|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Revlon colorstay
Ja dzis z poczty odebrałam przesyłkę z revlonem. Niestety dziś się już umalowałam, więc wypróbuje go jutro
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#812 |
Zadomowienie
|
wlasnie chce kupic, tylko na allegro malo kto ma, jakos buff maja tylko europejskiej! pewnie juz ciezko bedzie dostac bo w stanach juz zwyklego colorstaya nie produkuja.znacie kogos kto ma? a buff z softflexem od buffa zwyklego rozni sie czyms?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję że odcień jest dobrze dobrany, potrzebowąłam czegoś jasnego ![]() cebulki jak ten puder sprawdza się u Ciebie? podkresla suche skórki?
![]() |
![]() |
#814 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie zamówiłam na allegro wersja z softflexem. Zawsze kupowałam w douglasie, ale postanowiłam zaoszczędzić. Tylko teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam. Zawsze kupowałam Natural Beige, ale był za różowy, więc zamówiłam Sand Beige. Tylko boję sie, że będzie za jasny, bo to wersja z USA i nie wiem czy tam odcienie są takie same ja u nas. Dziewczyny, używałyście tego Sand Beige z USA?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem nim zachwycona, kolezanki mnie pytaly co zrobilam ze mam tak ładną twarz? U mnie nie podkreśla suchych skorek. A używasz podkladu Revlon - jaki odcień?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję że tez będę taka zachwycona moim pudrem nie używam podkładu, chcę używać samego pudru dla wyrównania kolorytu buzi
![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Doszedł do mnie ten Revlon zamówiony z allegro i pomimo że wzięłam kolor, który pani w drogerii mi dobrała, to okazał się za ciemny na tę porę. Będzie dobry pewnie na wieczorny wypad, ale takto musi odczekać do lata, żeby się trochę opaliła. Moje pierwsze wrażenia są mimo to pozytywne, chociaż spodziewałam się, że będzie miał rzadszą konsystencję no i zapach z buteleczki rzeczywiście może drażnić
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#818 |
Raczkowanie
|
a czy 05 z klasyka wpada w róż??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Raczkowanie
|
a czy natural beige 05 wpada w róż??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z USA odcienie są trochę jaśniejsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Softflex podobno ma lepszą konsystencję. Trudno mi porównać, bo nie próbowałam zwykłego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Rozeznanie
|
Hmm, nie wiem, na aukcji było napisane, że jest z USA. To niedobrze, że są jaśniejsze, ale trudno. Zostaje mi poczekać na przesyłkę. Najwyżej będę mieszać ze starym Natural Beige. Dziękuję bardzo za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
troszke wpada.
dla mnie najlepszy jest sand beige...na lato fresh beige ![]() ten z softlexem jest bardzo dobry ![]()
![]() |
#824 |
Raczkowanie
|
Ja juz uzylam swoj revlonik 2 razy i jak na razie same pozytywne wrazenia. Kolor medium beige i musze powiedziec ze jest najjasniejszy ze wszystkich odcieni jakie uzywalam... A ze cere mam nie zadna ciemna wiec nie wiem jak wy dziewczyny mozecie uzywac 1 lub 2.... Ten dla mnie jest w miare ok na teraz choc wole ciemniejsze ale na lato bedzie za bladziochny... Wiec teraz trzeba pomyslec nad jakims ladnym ciemniejszym kolorkiem ... Moze 10 natural tan?? Sporo ciemniejszy jest od mojej 6??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Raczkowanie
|
a czy któras z was moze wypowiedziec sie na temat tych ciemniejszych kolorów chodizmi tu o natural tan ,early tan, Rich Tan . w sumie zamówiła m juz early tan ale sama nie wiem czy dobrze zrobiłam sie okaże niedługo . early tan jets rózowy ?mam nadzieje ze nie i bardzo ciemne sa ? ostatnio uwywam z astora stress and lift najciemniejszy odcien 400bodajże .
dodam ze mam oliwkowy opalony odcien skóry . i nie chche zeby moja twarz wygladałą pomaranczowo czy czerwono przez ten podkłąd pzdr
![]() |
#827 |
Raczkowanie
|
patrice ja mam kolorek natural tan i wmoim wypadku bardzo fajnie to wygląda. Te ciemniejsze kolory może tak leciuteńko wchodzą w pomarańcz, ale jest to takie bardziej naturalne i nie rzuca się w oczy. Jeśli jesteś opalona to będzie wyglądać jak ładna, zdrowa opalenizna
![]()
![]() |
#828 |
Raczkowanie
|
Na pewno nie jasniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Raczkowanie
|
zastanawiam się czy kupić właśnie sand beige czy natural...no i jeśli ten 2 wpada w róż to chyba wezmę sand.choć siostra mi mówi,że w sand beige wyglądam strasznie blado mimo iż bladziochem nie jestem
![]() ![]() truskaffka dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Zadomowienie
|
owszem klasycznych jest dosc sporo, ale z odcieniem buff z usa nie.pytalam.
Edytowane przez anulka262 Czas edycji: 2008-02-11 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Rozeznanie
|
No właśnie ja używam Natural Beige i na pewno jest różowy. Teraz zamówiłam Sand Beige. Zobaczymy. Mam nadzieje, że nie będzie za jasny. Ale pewnie tak, bo zamówiłam z USA, a tam podobno odcienie są jaśniejsze. Ale jak oglądałam te podkłady w Douglasie to Sand i Naural rózniły się bardzo nieznacznie. Sand może był pół tonu jaśniejszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
ja właśnie zamówiłam na all sand i się bardzo cieszę skoro się niewiele różnią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
sa jasniejsze, sama sie przekonalam, ale to dosc dziwne bo przeciez europejki maja w wiekszosci jasna karnacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Zadomowienie
|
buff, i mam buff europejski i jest dla mnie troche za ciemny, nie odznacza sie tak bardzo ale nie pasuje mi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Przyczajenie
|
a możecie polecić jakiegoś pewnego sprzedawcę allegro, który sprzedaje oryginalne kosmetyki? zależy mi na kupnie revlona ale troszke taniej niz w sklepie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Zadomowienie
|
donia15,cmsuper. KAJA1985r od kogo Ty kupowalas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Przyczajenie
|
Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
a dziewczęta czy możecie podać od kogo kupiłyście ORYGNIALNY poodkład na allegro lub innej aukcji? bardzo mi zależy. czas nagli. proszę na priva jesli nie tu;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
tez mam buff i troszke za ciemny. Jednak to taki sliczny kolorek - czysty bez, bez rozu czy pomaranczowego koloru. Jasny bezyk. Ale niedlugo kupie inny podklad bo ten mimo wszytsko jest troche za "suchy", nie lubie takiego plaskiego matu. Bede mieszac z jasniejszym kolorem i bedzie ok
![]() polecam ten podklad, moze i jest troche widoczny na twarzy, ale w sumie jest kryjacy i matujacy, wiec nie mozna sie po nim spodziewac ze bedzie niewidoczny. Nie jest dla mnie ciezki, zawsze nakladam na krem nawilzajacy. Wtedy nie ma problemu z rozprowadzeniem. Jedno wiem napewno - jest naprawde trwaly ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.