|
|
#271 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Techniczne bardzo by było...
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko pozazdrościć ![]() Tyle roboty ostatnio, że ledwie wyrabiam, nawet na lekcje tańca już ostatnio mi się chodzić nie chce ![]() A jeszcze zbieram grupę na szkolenie weekendowe z kolejnego certyfikatu zawodowego, żeby ogarnąć w najbliższym czasie. A potem się studia zaczną i nie będzie za dużo wolnego czasu itp. Za to za tydzień firmowy wyjazd na integrację na Mazury, oł jeeee Ok. 20 dziewczyn i setka chłopa - trzeba będzie zasieki i drut kolczasty wokół pokoju na noc postawić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-09-14 o 15:21 |
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że bardziej eleganckie i artystyczne właśnie, ale z drugiej strony to tylko mini kalendarzyk, jego nadrzędnym celem jest niejako reklama, zatem chyba za bardzo estetycznie do tego podchodzę
Choć mnie by właśnie ujęła inność, wyjątkowość, taka elegancja, bo zrobiłabym ooo, jaki fajowy kalendarzyk, intrygująca sprawa, z ciekawości wleze na stroę a co! A nagromadzenie zbyt wielu elementów sprawia wrażenie reklamy firm taxi, które się na kalendarzykach ogłaszają. Ludzie lubią i zapamiętują ładne i wyjątkowe rzeczy. Jeśli coś jest takie jak wszystko, to ... no jest takie jak wszystko, nie intryguje, nie zachęca, nie budzi ciekawości. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-14 o 14:28 |
|
|
|
#274 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
u adres strony, i e-mail, i stado koni
|
|
#275 |
|
|
Ja jestem zadowolona z projektu od strony graficznej, raczej się zastanawiam, czy w dzisiejszych czasach ma jeszcze sens tego typu reklama? Każdy ma kalendarz w smartfonie...
Hm... Lekarka mi wizytę przesunęła...
|
#276 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Hmmm... skoro już się decydujesz na taką tradycyjną, niewirtualną reklamę... pal licho część "kalendarzykową", ale ja np. takie małe ładne elementy z przyjemnością używam jako zakładki do książek. Format w sam raz, jest to zazwyczaj wystarczająco twarde i mnie się takie rzeczy przydają. Choć ostatnio używam w tym celu metek od rozmaitych produktów, zazwyczaj tekstylnych....
|
#277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zakładki do książek? W czasach e-book również ridzykowna sprawa, no ale wciąż są odbiorcy, ja np bym chciała mieć WYJĄTKOWĄ zakładkę. To taka trochę personalizacja. Lubimy trzymać przy sobie, mieć wokół siebie rzeczy, które przy okazji bycia praktycznymi, swoim wyglądem poprawiają nam nastrój. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Tylko wolę jak jest ładne ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- A, i jeszcze, psychologia reklamy! Kalendarzyk? Za darmo? Jasne że biorę. Nie zastanawiamy się w większości przypadków czy będzie nam potrzebny przez okrągły rok. Małe, lekkie, wygodne, czegoż chcieć więcej. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-14 o 15:36 |
||
|
|
|
#278 |
|
|
|
#279 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ale prawda jest taka, ze na kalendarzyk z taką stroną ozdobną jak Mursz wkleiła, pewnie bym nie zwróciła uwagi ani go nie wzięła "na pamiątkę"
|
|
#280 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#281 | ||
|
Nindżopesz
|
Minimalistyczne!
Minimalizm w modzie! ![]() Cytat:
Jeszcze jak widzę paski to od razu kojarzy mi się z taxi (ale to żółte) albo z kartą miejską lub biblioteczną. Aaaale skoro decyzja już podjęta to nieważne. ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
No bo taka prawda. Masz przepiękne rysunki - same sobą stanowią reklamę (plus adres of kors
Adres czarną czcionką na białym tle rysunku - widoczny, zapamiętywalny. Te niebieskie paski robią źle. Chodzi o formę. Że fajnie jest, jak jest spójna z treścią - czyli artystycznym talentem. JA normalnie oczami wyobraźni to widzę, ale ni mom żadnego programu, w jakim bym mogła pokazać o co mi cho Utrzymanie wszystkiego w tonacji czarno-białej. Szczerze - to normalnie widzę te zakładki do książek, brałabym Fajna cena kalendarzy tak BTW. Ciekawa opcja na prezent Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-14 o 15:50 |
|
|
|
#283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja kiedyś miałam plan zwiedzić wszystkie w Katowicach ale na razie tylko w czterech byłam (a jest ich teraz z tego co widzę multum) Cytat:
Cytat:
albo kalendarz taki na biurko stojący (TŻ nie toleruje wieszania na ścianach rzeczy które nie są koniecznie potrzebne ) Nie zaglądałam od kiedy Wizaz się zbiesil i miałam tyyyle nadrabiania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#284 |
|
BAN stały
|
Znad niczego
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fajnie ![]() ojoj Tak zupełnie? Wszystko wypite? Zjedzone? SKOSZONE? ![]() A ja znad porządku w pracowni Nowy regał dziś przywieźliśmy - z komisu, ale skrojony jak dla mnie, wymiary co do centymetra - a to ważne, bo inaczej na kontakt najeżdza itp - mam tylko 79 cm na ścianie dla niego ![]() Mursz - słuchaj się dziewczyn, minimalizm!
|
|
#286 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#287 |
|
|
Znad braku pięt.
Postanowiłam iść na spacer w nowych butach...
|
#288 |
|
Piers do przodu
|
Uuuu a wygladaly tak bezpiecznie
![]()
|
#289 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaaaa, znad szukania dla siebie idealnego, wymarzonego od wielu lat sekretarzyka. Mam z kolei 90 cm. Znalazłam nawet ale hmmm 1250 zł. Nie mam szans. Ale wkleję tylko poglądowo mniej więcej styl. Nie szukam na już (choć chciałabym jesli znajdzie się coś np używanego, w rozsądnej cenie etc. Bo większość to albo mocne retro a'la XIX wiek, albo nowoczesna Ikea, a ja, jak zwykle chcę coś pomiędzy. http://www.mebelio.pl/sekretarzyk-hemingway-i-p-23963 Zmieniłabym uchwyty w nim. Choć w sumie też jeszcze troszeczkę z "wyglądu za stary jak dla mnie" ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-15 o 11:43 |
|
|
|
|
#291 |
|
Piers do przodu
|
Gryx jutro o 6 20
|
#292 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyjemności! Oliwki i oliwę przywieźcie, tam mają podobno najlepsze
|
||
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#294 |
|
Panaroja
|
Snad wody
![]() w kubku ![]() i jak się właśnie okazało jusz nie snad wody tylko snad powodzia Mursz - minimalizm, jeden kuń , ten cały , i adres
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#295 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Baw się dobrze!
|
#296 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. właśnie fajne te uchwyty! Jak dla mnie nie retro tylko industrialne, super! |
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Rozumiem, że uchwyty akurat nie są stricte retro, ale to i tak nie mój styl wolę gałki (w ogóle to tylko teoretyzowanie, tego konkretnego mebla nie kupię na bank A tak na poważnie to seria wycofiona i nie pamiętam nazwy. Małż będzie pamiętał w razie co wkleję (nie wiem po co, chyba, żeby nie być gołosłowną . Edit: Ha! olśniło mnie, seria bigger https://www.google.pl/search?q=brw+m...h&q=brw+bigger Chłam jak wszystko, ale za☠☠☠iście pojemny i praktyczny Wymieniłabym te uchwyty, ale jak wkleję zdjęcie, to zobaczysz, że nie ma raczej opcji, chyba, że z deszczu pod rynnę. No i w sumie pasują do tego Indiana Jones. ![]() Wiem, że produkuję się trochę bessęsu ale wnętrza, style, meble to mój konik
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-15 o 14:45 |
|
|
|
|
#298 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Twojej serii nie znałam, ale była taka młodzieżowa konkretnie Indiana, też mi się kojarzyła z IJ.Taka: http://www.meblolux.com/resources/im...izenie3201.jpg http://www.brw.com.pl/gfx/brw/_thumb...29OS1G5eng.jpg Jaram się dzyndzlami, okuciami, i ten dywan! |
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mojego wymarzonego salonu w przyszłości - taki chce mieć https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...7acdb2821f.jpg
|
|
#300 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

u adres strony, i e-mail, i stado koni

Ja z kolei mam przeświadczenie, że w młodości robiłam wszystko, co robić chciałąm, byłam zalatana, z domu wychodziłam o 7 rano, do szkoły, wracałam o 22, po treningu i jeszcze miałam w tym wszystkim czas na przyjaciół, setki szkiców zadawanych z dnia na dzień, na kombinowanie, gdzie by tu jeszcze jakiegoś konia do jazdy dopaść.

czy
?