|
|
#301 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
|
|
|
|
|
#302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale czaję, każdy ma swój styl. Czyli moje mogę podczepić pod kolonialne łohohoho Anyway dzyndzlom mówię nie ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() I jeśli chodzi o nią, to też zamierzam kiedyś ją sobie sprawić, jeśli doczekamy się proper salonu |
||
|
|
|
#303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dywan fajny, gdyby tylko inny kolor... ![]() --- Bulwersłem Fiprex dla kota (preparat na pchły i kleszcze) sprzedają w lecznicy nieopodal po 21 zł za sztukę, gdy tymczasem w necie znalazłem ten sam środek za 12,60 Ja wiem, że zarabiać trzeba, no ale to lekka przeginka jednak (tym bardziej przy większej ilości zwierzaków w domu) ![]() Co do mebli - uwielbiam geometryczne kształty, taki fotel np. Albo seria Barcelona |
|
|
|
|
#304 |
|
To ja :)
|
Byłam u kosmetyczki i znów mam brwi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#305 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja sobie zapuściłam ostatnio i mam MODNE brwi
|
|
|
|
|
#306 |
|
|
U mnie to kwestia koloru, bo cienkie mam z natury, a jeszcze do tego blond, więc bez farbowania wyglądam, jakbym ich wcale nie miała.
Za to przy okazji farbowania rzęs, zauważyłam, że mimo, iż cały czas używam Revitalasha, wcale już nie mam takich długich rzęs, ki diabeł??? Zapisz
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Znad pifa bez alko
![]() Oglądam koszulki na Zalando. Filtr "okazja", do wyboru mamy: czas wolny, uroczystość, impreza, odzież domowa, oktoberfest Ojojojoj, aleśmy dziś z kasy wyskoczyli Ja byłam na wypaśnej wizycie u okulisty z fancy badaniami a monsz kupił se okulary. Nietanio ![]() W ramach rozerwania się poprzymierzałam sobie okulary przeciwsłoneczne (poprzednie zgubiłam w Estonii ). Szkoda, że najładniej było mi w Ferragamo za 1250 zł
|
#308 |
|
Nindżopesz
|
Próbowałaś farbować sama? Zastanawiam się czy zacząć i jaki kolor dobrać. Od połowy mam cienkie i jaśniejsze więc mało widoczne, pomagam im kredką.
|
|
|
|
#309 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#310 | |||
|
BAN stały
|
Znad bólu w zatoce i szkody poczynionej przez koty
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie drewniakaaamiii! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. To nawet całkiem śmieszne było ![]() 3. To przeciwsłoneczne. Oprawki na całe życie? To ja mam żyć jak kot, już chyba szóste czy siódme zajeżdżam ![]() Co koteczki wymyśliły?
|
|
#312 | |||
|
BAN stały
|
Wyczuwam zimne ostrze ironii
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale przeciwsłonecznych nie nosi się w końcu na okrągło ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#314 | |
|
|
Cytat:
![]() Hmmm... Pieprznęły Cię figurką w zatokę??? Zapisz
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Miłego wypoczynku! ![]() Cytat:
Ale swoją drogą powinni się tam trochę potargować z hurtownią, bo ja to samo w centrum Krakowa mam za 18 zł
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#317 | |||
|
BAN stały
|
Znad pogorszenia zdrowotnego
Aż tak wyrachowane nie są (jeszcze) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wtf?! ![]() Cytat:
Jeszcze do niedawna była to jedyna lecznica weterynaryjna w gminie, więc wiesz - wychodzą z założenia, że ludzie i tak zapłacą, stare przyzwyczajenia z poprzedniej epoki chyba (a moja wetka ma akurat urlop) Btw - Rysia od paru dni strasznie swędzą uszy, zakrapiamy mu Dicortineffem (dzisiaj się skończył ), ale większej poprawy nie ma, trzepie głową i czasami drapie się do krwi... oby to nie świerzb
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-09-15 o 23:25 |
|||
|
|
|
#318 | ||
|
|
Cytat:
Dla mnie niezauważalna zmiana, no bo jak ja daję to musi być na zalecenie ![]() W sumie dobrze, bo np. królika można tym zabić, więc lepiej żeby nie było dostępne dla każdego wg widzimisię Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#319 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#320 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To chyba jakieś wyjątkowo niszowe pachnidło, droga ta próbka
|
#321 |
|
|
Dzień dobry znad międzykawia.
Przybył Alien EDP. Pudełko znów otwarte i wycięte kody, ale tym razem zawartość flakonu OK, więc już mi się nie chce z tym walczyć i odsyłać. Pięty mi się goją i diabelsko swędzą
|
#322 |
|
|
No to nie wiem
Ulotkę przeczytaj ![]() Wychodzi? Może mieć kontakt z innymi kotami? Mógł też od nowości mieć, tylko dopiero teraz się rozhulał na tyle, że mu zaczął przeszkadzać
|
|
|
#323 | |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Powiem Ci, że za tę cenę nie kupiłbym próbki perfum nigdy, nawet gdyby sam Alberto Morillas dołączył do niej własnoręcznie zrobioną laurkę No ale na zwierzakach nie wolno oszczędzać ![]() Istnieje ktoś, kto czyta ulotki? Cytat:
![]() --- Coraz gorzej ze mną, a tu jak na złość nawet głupiej polopiryny na stanie nie ma
|
|
|
|
|
#324 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#325 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#326 |
|
BAN stały
|
Ktoś mi musiał sprzedać jakąś zarazę, wkoło pełno kaszlących (albo złapałem coś w ośrodku zdrowia, we wtorek) Zazwyczaj chwytało mnie na wiosnę (taka tradycja kwietniowo-majowa), a tu masz, końcówka lata I te zatoki zawalone!
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Spałam ze 3 godziny...pełnia księzyca? zmęczenie praca i ogarnianiem szkolenia? Niejasne i dwuznaczne podjazdy jednego fajnego kolesia?i czuję się normlanie jak pijana ![]() A jeszcze próbuje wyciągnąc koleżanke na imprezę wieczorem na jakieś balety Nie wiem, jak dam radę, ale raz się żyje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-09-16 o 14:06 |
|
|
|
#328 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zboczenie perfumeryjne naprawdę rzuca się na mózg
tłumaczę szefowej, gdzie jest pewna restauracja, i tak odruchowo "no, tam gdzie Mon Credo"
|
#329 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja zasnąłem koło czwartej jakoś - cztery podejścia do ubicia komara!
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Panaroja
|
snad pokawia
![]() i to kocie futro w ten dywan wbite ! ![]() Cytat:
2.no nietania jest wada wzroku ![]() 3.mnie najładniej było w Muglerze cenę od razu po obejrzeniu i odłożeniu na półeczkę wyrzuciłam z pamięci ![]() a OGON ??? Podstawowa różnica od królika ?raz na godzinę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

Twojej serii nie znałam, ale była taka młodzieżowa konkretnie Indiana, też mi się kojarzyła z IJ.
Czyli moje mogę podczepić pod kolonialne łohohoho
Fiprex dla kota (preparat na pchły i kleszcze) sprzedają w lecznicy nieopodal po 21 zł za sztukę, gdy tymczasem w necie znalazłem ten sam środek za 12,60
Ja wiem, że zarabiać trzeba, no ale to lekka przeginka jednak (tym bardziej przy większej ilości zwierzaków w domu) 
Ja byłam na wypaśnej wizycie u okulisty z fancy badaniami 

Ale swoją drogą powinni się tam trochę potargować z hurtownią, bo ja to samo w centrum Krakowa mam za 18 zł 
Dla mnie niezauważalna zmiana, no bo jak ja daję to musi być na zalecenie 

cenę od razu po obejrzeniu i odłożeniu na półeczkę wyrzuciłam z pamięci