|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dobry ginekolog w Toruniu?
Wiem, że były tutaj wątki o podobnym temacie, ale ostatni jest sprzed kilku lat - może być więc poniekąd nieaktualny...
Szukam dobrego ginekologa w Toruniu, mam mały problem natury intymnej (żadna nowość, skoro szukam ginekologa...) i niestety, wszelkie opinie na temat różnorodnych lekarzy na internecie są z reguły negatywne. Pozytywnych jest strasznie mało. Dlatego pytam się Was tutaj, mam cichutką nadzieję, że mi pomożecie ![]() Może być na nfz, może być prywatnie, płeć nie robi różnicy - byleby traktował pacjentki jak ludzi, a nie kolejną pozycję do odhaczenia na dany dzień.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry ginekolog w Toruniu?
Hej! Podbiję Twój wątek bo o Toruniu faktycznie tutaj cicho
![]() W lutym poszłam pierwszy raz do dr Cezarego Kipigrocha i on z kolei wydawał mi się i zaangażowany i wspierający i hm optymistyczny ![]() ![]() Teraz jestem zapisana do dr Patrycji Krępskiej - koleżanki polecają jako fachowca, osobę otwartą i dokształcającą się( ma stopień dr nauk medycznych). Czekam na wizytę dopiero, więc sama się nie wypowiem. Może ktoś inny wie coś na temat tych lekarzy i się podzieli? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Dobry ginekolog w Toruniu?
W Toruniu polecam dr Gbiorczyka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.