|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Poszukuje pilnie życzeń Walentynkowych!!
A ja sie dolaczam do prosby w kwestii tych autorskich zyczen, ktorych zdecydowanie nie znajdzie sie w Google. A nuz na forum mamy jakies samorodne talenty poetyckie, ktore zechca podzielic sie swoimi pomyslami. W wyszukiwarce znajdziesz same stereotypy i cos, co pewnie juz tysiac razy ktos gdzies wykorzystal.
Parafrazujac pewna slynna w Sieci wypowiedz - 'zanim zaczniesz zawracac dupe sprawdz w Google ' powiem, ze zawracam dupe bo wyniki googlowe mnie nie zadowolily ![]() Pozdr. |
|
|
|
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walentynki
Cytat:
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walentynki - Prezenty
Może ma inny charakter i Jemu akurat się będzie podobał taki prezencik
|
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wogole do kina nie chodzimy, bo musimy wyjezdzac za miasto. Walentynki to dobra okazja wczesniej zrobie jakis smaczny obiadek.
|
|
|
#755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podpisuje sie pod tymi wypowiedziami obiema rękami Ja osobiscie bardzo nie lubie okazywania sobie uczuć w miejscach publicznych typu przystanki itp.Dla mnie to jest rzecz prywatna i nie lubię takich sytuacji.Tż potrzebował troche czszeby to zrozumieć, ale zrozumiał. Ostatnio jechaliśmy tramwajem i wsiadła sobie taka gruchajaca parka.Miejsc oczywiście full a ona jemu na kolanka i dawaj w ślimaka.Seryjnie myślałam,że zaraz sie rozbiorą .Siedzieli niedaleko nas i mnie aż głupio sie zrobiło.Nie lubię byc świadkiem takich sytuacji.Rozumiem,że niektórzy nie maja prywatności w domu, ale kurczę czy nie można iść tam gdzie nikt ich nie będzie podglądał np: do ciemnego parku
AMELKA 02.02.2014 NATALKA 04.09.2017 Edytowane przez Asik1604 Czas edycji: 2008-02-07 o 12:33 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walentynki - Prezenty
Moj TZ niestety nie czyta ksiazek, a szkoda, bo zawsze mozna kupic jakas dobra ksiazeczke i problem z glowy.
|
|
#757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 |
|
Przyczajenie
|
Po czesci pewnie masz racje, ale z drugiej strony...Mnie osobiscie podobaja sie na przyklad uslugi niektorych sklepow internetowych czy e-kwiaciarni, gdzie oferuja (przynajmniej w teorii stworzenie oryginalnego niepowtarzalnego bileciku do prezentu czy zamawianych przez nas kwiatow... Wiecie jak to jest... jesli sie nie umie czegos robic, to lepiej oddac sprawe w rece fachowca niezaleznie od tego czy sa to skomplikowane zagadnienia podatkowe czy delikatne kwestie walentynkowe
|
|
|
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
lol. kocham ten przedwalentynkowy okres.
(nie chciałabym dostać życzeń nie-z-serca-płynących. nie chciałabym ani googlowych, ani wizażowych.) |
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
ja planuje nic nie mam z kim swietowac chyba ze z przyjaciolka pujde na pizze nie znosze walentynek nie lubilam ich nawet gdy bylam zakochana - takie komercyjne swieto...
uwazam ze nie potrzeba swiat aby okazac komus bliskiemu swoja milosc...
|
|
#761 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam lekkie obawy ze bedzie dużo par![]() Cytat:
Ale czuje sie jeszcze gorzej, kiedy ide sobie ze znajomą i nagle podlatuje do nas jej chlopak i sie zaczynają calowac. ja nie wiem co wtedy robic. ide zawsze ze spuszczoną glowa. no bez przesady, wiedza ze jestem sama od zawsze, wiec mogli by zachowac troche dyskrecji i mnie nie dolowac jej... nienawdzie tego.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, ze w tym roku będzie choć trochę inaczej, tzn. wyśle walentynkę mojemu przyjacielowi, ale tak po przyjacielsku i jeszcze jedną mojemu najcudowniejszemu J, który nigdy nie będzie mój nie będę robić z tego tragedii, no bo to przecież zwykły dzień, ale jakże denerwujący wyjdę gdzieś z przyjacielem, będziemy się lansować i udawać, że jesteśmy szczęśliwi, przy tym nieźle sie pośmiejemy i zrobimy z siebie debili Marzy mi się, ze J wyśle mi walentynkę, mógłby jeszcze o kwiatka się postarać i powie mi, ze mnie kocha, fajnie czasami pomarzyć.... |
|
|
|
|
|
#764 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie obchodzę. Nie mam z kim (nie ubolewam nad tym), poza tym nie przepadam i nie obchodziłam nawet, gdy miałam z kim.
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam że to świetne święto i skoro stało się już chlebem powszednim to czemu nie wykorzystać tego na swoje potrzeby Miło jest czasem pobawić się w te okropne serduszka, balony, miśki, poduszki...dla mnie to taka zabawa i w moim domu bardzo się to przyjęło. Cieszę się że mój TŻ potrafi się też tym bawić i w zabawny sposób traktować i nawet mój ojciec który jest grubo po 60tce potrafi przynieść mi kubek z serduszkiem i miśkiem w środku, a mamie czekoladki w kształcie serca. Najlepiej to wszystko obrócić w żart. Może być bardzo przyjemne
|
|
|
|
|
|
#766 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie wiele par obchodzi swoje rocznice 14 lutego.Niemniej- walentynki to nie jest zabawa dla mnie
|
|
|
|
#768 |
|
BAN stały
|
a u mnie w szkole jest poczta walentynkowa i dzisiaj z przyjaciółką wrzuciłysmy nasze Walentynki a było ich 9
. 8 z nich jest dla ludzi z klasy (w tym dla nas samych ![]() ![]() ) i są na maxa zwałowe . ). A w środku tych kopert są różne wycinanki z gazet, pierd[ó]łki np. dla koleżanki która ma ksywkę Piła- wrzuciłysmy kartkę ze zdjęciem piły (wydruk) i napisem MIŁEGO PIŁOWANIA . Mozna też tam znaleźć krzyżówki, sudoku, nasze zdjęcia z pięęęęęęęknymi ( ) minami, ciastko cynamonowe serce itd. My to takie wariatki jesteśmy klasowe ![]() ![]() . I jutro roznoszą te kartki, bo już od Poniedziałku zaczynają nam się ferie ![]() :roll eyes:
|
|
|
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
popieram ja tez nie
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Nie obchodziłam walentynek i nawet nie zamierzam
Jak dla mnie to najgłupsze święto. Miłość powinno okazywać się codziennie, a nie raz w roku.
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: walentynki tuż tuż ...
hmmm dla mnie dzień jak każdy inny w którym jak zawsze należy okazywać sobie miłość
można sie wybrać gdzieś razem, ale znów bez przesady żeby zasypywac sie jakimis serduszkami puchatymi i innymi wydziubdzianymi duperelami Zreszta sądze że szczęsliwe związki nie musza wcale obchodzic tego świeta, gdyz kazda strona wie, co ta druga czuje, bo zna juz ja na tyle ale oczywiscie mila kolacyjka nie zaszkodzi lepiej takie swięto przyda sie parom niepewnym swoich uczuć,to może je ustalić![]() Ale ogolnie jakos nie przepadam za tym swietem,nie dlatego że jestem wtedy sama,ale troche działa mi na nerwy ten wizerunek miętoszących sie na kazdym kroku par...Okazywac uczucia ale z wyczuciem smaku!
|
|
#772 |
|
Konto usunięte
|
mnie akurat 'miętoszące się' pary przeszkadzają nie tylko w walentynki.
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie spedzam walentynek bo nie mam chlopaka
no cóz smutno, smutno..... może w przyszłym roku
|
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie rowniez ale w walentynki obrzydlistwo to osiąga swoje apogeum...ja nic nie mowie,przeciez mozna sie trzymac za reke ale bez przesady!
|
|
#775 |
|
BAN stały
|
i jak co roku o tej porze na tapecie Walentynki
no cóż, moje podejscie do nich się nie zmieniło, nadal niedobrze mi się robi od nadmiaru czerwieni i tych obściskujących par na ulicach z Tż-em już na początku miesiaca starałam się ustalić, ze w Walentynki ocywiscie najwyzej jak co wieczór jakiś filmik na dvd, może winko do tego i nic poza tym, dzis mimo to wyczuwam na odległość, ze TŻ-a dopadła mania walentynkowania i coś zaczyna przebąkiwać o jakimś wyjściu, że dzieci do dziadków itd zaznaczę, że my juz jesteśmy stare dobre małżeństwo i jak już gdzieś wyjdziemy to najwyzej do jakiejś pizzerii a znając życie pewnie nie bedzie nam sie chciało nigdzie wychodzic, TZ wróci po dniówce, wpadnie w ciepłe kapcie, przygotujemy jakaś dobrą kolację i pójdziemy spać |
|
|
|
|
#776 |
|
Wtajemniczenie
|
Nienawidzę walentynek bo: a) nigdy nie mam z kim ich spędzać, b) pod moimi drzwiami nie ma tłumu posłańców z kwiatami, moja skrzynka nie pęka w szwach od kartek itp. mimo, że na brak powodzenia raczej nie narzekam, c) w związku z pkt. a obściskujące się pary działają mi na nerwy bardziej niż w jakikolwiek inny dzień w roku.
Jak widać jestem starą, sfrustrowaną desperatką, która z nudów i braku ciekawszego zajęcia wylewa jad na publicznym forum a walentynki najpewniej spędzi w domu malując paznokcie i oglądając na DVD film o miłości w towarzystwie flaszki, współlokatorek, które są w podobnej sytuacji (czyt. nie mają faceta) i pluszowego misia. O!
|
|
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja będę się lenić- ferie
Ale jutro walentynki w szkole
|
|
|
#778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niektorzy nie potrafia wyluzowac. Uslyszeli gdzies tekst, ze milosc powinno sie okazywac codziennie, a nie tylko w walentynki i powtarzaja to w kolko. To ze ktos obchodzi to swieto nie znaczy, ze okazuje sobie uczucia tylko w ten jeden dzien w roku. Ja tam lubie swietowac wiec ciesza mnie walentynki. cieszy mnie to, ze moge przygotowac cos specjalnie dla mojego faceta ;-)
|
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
Nic nie planowalam. Ale dostalam dzisiaj zaproszenie. Wiec moze jednak nie bede sama?
|
|
#780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a może nawet będziesz sie swietnie bawic, kto wie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

' powiem, ze zawracam dupe bo wyniki googlowe mnie nie zadowolily 

.Siedzieli niedaleko nas i mnie aż głupio sie zrobiło.Nie lubię byc świadkiem takich sytuacji.

nie będę robić z tego tragedii, no bo to przecież zwykły dzień, ale jakże denerwujący
wyjdę gdzieś z przyjacielem, będziemy się lansować i udawać, że jesteśmy szczęśliwi, przy tym nieźle sie pośmiejemy i zrobimy z siebie debili
z pięęęęęęęknymi (