|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Rozeznanie
|
Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Tak, będzie dziewczynka
Cytat:
Ja też jestem z początku roku, może uda mi się Ją namówić żeby zrobiła mamie prezent na urodziny ![]() a ile waży Twój dzidziuś? U nas kończyła 24 tydzień z wagą 700g, i wydaje mi się, że dobry z Niej będzie kluseczek jak tak dalej pójdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Nudnylogin witam
fajny login witaj w krainie różu i kokardek![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Późno nam się Hrabina ujawniła, ale jak tylko się dowiedziałam to kupiłam chyba najbardziej dziewczęce, różowe i to na dodatek z falbankami skarpetki, haha jakoś nie jestem zwolenniczką dziewczynek ubieranych od stóp do głów w róże i kokardy, a tu psikus, ta radość tak mi w głowie namieszała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2464 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ależ jestem dzis znudzona... oczy mi sie juz zamykaja. Zrobilam dzis obiad na szybko i czas juz pomyslec o kolacji. Nie pisalam co i jak u poloznej. No wiec byla ta sama co na poczatku. Mila, doświadczona i znajdca odpowiedzi na wszystkie mojepytania. Posluchalismy Lili serduszka zapisalam sie na szczepienie przeciw krztuscowi ale odmówiłam szczepienia przeciwko grypie- chyba polozna sie nie zdziwili- nie ja jedna odmowilam tego szczepienia. Nie widzę sensu sie szczepic na grype w czasie ciazy. Co do moich skurczy prosila abym wszystko kosultowala telefonicznie ze szpitalem jesli mam jakiekolwiek skurcze a najlepiej raz na jakis czas jechac i to sprawdzić. Szokiem bylo dla mnie to, ze znowu nie zostalam zwazona. W mojej karcie ciazy widnieje tylko waga z poczatku ciazy z maja. Kolejne spotkanie z polozna mam w 28 tygodniu a potem beda one prawdopodobnie co 2 tygodnie az do porodu. No i umowilam sie nia, ze wszystkie kolejne wizyty beda ustalane z nia a nie z ta na ktora tak ostatnio narzekalam. Pani Migdalek jak przeprowadzka??? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a imie juz macie ?mij synus to tez wstydzioch tez niedawno pokazal co nieco... zazwyczaj sa plecki i dupcia Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się śmiałam, że tacie nie chce pokazać, bo na przedostatnim USG normalnie zasłoniła sobie wszystko rączką teraz mąż nie mógł iść z nami i już się nie wstydziła, haha imię wybraliśmy już dawno dawno, jeszcze przed ślubem, kiedy ciąża była jedynie planem na przyszłość - Hania i tak zostało do dziś Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
Zacytowałam wszystkie posty z gratkami, a pokazało mi mój?
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ladne imie choc nie w moim guscie ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2470 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
Cytat:
ja kupiłam prawie wszystkie śpioszki w TKMaxx ![]() Filip to wszystko pokazuje, zero wstydu Przez co niestety od 2 wizyt nie mogę dostać zdjęcia całego dziecka, tylko genitaliów, bo układa się w tak niecenzuralnej pozie....
Edytowane przez snufey Czas edycji: 2016-09-14 o 20:08 |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2472 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.. a.pani to serio w ciazy czy nas w balona robisz??? Jaka laska! I dobrze bo w koncu mi siezdjęcie wyswietlilo na apce. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie mi dzis przyszly koszule nocne do karmienia-dopiero pocztę sprawdzilam. Wstawiam foto. Koszule tanie i jakościowo naprawde mi sie podobaja. Zamawialam na ebay. 1473877828975.jpg
Dostalam jeszcze lalke mateoo z aliexpres. Jestem w szoku... nie czytalam wymiarow i myślałam, ze przyjdzie jakas lala 15cm... a tu dobre 30cm lalka! Cudna[IMG][/IMG] Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2474 | ||
|
Zadomowienie
|
Luzik 😎
Wiemy że do nas pijesz 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
Lubie to! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lalka mi się nie wgrywa ale pewnie też fajowa 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2477 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale się objadłam w końcu kanapek z nutellą
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
Snufey ty jesteś z UK?
U was tkmaxx ma chyba lepsze ceny niż u nas Mam u siebie 2 ale cenowo trochę drogawo dla mnie 🤔 Ale wyglądem te rzeczy są boskie 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
W piatek mam wizyte to zapytam kiedy moge liczyc na jakies usg, jak nie predko to pojde prywatnie na samo usg bo stesknilam sie za moim okruszkiem ktory wlasnie bombarduje moj pepek
<3
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie reaguje juz na lody i pepsi 🤔 Ostatnie dni bez sorbetu to dni dla mnie stracone 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Jeden z ostatnich dni miałam mega nerwowy Byłam tak zła że az mi się płakać chciało Co odbiło się na karolu Który był bardzo wyciszony A wieczorem brzuch mialam twardy jak kamień Nigdy takiego nie miałam 😒 Rano ok ale przyszła chwilą refleksji Nie ma przelewek mewka już 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kupiłam kilka zestawów bodów pakowanych po 5 w różne wzory za 7-8 euro I kompleciki też nie są drogie.Inne rzeczy w sumie niezbyt tanio wychodzą, np. nie dorwałam jeszcze żadnych spodenek poniżej 8e. |
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ze względu na te ceny rzadko tam chodzę U nas ceny są chyba wyższe Bo ja ciągle widzę oczyma cenę 60 zł za komplecik typu spodenki i kaftanik Co jak porównamy z f&f jest cena b.wysoka Patrzylam u nas kocyki tam Ale srednia cena to 99 zeta Także wiecie...🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Ps sliniaki kupiłam tam raz 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Dobra Zmiksowalam w zoladku sajgonki z zimnym mlekiem Czuje się prawie jak młody bóg Prawie czyli to był zły pomysł 😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znowu jak porownalam tkmaxx z tesco to w tesco w UK wcale nie jest taniej. Ja Lili rampersa kupilam za £5, jeansy jedne tam kupilam za £4. Reczniki gatunkowo i cenowo tez sie mega oplacaly w tkmaxx choć dokupilam jeszcze 2 gorszej jakosci z primarka bo najwyzej wymienię jak sie zniszcza. W UK sie szykuje podobniez baby event w aldi... ciekawe czy jakosciwo beda takie ciuszki jak w lidlu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez LuckySparkle Czas edycji: 2016-09-14 o 21:09 |
|
|
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie w głowie cały czas ten wózek
a powiedzcie mi jeszcze, wychodząc na dwór zimą z naszym maleństwem mając taki kombinezon co nie ma takiego okrycia na stopy to co zakładać na stópki? Wy kupujecie jakieś buciki czy coś ? no nie mam zielonego pojęcia...boziu jaką ja będę matką <strach> |
|
|
|
#2485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2486 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te ciuszki z Lidla są takie mięciutkie, piękne i przyjemne ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
i one chyba się właśnie do kombinezonu nadają
|
||
|
|
|
#2487 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hejoo !!
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacjeCytat:
Cytat:
Również mogłabym się przyłączyć do Waszego narzekania na mężów bo mój ostatnio mega mnie wkurza ale szkoda mi nerwów ![]() Co do spania dziecka na początku, to nasz synek spał w wózku przez jakiś miesiąc , ale u Nas to było takie szaleństwo, że cały czas przy nim ktoś czuwał bo mieliśmy rodziców piętro niżej i jeszcze moja siostra mieszkała z nimi, więc mimo tego że sypiał bardzo dobrze to często ktoś był przy nim . Męża nie radziłabym posyłać na kanapę bo dzidziusia oprócz tego, że trzeba nakarmić to jeszcze przewinąć, a i nierzadko przebrać bo pielucha lubi przecieknąć lub kupsko wyjść na plecy... ![]() Dziewczyny czy Wasze maluszki odwrócone są już główkami w dół, bo ja dzisiaj usłyszałam, że mój ułożony pośladkowo i w dodatku że jest spory i trochę mnie strach obleciał , ale w sumie to dopiero 29 tydzień.. no nic jestem ciekawa jak tam Wasze maluchy. |
||||
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
kaziowa gratulacje !!!!
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

?

podczytuje Was jako tajniak już w sumie od samego początku mojej ciąży ale dopiero teraz zdecydowałam się odezwać 

gratulacje