|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów
moj znajomy (z Egiptu) potym jak mu sie 'poskarzylam' ze mam goraczke (akurat skonczyly sie zajecia)
- to ja cie poniose ![]() 10 minut pozniej jak mu powiedzialam ze nie bedzie mnie dwa dni bo pracuje - zaczelem juz tesknic ![]() no i poszlismy do sklepu wylicza mi co musi kupic ...i gel to co tygryski lubia najbardziej
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiając o honorowym krwiodawstwie:
Aga: No, ale ja już od jakiegoś czasu nie mogę oddawać krwi, bo mi lekarz nie pozwolił. Leo: Aga jak Ty mogłaś oddawać krew!!??? Aga: Normalnie. Leo: Ale po co?? Aga: Bo mam dużo. Leo: Ale ona jest twoja!!!!!!!!!!! (No a czyja ma być?)
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
Dziś pod sklepem wskakuję mojej głowę niższej i połowę chudszej siostrze na plecy z okrzykiem: ponoś mnie na barana
kumpela udając oburzenie: przecież ona jest za mała! przypadkowy pan stojący obok(z lubieżnym uśmiechem): no taka mała to ona nie jest w sklepie chodzimy sobie po dziale z klamkami kumpela: puk puk jest tam kto? męski głos zza regału: nikogo nie ma w domu kilka dni temu jedziemy minibusem. ciasno jak cholera, nie udało mi się wyjąć z kieszeni drobnych. zatrzymujemy się na takim mało uczęszczanym przystanku i usiłuję wygrzebać kasę. cała w nerwach bo nikt poza nami nie wysiada i kierowca pewnie się zaraz wkurzy i w ogóle, w końcu podaję mu kasę i mówię niepewnie: - chyba zgodne na co kierowca: - nie, jeszcze brakuje ja już zrezygnowana: - ile? kierowca: - dwa uśmiechy normalnie mnie rozczulił
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge sie powstrzymac...
Sytuacja z dzisiaj.Po przebudzeniu sie u TZ siedze przed lustrem i robie sobie delikatny makijaz. Podklad, troche korektora...TZ uwaznie obserwuje. Nagle zauwaza, ze zamiast tuszu do rzes, z ktorym sie nie rozstaje uzywam czegos innego i zafascynowany pyta: TZ - Co to jest takie przezroczyste?! Ja - odzywka do rzes. TZ(zapatrzony) - faaajne... - po czym popada w zadume. Po chwili zatroskanym tonem: TZ - Ale prosze Cie kochanie, nie smaruj sobie rzes szamponem! |
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ o mnie: - Mała, złośliwa, ruda.. oddam tanio!
Ja: - No dziękuję Ci bardzo, tylko nie ruda! [kiedyś miałam rude włosy, teraz znów jestem blondynką ]TZ: ..ale zapomniałem dodać, że bardzo seksowna ![]() Brat, dając mi pieniądze na wyjazd na weekend z TŻ-tem do Krakowa: - Ile, Młoda, potrzebujesz w takim razie? Ja: - *** [tu pada wymieniona kwota ]Brat: Mhm.. [po chwili] zastanawiam się tylko, na co Ty tyle wydajesz.. jesz mało, nie pijesz, palisz umiarkowanie, słowem powinnaś być tania w utrzymaniu.. Ale skoro już jedziecie, to szalejecie, tylko pamiętajcie o zabezpieczeniu! Ja: [lekko zszokowana]: No wiesz.. Brat: Daj spokój, może już jestem stary, ale pamiętam jeszcze, jak to jest mieć 18-naście lat
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga tylko czekam na dalsze teksty Leo.
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ 12:15:51
moze pomyslimy wtedy o autku dla Kasiaka ![]() Kasia 12:16:17 hm hm ... Kasia 12:16:23 cos sie pomysli TŻ 12:16:30 raczej pyr pyr ![]() TŻ 12:16:34 a nie wzium wzium ![]() TŻ 12:16:53 o wiem taki ciagniczek ogrodowy jak do koszenia trawy ![]() TŻ 12:16:56 fajny co? ![]() taaa... fajny
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
ja: mam dzień paszteta.....
on z żywym zainteresowaniem: co to jest dzień paszteta?!?! opowiedź mi o tym !!!! (za 2 dni dostalam smsa, że biedny sam ma dzień paszteta i fatalnie się czuje. pojęcie przyswojone ja: bo jakbym nie miała takich ładnych włosów to byś mnie nie lubił.. on: polubiłem Cię zanim zobaczyłem włosy ![]() on: czy Twoje rączki mnie jeszcze lubią?? (powiało dwuznacznie )on: jesteś juz w domku? bo się martwie, czy Cię nie porwał jakiś zły ktoś.. ja: spodnie mi spadają... on: chcesz mój pasek ? ja: głodna jestem... on: mam w bagażniku gołąbki od mamy, chcesz? ![]() ja: czekaj już idę, tylko się ubiorę on: no nie musisz się tak dokładnie ubierać przecież..
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz - masz ![]() Leo: Aga proszę Cię przyślij mi to zdjęcie o które Cię prosiłem!! Aga: Oj nie, bo ja tam jestem nieładna. leo: Proszę, proszę, błagam!!! Po czym uruchomił kamerkę, pokazał mi swoją stopę i napisał: Leo: Moja stópeczka Cię błaga!!! O! Zobacz! Odwiedził mnie Miguel (jego kuzyn, w którym podobno ja się zakochałam wg. teorii Leonarda) Mówi , że Cię kocha. Aga: I w tej chwili pożegnaj się z tym zdjęciem. Bye bye zdjęcia Agi. Leo: Ash.... Że ja Cię znoszę tyle czasu!
|
#2950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ależ oni mają pomysły!!! padłam!Mój eks miał talent do palenia kawałów. Po imieninach u wujka opowiada: - Przychodzi młody Indianin do ojca i mówi: tato, żenię się, bo muszę. A ojciec na to: - Synu, jak musisz, to się żeń. I patrzy na mnie wyczekująco - a ja na niego, z nadzieją na ciąg dalszy. W końcu on, obrażony: - Jakoś u wujka się z tego wszyscy śmiali!!! Do dzisiaj nie wiem - dlaczego akurat Indianin??
|
|
#2951 |
|
BAN stały
|
ostanio moj TZ byl u mnie i troche mial tluste wloski, bo nie chcialo mu sie myc, biedak po sesji jest wiec jest zmeczony
no i po chwili mowi tak:wiem, ze mam troche tluste wlosy, jakos nie mialem sily ich myc, ale wiesz co, jak teraz wsadze glowe do garka to rosol bedzie mozna ugotowac ![]() co ja z nim mam
|
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
Mój tato:
-Co ona się tak na mnie patrzy, jakbym jej ojca z herbatą wypił ? |
|
|
|
#2953 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja do TŻ: Po południu idę do M.
TŻ: Tylko nie mów potem, że ja jestem ojcem! Ja:
|
|
#2954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
A wracając do tekstów panów robotników
![]() Wracam sobie dzisiaj ładnie do domku,patrze a na ulicy znak "roboty drogowe"ide sobie dalej patrze no rzeczywiście panowie robotnicy coś tam sobie robią,przeszłam sobie obojętnie a tu jeden wypala z tekstem:"ej lala,może zrobimy sobie coś co będzie mówiło mama?!?" z takim akcentem na "coś"... no normalnie myslałam że tam padne,nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać
|
#2957 |
|
Rozeznanie
|
sytuacja z przed chwili:
Tż- Asiaaaaaaaaaa, wypierzesz mi ubrania do pracy??? Ja- sam sobie włóż do pralki i włącz! Tż- ale ja nie wiem na którym programie.. na dziennym??? ale przecież jest wieczór?? ![]() Ja- ![]()
|
#2958 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja(ogladam buty na allegro)- chcesz kozaczki za kolano?
On(przerazony)- a po co ci moje kolano?? ![]() myslal, ze chce sie zamienic, a mnie chodzilo o taki typ kozakow....
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2961 |
|
Raczkowanie
|
ojjjjj ale sie naśmialam
![]() ![]() ![]() mój tata zawsze jak sie posprzeczamy tak na żarty, wyciąga zacisniętą pięśc w kierunku mojego nosa i zarzuca tekstem : " ej mała, chcesz wiedziec czym to pachnie???" ![]() ![]() ![]() byliśmy kiedyś ze znajomymi na imprezie no i troszke co niektórzy za duzo wypili... stoimy sobie z dziewczynami, nagle podchodzi chwiejnym krokiem nasz kolega i do koleżanki tekst: " Mogę Cię ku...a prosic do tańca?" ![]() ![]() ![]() no jakież urocze to było, tylko ze wzgledu, ze to byl dobry znajomy, kolezanka mu nie odmówiła
|
|
#2962 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze mi się przypomniało bylo to dosc dawno temu ale mi utkwilo w pamieci....
stoje sobie w kolejce w sklepie, przede mna koles ok 25 lat robi zakupy i mowi do ekspedientki: "poprosze kilogram cukieru i cukieru puderu" ![]() ![]() mówiąc jego tokiem myślenia podsumowałabym : trochu niegramatnie
|
|
#2963 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój tata robi to samo Po prostu jakbym jego słyszała ![]() Cytat:
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój to do mnie mówił jak ktos na niego dziwnie spoglądał: Ty co one sie patrzy jakbym mu psa gazetą zabił ![]() albo: patrzy na mnie jak byk na rzeźnika Z kolei nasze przepychanki słowne kwitował zdaniem: dwa słowa mniej a w gaciach sucho ![]() Ech kochany był
|
|
#2965 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga dzieki, zrobilas mi dobry humor z rana
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę zła wczoraj byłam... no i taka wyszła rozmowa:
On: Ale zła jesteś, pewnie masz okres... Ja: Nie mam, i na razie nie będę mieć... On: Może to napięcie? Ja: Jakie napięcie? On: No przedmiesiączkowe... Ja na przykład jestem napięty i boję się co to będzie jak dostaniesz okres.
|
#2967 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj na lekcji, kolega był cały w papierkach i pełno ich miał na plecach...że stał obok mnie to wzięłam go za skrawek koszulki i potrząsnęłam tak, że zaczęły się osypywać i mówię:
ja: wiesz, nie chcę Cię za bardzo dotykać... ![]() on: a tam, nikt nie widzi... możesz mi strzepać
|
|
#2968 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
jako ze spedzam przerwy w meskim towarzystwie bo damskie mnie nudzi...ekhm
)Pablo Meksykanin zaczyna mu odbijac, pyta kolegi (stalam pomiedzy nimi) P: Gdzie jest ta dziewczyna co tu stala...no wiesz ta mala taka ktoregos dnia na poczatku tygodnia spotkalismy sie przypadkiem na miescie ale ja nie mialam czasu musialam odebrac dziecko (nie moje ) od znajomej, wiec powiedzialam ze pogadamy jutro teraz musze isc bla bla dzis P: ...bo sie tak spieszylas, balas sie? czego sie niby mialam bac to nie wiem do teraz moja grupa musiala zmienic klase bo jest za mala P: dlaczego sie przeprowdziliscie ?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

Sytuacja z dzisiaj.
]

ależ oni mają pomysły!!! padłam!
no i po chwili mowi tak:

[*]