|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jeszcze liczę, że teściowie dorzucą jakiś grosz Mąż wczoraj powiedział, żeby już zamówić wózek, bo teraz trochę pieniędzy mamy na koncie, ale sama nie wiem.... Chociaż z drugiej strony - już będzie, a to chyba największy wydatek. |
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie rodzice sie doloza ale to juz mowili od razu ![]() zawsze cos do przodu takze sie ciesze.. ![]() moi to chyba nie bo pytali o cene i tyle.. my zamowilismy czekamy 6-8 tyg czyli na listopad jakos bedzie.. oj tak duzy wydatek... Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W tym miesiącu dostałam ostatnią wypłatę, a od następnego trzeba już z jednej sobie radzić. Moi teściowie to pewnie myślą, że u nas na koncie to miliony leżą
|
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet sie nie pytali czy moze cos potrzebujemy.. o lozeczko sie pytali ale to dlatego ze maja ponad 20 letnie u nas na strychu stoi ale ja nie chce po X dzieciach no i stare... wole po dwojce dzieci bo wiem co mam . . ja mam kase ale jednak tez z niej kupuje rzeczy dla malego, daje mamie, kupuje jedzenie i chemie.. no i badania i gina takze rozplywa sie migiem.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- nawet nam dziadek tz gadal o wannie tez wnet 30 letniej... okej stoi nie uzywana ale na wanne nas stac . a nie bede brac po kims... Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- za niedlugo musze odpalic makaron i pomidorowke bo o 13 tż z wujem na obiad przyjda ![]() juz jedna lazienke mam prawie przygotowana pod plytki, i w korytarzu sufit podwieszany Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- znalazlam fajna szafe i cenowo tez w jyusk do pokoju malego ale wyprzedane ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektórych rzeczy po prostu nie można mieć po kimś Lepiej powoli, nie wszystko na raz, ale mieć swoje niż w domu gromadzić cudze graty. Koleżanka tak kupiła mieszkanie i całe wyposażyła cudzymi meblami i rzeczami i to nie po rodzinie, a po jakichś obcych ludziach, którym to wszystko w piwnicy od lat zalegało Hitem to w ogóle jest to, że skoro tyle zaoszczędzili na meblach i sprzętach, to by coś dla dziecka kupili porządnego, ale nie... łóżeczko turystyczne i wszystkie ubranka, pościel, rożki itp. od ludzi odkupione. Fuj! U mnie dziś kotlety z cukinii, ale nie wiem kiedy je zacznę robić, bo mąż dziś dłużej w pracy posiedzi
Edytowane przez snufey Czas edycji: 2016-09-14 o 12:26 |
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez dzis pomidorowka bedzie
poslalam męża po zakupy bo ja nie mam sily sie nawet ubrac. Co do porzadkow to u mnie właczyla sie Rozenkowa jak zamieszkalismy na swoim nowym mieszkaniu tutaj dbam o kazdy szczegol i sprawia mi to przyjemnosc. Mąż tez sprzata
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
tez tak uwazam
no wlasnie cudze mi nie potrzebne a na prawde mamy duuuzo rzeczy ma strychu bo tescie magazyn sobie tam zrobili...o nieeee... tego nie rozumiem okej sa rzeczy zeby po kims zostawic ale bez przesady :/ lozeczlo turystyczne mamy od brata tżta ale wiemy po kim jest i to jako dodatkowe.. jakos rozka od obcych bym nie wziela.. :/ posciel mam jedna wyprana w dobrym stanie od siostry, ubranka ale to kilka z lumpka bo wiadomo ze dziecko rosnie.. ale butelki itp to sobie juz nie wyobrazam po kims . :/ ludzie maja pomysly... Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i dzis zaczynam 28 tydzien co oznacza ze za 9 tygodni ciąża bedzie donoszona
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2412 |
|
Rozeznanie
|
Mój mąż lubi porządek ale niekoniecznie o niego dba. Zdarza mu się umyć okna i pomyć podłogi, ale włożenie kubka do zmywarki przewyższa jego możliwości
![]() Co do spania dziecka z matką, jestem na nie. Mała będzie miała swoje łóżeczko i niech tam śpi. Nie wyobrażam sobie żebym ja miała z małą spać a mąż na wielkim łóżku sam. Po moim trupie ![]() Córka znajomych ma dwa lata i musi (?) spać z kimś dorosłym bo inaczej wyje jak syrena alarmowa. Teraz ona śpi z tatą a mama z miesięczną córeczką. Byłam dziś na zakupach i między innymi kupilam koszulę do karmienia
|
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez jestem przeciwna ma swoje lozeczko niech tam spi.. pochwal sie koszula ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2414 |
|
Rozeznanie
|
Ja chcialam zeby m9j maz osobno spal pierwsze dwa tygodnie po urodzeniu bo ja chce spac z dzidziusiem ze wzgkedu ze w nocy wtedy nie bede musial wstawac do niego i chce zeby czul sie bezpieczny a w trojke nie wiem czy ciezko nam nie bedzie spac. Ale moj obrazil sie na ten pomysl i ja tez pomyslalam ze jefnak bez niego ciezko bybylo mi zasnac wiec bedziemy spac w trojke.
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
ja bede miec obok kolyske wiec pewnie malo bede spac bo jednak sie czuwa w nocy..
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam nadzieję, że uda nam się zmienić mieszkanie zanim dziecko już będzie ogarniało, że śpi z nami w jednym pokoju Jednak co swój pokoik, to swój. OK, pora zabrać się za coś, bo od rana tak siedzę i oprócz spaceru z psem nic nie zrobiłam
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
moj pies sie sam na podworko wyprowadza hehe
![]() mialam dla niej nowa wieksza obroze i za cholere nie.moge znalesc.. kupilismy nowa, normalnie na spacer jej zakladam szelki bo tak to ciagnie ze ledwo oddycha :/ Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My mieszkaliśmy w tamtym roku w mieszkaniu ze sporym ogródkiem, ale za nic pies sam nie chciał sam siedzieć na dworze, już nie mówiąc o załatwianiu się tam ![]() Dla niego tylko spacer się liczy, a na balkonie czy w ogródku może tylko ewentualnie poleżeć
|
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj nie bardzo lubi sam ale za potrzeba pojdzie, zazwyczaj mamy uchylone drzwi jak jestemy na dole bo tak zamykamy to czeka przy drzwiach ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam na spacerze i znajoma powiedziala, ze wygladam na 4miesiac hahahaha dobre
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam czemu jak wieprz musisz wygladac dobrze skoro tak mowi ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba przystopuje z tym glupim mysleniem bo coraz czesciej slysze, ze nie przytylam tylko w brzuszku to siedzi, te kilogramy. Dzisiaj chyba bedzie kurier z firanka i drugi z gadzetami dla bobo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma co sie przygnebiac ![]() oo super ja czekam az mi przysla poduche dla ciezarnych ![]() a w sumie zbieram sie zeby ogarnac wole miejsca w szafie Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie waze tylko u gina hehe
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
A ja mialam.manie wazenia sie w pracy... ale coraz mniej usmiechu bylo na twarzy i przestalam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubie sie wazyc generalnie tak jakos ..
czlowiek zawsze teskni na swoja stara waga Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- a mam pytanie zaczelyscie juz prac, czy moze macie w planach kiedy to zrobic?? Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.