|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
14/40 ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
14/40 |
||
|
|
|
#873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Może mama wie by Ci pasowało?
![]() Ja cierpię na samą.mysl zostania w domu tyle czasu więc wierz mi będę chodzić. Nie przyjmuje że będę zmęczona nie będę miała kiedy, że dziecko że cyc... ![]() Cytat:
ah dziękuje to i ja wiem. Chodziło mi o stacjonarne czy też jak online są promocje itp itd. Jestem też z wro mogę podjechać a lepiej tak niż płacić za przesyłkę ![]() O matko. Daj sobie spokój. Wróciłam do domu i przez myśl mi przeszło że może umyje okno...czyżby siły mi wracały? )Cytat:
Czapka gruba Cytat:
a to już połowa,,, dasz radę
|
|
#874 |
|
Rozeznanie
|
Gulasz....U mnie tez mial byc na obia;( DZIEWCZNY NIGDY SIE TAK NIE BALAM JAK DZIS. godzina 12... miesko pokrojone, zaczynam siekac cebule... wlaczylam oliwe na patelni. Zaczelam plakac od cebuli, wyszlam z kuchni... Na chwile... Nagle wyje alarm (BOZE DZIEKI ZE GO MAMY) i lece do kuchni. A tam ogien do okapu. Mysle, Boze co robic, co robic. Wywalilam na to kilo maki. Ogien przygaszony, jeszcze ciut plonie. Biore patelnie i na balkon. Patrze, w miare zgaslo. Wracam do mieszkania. Nie wiem JAK ale wykrecam? wyrywam? czujniki z sufitu, rzucam na balkon, przestaly wyc. Siadam i zaczynam ryczec. Reka ciut poparzona, kuchnia ciala czarna, wszedzie sadza, smierdzi jak diabli, obiadu nie bedzie. Wyszlam na 3 godziny z domu (chociaz i tak czulam juz ten dym w gardle i sie balam o Mala) ale nadal sie nie wywietrzylo. TRAGEDIA!;(
|
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzięki za rady z sokiem pomarańczowym.
![]() Wiem, że najlepszy jest wyciskany i wyciskać będę, ale muszę mieć alternatywę jakby mi się odechciało tego ciągłego wyciskania. ![]() Dzięki. Kupiłam też sok z pokrzywy Premium Rosa i będę troszkę dopijać. Ps. Rozcieńczacie taki sok z pokrzywy z wodą (tak jest w mojej instrukcji)? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To racja, leków nie należy wcale sokami popijać, a zwłaszcza cytrusowymi, nie tylko grejfrutowym
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
14/40 |
|
|
|
|
#878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#880 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie...Bo to taki tylko u nas w mieszkaniu... Nie jest polaczony z zadna centrala. Nawet nie chce myslec co by bylo chwile pozniej...Gdyby nie alarm...Przeciez szafki prawie mi sie zajely.. ;( ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Dla dziewczyn mieszkających w Niemczech - na stronie h&m są obniżki ciążowych rajstop. Myślę, że warto się zabezpieczyć na zimę A może i na polskiej stronie sa też te obniżki
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#882 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej stabilne tłuszcze do smażenia to: olej kokosowy bezwonny (ja jak smażę to w 80% przypadków na tym tłuszczu), smalec i może być też olej rzepakowy, ale nie ten z marketu, tylko nierafinowany, ja kupuję w necie w szklanej, czarnej butelce. Współczuję przeżycia okropnego my w styczniu mieliśmy okropne zdarzenie. Rozpaliliśmy ogień w kominku i nie zwróciliśmy uwagi, że w kominie jest wiatr. po prostu ten kogut na kominie zamarzł i wpuszczał wiatr. cały dym nam się na dom cofnął... TZ ugasił ogień , ale dym był, otworzyliśmy wszystkie okna na oscież, w kurtki się ubraliśmy, szaliki, 6 godzin było wietrzone, potem smrodu nie było, ale strach czy tlenku nie ma, bo on bezwonny. na szczęście kot to dobry radar, koty to wyczuwają i siadają przy oknach i drzwiach, pokazując że chcą wyjść, więc dzięki niej wiedzielismy kiedy juz było ok.
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-09-15 o 18:22 |
|
|
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja temat "problematyczny" już zamknełam. Nie bede sie kłócic o jakas głupote, kto jak co zinterpretował. Dla mnie grejpfrut to bomba witaminowa. Broń Boże nie słuzy do popijania jakichkolwiek leków. Ja polecam do picia ot tak sobie i sama bede to robic dalej. Ja niestety jestem też z tych co nie raz popijała wszyskim co pod reka wszystko inne. I tego nie pochwalam.
A skoro lekarz każe tak a nie inaczej - żelazo popijac pomaranczowym, bo wit C zwieksza jego przyswajanie, to tak też trzeba czynic. Koniec kropka. Amen. Temat grejpfrutów zamkniety. Widze, że nie tylko ja dzisiaj miałam ciezki dzien, ale agniecha828 przeszłaś niezły horror. Dobrze, że nic wiecej sie nie stało. Znam z autopsji, ale 6+ ze nie gasiłas wodą bo znam i takie ananasy Ja niestety zawitałam po 3 miesiacach nieobecnosci do pracy. Niestety biedna dziewczyna która jest na moim miejscu nasłuchala sie ode mnie, czemu jestem na nią zła. Miała zostac przyjeta na "stare" stanowisko, a na nowe miałam podpisac aneks do umowy. Rzecz jasna - nie zdarzyłam bo szpial i potem ciagiem L4. Nie jej wina, ze dyr tak sie zarządził, ale miałam do niej żal że miejsce na ktore pracowałam 1,5 roku o które walczyłam, o awans który sobie wypracowałam...ona sobie przyszła i ot tak zajeła. Może to nie kwestia jej osoby, ale kazdej innej na tym miejscu. Ale karma wraca, zwyczajnie w świecie narobiła sobie wrogów w całej firmie, nie ogarnia dosłownie nic, nie odnajduje sie wsrod ludzi. Dyr próbuje wyjsc z twarza, dlaczego ją wybrał, a handlowcy dopiero teraz docenili ile roboty odwalałam za nich...ehh |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam leczo
2 h kroiłam wszystko ale jak pachnie! ![]() Potem nadrobię
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja raz tak mialam i patelnia pod kran... uznałam ze i tak pewnie bedzie do wyrzucenia wiec w ![]() Cytat:
Cytat:
o na moim watku PM2015 byla faza na leczo i kazda jedna ktora robila narobila ogromne gary jakbysmy umiaru nie znały... widze ze Ty 2h krojenia to tez gar jak siemasz zapewne nagotowałas ) nie da sie zrobic małej porcji leczo
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Agniecha dobrze, że nic Ci się nie stało, masakra...
Silver i jak z małą? co tam z nerką jest? wszystko ok? |
|
|
|
#892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale sypnelo mi sie soli to ratowałam ziemniakami i kapusta, wiec wersja na bogato ![]() A w ogole leczo z kokciołka...to dopiero obłed... Edytowane przez karnataka Czas edycji: 2016-09-15 o 19:03 |
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka jestem głodna!!! Konia z kopytami bym zjadła tymczasem oszukuję żołądek mini bułeczką z mąki żytniej
![]() Macie napady głodu?
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis mam pizze bezglutenową i co godzine kawalek ląduje w przelyku ale sie tym nie martwie, bo mam poki co niezla przemiane materii przedwczoraj zdaje sie bylam u rodzicow, mialam ze soba paczke czipsow, straszna ochotka mnie naszla. mama mi mowi: nie jedz tego zjedz kotleta. no i wymowila, zjadlam cala paczke i zwymiotowalam po 15 minutach od zjedzenia i potem tylko grzecznie 2 lyzki pomidorowej
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
Boszeee ciezko je tak delikanie nazwac. Ja jem co 2-2,5h i nie daj Boże zapomniec. W nocy, po pobudce na siku, juz mam banana na parapecie zeby nie latac do kuchni bo nie zasne jak i bulgocze. Z domu też wychodze z prowiantem bo jak dopadnie głód to słabo mi sie robi..
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj czego ja bym nie zjadła niedawno zjadłam pierogi ruskie od teściowej a teraz musiałam otworzyć czekoladę milka oreo![]() ![]() ciągle chodzi za mną galareta z kurczaka i z octem |
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea, przypomniałaś mi właśnie, że mam w szafce chrupki z mąką z soczewicy
![]() Poddałam się i je jem ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Ciesz się
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

4 dniowa obserwacja wykazała że przynajmniej skracanie nie postępuje, a nawet wyszło że w sumie ma 30mm
puścili mnie do domu, czekam na wyniki posiewu pochwy a potem podejmujemy decyzje czy krążek czy szew. Takie przeboje a to dopiero 19tc 

Pomyslalam, ze moze komus sie przyda taka promocyjna info
my w styczniu mieliśmy okropne zdarzenie. Rozpaliliśmy ogień w kominku i nie zwróciliśmy uwagi, że w kominie jest wiatr. po prostu ten kogut na kominie zamarzł i wpuszczał wiatr. cały dym nam się na dom cofnął... TZ ugasił ogień , ale dym był, otworzyliśmy wszystkie okna na oscież, w kurtki się ubraliśmy, szaliki, 6 godzin było wietrzone, potem smrodu nie było, ale strach czy tlenku nie ma, bo on bezwonny. na szczęście kot to dobry radar, koty to wyczuwają i siadają przy oknach i drzwiach, pokazując że chcą wyjść, więc dzięki niej wiedzielismy kiedy juz było ok.