Dziewczynie chyba na mnie nie zależy. Jedynie odpisuje pojedynczo. - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-08-31, 13:05   #61
SteveS
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczynie chyba na mnie nie zależy. Jedynie odpisuje pojedynczo.

Mnie najbardziej rozbraja to wygarnianie na FB Jak już masz jakąś dziwną potrzebę wygarniania dziewczynie, o której myślałeś sobie nie wiadomo co, to zrób to raz i twarzą w twarz. Co Ty, 15 lat masz, że nie umiesz przejść nad pewnymi sprawami do porządku dziennego, a innych załatwić bez neta?
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-31, 13:11   #62
mairi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Mnie najbardziej rozbraja to wygarnianie na FB Jak już masz jakąś dziwną potrzebę wygarniania dziewczynie, o której myślałeś sobie nie wiadomo co, to zrób to raz i twarzą w twarz. Co Ty, 15 lat masz, że nie umiesz przejść nad pewnymi sprawami do porządku dziennego, a innych załatwić bez neta?

No nie?
Stary 2016-08-31, 13:17   #63
201610130935
Konto usunięte

Czepianie się, nagabywanie, narzucanie się, ciągła czepliwość - o matko, uciekałabym od Ciebie.
201610130935 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-31, 13:46   #64
mslea1917
BAN stały

Nie wiemy jak wyglądają wasze rozmowy na fb, ale Twoje pretensje, że krótko odpisuje są nie na miejscu. Zupełnie się nie dziwię, że opowiedziała historię koleżance. Raz się spotkaliście, a Ty robisz jej wyrzuty, że nie odpisuje. Znacie się 2 tygodnie, a Ty kilkakrotnie zadałeś pytanie czy się narzucasz i chce utrzymywać kontakt. Nawet jeśli była zainteresowana to takim zachowaniem można zniechęcić.
mslea1917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-31, 23:09   #65
Minna
Zielona Driada

Cytat:
Napisane przez sew333 Pokaż wiadomość
iDIOTKA. Slyszalem dzisiaj jak mnie obgaduje i podśmiewa.
Wygarnąłem jej to na fb i jeszcze w dodatku nie chciała się przyznać. Masakra,że kobiety tak potrafią pluć jadem.
Ty to jakieś wahania nastrojów masz

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-02, 00:05   #66
sew333
Raczkowanie

Jeszcze raz streszcze.

Wpadłem w obsesje na jej punkcie. Śledze jej statusy na facebooku, myśle czemu nie napisze do mnie i mętlik negatywnych i niemiłych myśli. Myśle,że ona czuje odraze do mnie i wstręt. Myśle,że ona pisze i umawia się z wieloma innymi. Chociaż nie jest aż tak atrakcyjna,widziałęm znacznie ładniejsze dziewczyny. Z kolei ja siebie nie uwazam za ładnego i nie wiem może ona się mną bawi?
Znam ją od miesiąca. Niedawno byliśmy na spotkaniu , troche czułem się nieśmiało,ale było ok ogólnie. W pewnym momencie chciałem ją pocałować ale odmówiła,powiedziała że za wcześnie. Powiedziała,że na 2 spotkaniu będe mógł to zrobić. Spotykamy się w tą niedziele 2 raz. Jednak mam wrażenie ,że ona po prostu nie wiem robi to z grzeczności,albo cholera wie. Bo jak się widzimy to wiem,że ona jest inna ze mną sam na sam niż do innych w pracy. Ze mną jest nieśmiała,inna ,i bardzo poważna. Mam wrażenie również ,że się wyśmiewa ze mnie w pracy. Mam takie właśnie dziwne przeczucie, jakby po chamsku mnie obgadywała. To po jaką cholere nie odmówi spotkania ze mną?????
Wtedy pisałem post ,że mnie obgaduje i wyśmiewa się ale nie mam pewności. Pisałem to z powodu chaosu w moich myślach.
Właśnie troche dziwna sytuacja. Chyba nie zawracać sobie ją głowy? Mam 30 lat,ona 22 lata.

Edytowane przez sew333
Czas edycji: 2016-09-02 o 00:15
sew333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-02, 00:21   #67
przypominajka
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze raz streszcze.

Wpadłem w obsesje na jej punkcie. Śledze jej statusy na facebooku, myśle czemu nie napisze do mnie i mętlik negatywnych i niemiłych myśli. Myśle,że ona czuje odraze do mnie i wstręt. Myśle,że ona pisze i umawia się z wieloma innymi. Chociaż nie jest aż tak atrakcyjna,widziałęm znacznie ładniejsze dziewczyny. Z kolei ja siebie nie uwazam za ładnego i nie wiem może ona się mną bawi?
Znam ją od miesiąca. Niedawno byliśmy na spotkaniu , troche czułem się nieśmiało,ale było ok ogólnie. W pewnym momencie chciałem ją pocałować ale odmówiła,powiedziała że za wcześnie. Powiedziała,że na 2 spotkaniu będe mógł to zrobić. Spotykamy się w tą niedziele 2 raz. Jednak mam wrażenie ,że ona po prostu nie wiem robi to z grzeczności,albo cholera wie. Bo jak się widzimy to wiem,że ona jest inna ze mną sam na sam niż do innych w pracy. Ze mną jest nieśmiała,inna ,i bardzo poważna. Mam wrażenie również ,że się wyśmiewa ze mnie w pracy. Mam takie właśnie dziwne przeczucie, jakby po chamsku mnie obgadywała. To po jaką cholere nie odmówi spotkania ze mną?????
Wtedy pisałem post ,że mnie obgaduje i wyśmiewa się ale nie mam pewności. Pisałem to z powodu chaosu w moich myślach.
Właśnie troche dziwna sytuacja. Chyba nie zawracać sobie ją głowy? Mam 30 lat,ona 22 lata.

troll 2/10
przypominajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-02, 05:47   #68
Fortuna1
Zakorzenienie

Boże, człowieku, jeszcze się z nią spotykasz? Daj sobie naprawdę spokój. W pracy będziesz powodem do kpin, bo już zniszczyles całą relacje przez swoje nachalne zachowanie. Odpuść, naprawdę. Taki dorosły chłop a taki niedojrzaly.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-09-02, 09:19   #69
Frukt
Przyczajenie

Ja miałem dwie takie sytuacje, gdy dziewczyna trochę mnie olewała, a później gdy zerwałem kontakt to były złowrogie spojrzenia. A podobnie jak u Ciebie było odpowiadanie tylko na moje pytania itp. Teraz stwierdzam, że tak naprawde to im się podobałem, tylko one chyba wyczuły, że jestem napalony i to normalne i mądre z ich strony, że tak się zachowywały. Jeżeli by jej nie zależało to chyba nie chciała by się spotykać.
Frukt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-02, 09:39   #70
SteveS
Zakorzenienie

Radzę Ci się z nią nie spotykać i nie podsycać swojej obsesji.
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-02, 10:53   #71
koniczyna82
Rozeznanie

Moim zdaniem autor wątku to troll. Jeśli nawet nie internetowy to życiowy. Jest taki typ ludzi lubiący pielęgnować w sobie obsesje, kipiący pretensjami, wyzwiskami.
koniczyna82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-02, 18:39   #72
sew333
Raczkowanie

Dobra. Czyli sobie darować to 2 spotkanie na koc do parku?

Nie umówiłem się oficjalnie na godzine,ale dalej jej nie pytać i sprawdzić czy sama się zainteresuje? Jeśli nie to po prostu olać sprawe?
Stary 2016-09-02, 18:40   #73
Minna
Zielona Driada

Cytat:
Dobra. Czyli sobie darować to 2 spotkanie na koc do parku?

Nie umówiłem się oficjalnie na godzine,ale dalej jej nie pytać i sprawdzić czy sama się zainteresuje? Jeśli nie to po prostu olać sprawe?
Daj już spokój trollu.

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-02, 19:34   #74
sew333
Raczkowanie

Dziwi mnie jedynie fakt,że chce się umówić ze mną po raz 2 jak ją prosiłem mimo braku zainteresowania z jej strony. Kompletnie nie napisze chociaż ani razu "Co taM" itp. A wiem,że z innymi pisze na facebooku. Więc nie będe się wysilał i męczył. Mamy iść w tą niedziele do parku na koc,ale chyba nie ma sensu. Będe teraz milczał i sprawdze czy sama się upomni jeśli nie to nigdzie nie ide i teraz będe musiał walczyć sam z sobą,żeby o niej nie myśleć obsesyjnie. Musze ją wyrzucić z głowy. Na 1 spotkaniu dała mi się ładnie położyć głową na jej kolana jak byliśmy na ławce. Boli mnie to troche,że wiem,że mimo to nie ma sensu się o nią starać. Wiem,że jestem jej obojętny o ile mnie w ogóle lubi. Czasem odnosze wrażenie ,że ona się ze mnie śmieje i drwi do innych. A w tym czasie ide biegać właśnie bo nie wytrzymam sam z sobą w domu.
Stary 2016-09-02, 20:48   #75
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwi mnie jedynie fakt,że chce się umówić ze mną po raz 2 jak ją prosiłem mimo braku zainteresowania z jej strony. Kompletnie nie napisze chociaż ani razu "Co taM" itp. A wiem,że z innymi pisze na facebooku. Więc nie będe się wysilał i męczył. Mamy iść w tą niedziele do parku na koc,ale chyba nie ma sensu. Będe teraz milczał i sprawdze czy sama się upomni jeśli nie to nigdzie nie ide i teraz będe musiał walczyć sam z sobą,żeby o niej nie myśleć obsesyjnie. Musze ją wyrzucić z głowy. Na 1 spotkaniu dała mi się ładnie położyć głową na jej kolana jak byliśmy na ławce. Boli mnie to troche,że wiem,że mimo to nie ma sensu się o nią starać. Wiem,że jestem jej obojętny o ile mnie w ogóle lubi. Czasem odnosze wrażenie ,że ona się ze mnie śmieje i drwi do innych. A w tym czasie ide biegać właśnie bo nie wytrzymam sam z sobą w domu.
DAJ JEJ SPOKÓJ.

Stary 2016-09-02, 22:15   #76
Luxanna
Zadomowienie

A mi to trochę przypomina wątek, gdzie autor tak "podrywał" koleżankę ze studiów bodajże, ona nie chciała, a on też takie wynurzenia robił, po prostu kropka w kropkę identyczny styl pisania, dopytywał się co robić i ciągle miał wahania pisać/nie pisać/napisałem! Niestety nie odnajdę go raczej...

Jeśli to na serio: DAJ JEJ SPOKÓJ
Stary 2016-09-02, 23:33   #77
sew333
Raczkowanie

Odpisala po 3 godzinach na smsa bo wysłałem jej swój nr. Mam pytanie.

Słuchajcie. Jeśli myślenie o niej sprawia mi ból i lęk to zapomnieć najszybciej o niej?

To nieszczęśliwie zauroczenie?
Stary 2016-09-03, 06:06   #78
Fortuna1
Zakorzenienie

No ślepy jesteś? Przecież wszyscy ci to piszą by zapomnieć, odciąć się, dać jej spokój.

Stary 2016-09-03, 08:23   #79
koniczyna82
Rozeznanie

I popracować nad głową.
Serio bardzo ale to bardzo przykładam wagę do tego, aby nie obrażać ludzi pisząc w necie cokolwiek...i w Twoim wątku jest to trudniejsze niż zazwyczaj. Chodzi o to, że jesteś STRASZNIE męczącym typem osoby i dla własnego dobra, wszelkich przyszłych relacji (nie tylko z dziewczynami) popracuj nad sobą.
koniczyna82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-16, 17:41   #80
sew333
Raczkowanie

Czy odpisać tej koleżance co o niej myśle?Czy sobie darować?

Witam. Przedstawie krótko sprawe. Poznałem pewną dziewczynę w pracy. Razem pracujemy przy komputerach na różnych stanowiskach. Nie ukrywam,ze na początku mi na niej zależało,ale dała do zrozumienia na 2 spotkaniu,że będą istnieć relacje przyjażni. Powiedziała iż mnie tylko lubi i to wszystko. Ok przyjąłem to, gdyż ją też lubie dlatego się spotykałem. Ale o co chodzi , słuchajcie. Wczoraj po pracy wysłałem jej wieczorem smsa czy przejdzie się w czasie przerwy ze mną na mały spacerek do pobliskiego parku. Napisała,że tak pewnie. Dzisiaj ją o to pytam w pracy i mówi ,że póżniej o innej godzinie. W między czasie widze jak sama wychodzi z pracy i idzie na ten spacer beze mnie. Wróciła do budynku więc się pytam jej czemu sama poszłaś. A ona,że chcę być czasem sama itd i w ogóle widać było,że nie chce ze mną rozmawiać z jakiegos powodu. Wysłałem jej po tym smsa z pytaniem,że mieliśmy iść razem na ten spacer. A ona odpisała:"Nie lubie jak ktoś za mną chodzi krok w krok.Czasem chce pobyć sama."

Czy jej napisać teraz na tego smsa? Przecież obiecywała ,że pójdziemy razem tak? Jak myslicie? Strasznie ignoranckie zachowanie i olanie drugiej osoby. Tylko nie wiem czy jej co napisać teraz o niej co myśle ?

Edytowane przez sew333
Czas edycji: 2016-09-16 o 17:42
Stary 2016-09-16, 17:48   #81
Pattkaa21
Raczkowanie

Dot.: Czy odpisać tej koleżance co o niej myśle?Czy sobie darować?

Chciała isc sama. Zrozum to, widocznie potrzebowała
Chwilo dla siebie a nie kogoś do niańczenia.
A co o niej myślisz ? Bo jak dla mnie to Ty teraz zachowujesz sie jak egoista "bo poszła sama a obiecała ze pójdzie ze mną"

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pattkaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-16, 17:52   #82
lolita96
Zadomowienie

rany boskie, kojarze Cię.
Jestes tym stalkerem co cisnął kiedyś jakies biednej dziewczynie na fb bo nie chciała się z Tobą umówić, a wizażanki pytał o rady czy jeszcze jej pocisnąć

Daj sobie spokój z dziewczynami , przerzuć się na mężczyzn, i to najlepiej takich nakoksowanych prosto z siłowni, może Ci poprzestawiają w głowie co trzeba

Ew. jeśli nie jesteś trollem zalecam wizytę u psychiatry, poważnie
lolita96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-16, 17:54   #83
nyana89
Zakorzenienie

Control freak Daj żyć innym tak jak chcą i nie zachowuj się jak dzieciak.
Stary 2016-09-16, 17:59   #84
sew333
Raczkowanie

A co fair sie zachowała? Szykowałem się na spacer po tym jak obiecała i mnie totalnie olała wychodząc samemu tłumacząc się ze chce byc czasem sama i nie lubi jak ktoś chodzi krok w krok za nią. Nie jestem trollem tylko prosze was o rady, czy jej coś napisać w jej kierunku na temat tej sytuacji.
Stary 2016-09-16, 18:06   #85
lolita96
Zadomowienie

Cytat:
A co fair sie zachowała? Szykowałem się na spacer po tym jak obiecała i mnie totalnie olała wychodząc samemu tłumacząc się ze chce byc czasem sama i nie lubi jak ktoś chodzi krok w krok za nią. Nie jestem trollem tylko prosze was o rady, czy jej coś napisać w jej kierunku na temat tej sytuacji.

Szykowałeś się to znaczy co robiłeś?
Myłeś buty? Czesałeś włosy?

Widocznie chciała pobyć sama, może cos się stało.
A może wcale Ci nie obiecała tylko źle ja zrozumiales
lolita96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-16, 18:08   #86
Donatella_Rosa
Zadomowienie

Zawsze tak histerycznie reagujesz? Dziewczyna nie jest Tobą zainteresowana, o czym doskonale wiesz. Po prostu chciała przejść się sama, moze bolała ją głowa, może chciała do kogoś zadzwonić, może nie miala ochoty na Twoje towarzystwo po prostu, a Ty przeżywasz jakby była co najmniej Twoją dziewczyną i wystawiła Cie na randce. Daj jej spokój.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2016-09-16, 18:09   #87
linaya
astro-loszka

Nic nie odpisuj. Nie jest zainteresowana. Odpuść sobie, bo wyjdziesz na natręta.
Stary 2016-09-16, 18:10   #88
sew333
Raczkowanie

To po co mówiła,że jej zależy tylko na przyjażni? Liczyłem na przyjażń chociażby. Napisać jej coś na koniec czy nie koniecznie?

To po co się ze mną spotykała w takim razie?

Edytowane przez sew333
Czas edycji: 2016-09-16 o 18:12
Stary 2016-09-16, 18:13   #89
Candy_lips
Zakorzenienie

Sluchaj, ta przyjazn nie ma sensu, bo bedziesz liczyl na cos wiecej. Ranisz wtedy sam z siebie. A ona widzi, ze latasz za nua, bo jestes zakochany.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-16, 18:13   #90
wiekanka
Zakorzenienie

W zupelnosci ja rozumiem i ma do tego prawo.Mogla zmienic zdanie z wielu powodow.Jej sprawa i nie ma obowiazku sie Tobie tlumaczyc.

Chociaz ja w takim momencie tez osobiscie oczekiwalabym malego"sory".

Natomiast nie pisalabym co o niej mysle,bo Twoja ocena jej akurat do niczego nie jest potrzebna i o nia nikt Cie nie prosi.
Pomyslales swoje i to wystarczy.

Edytowane przez wiekanka
Czas edycji: 2016-09-16 o 18:24
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości