Mamy listopadowe 2016 - cz. VII - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-13, 16:00   #3661
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 - cz. VII

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
no myślę że można byłoby pewnie położyć jej mniej, ale to było nasze pierwsze malowanko - a ściana ma jakoś jedna z 4,5mx2,7m a druga z 2,5mx2,7m. No i poszło nam 1,5 farby, jak mieliśmy jedną warstwę to jednak były prześwity żółtego koloru ściany (taki był wczesniejszy kolor)

my mieliśmy kupić maxi cosi citi ale w końcu sie zdecydowaliśmy na maxi cosi cabrio fix bo była dobra promo na niego.. ale nie wiem w czym maxi cosi jest lepszy od tych innych co wymieniłaś..
co do farby u nas nie pierwsze malowanie i Teżet tez dwie warstwy maluje +poprawki jakieś tam i nie da rady by po jednej było ładnie mimo że farby dobrej jakości kupujemy

co do fotelika też mam maxi cosi cabrio fix

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:02   #3662
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
Listopadowa nie wiem, jaką miskę potrzebujesz, ale przesyłam listę z allegro ze stanikami - teoretycznie od 70 cm w obwodzie. Może coś dla siebie wyszperasz.

http://allegro.pl/listing/listing.ph...6%5D%5B1%5D=75

Ja chyba sobie te zamówię, są tanie, mają dużą miskę, a jak nie będą pasować to zwrot za free

http://allegro.pl/wyprzedaz-biustono...337411213.html
ooo dzieki, widze maja nawet 65-70.
Ja teraz nosze 65DD, ale po urodzeniu przy nawale to ciezko powiedziec, ale za taka cene to wystarczy ze posluzy chociaz do szpitala.
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:03   #3663
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Witam się na szybko.
Jestem po wizycie, z dzidzią wszystko super, mały klocuch waży 1350 g w 28 tc i siedzi znowu na dupce, pessar ładnie trzyma, hemoglobina 14,2 także jest radość. Od teraz wizytujemy co dwa tygodnie.
Lecę nadrabiać.
gratulacje

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-09-13, 16:04   #3664
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Listopadowa przy czyszczeniu porementowych brudów szczególnie z kafli dobrze sprawdza się kwas solny. Tylko to jest żrące i śmierdzi, więc na pewno Ty osobiście nie powinnaś tego robić. Ale powiedz tż, naprawdę ułatwia sprawę. Nam ten patent sprzedał majster, który nam remonty robił.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Z tego też możesz ale że wciąż jesteś klasyfikowana jako młoda
dzieki
Stary 2016-09-13, 16:04   #3665
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
ale mi dzisiaj słabo, chyba się zdrzemnę chwile...jakas nie najedzona a jem, w ogole bym tylko slodkie wciągała.
mnie też na słodkie od jakiegos czasu wzięło... najlepiej to cos waflowego z czekoladą

Cytat:
Właśnie się dowiedziałam, że laska, która leżała ze mną na sali w szpitalu urodziła córeczkę. Termin miała na październik. Urodziła chyba w 35 tc. Waga 2200, 49 cm. Z małą wszystko dobrze, ale jak sobie pomyślę, że ja teraz jestem w 33 tc, to aż mnie ciarki przechodzą...
o kurde... a my jeszcze w proszku w sumie

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
właśnie się okazało że po raz pierdylion nie wiem który jedziemy do leroy merlin czy innej castoramy bo się okazało że znowu farby nie starczy
ah te remonty... mój tż też minimum raz dziennie jest w takich sklepach przez remont, a to płyt za mało a to kleju nie ma a to nie te gwoździki wkręty czy inne śrubki
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:05   #3666
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Ja po wizycie.

Mały waży już 1700g Także jest o prawie dwa tygodnie starszy

Wszystko ogólnie w jak najlepszym porządku, ulozony jest główką do dołu, szyjka długa i zamknięta
Super! Gratuluję!

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Nam ekipa po ułożeniu płytek w łazience umyła wszystko. Nie musiałam w ogóle czyścić płytek z zalegającej fugi itp. Ogólnie trafiła nam się bardzo czysta ekipa. Facet, który kładł podłogę i potem przyjeżdżał kleić listwy, to przywiózł własne miękkie dresiki i był w kapciach żeby tylko mi podłogi nie porysować.

Wiadomo po remoncie trzeba było wymyć po swojemu, ale to już tylko ze zebranego kurzu.

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Super!
Mój podobnie wyprzedza termin o jakieś 10 dni.
oo to sie wam ekipa fajna trafila U nas tz sam kladł płytki.
Stary 2016-09-13, 16:07   #3667
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
W ogole pokazalo sie u Was juz mleko? W pierwszej ciazy cos mi juz kapalo a teraz nic.
u mnie póki co nic

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-09-13, 16:08   #3668
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Poproszę złote rady od tych które siedzą w domu... To jest drugi dzień a ja świra dostaje :-(
ja nie mam z tym problemu:P Śpie do 7-9. Jem sniadanie, pije kawe i przeglądam internety. Czasami pojde do miasta os zalatwić, a jak nie to zajmuje sie czyms w domu. Ugotuje obiad, po obiedzie odpoczywam :P Wieczorem tez na spacer albo do ogródka.
Jak mialam kryzysy brałam sie za ksiażke, albo film. Generalnie niby siedze w domu ale nie moge jakoś wziac sie za czytanie a chcialabym. Dzien mi tak szybko ucieka

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Chodzi o podklady na lozko czy w majty?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
no własnie, bo juz raz bylo zamieszanie w tym temacie :P
Stary 2016-09-13, 16:10   #3669
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuciłam Wam na fejsa filmik
Więc tak. Mała leży w poprzek. Ale ma jeszcze czas obrócić się do 36 tyg. Rozmiar brzucha mam w normie. Badania krwi również, delikatnie leukocyty podniesione ale u mnie to norma od dziecka. Dostałam książkę o karmieniu i o opiece plus ogólnie jak wygląda wizyta w domu. Listę co mam zabrać do szpitala. Również dała mi nr telefonu do szkoły rodzenia i kp jeśli się jednak zdecyduję. Jeśli nie będę chciała karmić mam po porodzie dać znać położnej. Wtedy ona poda mi tabletki,jeśli chcę karmić butelką mam wziąść swoje mleko i butelki.
Pytała również czy chcę poród w wodzie i że to według niej najlepsza opcja,czy chcę poród rodzinny, z córką ale nie chce Alby narażać na stresy więc raczej zrezygnuję. Mam się zastanowić nad porodem w wodzie i dać znać.
Widzialam i slyszalam - boskie!
Choc powiem szczerze, ze mnie ten dzwiek u mnie stresuje, bo boje sie ze lekarz powie nagle ze jednak cos jest nie tak :-\
No i brawa za konkretne wytyczne i wiadomosci!
I co, bedziesz rozwazac ten porod w wodzie?

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
ale mi dzisiaj słabo, chyba się zdrzemnę chwile...jakas nie najedzona a jem, w ogole bym tylko slodkie wciągała.
Ja sie dzis kimnelam na pol godzinki

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:11   #3670
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam paczke 60x60 i jedna paczke tych wiekszych 60x90 bodajze

ja mam w koszyku jedną paczke 90x60 po 5 sztuk i teraz myślę ze to z malo

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Ja już po. Wyszłam bardzo zadowolona z wizyty. Położona kazała mi nagrać bicie serca dla Alby bo nie mogła przyjść.
gratuluje!
Stary 2016-09-13, 16:13   #3671
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie się dowiedziałam, że laska, która leżała ze mną na sali w szpitalu urodziła córeczkę. Termin miała na październik. Urodziła chyba w 35 tc. Waga 2200, 49 cm. Z małą wszystko dobrze, ale jak sobie pomyślę, że ja teraz jestem w 33 tc, to aż mnie ciarki przechodzą...
Ta moja sxwagierka co ma ten sam termin ma nakaz lezenia :-\ trafila z twardniejacym brzuchem i czyms ma wkladce do sxpitala a tam rozwarcie 1cm i ze to ponoc czop jest na luteinie i ma lezec.
Ale zdziwilam sie, ze nie dostala tych zastrzykow na plucka...

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
właśnie się okazało że po raz pierdylion nie wiem który jedziemy do leroy merlin czy innej castoramy bo się okazało że znowu farby nie starczy
O boziu, wez mi nawet nie przypominaj :-\

Stary 2016-09-13, 16:14   #3672
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Dokładnie nawet pokusze się o stwierdzenie że najwięcej robi psychika

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Listopadowa zazdroszczę tej kuchni tez bym się tak jak Ty cieszyła bardzo a kto by pomyślał że kiedyś takie rzeczy aż tak będą nas cieszyć

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

I jeszcze nowiutki sprzęt...ale będzie Ci się super pichcic!!

oj tak

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Przyszła właśnie mi paczuszka z aliexpress wiec tak jak wczesniej ktoś prosił wrzucam focie skarpetek. Ogólnie uważam ze sa z bardzo dobrej jakości bawełny i wyglądem tez mi sie podobają nie wiem tylko jak z rozmiarówka; czy rzeczywiście sa duze jak na niemowlaka czy nie :P jak cos to mogę podać linkaZałącznik 6640926Załącznik 6640931Załącznik 6640936Załącznik 6640941 łącznie za wszystko mnie wyszło 32 zeta
ale śliczne
Stary 2016-09-13, 16:19   #3673
kaga90
Zadomowienie

Soso - zrobiłam dziś barszcz ukraiński bo taka ochotę mi ostatnio narobilas mniam...to jest to!

kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:20   #3674
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Ta moja sxwagierka co ma ten sam termin ma nakaz lezenia :-\ trafila z twardniejacym brzuchem i czyms ma wkladce do sxpitala a tam rozwarcie 1cm i ze to ponoc czop jest na luteinie i ma lezec.
Ale zdziwilam sie, ze nie dostala tych zastrzykow na plucka...

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

O boziu, wez mi nawet nie przypominaj :-\

Z tego co mi sie o uszy obilo to sterydy na plucka podaje sie do 34 tygodnia. Wiec moze dlatego nie dostala?
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:20   #3675
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
Padam od tego gorąca... nie mogę się za nic zabrać w domu bałagan, połowa rzeczy, które sobie obiecałam zrobić leży nie ruszona... Zero weny do niczego. Nie znoszę takich bezproduktywnych dni.
Ale od jutra ma być troszkę chłodniej!

Super
Witaj w klubie....
Mi sie udalo nalesniki zrobić. Ale usmażylam kilka i schowałam ciasto do lodówki, sie ochlodzi wieczorem to skoncze smażenie.
Pojawiaja mi sie takie mroczki przed oczami i sie polozylam. Teraz oczy mi sie zamykaja także sprobuje zasnać.
Stary 2016-09-13, 16:21   #3676
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Dooti, skarpetki sa cudne. Dlugo na przesylke czekalas?
Stary 2016-09-13, 16:23   #3677
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Jak chodzę teraz po sklepach meblowych, albo budowlanych to widzę bardzo dużo kobiet w ciąży. Chyba każdy się remontuje oczekując potomstwa. Zawsze się śmiałam jak rodzice mieli zabrać z oddziału swoje dziecko to słyszałam "ale jak to już??? my w domu remont mamy"... :P

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:25   #3678
Zingi
Raczkowanie

Witajcie Gaduły
Świeżo po kontroli u ginekologa-miałam pierwsze ktg, fajne toto, leżę i sobie naciskam pstryczek. Tż się ze mnie śmiał, bo pukałam w brzuszek, żeby Młodego obudzić, bo akurat nie była to jego faza aktywności.
Ktg ok, Młody kawał chłopa, już 2 kg, no ale kończę 31 tc, więc ok.
Trochę mnie gin zaskoczył hasłem, że tak od 25 października mam się nastawić na szpital - termin na 19.11- ale to ze względu na moją cukrzycę. Wolałabym spokojnie w domu ze swoimi oswojonymi roztoczami leżeć, a nie szpitalnymi, no ale nie mam tu za wiele do gadania. Się okaże.

SR była fajna przedwczoraj- mieliśmy wykład babeczki ginekologa, małe, radosne adhd z bodaj 5 dzieci, więc ewidentnie wiedziała, o czym opowiada.
Bardzo fajnie podkreśliła, że cholernie ważne jest dobre nastawienie do porodu i wiedza na temat jego przebiegu-bo wtedy jest mniejszy stres,mięśnie się ładnie rozluźniają i napinają i poród idzie zgrabniej i bardziej sprawnie.
Powiedziała tez rzecz bardzo ważną - " pamiętajcie drogie panie, że po porodzie najważniejszą dla Was osobą ma nadal być Wasz partner-nie dziecko. Jeśli o tym zapomnicie, będzie po prostu źle".
I ja się z nią zgadzam, mam sporo rozwiedzionych znajomych, u których rozpad związku zaczął się od urodzin dziecka. Mamuśki stawiały dziecia na piedestale, mąż szedł w totalną odstawkę...no i pozamiatane.
Dlatego radziła nam, nie tylko ona-żeby opieka nad dzieckiem była działaniem obojga rodziców. No i trudno się nie zgodzić i życzę nam wszystkim zdroworozsądkowego podejścia w tej kwestii
Zingi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:26   #3679
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Soso - zrobiłam dziś barszcz ukraiński bo taka ochotę mi ostatnio narobilas mniam...to jest to!

ja mam jeszcze na jeden obiad Twój jutro (o ile cos zostanie:P) to bedzie jeszcze lepsiejszy
Stary 2016-09-13, 16:29   #3680
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Witajcie Gaduły
Świeżo po kontroli u ginekologa-miałam pierwsze ktg, fajne toto, leżę i sobie naciskam pstryczek. Tż się ze mnie śmiał, bo pukałam w brzuszek, żeby Młodego obudzić, bo akurat nie była to jego faza aktywności.
Trochę mnie gin zaskoczył hasłem, że tak od 25 października mam się nastawić na szpital - termin na 19.11- ale to ze względu na moją cukrzycę. Wolałabym spokojnie w domu ze swoimi oswojonymi roztoczami leżeć, a nie szpitalnymi, no ale nie mam tu za wiele do gadania. Się okaże.

SR była fajna przedwczoraj- mieliśmy wykład babeczki ginekologa, małe, radosne adhd z bodaj 5 dzieci, więc ewidentnie wiedziała, o czym opowiada.
Bardzo fajnie podkreśliła, że cholernie ważne jest dobre nastawienie do porodu i wiedza na temat jego przebiegu-bo wtedy jest mniejszy stres,mięśnie się ładnie rozluźniają i napinają i poród idzie zgrabniej i bardziej sprawnie.
Powiedziała tez rzecz bardzo ważną - " pamiętajcie drogie panie, że po porodzie najważniejszą dla Was osobą ma nadal być Wasz partner-nie dziecko. Jeśli o tym zapomnicie, będzie po prostu źle".
I ja się z nią zgadzam, mam sporo rozwiedzionych znajomych, u których rozpad związku zaczął się od urodzin dziecka. Mamuśki stawiały dziecia na piedestale, mąż szedł w totalną odstawkę...no i pozamiatane.
Dlatego radziła nam, nie tylko ona-żeby opieka nad dzieckiem była działaniem obojga rodziców. No i trudno się nie zgodzić i życzę nam wszystkim zdroworozsądkowego podejścia w tej kwestii
Gratki za wizytę

A co do partnera i dziecka - mądre słowa...
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:30   #3681
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
ja mam jeszcze na jeden obiad Twój jutro (o ile cos zostanie:P) to bedzie jeszcze lepsiejszy
Jak zawsze się zapedzilam i mam wielki gar wiec na pewno zostanie

kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:34   #3682
fiii
Rozeznanie

Cytat:
Fiii-ale mialas te tasmy i koniec? Nic juz wiecej nie robilas do tego? Zadnych cwiczen, masazy itd.?

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Nie znam sie na tym ale zgadzam sie z toba, dlatego nie zamierzam brac lekow tylko sprobowac inaczej to ogarnac

tylko tasmy ja mialam klejone na 5 dni 2 dni przerwy i znow na 5 dni i tak kilka razy one same w sobie odciazaly mi bolace miejsce a nie cwiczylam bo sie nie dalo .

Anulka powodzenia tam wprawiaj sie w opieke a powiedz co z babcia bo juz dawno o niej nie wspominalas czyzby dala ci spokoj?
fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 16:34   #3683
pstryczek84
Zakorzenienie

Zingi - pstryczek powiadasz? :-D
Gratki za wizyte!

Stary 2016-09-13, 16:36   #3684
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Witajcie Gaduły

Bardzo madra babeczka sie trafila

Ja poczas wizytety w szpitalu spotkalam sie z kolezanka, ktora rodzila tu 3 miesiace temu. Wypytalam co wziac dla dziecka- okazalo sie, ze tylko ubranka na wyjscie i chuteczki nawilzane.
Ze tu maja wszystko swoje, lacznie z pampersami, kosmetykami itd. Zeby kobiety nie przychodzily z wielkimi torbami. I tak przy wyjsciu dostaje sie karton z pampersami i probkami roznych artykulow.
No i co najwazniejsze, powiedziala, ze pielegniarki i polozne na oddziale sa przesympatyczne, bardzo pomocne, wszystko wyjasnia i sa takie.... Bardzo ludzkie, potrafiace sie odnalezc w sytuacji. Wiec bardzo mnie jej slowa podniosly na duchu i podbudowaly.

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Zingi- no, a chlop jak dab Ci rosnie :-D
Stary 2016-09-13, 17:10   #3685
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuciłam Wam na fejsa filmik
Więc tak. Mała leży w poprzek. Ale ma jeszcze czas obrócić się do 36 tyg. Rozmiar brzucha mam w normie. Badania krwi również, delikatnie leukocyty podniesione ale u mnie to norma od dziecka. Dostałam książkę o karmieniu i o opiece plus ogólnie jak wygląda wizyta w domu. Listę co mam zabrać do szpitala. Również dała mi nr telefonu do szkoły rodzenia i kp jeśli się jednak zdecyduję. Jeśli nie będę chciała karmić mam po porodzie dać znać położnej. Wtedy ona poda mi tabletki,jeśli chcę karmić butelką mam wziąść swoje mleko i butelki.
Pytała również czy chcę poród w wodzie i że to według niej najlepsza opcja,czy chcę poród rodzinny, z córką ale nie chce Alby narażać na stresy więc raczej zrezygnuję. Mam się zastanowić nad porodem w wodzie i dać znać.
Też bym Lilki nie wzięła na poród, w życiu!
Raz na wizycie zostali w gabinecie i gin mnie badał na samolocie, przez tydzień przeżywała
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 17:13   #3686
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Też bym Lilki nie wzięła na poród, w życiu!
Raz na wizycie zostali w gabinecie i gin mnie badał na samolocie, przez tydzień przeżywała

o Boziu.... mojemu lekarzowi nie chce sie czekac na wizytach jak mnie bada i usg przez brzuch tez robi na samolocie... i tak też robił jak tż był ze mną na usg. Niby nic nowego ale dla niego to nie było komfortowe mnie tak widzieć, był trochę w szoku
Stary 2016-09-13, 17:15   #3687
basiczek24
Wtajemniczenie

Ja do szpitala dla dziecka mam wziac pieluchy i chusteczki nawilzajace a tak tez wszystko jest, dla siebie podkladow tez brac nie musze alni lozkowych, ani majtowych. Dla siebie to koszule i rzeczy do odswiezenia i pod prysznic. W dniu wypisu polozne radza jak ubrac malucha wiec wtedy sms do malza i przyjezdza po nas z tym co chce dla dziecka. Bede juz miala w siatkach przygotowane ciuszki na cieplejsze dni a w drugiej jak bedzie juz zimno.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 17:15   #3688
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
o Boziu.... mojemu lekarzowi nie chce sie czekac na wizytach jak mnie bada i usg przez brzuch tez robi na samolocie... i tak też robił jak tż był ze mną na usg. Niby nic nowego ale dla niego to nie było komfortowe mnie tak widzieć, był trochę w szoku
To tak jak mój pierwszą ciążę prowadziła kobieta gin, a teraz poszedł ze mną z początku na wizycie, usg też dowcipne, stwierdził, że chyba już nie chce patrzeć na to że jakiś facet mi tam gmera ale chodził
A teraz usg przez brzuch jest normalnie na leżance czy jak to się zwie, a później na pół minuty na samolot spr szyjkę i finito.
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-13, 17:19   #3689
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
To tak jak mój pierwszą ciążę prowadziła kobieta gin, a teraz poszedł ze mną z początku na wizycie, usg też dowcipne, stwierdził, że chyba już nie chce patrzeć na to że jakiś facet mi tam gmera ale chodził
A teraz usg przez brzuch jest normalnie na leżance czy jak to się zwie, a później na pół minuty na samolot spr szyjkę i finito.

a mi nawet jak przez brzuch to na samolocie... oszczędność czasu dla niego tylko szkoda ze mi nie wygodnie i nie komfortowo
Stary 2016-09-13, 17:25   #3690
basiczek24
Wtajemniczenie

A ja nigdy nie mialam usg robione na samolocie nawet jak w poczekalni wiecej kobiet lub jest jakies opoznienie w wizycie. Nie wyobrazam sobie tego.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości