|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 - cz. VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Przed chwilą zlożyłam w Smyku zamówienie na przewijak i prześcieradła do łóżeczka. Zapłaciłam za zamówienie. Po czym zobaczyłam, że jest jakiś program lojalnościowy, więc się zarejestrowałam. Dostałam kod na 10% rabatu powitalnego. No to w te pędy anulowałam poprzednie zamówienie i złożyłam raz jeszcze - z dodatkowym rabatem i naliczonymi już punktami lojalnościowymi
|
||
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslalam o huskim ale to w sumie tylko gadzety, kierowalam sie kolore jesli chodzi o BD :-P |
|
|
|
|
#4354 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kojarzę że mama miała kiedyś pojedyncze sztuki takiego robactwa, potem zaczęła wszystko przesypywać do pojemników i specjalnych słoików, problem rozwiązał się sam (skończyło się kupowanie 10kg mąki na zapas...) Cytat:
maraton filmowo-serialowy ![]() Cytat:
W ogóle to jeszcze przed awansem szukałam pracy w innym mieście, tak żeby zamieszkać z Tżtem, dziś zadzwoniła do mnie kobieta z pytaniem czy nie chciałabym dla nich pracować, na wieść o mojej ciąży, zapytała czy może się skontaktować za ponad pół roku I teraz mi szkoda, bo z maleńką nie będę zbyt mobilna i odpada... pożaliłam się Tżtowi i teraz ma na mnie lekkiego focha że już bym ich chciała zostawić. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
dziadostwo strasznie się rozłazi...
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Domek witamy w świecie pierdołowatych nierobow
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam, ale nic fajnego nie było na bazarku :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4357 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezeli o mole chodzi to podobno cytryna nadziana gozdzikami i wymycie szafek woda z octem + wywalenie wszystkiego w czym mogly sie zalegnac.. te lepy to tez super spraws ja sama same gozdziki stosuje. Moi rodzice pewnego czssu mieli plage - w rzeczach z kaufa przynosili
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Gratulacje wyboru wozka i fotelika ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- I zazdro kielby z ogniska ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4359 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Listopadowa bardzo fajny wózek i świetny kolorek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Jedynie wywalenie mąk, płatków itp wchodziło w rachubę i to w zasadzie nie wiadomo na jak długo pomaga, bo wystarczy przynieść ze sklepu coś zanieczyszczonego jajami tego robactwa i katastrofa. No i myłam szafki wodą z octem dla odkażenia. Od tamtego roku na szczęście spokój.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2016-09-16 o 21:39 |
|
|
|
|
#4361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zmienił się skład tych (na lepsze ):https://www.instagram.com/p/BEI5h18OHWf/ Rumiankowych jeszcze nie testowałam, różowe kupiłam dla plastikowego pojemniczka i zużyłam na sobie, są ok, tylko słabo nawilżone.
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorową porą
Srokao coś zmieniała na stronie i sporo rzeczy uciekło. |
|
|
|
#4363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do kropli, to nie mam pojęcia dlaczego tak. Wcześniej miał kilka razy sprawdzane dno okna w kierunku siatkówczaka i miał normalnie zakraplane. Musieliśmy czekać 10 czy 15 minut i wejść na badanie. A teraz takie cyrki. Do tego te krople specjalnie robione, ciekawe, ile sobie zaśpiewają za nie
|
|
#4364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już dwa razy oddawałam ciuchy w sklepie żeby za chwilę kupić je ponownie bo kupiłam za pełną cenę a dwa dni poźniej -30 % ![]() i stówka w kieszeni
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Wtajemniczenie
|
Heja!
W końcu nadrobiłam! Miętówka baw się dobrze ![]() Pstryczek zdrowia dla synka. Emrzet zdrowia dla połamańca tż! Paulinika ale.brzuszek!! Jak zâb?Listopadowa gratuluję zakupu. Hosenka dla synka!Soso trzymam kciuki, żeby poszło.wszystko po Twojej myśli. Jeszcze mi w głowie sen KarolinaNL utkwił |
|
|
|
#4367 |
|
Zadomowienie
|
A widziałyście te artykuły o specjalnej ławce do karmienia i przewijania? Sporo moich koleżanek udostępniło na fejsie, a ja nie rozumiem zamysłu. Że na takiej ławce lepiej wystawia się cycka? Albo żeby karmić jak inne dziecko jest przewijane? Tzn. Ok, manifest i te sprawy, że niby dyskryminacja, że karmić nie mogą. No ale serio? Ławka na której po prostu przyczepiono jakiś znaczek i już rewolucja? Nie ogarniam
![]() Sent from my iPhone |
|
|
|
#4368 |
|
Zadomowienie
|
Podczytuje Was, ale nie pisze bo wczoraj i dziś męża trochę odpytywalam...jutro ten nieszczęsny egzamin i proszę o kciuki od 11-15
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4369 |
|
Wtajemniczenie
|
MajWija daj znać, jak podroż. Pamiętam, że.martwiłaś się twardniejącym brzuchem.
Ja jadę właśnie z Poznania do domu z sis i szqagrem. Mężu właśnie z Wwy startuje i leci do Bukaresztu na targi, będzie z powrotem w Wwie w niedzielę a w poniedziałek rano ruszamy z powrotem do Włoch. Biedny nawet weekendu nie ma ![]() Zmęczona jestem nieco po tych targach, z brzuchem problemów absolutnie.nie miałam, ale za to pierwszy raz w ciąży puchły mi stopy i ogólnie nogi. Stopy jak u słonicy, kostek brak!! Mężu się przestraszył, jak pierwszy raz zobaczył. Ja z resztą też. O palcach u rąk nie wspominam - serdelki w ogóle na targach klienci fajnie do mnie podchodzili - gratulowali, pytali, czy mogą mnie niepokoić w tak specjalnym stanie a jeden na dzień dobry tak z sympatią: a czy pani ma zamiar tu urodzić? Edytowane przez aleksandramaj Czas edycji: 2016-09-16 o 22:50 |
|
|
|
#4370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4371 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To by dopiero była atrakcja na targach ![]() Sent from my iPhone |
|
|
|
|
#4374 |
|
Konto usunięte
|
Witam wieczorową porą
![]() Siostrzenica dzisiaj padła jak kawka zabrałam ją do teściowej i najadłyśmy się pyszności Tak w ogóle to pojawiają się u mnie kolejne rozstępy... Jestem załamana Tż mnie pocieszył trochę bo po tym jak mu się pożaliłam powiedział "Kochanie to nie są rozstępy, to jest mój kochany brzuszek" Wykończę ten olejek który mam a potem kupuję Bio oil
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie nadaje się już na wyjazdy poza dom na noc :-(
|
|
|
|
#4376 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę sobie znaleźć miejsca, nie mogę zasnąć, wstać też nie mam gdzie. Nie mam swojej poduszki itd...
|
|
|
|
#4378 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Mietowka wspolczuje ja tez spać nie mogę 😣 od paruu dni strasznie atakują nas komary, jak cale lato ich nie było teraz nie idzie wytrzymać. Najgorsze ze mm i strasznie gorąco i okno kusi być otwarte. Obudziłam sie bo ciągle cos latało, mam teraz cale plecy pogryzione, nie ma opcji żebym się odkryła bo się dusze. TŻ przed snem wybijal te dziady i co z tego jak cos sieuchowalo. Teraz siedzę przy zapalonym świetle i czekam żeby pozabijac to jak na złość nic nie lata i nic nie widac. Jeszcze jakaś zgaga i refluks mnie męczy co się obroce zmienie pozycje to męka. Na siedzaco dopiero przechodzi.
TŻ wstał właśnie i szuka dziadow. Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2016-09-17 o 00:37 |
|
|
|
#4380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:53 ---------- [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65381056]Witam wieczorową porą ![]() Siostrzenica dzisiaj padła jak kawka zabrałam ją do teściowej i najadłyśmy się pyszności Tak w ogóle to pojawiają się u mnie kolejne rozstępy... Jestem załamana Tż mnie pocieszył trochę bo po tym jak mu się pożaliłam powiedział "Kochanie to nie są rozstępy, to jest mój kochany brzuszek" Wykończę ten olejek który mam a potem kupuję Bio oil [/QUOTE] pomysl sobie ze dzieki temu nasze male Myszki rosna zdrowe. Daj znac jak ten bio oil.... Ja tez gdyby nie wsparcie tz to bym sie zalamala, takze gratulacji dla Twojego bo jedyne co moze zrobic to Cie wlasnke wspierac. Anulka jak urodzimy to te bydlaki zejda, wytepimy je Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

dotty są super (choć ostatecznie wzięłam husky ze względu na zimowe bajery)

pożaliłam się Tżtowi i teraz ma na mnie lekkiego focha że już bym ich chciała zostawić.
dziadostwo strasznie się rozłazi...

A czemu tak dziwnie, 7 dni zakrapiać oczy ? Mi zawsze na badaniu takie cos wkrapiają.