Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 36 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-14, 21:56   #811
MissStiletto
Raczkowanie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 36

Cytat:
Napisane przez Devon_rose Pokaż wiadomość
Prawie robi różnicę;-)
Papryka dłużej była poddawana temp to i puściła wodę.

Składniki też mogły mieć więcej wody.
Tak myślałam że to ta papryka :l Poza tym losowość w soczystości warzyw też brałam pod uwagę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
MissStiletto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 22:22   #812
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6
Konto usunięte

Henna do brwi.

Jestem brunetką, mam ciemne brwi (choć nie czarne), ale chcę żeby były wyraźniejsze nawet gdy jestem bez makijażu. Szukam jakiejś fajnej henny, co polecacie? Plus jako że mam z nią zerowe doświadczenie - jakieś porady? No chyba że lepiej iść do kosmetyczki

Edytowane przez 1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6
Czas edycji: 2016-09-14 o 22:23
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 22:34   #813
Devon_rose
Zakorzenienie

[1=1b2bbb5684126f8b7a188c9 3b710cf6ff4f9fa92_68c202f 1c70b6;65302621]Henna do brwi.

Jestem brunetką, mam ciemne brwi (choć nie czarne), ale chcę żeby były wyraźniejsze nawet gdy jestem bez makijażu. Szukam jakiejś fajnej henny, co polecacie? Plus jako że mam z nią zerowe doświadczenie - jakieś porady? No chyba że lepiej iść do kosmetyczki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Używałam czarnej henny Delia.
Mam jasnobrązowe brwi więc trzymałam ok min by lekko je przyciemnić.

Jest też wersja brązowa.
Najlepiej skrócić czas i sprawdzić czy nam odpowiada odcień.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 22:35   #814
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
Jak pozbyc sie zapachu nieprzyjemnego z pokoju np gdy zamknę się chodzi wyłącznie komputer czuje jakby pokój nie był wietrzony kilka tygodni smród z racji że jest mały pokoik ciągle musze mieć otwarte okno są na to sposoby jakies domowe zapachy jestem alergikiem i kchałam jak kupilam do kontaktu zapach . Mam dywan może od tego ;/ nie wiem.
Porozkładaj po pokoju torebki herbaty, może być taka najtańsza. Zmieniać co kilka dni, ładnie pachnie, wywabia smrodki różne
Cytat:
Napisane przez Olushka Pokaż wiadomość
Skąd bierzecie avatary na forum? Wpisałam w google jednak nic ciekawego nie ma Same bajkowe albo dziecinne, które mi się nie podobają
http://avatars.alphacoders.com/
Tu poszukaj, są kategoriami podzielone.

Sąsiadka ma męża z porażeniem czterokończynowym od niedawna. Chciałaby, żeby jego emerytura wpływała do niej na konto i on wyraża zgodę, tylko problem jest z zusem - chcą jego podpis. No wiadomo, że teraz to za bardzo się nie podpisze.
Czy jest jakaś inna droga niż opinia lekarza i notariusz? Notariusz chce 700zł (600 za papier i 100zł za dojazd), trochę drogo się widzi.
Nie wiem, jakiś podpis elektroniczny by wchodził w rachubę czy coś?
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 23:11   #815
Lavi92
Zakorzenienie

[1=1b2bbb5684126f8b7a188c9 3b710cf6ff4f9fa92_68c202f 1c70b6;65302621]Henna do brwi.

Jako zupełnie początkująca w nakładaniu sobie henny polecam Refectocil - nie barwi skóry więc nie ma szans żebyś zrobiła sobie krzywdę Ja używam 1.1 grafitowej i wychodzą idealne, nie za jasne i nie za ciemne.
Stary 2016-09-14, 23:37   #816
okapi
Rozeznanie

Dylemat modowy:

Czeka mnie na wydziale "dzień adaptacyjny", na którym będzie ślubowanie, rozdawanie indeksów, spotkanie z pracownikami wydziału, omówienie wszelkich spraw organizacyjnych i jeszcze szkolenie biblio i nie wiem, w co się ubrać. Niby nie jest to taka "typowa" uroczysta inauguracja z rektorem itd, ale strój codzienny przecież odpada.

Myślałam, żeby ubrać się w coś tak po środku - spodnie (ale nie jeansy), jakaś elegancka koszula, kardigan/żakiet i jakieś buty typu balerinki, albo botki. Wszystko w stonowanych kolorach. Chyba powinno być ok?
okapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 23:38   #817
Quadesha
Zakorzenienie

Najlepiej jak polaczysz grafit z ciemnym brązem. Ja używam z Delii. Chox na 1 raz poszlabym do kosmetyczki.
Quadesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-14, 23:52   #818
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez okapi Pokaż wiadomość
Dylemat modowy:

Czeka mnie na wydziale "dzień adaptacyjny", na którym będzie ślubowanie, rozdawanie indeksów, spotkanie z pracownikami wydziału, omówienie wszelkich spraw organizacyjnych i jeszcze szkolenie biblio i nie wiem, w co się ubrać. Niby nie jest to taka "typowa" uroczysta inauguracja z rektorem itd, ale strój codzienny przecież odpada.

Myślałam, żeby ubrać się w coś tak po środku - spodnie (ale nie jeansy), jakaś elegancka koszula, kardigan/żakiet i jakieś buty typu balerinki, albo botki. Wszystko w stonowanych kolorach. Chyba powinno być ok?
Najbezpieczniej to smart casual, czyli tak jak mówisz. Ale jeśli się źle czujesz w koszuli, to może być bluzka w jakimś bezpiecznym kolorze (np. biała), i też będzie dobrze.
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 05:14   #819
Quadesha
Zakorzenienie

Dziewczyny pomocy. Nie mam pojęcia od czego to. Od 2-3 dni boli mnie gorna powieka. Myslalam, ze to jęczmień jednak nie... Nie mam takiej typowej grudki. Mam po prostu jakby to okresli gruba kreske namalowana eyelinerem tylko to nie jest kreska a dosc mocno opuchnięte od wewnątrz do środka górnej powieki. Teraz wstałam i jest gorzej niz rano... Normalnie oko mam mniejsze bo opuchlizna sie powiększa. Jak myślicie co to moze byc? Do okulisty potrzeba teraz skierowania, tak? A moze moge isc np. Prywatnie do jakiegos salonu typu vision express? I ile moze kosztować wizyta prywatnie?
Quadesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 05:22   #820
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Jako zupełnie początkująca w nakładaniu sobie henny polecam Refectocil - nie barwi skóry więc nie ma szans żebyś zrobiła sobie krzywdę Ja używam 1.1 grafitowej i wychodzą idealne, nie za jasne i nie za ciemne.
Potwierdzam. Plus za trwałość,mi wytrzymywala ta henna 2 tygodnie na brwiach...

wysłano z końca świata...

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 05:32   #821
Donatella_Rosa
Zadomowienie

Pracuje w hostelu. Jakis czas temu okazało sie, ze w jednym z pokoi mamy pluskwy(prawdopodobnie przywleczone przez autostopowiczów z Węgier, ale to nieistotne). Była tam specjalna ekipa, pokoj jest zamknięty i pozostanę zamknięty przez co najmniej 2 miesiące. Sama od dawna nie bylam w tym pokoju, długo przed tym jak znalazło sie tam to robactwo, ale wiadomo, miałam jakis tam kontakt z ludźmi którzy tam byli, pościel z tego pokoju leżała w pralni do ktorej wchodziłam. Myślicie, ze cos mi grozi? Znacie cos zeby sie zabezpieczyć? Nie znalazłam żadnych śladów ugryzień na sobie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2016-09-15, 07:55   #822
Dalek
x

Cytat:
Napisane przez ambaje Pokaż wiadomość
Mi się lakier wżarł w paznokcie, a miałam czerwony... Dobry tydzień nie mogłam tego zmyć, wyglądało jakbys paznokcie podeszły mi krwią od spodu, tak ze nie polecam nie zmywac

wysłano z 📱
Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam na sobie skarpetki złuszczające i lakier na dużym palcu i lakier zmiękł tak, że zszedł mi pod paznokciem jak masło

Dzięki dziewczyny. W takim razie zmyje ten lakier.
Dalek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 08:42   #823
BlackCaaat
Raczkowanie

GG do BlackCaaat

Hej,

Wracam do wątku o nazwie fanpage'a mojej mamy z biżuterią i innymi rzeczami dzierganymi na szydełku i drutach. Czy myślicie, że nazwa "Dodatki Fajnej Babki" by się przyjęła? Jakie Wy macie odczucia? Weszłybyście na taką stronę?
BlackCaaat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 09:17   #824
eebfc9c325adb09985bf42ddedbac8fdab6caec1_659f30416d860
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BlackCaaat Pokaż wiadomość
Hej,

Wracam do wątku o nazwie fanpage'a mojej mamy z biżuterią i innymi rzeczami dzierganymi na szydełku i drutach. Czy myślicie, że nazwa "Dodatki Fajnej Babki" by się przyjęła? Jakie Wy macie odczucia? Weszłybyście na taką stronę?
ja bym na taką stronę nie weszła, na Galerię/Manufakturę/Wytwory Fajnej Babki też nie
eebfc9c325adb09985bf42ddedbac8fdab6caec1_659f30416d860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 09:34   #825
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
Najbezpieczniej to smart casual, czyli tak jak mówisz. Ale jeśli się źle czujesz w koszuli, to może być bluzka w jakimś bezpiecznym kolorze (np. biała), i też będzie dobrze.
Zgadzam się, chodziłam tak przez całe studia i do pracy, zawsze wypadało
Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Potwierdzam. Plus za trwałość,mi wytrzymywala ta henna 2 tygodnie na brwiach...

wysłano z końca świata...
U mnie trzyma max 3-4 dni, ale mam bardzo jasne brwi U kosmetyczki to samo. Ale henne robię min 5 lat już. najbardziej lubię Celię albo Delię żelową, do dostania w Rossmannie za ok 11 zł. Efekt taki sam, trzyma tyle samo. Na jasne brwi używam czarnej (Refectocil tez) i wychodzi mi bardzo naturalny efekt
Cytat:
Napisane przez Donatella_Rosa Pokaż wiadomość
Pracuje w hostelu. Jakis czas temu okazało sie, ze w jednym z pokoi mamy pluskwy(prawdopodobnie przywleczone przez autostopowiczów z Węgier, ale to nieistotne). Była tam specjalna ekipa, pokoj jest zamknięty i pozostanę zamknięty przez co najmniej 2 miesiące. Sama od dawna nie bylam w tym pokoju, długo przed tym jak znalazło sie tam to robactwo, ale wiadomo, miałam jakis tam kontakt z ludźmi którzy tam byli, pościel z tego pokoju leżała w pralni do ktorej wchodziłam. Myślicie, ze cos mi grozi? Znacie cos zeby sie zabezpieczyć? Nie znalazłam żadnych śladów ugryzień na sobie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie każdemu musi coś dziać po ugryzieniu przez pluskwy, nawet jeśli coś by było, to już dawno wiedzialabys. Z pluskwami to jakaś plaga, ja dwa miesiące temu nocoowalam w pokoju z ocenami Powyżej 9,0 na bookingu (powyżej 100 ocen, bardzo ładnie wyglądający obiekt, nowy), a przez kratki wentylacyjne po zgaszeniu światła wylazly takie biedaki. Umarłam xD
Cytat:
Hej,

Jeśli za tym będą szły jakieś fajne rzeczy to czemu miałabym nie wejść. Zainwestujcie w reklamę na fejsie skierowaną do kobiet młodych, zróbcie dwa - trzy rozdania i może jakoś pójdzie

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 09:42   #826
No air
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,

Nie chcę wyjść na etatowego krytyka, ale strasznie słaba ta nazwa.

Widziałąm niedawno rozmowy o zmywarkach, więc mam pytanie, chcemy kupić z TŻ zmywarkę, ale kompletnie się na tym nie znamy ani nie mamy nikogo kto mógłby nam doradzić, dlatego zwracam się do Was, możecie polecić coś sprawdzonego? Albo co jest bardzo ważne, co mniej, jaka funkcja niepotrzebna? Chcemy wydać ok 1200 zł (no ale jakby coś super było taniej to byłoby świetnie) i będziemy kupować w morelowym sklepie, bo mamy tam bon na 400 zł.

Jak ubić białka na pianę? Będę robić biszkopt kakaowy, w każdym przepisie piszą o konieczności ubicia białek na sztywną pianę. Ja tego nie umiem, miksuję i miksuję, cała kuchnia wibruje a piany ni ma...

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 10:21   #827
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Nie chcę wyjść na etatowego krytyka, ale strasznie słaba ta nazwa.

Widziałąm niedawno rozmowy o zmywarkach, więc mam pytanie, chcemy kupić z TŻ zmywarkę, ale kompletnie się na tym nie znamy ani nie mamy nikogo kto mógłby nam doradzić, dlatego zwracam się do Was, możecie polecić coś sprawdzonego? Albo co jest bardzo ważne, co mniej, jaka funkcja niepotrzebna? Chcemy wydać ok 1200 zł (no ale jakby coś super było taniej to byłoby świetnie) i będziemy kupować w morelowym sklepie, bo mamy tam bon na 400 zł.

Jak ubić białka na pianę? Będę robić biszkopt kakaowy, w każdym przepisie piszą o konieczności ubicia białek na sztywną pianę. Ja tego nie umiem, miksuję i miksuję, cała kuchnia wibruje a piany ni ma...
Dosyp szczyptę soli, taką małą, powinno pomóc
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 10:25   #828
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
Dosyp szczyptę soli, taką małą, powinno pomóc
I uwazaj przy rozdzieleniu białek, nie może wpaść żadna odrobinka żółtka, bo choćbyś ubijała 100 dni, nie będzie piany.
Stary 2016-09-15, 10:30   #829
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość

ja zawsze ubijam schłodzone białka z odrobiną soli -zawsze mi się ubijają

ważne by tak oddzielić białka od żółtek -by w pozostałych białkach nie było śladów żółtka bo wtedy się białka nie ubiją
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 11:06   #830
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Może masz mikser słaby, wtedy możesz się trochę namęczyć przy ubijaniu..
Ale fakt, zimne jajka, ani odrobinki żółtka w białku i szczypta soli, zawsze się ubijają
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 11:27   #831
Mileva_
Zakorzenienie

Temat bardziej na osobny wątek, ale - skąd u kobiet bierze się panika, gdy tylko okaże się, że np. koleżanka z pracy ma taki sam element stroju? I do tego paranoidalna ostrożność, by nie kupić takiego samego np. podkoszulka, jak ma Zosia czy Kasia Nie rozumiem tego, w czasach królowania sieciówek jest logiczne, że kilka tysięcy dziewczyn będzie miało taki sam sweter.
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 11:29   #832
Whim
...

Kiedyś często pojawiał się tu temar TSH i innych hormonów tarczycy. Powstał może wątek na ten temat?

Whim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 11:31   #833
MissStiletto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mileva_ Pokaż wiadomość
Temat bardziej na osobny wątek, ale - skąd u kobiet bierze się panika, gdy tylko okaże się, że np. koleżanka z pracy ma taki sam element stroju? I do tego paranoidalna ostrożność, by nie kupić takiego samego np. podkoszulka, jak ma Zosia czy Kasia Nie rozumiem tego, w czasach królowania sieciówek jest logiczne, że kilka tysięcy dziewczyn będzie miało taki sam sweter.
Być może to jakieś "pierwotne" instynkty konkurencji i indywidualizmu xd Wiesz "na mnie i tak wygląda to lepiej" 😉
A tak na poważnie, nie wiem, osobiście nigdy nie zaprzątałam sobie tym głowy. Zresztą ubieram się na tyle "niszowo", że nie spotyka mnie zbyt często taka sytuacja, ale nawet jeśli - who cares? Ślepy przypadek, nic więcej

Stary 2016-09-15, 11:36   #834
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissStiletto Pokaż wiadomość
Być może to jakieś "pierwotne" instynkty konkurencji i indywidualizmu xd Wiesz "na mnie i tak wygląda to lepiej" 😉
A tak na poważnie, nie wiem, osobiście nigdy nie zaprzątałam sobie tym głowy. Zresztą ubieram się na tyle "niszowo", że nie spotyka mnie zbyt często taka sytuacja, ale nawet jeśli - who cares? Ślepy przypadek, nic więcej
Kiedyś koleżanka "zachorowała" na moją spódnicę i zdradzała chęć zakupu. Wiedziała, że zupełnie mi to nie przeszkadza (powiedziałam nawet, żeby na mnie się nie oglądała bo to logiczne że i tak mnóstwo kobiet będzie mieć taką samą) a mimo to jej nie kupiła o_O No nie rozumiem, za Chiny.

W sumie to jest jakieś wyjaśnienie
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 11:42   #835
MissStiletto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mileva_ Pokaż wiadomość
Kiedyś koleżanka "zachorowała" na moją spódnicę i zdradzała chęć zakupu. Wiedziała, że zupełnie mi to nie przeszkadza (powiedziałam nawet, żeby na mnie się nie oglądała bo to logiczne że i tak mnóstwo kobiet będzie mieć taką samą) a mimo to jej nie kupiła o_O No nie rozumiem, za Chiny.

W sumie to jest jakieś wyjaśnienie
Czyli idąc jej tropem moda nie ma racji bytu a trendy nie powinny w ogóle istnieć : ) No bo jak to tak, miliony kobiet z identyczną torbą mistera X&Y

Edytowane przez MissStiletto
Czas edycji: 2016-09-15 o 11:43
Stary 2016-09-15, 11:43   #836
Lavi92
Zakorzenienie

W jaki sposób mogę pomóc bezdomnemu kotu z zimnymi nocami? Przybłąkał się pod blok kocurek. Na pewno ma problem ze słuchem, nie wiem w jakim stopniu. Z panią sprzątającą się dogadałam co do karmienia, żeby nie wyrzucała mu miseczek. Widziałam, że pod innymi klatkami też są więc nie tylko ja go dokarmiam ale... na budkę nie ma szans. Wiem, że jeszcze nie jest bardzo zimno, ale cieplej nie będzie. A szkoda mi go żeby marzł w nocy... macie jakieś pomysły jak to rozwiązać?
W piwnicy zawsze okno zostawiam otwarte, ale siłą rzeczy nie powiem mu żeby akurat tu wchodził A jak trafi na uprzejmych sąsiadów z innej klatki to może być różnie...
Stary 2016-09-15, 11:45   #837
Devon_rose
Zakorzenienie

Cytat:
W jaki sposób mogę pomóc bezdomnemu kotu z zimnymi nocami? Przybłąkał się pod blok kocurek. Na pewno ma problem ze słuchem, nie wiem w jakim stopniu. Z panią sprzątającą się dogadałam co do karmienia, żeby nie wyrzucała mu miseczek. Widziałam, że pod innymi klatkami też są więc nie tylko ja go dokarmiam ale... na budkę nie ma szans. Wiem, że jeszcze nie jest bardzo zimno, ale cieplej nie będzie. A szkoda mi go żeby marzł w nocy... macie jakieś pomysły jak to rozwiązać?
W piwnicy zawsze okno zostawiam otwarte, ale siłą rzeczy nie powiem mu żeby akurat tu wchodził A jak trafi na uprzejmych sąsiadów z innej klatki to może być różnie...
Możesz zrobić budkę na zimę.
Edit
Ale czemu nie ma szans?

Ja pewnie przygarnełabym kota

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !

Edytowane przez Devon_rose
Czas edycji: 2016-09-15 o 11:48
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 12:01   #838
201611290918
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Whim Pokaż wiadomość
Kiedyś często pojawiał się tu temar TSH i innych hormonów tarczycy. Powstał może wątek na ten temat?
Jest wątek o niedoczynności na zdrowiu ogólnym
201611290918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 12:21   #839
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Hej,

Dla mnie o wiele lepsza nazwa niż poprzednia.

Zmywarka koniecznie 60-tka.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-15, 13:14   #840
okapi
Rozeznanie

Cytat:
Najlepiej to przygarnąć

Jak nie możesz, to może chociaż jakaś mini buda "handmande" (np porządny karton z ikei oklejony jakąś wodoodporną okładziną z okienkiem do wejścia i wyłożony czymś ciepłym w środku ustawiony w jakimś mało dostrzegalnym miejscu....?

A tak na serio, skoro i tak się nim zajmujesz, to nie lepiej przygarnąć? Nie wiem jaką masz sytuacje mieszkaniow/ rodzinną, ale przecież koty raczej nie są z rodzaju tych uciążliwych/hałaśliwych zwierząt, a taka przybłęda by cię pewnie wielbiła po wszech czasy za wzięcie pod dach.
okapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości