujące w świecie - uważa np. że powinno się pracoać max. 3 dni w tygodniu, inaczej "nie ma z życia żadnej radości", buntuje się też przeciwko zadawaniu pracy domowej oraz uważa, że człoiek byłby szczęśliwszy, wstając na 9ta a nie na 8. "To dręczenie dzieci!" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
OMG przez chwilę pomyślałam, że jeszcze pstrągi łowisz na muchę, stojąc w takich fajnych gumowych pończochach ![]() A ja Wam powiem, że co do domeny - po okresie wygaśnięcia jest zawsze, w każdej firmie przekładana do puli wygaśniętych i są firmy, które automatycznie zgarniają takowe, żeby wzbogacić się na pozycjonowaniu czy jakoś tak. Nawrzucałam gościowi menedżerowi od nielojalności, braku przyzwoitości itepe - odpowiedział, że nie handlują domenami i że "neyman.pl" 20.09 o godz. 15.14 będzie wystawione i mogą ją przechwycić, ale to jest ryzykowne i jeśli mi zależy na tej nazwie, lepiej jednak się wykosztować. I tak chyba zrobię - bo ta nazwa to jak mój podpis jest... Zrezygnować z ich usług mogę - wystarczy, że napiszę rezygnację mailowo. Ale dowiadywałam się o inne firmy, w tym tą "nazwę.pl" i są niestety sporo droższe, więc chyba to, że odpowiedział mi kulturalnie i ze zrozumieniem, przeważy. Tyle, że muszę dwie stówki wyczesać = malować, malować i malować!
|
|
#205 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dobranoc |
||
|
|
|
#206 |
|
Panaroja
|
Znowu pierwsza
? so Wy tak śpicie i śpicie , wstawać, do roboty sie brać ![]() macham snad pokawusia
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#207 | ||
|
|
Cytat:
![]() Na muchę nie, łowię na spinning Uwielbiam łowić ryby, a dawno tego nie robiłam...Ju, ja swoją domenę kupowałam przez nazwa.pl i płaciłam stówkę za rok, ale to też był mój błąd, bo można chyba przez hosting to jeszcze taniej załatwić. Cytat:
![]() Zapisz
|
|
#208 |
|
BAN stały
|
![]() Za chwilę część 4. akcji "Łap pediatrę", czymta kciuki
|
|
|
|
#209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#210 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Help, pytanie fotograficzne! Mam łobiektyw manualny, który po podpięciu do łaparatu podobno cały czas jest otwarty (przysłona) i tylko na czas zdjęcia ją zamyka. Głównie cykam na pełnej, ale zachciało mi się potestować zamykanie i nie wiem czy działa, czy nie działa, i jak to sprawdzić. - jak kręcę pierścieniem przysłony to nic się nie dzieje, ciągle pełna dziura. Popychacz działa, ale i tak pełna dziura. - jak robię zdjęcia z różnymi przysłonami to nie ma wizualnej różnicy GO. - jedynie im mniejsza przysłona, tym fotka bardziej prześwietlona. Ale tutaj nie wiem czy tak nie powinno może być bo się nie znam jaki czas ustawiać. Reasumując nie wiem - działa i tylko ja nie umiem obsłużyć, czy nie działa, skleiły się listki? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

zgłaszanie na technicznym g... daje, od dwóch miesięcy tylko słyszę "przekażemy problem do działu IT" i dalej nic z tego nie wynika. Tylko aby nabić kasę durnymi reklamami, użytkowników mamy w
Nic to, na piechotę trzeba...
No to mówię mu, żeby się normalnie na poduszce położył, to foch i obraza

i wiem jedno - najlepsiejsze jabca na świecie skoro musialam się o nie bić z szerszeniami a połowa ma robaczka
A łudziłem się (o głupi!), że pewnie będą ze trzy didy na krzyż, bo to nie sezon chorobowy w końcu