|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!
nie mam pojęcia
![]() Idę się szykować na sesję poślubną ;-) a jutro rano umówiłam nas do sklepu gdzie można obejrzeć meble które sobie upatrzyłam. ![]()
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bawcie się dobrze na sesji ![]() ![]()
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My się na tak na koniec października umówimy na sesję brzuszkową. Może trochę wcześnie, ale potem listopad - grudzień pogoda może być słaba. Albo może przełożymy na później, zobaczę. :P
![]() |
#2315 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A zdjęcia w różu rób, rób. Potem będziesz go nimi szantażować jak nie będzie chciał czegoś zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą mój mąż na pytanie czy chcielibyśmy syna czy córkę odpowiada że nie ma to znaczenia bo i tak pokochamy jak swoje. A jak skończy 18 lat to i tak samo sobie wybierze kim woli być ![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;65355621]Bardzo możliwe. Rożek dostałam nowy z prezencie i od początku ten rzep był słaby! Dla mnie jeszcze minusem było to, że używając go jako kocyka w wózku to ten rzep i wszystko haczyl :-/ kawał chłopa ![]() moja Bratowa kupowała na all komplet do wózka i świetna jakość. A płaciła 25 zł za kolderke i poduszkę minky-bawełna, więc fajna cena. JEDZIEMY DZISIAJ PO WOZEK!!! Jest to model, który upatrzylismy w sklepie, a bierzemy uzywke. Wczoraj siostra była go obejrzeć, bo kobieta mieszka niedaleko niej. A dzisiaj ostatecznie po niego jezdziemy ![]() ![]() ![]() ![]() Pochwal się potem zakupem ![]() Ja również jestem ze stycznia, mąż z lutego. Oboje wodniki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Raczkowanie
|
A ja dostałam skierowanie do szpitala :-(
Dzwonili z przychodni rano żebym przyszła po wyniki badać bo wyszło coś nie tak. Chodzi o te moje duszności no i teraz do szpitala na badania mnie wysłali... Ciekawe czy na weekend każą mi zostać. Mam nadzieję że nie :-( Ehh martwię się chociaż uważam że to przesada z tym szpitalem no ale jak każą to jadę. :-( Sent from my E5603 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2322 | ||||
@}-,-'-
|
Uśmiałam sie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2324 |
Rozeznanie
|
Ojejj dziewczyny jakkoe tu nowości sie. Pojawiają!
Gratuluję duzych dzieciaków ![]() Laadnie rosna nam te pociechy.. ja. Kolejna wizyte mamm we czwartek i juz zacieram lapki ze córcia moze twarzyczke pokaze, bo ostatnie 2 miesiące to cos obrazona byla :-P My zznowu przeklaadamy zakupy na kolejny miesiac.. ciagle wydaje mi ssie ze jest jeszcze czas ![]() W sumie chcialabym miec naajpierw mebelki zeby moc to gdzies pochowac, bo szafka w salonie juz zajeta :-P U nas tp wychodzi 10 stycznia, czyli w nasz rocznnice ale tz i tak twierdzii zze uroodze w wigilie :-P A ze mąż nadzwyczajne moce posiada i zawsze jest tak jak mowi to sie smieje ze w takin razie przygotuję na kolacje kanapki z pasztetem co by mi zal nie było :-P Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#2325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
NIEBIE co do zgagi to narazie sobie z nią nie radze... Nawet nie wiedziałam że można brać jakieś tabsy w ciąży na nią... Czasem mleko wypije i troche pomoże a tak to poprostu staram sie usnąć. Ale ogólnie tragedia bo wszystko w gardle mi stoi i jeszcze to pieczenie. Ale Wasze maluszki już duże ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() KPZ nie martw się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2016-09-16 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
To może jutro bo dziś wracam do domu, ale mąż i tak ma nadgodziny i pewnie wróci znowu po 23.00 do domu. Ale jutro jedziemy oglądać wózki to muszę pamiętać żeby wziąć kartkę i długopis i notować perełki
![]() W ogóle dobrze że skojarzyłam... bo ja modele wózków które chce zobaczyć mam na swoim laptopie. A przecież laptopa zostawiam u rodziców... bym numer zrobiła jakbym tych modeli nie spisała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O sesji brzuszkowej też myślę... mój tż kompletnie nie ma ręki do robienia zdjęć, a tak mielibyśmy wspólną pamiątkę. Ile taka sesja kosztuje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście przy robieniu fryzury popsułam paznokcie, nie do odratowania. Musiałam zmywać. Fryzura wyszła mi pokraczna, myślałam że się zapłaczę jak się czesałam nic mi nie wychodziło!! od tyłu zdjęć nie będzie więc o tyle dobrze. Tylko makijaż mi wyszedł spoko ![]()
![]() |
#2329 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;65351981]Mnie też nie było półtora dnia, a tu 4 strony do nadrobienia, wstydu nie macie! ![]() ![]() Gratuluję wszystkim udanych połówkowych i ujawnionych synków ![]() U mnie wczoraj / dzisiaj z przygodami... Rano pojechałam do promotora, poświęcił mi dosłownie 4min, w mgr nie zerknął i bez tego stwierdził, że jestem w czarnej dupie. Nic mi nie pomógł i mam wrażenie, że jestem z tą mgr dalej niż byłam wcześniej. ![]() Potem jechaliśmy na grilla urodzinowego kumpeli, było mega sympatycznie ![]() ![]() Zjadłam sporo i wypiłam, oczywiście bez alko, wracaliśmy koło 22:30 i przed wyjściem jeszcze byłam w kibelku. 15min później już w drodze na autobus zaczął mi się Armageddon w brzuchu... Może mała się jakoś przekręciła, nie wiemy, ale z minuty na minutę nagle zapragnęłam bardzo odwiedzić kibelek - z jedynką, dwójką, wymiotami... ![]() ![]() O matko współczuję! Pamiętam jak miałam wirusa gdzie każdą stroną mi leciało ![]() [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;65355621]Bardzo możliwe. Rożek dostałam nowy z prezencie i od początku ten rzep był słaby! Dla mnie jeszcze minusem było to, że używając go jako kocyka w wózku to ten rzep i wszystko haczyl :-/ kawał chłopa ![]() moja Bratowa kupowała na all komplet do wózka i świetna jakość. A płaciła 25 zł za kolderke i poduszkę minky-bawełna, więc fajna cena. JEDZIEMY DZISIAJ PO WOZEK!!! Jest to model, który upatrzylismy w sklepie, a bierzemy uzywke. Wczoraj siostra była go obejrzeć, bo kobieta mieszka niedaleko niej. A dzisiaj ostatecznie po niego jezdziemy ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście fotki później prosimy ![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj poszalałam z zakupami ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Orlica dla Ciebie też duuuużo zdrowia! ![]() Dziś byliśmy z mężem w supermarkecie i na wejściu powiedział mi: 'kup sobie coś fajnego" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() poka, poka!! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zadomowienie
|
Moje łowy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Lidka99 Czas edycji: 2016-09-16 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
Kyyia słuchaj dzisiaj uważnie i zapamiętuj teksty swojego Lubego
![]() Wild girl Ranigast można stosować, mam na receptę od gastrologa, bo moje standardowe tabletki są niedozwolone w ciąży. Doraźnie pomaga właśnie mleko, migdały, leżenie na boku, a nie na plecach. chupacabra cena pewnie zależy od fotografa, długości sesji, ilości fotek. U naszej fotografki ślubnej koszt około 350 za jakieś 30 zdjęć i 2-3 godziny sesji. Podziwiam, że sama zrobiłaś fryzurę i makijaż! Ja kompletnie nie umiem się uczesać, a i z makijażem też średnio. ![]() Konkardia i co sobie kupiłaś ładnego? ![]() Mój mi ostatnio wręczył szczypiorek ze słowami: Bukiet dla Ciebie. ![]() Lidka, cudne, piękne i wspaniałe ![]()
![]() |
#2334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajny tekst Twojego! ![]() Wysłane z mojego LG-D290 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Gratuluję wszystkich udanych wizyt ![]() ![]() KPZ nic się nie martw, przebadaja Cię i wszystko będzie dobrze ![]() Orlica mam nadzieję że już Ci lepiej ![]() Mnie wykańcza upał, do tego super cisnienie 100/60 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Raczkowanie
|
Z dzieckiem wszystko ok ja szczęście.
Moja ginekolog chyba przesądza trochę ale lepiej dmuchać na zimne. Objawy zatorowosci plucnej. Ale... W ciąży są inne normy i moje badania wcale nie są takie złe. Właśnie jadę na interne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zbieram sie na wizyte. Jak dr nie zmieni zdania co do płci to po powrocie zamawiam rozek i kocyk z podusia do wózka ![]()
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Dziś to ciężko bo jak wróci to ja już będę spać
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | ||||||||||||
Rozeznanie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;65342011]
Brawa, że tak dużo chcecie i potraficie sami zrobić! Mój mąż jest taką złotą rączką, ale ja zawsze się boję, że coś wyjdzie nie tak i będzie trzeba kilka razy poprawić :p[/QUOTE] I słusznie się boisz, my ciągle coś poprawiamy, ale w końcu chyba będzie działać : D Dzięki! Nie, połówkowe mam w czwartek. Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;65343746]Ale to chyba chodzi o sierpień 2017 : D A to już dawno po porodzie :p [/QUOTE] Dokładnie tak :P Cytat:
![]() Cytat:
A co do mamy to tak myslałam, że ucieszy się z nowych możliwości : D OK, "kręciłaś" to było złe słowo, ale miałam na myśli to co napisałaś :P To może jednak Emil przejdzie, zazdraszczałabym :P Masz szanse, żeby dostać prezent na urodziny. Tylko potem sobie wyobraź przez 18 lat dzielić swój dzień z jeszcze kimś :P Trzymam kciuki za kocyk. Dziadkowie kupili ręcznik dla Franka. Obrzydliwie zielony i megadrogi. Jakie to smutne, że nie wypada mi go wymienić... Już nawet ten otulacz byłby tańszy... Ogólnie warzywa lubię, ale nie mam nawyku ich jeść w takich ilościach. Ale pewnie w końcu też by mi zbrzydły jak za dużo. Biedna. Kiedy L4? Sama się siebie pytam. Z jednej strony nie potraktowali mnie najlepiej, ale z drugiej w końcu dali mi tą umowę (lepszą niż domyślna, nie tak dobrą jak chciałam), z trzeciej strony o ciąży dowiedziałam się w dzień podpisania pierwszej umowy i jak to wszystko zgarniemy do kupy to ja naprawdę nie wiem co robić. Nie czuję się najlepiej, ale też nie najgorzej. Dzisiaj mam wizytę i w czwartek następną. Chyba wypada powiedzieć szefowi, że się wybieram, zwłaszcza, że zwykle organizują jakieś pożegnanie. Z czwartej strony boję się, że od tego dnia zacznę maraton 1.5 roku niepracowania, a ja lubię to co robię. Trzeba podjąć decyzję, działać a potem mieć tego konsekwencje, a czasami mam z tym problem :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;65351981] U mnie wczoraj / dzisiaj z przygodami...[/QUOTE] Biedna ![]() Ziomek! Cytat:
Cytat:
Znam Gniewka i znam Dąbrówkę, znam nawet Nel. Biedni, na lekcjach co nowy nauczyciel dopytywał się skąd to imię... Miłej imprezy! [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;65355621] JEDZIEMY DZISIAJ PO WOZEK!!! Jest to model, który upatrzylismy w sklepie, a bierzemy uzywke. Wczoraj siostra była go obejrzeć, bo kobieta mieszka niedaleko niej. A dzisiaj ostatecznie po niego jezdziemy ![]() Hurrraaa : ) Cytat:
Cytat:
|
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Raczkowanie
|
Moj Tz się przyznał że boi się tych wszystkich zmian i wyrzeczeń..
Może dlatego się tak odcina... No nie wiem może ale niech się już ogarnie bo go pogonie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.