Mamusie kwietniowe 2017 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-14, 17:45   #3601
Ejda665
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2017

A chcecie założyć klub tu czy na fb? Pewnie nie każdy ma fejsamyślę, że tak jak na większości klubów - dosyć regularnie i już od jakiegoś czasu się udzielać, w klubie możemy podzielić się szerszymi informacjami o sobie no i wiadomo trzeba się tam też udzielać jakieś inne pomysły?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Pati zazdroszczę zorganizowania w ciąży! Ja przed byłam taka jak Ty, a teraz syf, kila i mogiła...A ja leżę na kanapie.

Ejda665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 17:47   #3602
raduska
Zakorzenienie

Ejda mysle ze lepiej na wizażu ,nie kazdy ma fb. Z doświadczenia wiem ze jak juz sie zakłada cos na fb to watki sie rozpadają wczesniej czy pozniej

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Ja codziennie odkurzam parokrotnie . Na punkcie podłóg mam hopla tez machnęłam okna w sypialni a co!

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Mam ochotę na eklera albo napoleonka

raduska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 17:55   #3603
meniaa94
Wtajemniczenie

Pati-zazdroszczę energii !!!
Ja leżę i tylko leżę . Nic nie robię,oprocz odebrania małej z przedszkola i nakarmienia jej

Raduska-eklery i napoleonki fuuuj ... ja bym coś zjadła ale nie wiem co coś mega super pysznego !
Stary 2016-09-14, 17:56   #3604
megi314
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ejda665 Pokaż wiadomość
A chcecie założyć klub tu czy na fb? Pewnie nie każdy ma fejsamyślę, że tak jak na większości klubów - dosyć regularnie i już od jakiegoś czasu się udzielać, w klubie możemy podzielić się szerszymi informacjami o sobie no i wiadomo trzeba się tam też udzielać jakieś inne pomysły?

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Pati zazdroszczę zorganizowania w ciąży! Ja przed byłam taka jak Ty, a teraz syf, kila i mogiła...A ja leżę na kanapie.

To tak jak ja️ leżę i syf kiła i mogiła

Zamówiłam sobie wlasnie poduszkę banana z motherhood ️ cant wait
Stary 2016-09-14, 17:56   #3605
kinga_91
Rozeznanie

zazdroszczę wam chęci do pucowania swoich domów mi się po prostu nie chcę, ale chyba jutro zabiorę się za okna bo świata przez nie nie widać

15.03.2017r.
Liliana
kinga_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 18:09   #3606
meniaa94
Wtajemniczenie

wiem co bym zjadła ... takie frytki domowej roboty
Stary 2016-09-14, 18:15   #3607
PatiPee
Zakorzenienie

Ja mam ochotę na drożdżówę!

Powiem wam, że pierwszy trymestr był okropny, nie chciało mi się sprzątać, gotować, jeść, żyć. Od jakiegoś czasu mi minęło i nie mogę wysiedziec, jak nie biegam po dziecięcych sklepach to sprzątam.. Przed ciążą vardzo dużo czytałam, odkąd zaszłam jedna książkę... Czekam na jesień, i będę czytać od rana do nocy pewnie tak o...A wtedy niech dzieje się co chce
Stary 2016-09-14, 18:18   #3608
meniaa94
Wtajemniczenie

Pati-jakie ksiązki lubisz ?
Ja z niecierpliwością czekam na nową cześć arabskiej żony ma wyjśc kwiecien/maj ... w miesiąc przeczytałam 3 części . Mam jeszcze chyba z 4 ksiazki do przeczytania w zapasie narazie zabrać się nie mogę ale jeszcze zamówię kilka z Polski
Stary 2016-09-14, 18:18   #3609
raduska
Zakorzenienie

Ja juz drożdżówki przerobiłam ,z rabarbarem -pycha

Stary 2016-09-14, 18:49   #3610
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Rany nigdy w życiu nie czyściłam fug szczoteczka do zębów ani w ogole tak dokładnie
U mnie wicie gniazdka pokazywało sie jako kiszenie pieniędzy, każdy wydatek wywoływał u mnie panikę. Raz popłakałam sie w sklepie bo tz wziął herbatę Tetleya, która jest 2x droższa od minutki

Haha 😂 ta herbatą rozbiłaś bank. 😄

14/40

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Pati piona 🖑 ja też dziś chatę pucowałam plecy mnie teraz bolą 😥 okna muszę ogarnąć ale chyba jakąś Oksanę zatrudnię do nich.

14/40

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
Dziś robiłam placki ziemniaczane z twarogiem. 😋

14/40

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez PatiPee Pokaż wiadomość
Ja mam ochotę na drożdżówę!

Powiem wam, że pierwszy trymestr był okropny, nie chciało mi się sprzątać, gotować, jeść, żyć. Od jakiegoś czasu mi minęło i nie mogę wysiedziec, jak nie biegam po dziecięcych sklepach to sprzątam.. Przed ciążą vardzo dużo czytałam, odkąd zaszłam jedna książkę... Czekam na jesień, i będę czytać od rana do nocy pewnie tak o...A wtedy niech dzieje się co chce
Czytaj kochana. Ja zanim się V urodził czytałam po kilka książek w miesiącu najbardziej lubię ll wojna światowa. Teraz jedna od pół roku męczę, czasu nie mam. 😓

14/40

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 19:04   #3611
_bagheera_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Haha 😂 ta herbatą rozbiłaś bank. 😄

14/40

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Pati piona 🖑 ja też dziś chatę pucowałam plecy mnie teraz bolą 😥 okna muszę ogarnąć ale chyba jakąś Oksanę zatrudnię do nich.

14/40

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Dziś robiłam placki ziemniaczane z twarogiem. 😋

14/40

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Czytaj kochana. Ja zanim się V urodził czytałam po kilka książek w miesiącu najbardziej lubię ll wojna światowa. Teraz jedna od pół roku męczę, czasu nie mam. 😓

14/40
Ooo, ja tez uwielbiam czytac! Najbardziej kryminaly, zahaczajace mocno o kwestie medycyny sadowej i tego typu klimaty 😉 moze ktos ma cos dobrego do polecenia?

Jesli chodzi o klub to wedlug mnie można jeszcze poczekać - mam nadzieje ze zostaniemy tu wszystkie razem, bo dostalam wiadomosc od jednej kolezanki, ktora pisała kilka razy, ze nie udalo im sie, ciąża przestała sie rozwijac 😢

Franio
Staś
_bagheera_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 19:27   #3612
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Ja sobie nie wyobrażam bez bujaczka tez jak mała ma 7 mies to ok, bo zostawię na macie i sie bawi, turla i jest ok, ale wcześniej ...? Szlam sie myć to brałam ja w bujaczku do łazienki, chciałam zrobić kanapki i zjeść to kładłam ja w bujaczku przy kuchni i sobie patrzyła na mnie i sie bawiła. A jak była zupełnie mała 1-2 miesiące to usypiały ja wibracje i bujanie.
Ja mam raczej małe mieszkanie, a synek nie protestował jak tracił mnie na chwilę z oczu. Może jakby chciał ciągle mnie widzieć obok siebie to bez tego by się nie obyło

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
ja nie wyobrażam sobie życia bez bujaczka i chusty...
Na chustę się napaliłam, a potem nie mogłam nosić, bo bardzo bolał mnie kręgosłup. TŻ więcej małego nosił niż ja Teraz jestem w zdecydowanie lepszej formie fizycznej, to może kręgosłup tak mi nie dowali i dam radę, chustę mam jeszcze.

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie, babelek ma 5cm czyli wyskoczyl wzrostem o 5dni do przodu kosc nosowa jest, przeziernosc 0,6, bicie serduszka w normie, przeplyw super
O jak super! Gratuluję serdecznie (i troszkę zazdroszczę)

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Bagheera ja też tak robiłam jak skończyłam kp. Miałam 2 butelki na noc i na dzień i odmierzone porcję mleka i tylko wyciągałam z podrzegawacza i wsypywalam mleko. Moja tak nie płakała ale było mi wygodniej
Podgrzewacza nie miałam, ale równie fajnym wynalazkiem jest czajnik elektryczny, którym można podgrzać wodę do wskazanej temperatury. Chwila moment i woda na mleko gotowa. Trafił mi się jakiś porządny model, bo używamy od 5 lat i nadal w super stanie.

Cytat:
Tak mnie boli brzuch, że chce mi się płakać :-( boje się, że coś sobie narobiłam :-( wziąć nospe, magnez?
Weź jedno i drugie i odpoczywaj

Łee, co za paskudny dzień. Rano spięłam się z tatą, co mi skopało humor na cały dzień, w pracy roboty tyle, że ledwo zjadłam śniadanie, a potem jak byłam pozałatwiać sprawy na mieście to tak się zmachałam, że aż mi było słabo i rozbolała mnie głowa Jutro na bank musi być lepiej

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 19:51   #3613
Zuzolkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość

Jesli chodzi o klub to wedlug mnie można jeszcze poczekać - mam nadzieje ze zostaniemy tu wszystkie razem, bo dostalam wiadomosc od jednej kolezanki, ktora pisała kilka razy, ze nie udalo im sie, ciąża przestała sie rozwijac 😢

O jezu w ktorym tygodniu?

Ja też poczekałabym jeszcze z klubem, to dopiero początki
Zuzolkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 19:55   #3614
moniisia90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ja mam raczej małe mieszkanie, a synek nie protestował jak tracił mnie na chwilę z oczu. Może jakby chciał ciągle mnie widzieć obok siebie to bez tego by się nie obyło

Na chustę się napaliłam, a potem nie mogłam nosić, bo bardzo bolał mnie kręgosłup. TŻ więcej małego nosił niż ja Teraz jestem w zdecydowanie lepszej formie fizycznej, to może kręgosłup tak mi nie dowali i dam radę, chustę mam jeszcze.

O jak super! Gratuluję serdecznie (i troszkę zazdroszczę)

Podgrzewacza nie miałam, ale równie fajnym wynalazkiem jest czajnik elektryczny, którym można podgrzać wodę do wskazanej temperatury. Chwila moment i woda na mleko gotowa. Trafił mi się jakiś porządny model, bo używamy od 5 lat i nadal w super stanie.

Weź jedno i drugie i odpoczywaj

Łee, co za paskudny dzień. Rano spięłam się z tatą, co mi skopało humor na cały dzień, w pracy roboty tyle, że ledwo zjadłam śniadanie, a potem jak byłam pozałatwiać sprawy na mieście to tak się zmachałam, że aż mi było słabo i rozbolała mnie głowa Jutro na bank musi być lepiej
Wiele zależy też od chusty i od wiązania ja np kangurka nie lubiłam a kieszonkę i 2x pokochałam teraz nosimy się tylko w plecaku że względu na ciążę i już planuje jaka chustę kupić dla malusxka
Cytat:
Napisane przez Zuzolkaa Pokaż wiadomość

Ja też bym poczekała jeszcze

Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 20:01   #3615
midusia86
Zakorzenienie

Dziewczyny, a czy chusty kupowalyscie takie tkane, nowe? Zasłyszałam, że są możliwości wypozyczenia takiej na kilka dni, żeby sobie samemu potestować przed zakupem. Dobra chusta to przecież nie 50zł...
Stary 2016-09-14, 20:07   #3616
raduska
Zakorzenienie

Milusia ja kupowałam nowa chustę z firmy little frog. Dałam za nia ok 180zl i tak tkana. Niby mało to nie jest ale nosidła sa droższe:p cora jak juz miała ok roczku to odnowiła chusty i przesiadlysmy sie na nosidło tula. Bardzo polecam.

Stary 2016-09-14, 20:09   #3617
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Pati-zazdroszczę energii !!!
Ja leżę i tylko leżę . Nic nie robię,oprocz odebrania małej z przedszkola i nakarmienia jej

Raduska-eklery i napoleonki fuuuj ... ja bym coś zjadła ale nie wiem co coś mega super pysznego !
Ja też nie mam na nic siły, najchętniej bym leżała po powrocie z pracy... a dziś jeszcze miałam klientkę na paznokcie

Cytat:
Napisane przez kinga_91 Pokaż wiadomość
zazdroszczę wam chęci do pucowania swoich domów mi się po prostu nie chcę, ale chyba jutro zabiorę się za okna bo świata przez nie nie widać
u mnie tak samo, ale planuję zagonić TZ - powiedziałam mu, że w ciązy nie można myć okien

Cytat:
Ooo, ja tez uwielbiam czytac! Najbardziej kryminaly, zahaczajace mocno o kwestie medycyny sadowej i tego typu klimaty 😉 moze ktos ma cos dobrego do polecenia?

Też uważam, że można jeszcze poczekać, np do założenia drugiej części wątku i jak klub to tutaj, nie na fb.

Też uwielbiam kryminały ostatnio czytam Mroza, ale średnio mi podszedł. Lubię Bondę i Puzyńską. I islandzkie, ale nie pamiętam autorów

Dzwonili dziś do mnie z lux medu, żebym się zgłosiła do lekarza, bo mi zła cytologia wyszła jutro przed pracą spróbuję się wbić. Mam nadzieję, że to nic poważnego.

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 20:16   #3618
PatiPee
Zakorzenienie

Ja lubię wyciskacze łez, dobre niebanalne romanse, książki z serduszkiem, np. Magdaleny Witkiewicz, one hipnotyzuja teraz czytam Julie Cohen - "Drogie maleństwo ".
Lubię dramaty tez...
Próbowałam kryminały, Kupiłam jedna Mroza ale mnie nie porwała...

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:

Ojej, tutaj pisała? Bardzo mi przykro :-( a w którym tygodniu?

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:

Stary 2016-09-14, 20:21   #3619
raduska
Zakorzenienie

Copykat ojej trzymam kciuki zeby to jednak nie była bardzo poważna sprawa.

Zawsze sa przykre wiadomości gdy sie ktorejs kobierce nie uda..

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Ja rowniez kiedys ksiazki pozeralam a teraz nie mam kompletnie czasu

Stary 2016-09-14, 20:22   #3620
midusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raduska Pokaż wiadomość
Milusia ja kupowałam nowa chustę z firmy little frog. Dałam za nia ok 180zl i tak tkana. Niby mało to nie jest ale nosidła sa droższe:p cora jak juz miała ok roczku to odnowiła chusty i przesiadlysmy sie na nosidło tula. Bardzo polecam.

Kurcze, to ja widziałam podobno takie super ekstra (nie wiem na ile to prawda, bo jeszcze kompletnie nie zaglebilam się w temat) to 400-600 zł kosztowały. U mnie to się wydaje must have, bo chciałabym z dzieckiem i psami na spacery móc wychodzić razem.
Zobaczymy, jak to się uda....
Stary 2016-09-14, 20:28   #3621
_bagheera_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuzolkaa Pokaż wiadomość

Cytat:
Ja lubię wyciskacze łez, dobre niebanalne romanse, książki z serduszkiem, np. Magdaleny Witkiewicz, one hipnotyzuja teraz czytam Julie Cohen - "Drogie maleństwo ".
Lubię dramaty tez...
Próbowałam kryminały, Kupiłam jedna Mroza ale mnie nie porwała...

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Dostalam wiadomość od niej, jako ze mieszkamy w okolicach, w 8 tygodniu, smutne 😔
Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Ja też nie mam na nic siły, najchętniej bym leżała po powrocie z pracy... a dziś jeszcze miałam klientkę na paznokcie

u mnie tak samo, ale planuję zagonić TZ - powiedziałam mu, że w ciązy nie można myć okien

Też uważam, że można jeszcze poczekać, np do założenia drugiej części wątku i jak klub to tutaj, nie na fb.

Też uwielbiam kryminały ostatnio czytam Mroza, ale średnio mi podszedł. Lubię Bondę i Puzyńską. I islandzkie, ale nie pamiętam autorów

Dzwonili dziś do mnie z lux medu, żebym się zgłosiła do lekarza, bo mi zła cytologia wyszła jutro przed pracą spróbuję się wbić. Mam nadzieję, że to nic poważnego.
A ja w koncu zrobilam swoje 💃i mega mi sie podobaja 😋 jeszcze tylko stopy muszę jutro zrobic...
To lec czym prędzej sprawdzic te wyniki, oby to nie bylo nic poważnego!

Franio
Staś
_bagheera_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 20:33   #3622
PatiPee
Zakorzenienie

Nie mogę cytować

Copykat mam nadzieję, że to nic poważnego, tna pewno to nic poważnego....
co do wyników cytologii,mam przykre doświadczenia.. Robiłam cytologie prywatnie u doktora ordynatora.. Po dwóch tygodniach pisze mi smsa, Że cytologia wygląda źle, grupa III, no więc jadę na urwanie łba do Polski, przecież nie pójdę do przychodni i nie powiem, ze maja mi zrobić badania na juz bo mam złe wyniki,które robiłam w Polsce...

No więc.... Pojechałam, doktor zlecił kolposkopie, zrobiłam w szpitalu, okazało się ze musze za to zapłacić mimo ubezpieczenia, o czym się dowiedziałam po fakcie, 280zl za badanie i 720zl za wynik :O. :/ Na badaniu doktor powiedział,że jest dobrze wszystko tylko w jednym miejscu coś nie tak ale "on by z tym nic nie robił". Za dwa tygodnie pisze smsa, że prosi o.kontakt, zadzwoniłam a.on do.mnie, że mam zmiany nowotworowe i mam zadzwonić jeszcze jutro bo przy sobie nie ma dokładnego wyniku.

Cała noc przeplakana, nieprzespana, dzwonie na drugi dzień....
Czyta mi wynik: "bla bla bla...Nie wykryto zmian nowotworowych."

Doktor się Pomylił! Rozumiecie to!? Pomylił mnie z inną pacjentka z Niemiec!!!! Co za pajac!!!! Tyle płaczu, nerwów....
Na szczęście się pomylił, ale nie powinien tak straszyć....
Oczywiście już do niego więcej nie poszłam.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

No, i poszłam jeszcze do dwóch innych lekarzy zrobić cytologie i u każdego wyszła 1.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Bagheera a to dziewczyna, która udzielała się tutaj na forum? Bardzo mi przykro to bardzo bardzo smutne
Stary 2016-09-14, 20:57   #3623
kinga_91
Rozeznanie

Copykat oby to nie było nic poważnego

Pati ale Ci lekarz przeżycia zafundował współczuję nerwów ale najważniejsze że wszystko okazało się w porządku

Bagheera przykro mi z powodu koleżanki

15.03.2017r.
Liliana
kinga_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 20:59   #3624
Writerka0
Raczkowanie

Hej dziewczyny Ciężko was nadrobić. Ostatnio jakoś nie miałam za wiele czasu, żeby tu wpadać. Czekam z niecierpliwością na październik i moją kolejną wizytę, bo jestem straszną panikarą i boję się czy wszystko na pewno jest w porządku. Przez ostatnich kilka dni czułam się podle. Ciągle było mi niedobrze, ciężko mi było coś przełknąć, a z kolei jak czułam głód, to było mi jeszcze bardziej mdło. Dziś już trochę lepiej, ale szału nie ma. Gdzieś opuściła mnie energia, której tyle miałam w zeszłym tygodniu.
Odkryłam, że na żołądkowe dolegliwości pomaga mi coca-cola i jestem przerażona, że to kolejny po serku topionym produkt, którego zazwyczaj się nie tykałam, a tymczasem serwuję go dzidziolowi. Staram się za często jej nie popijać, ale przynajmniej na wieczorne mdłości jest nieoceniona.
Przejrzałam tylko ostatnie strony wątku i widzę fanki kryminałów Też się w nich zaczytuję. Ostatnio pochłonęłam Miłoszewskiego, wcześniej przerabiałam Bondę, Puzyńską, Gerritsen i trochę skandynawskich kryminałów. W ogóle kryminały jakoś najbardziej mi podchodzą, choć dobrymi reportażami też nie pogardzę.
Writerka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 21:02   #3625
Copykat
Zakorzenienie

Pati współczuję przeżyć
W opisie dokładnie jest napisane, że "obraz cytologiczny nieprawidlowy, nieprawidłowe kom nabłonkowe, komórki nabłonka wielowarstwowego płaskiego o nieokreślonym znaczeniu (asc-us)", doczytałam trochę i wychodzi na to, że taki wynik wskazuje na stan zapalny. Ale cyto miałam 2 tygodnie temu, a w ten poniedziałek na wizycie miałam badanie czystości pochwy, i też wyniki dostałam dziś, i wyszły ok, że się nic nie dzieje. Więc podejrzewam, że albo pomyłka, albo rzeczywiście coś tam się działo, ale samo przeszło.

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 21:21   #3626
raduska
Zakorzenienie

Midusia to chyba z lnem albo kaszmirem ze taka cena;p tkane bawełniane nie sa takie drogie . Dobrymi firmami sa little frog,nati baby,lenny lamb. To chyba najpopularniejsze marki. PosprawdZaj sobie ich strony wiesz jakby sie uprzeć to mozna i za 2tys kupic chustę tylko po co?

Stary 2016-09-14, 21:29   #3627
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:

A ja polskiego twarogu
Ta zgaga mnie wykonczy-straszny kwas w ustach

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kinga_91 Pokaż wiadomość

Mnie tez sie nic nie chce
A tu jeszcze przeprowadzka mnie czeka i remont-nie chce o tym myslec

CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 21:39   #3628
raduska
Zakorzenienie

Czarny elf wspolczuje przeprowadzki i remontu!

Stary 2016-09-14, 21:41   #3629
midusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raduska Pokaż wiadomość
Midusia to chyba z lnem albo kaszmirem ze taka cena;p tkane bawełniane nie sa takie drogie . Dobrymi firmami sa little frog,nati baby,lenny lamb. To chyba najpopularniejsze marki. PosprawdZaj sobie ich strony wiesz jakby sie uprzeć to mozna i za 2tys kupic chustę tylko po co?

O ile dobrze kojarzę, to wlasnie startują lnianr chyba były. Dziękuję za namiary, jutro na kompie na pewno zacznę powolutku zgłębiać temat.
Stary 2016-09-14, 22:22   #3630
meniaa94
Wtajemniczenie

Pati- ja tak samo uwielbiam romanse i dramaty
Co do przeżyć współczuję mialam podobnie jak miałam operację guza lezalam wcześniej na onkologii i po niecalym roku czasu przyszedł list ze szpitala na pilne zgłosić się właśnie na badania bo okazało się ze są właśnie jakieś zmiany itp itd . Mama w szoku ja też. Wydawaniala do szpitala i właśnie okazało się ze pomylili pacjentki bo ja już prawie rok byłam po operacji . Ale jednak ruszyło bo tam mialam badania pod względem czy ten guz to nie był nowotwór .

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

A zamiast chusty są nosidla już dla noworodków ? Które posłużą na dłużej ?

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Edit : dla niemowląt mi chodziło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości