|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Dzieki za podpowiedzi z tym katarkiem. Musze pomysleć, bo jak dopadnie nas (tfu tfu) cos większego to nie wiem czym damy rade. ZrobiłamGabrysi inhalacje, nawet sie przy tym cieszyła, mąż skakał przed nią i śpiewał. Po jakims czasie zaczeła język wystawiać i chciała ta mgiełke lizać
![]() Gabrysia się uśmiecha, ale zajmuje sie sobą tylko chwilke, tak to jęczy i marudzi. No i gorzej ją uspać. Co oni w tych szczepionkach mają?!?! Spalam w ta noc bez wkladek i bez stanika! Wreszcie. A cały dzień chodze bez wkładek i nic nie cieknie nawet przy karmieniu. Wyregulowało się wszystko ![]() I kurde chcialabym zrobić porządki- umyć lazienke i garderobe ogarnąć. Wszystko rzucone byle jak, ciuszki Gabi za małe powynosić na strych, a nowe poprasować. Nie mam jak.. juz 3 tydzień. Mąż w tygodniu zbyt pozno przychodzi, tamten weekend praktyki, a ten chory i do Gabi sie nie zbliża, a mnie szlak trafia jak mysle o tym bałaganie:/ A kombinezonow mam 4, moze ktorys sie nada.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-09-17 o 16:11 |
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj tez dołączam do grona niewyspanych.
Tylko ze u nas Zuzia nie płakała w ogóle. Ale cała noc gadala. Pierwszy trans miała po 1. Gadala, gadala i gadala dopiero jak się znudziła to pomarudzila chwilę dostała cyca i przysnela na chwilę. Ale zaraz znów pobudka i gadanie , cyc chwila snu , gadanie tak w kolko do 7, aż w końcu wstalismy na dobre. Ja co jakiś czas tez przysypialam, no ale jednak to nie jest takie spanie-spanie, tylko bardziej czuwanie. No jaka gadula mi się urodziła
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2016-09-17 o 16:29 |
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dżizass kombinezon też muszę kupić bo mam jeden sle taki jesienny bardziej na ciucha nie mam jak iść, przez neta nie bardzo bo lubię pomacać ubrania...
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie pomyślałam, czyli dalej w sportowym bede spała. A tak fajnie było
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Mi wczesniej tez kapało, moze udalo sie dlatego ze Gabi jadla bardzo czesto w ta noc przez ten katarek chyba. Albo juz tak mi sie unormowało, z czego sie bardzo ciesze. No nic sprobuje znów, mam podklad pod przescieradłem wiec luz
|
|
#4535 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! Czy możemy się jeszcze przyłączyć? Co prawda Franek ma już 3 miesiące (skończył piętnastego) ale nie mogłam się wcześniej zmobilizować by do Was dołączyć, czasem tylko podglądałam o czym rozmawiacie
Więc witam się pięknie Powinnam pewnie coś o nas napisać mam na imię Marlena, częściej mówią po prostu Lena, mam 21 lat, piętnastego czerwca na świat przyszedł Franuś, poród miałam lekki, wszyscy się ze mnie smiali bo powiedziałam że za tydzieńoge rodzić drugie Franek bardzo ładnie się rozwija mimo lekkich problemów z waga, ale jakoś tam sobie próbujemy radzić Podrzucam zdjęcie naszej rodzinki ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez neta poza pojedynczymi ☠☠☠☠☠☠☠kami z alli expres ubranek nie zamawiam dla Hani.Cytat:
jasne, że możesz zapraszamy! w jakiej części PL mieszkasz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Fajnąa z Was rodzinka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny chlopczyk z Franusia Zapraszamy do rozmów, im nas więcej tym weselej Jak się karmicie? Cycia czy butla?
|
|
#4538 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65392171]Chudziaszek powinien sam siadać. Wtedy dziecko jest gotowe. W sumie to nie powinno się sadzac dzieci z podparciem.
Za miesiąc może być za wcześnie na tule jeszcze Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] No właśnie też mi się tak wydawało, że raczej za miesiąc to będzie jeszcze za wcześnie. Cytat:
mam nadzieję że nasz wózek też da radę, bo parę razy nosiłam młodego w chuście, ale potem przyszły upały i już wtedy go nie motałam a jak ostatnio próbowałam, to nie był z tego zadowolony Cytat:
Cytat:
Ja mam 3 kombinezony i dwa są już chyba za małe liczę na ten trzeci ale jest na styk.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Mój Wojtek też urodził się 15.06 zapraszamy do nas, czym nad więcej tym lepiej.Śliczna z was rodzinka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4539 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Staramy się Cytat:
cycus, ostatnio za radą doradcy dokarmiamy mm rano i wieczorem, ale przyrosty się poprawiły więc będziemy niedługo próbować odstawić Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
o której godzinie? Dziękujemy Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#4540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a twój ?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4541 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wojtek starszy! Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A zauważyliście jakieś znaczące różnice mierząc bezdotykowym na czole i tym drugim? Cytat:
Ignaś mi się tak przyzwyczaił do kąpieli wieczorem, że bez niej nie idzie spać. Ostatnio jak wracaliśmy zasnął w aucie i stwierdziłam, że go myć nie będę ale po godzinie się obudził pomimo, że zawsze o tej godzinie już spał na noc. Cytat:
![]() Ja jak szukałam w lumpku kombinezonu cieńszego przed wyjazdem nad morze to znalazłam też fajny na zimę i go kupiłam. Za mały na pewno nie będzie co najwyżej trochę za duży Cytat:
Zazdroszczę. Ignaś już przestał sypiać tak długo. Dzisiaj spał do 9 wyjątkowo, normalnie teraz pobudka ok. 7:00.Cytat:
![]() Cytat:
Od dawna nas podczytujesz? Dużo o nas wiesz? ![]() Boziu my już prawie rok tak sobie plotkujemy...Szok! Edytowane przez 201711281320 Czas edycji: 2016-09-17 o 18:52 |
||||||
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Chudziaszek powodzenia na rozmowie! Jeśli to Twoja wymarzona praca, szansa to warto spróbować , a reszta jakoś się pouklada
![]() Lena Marlena cześć |
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noooo! Ja wczoraj właśnie sobie uświadomiłam, że rok temu, w okolicach 15tego września spłodziliśmy Marysię Chcieliśmy Adasia, ale teraz za nic w świecie bym nie zamieniła mojej córeczki |
|
|
|
|
#4545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Chudziaszek strasznie dużo, ale on refluks ma więc szybko łapie. Jak chorował na ospę to go 4 tyg nie było. Jak już chodził tydzień ciagiem to był sukces. Głównie zależy od dziecka.
Teraz nie wiem jak mama będzie po tym złamaniu, a i na teściową ostatnio też nie mogę liczyć bo jej się coś zrobiło i boli ją w dole brzucha. Była u gin i rodzinnej i nic nie znalazły. Teraz czeka na usg brzucha. Lena witaj. 😊 |
|
|
|
#4547 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cudny Franus. Piękna z was rodzinka, i te dredyyyy tz. Swego czasu na nie chorowalam...Fajnie że Franek przybiera oby tak dalej Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Lena
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4549 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Lena
|
|
|
|
#4550 | |
|
Zadomowienie
|
Witaj
ja mieszkam w Warszawie a pracuję w Sochaczewie, to też gdzieś w stronę Łowicza ![]() Cytat:
czasem ten bezdotykowy zawyża temperaturę, jak Krzys jest cieply bo jest ciepło, albo po jedzeniu, albo bo płakał to ten bezdotykowy pokazuje dużo a w pupci okazuje się ze jest ok
|
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Lena co się działo ze Franek nie przybieral?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Dzanet, czy możesz mi napisać ile kropel i ile razy dziennie podajesz Hani ten Espumisan? Ja chyba też wrócę do tych kropelek bo wydaje mi się, że nad ranem Kuba też męczy się z bąkami.
(Zgubiłam ulotkę) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie!
![]() Ania trzymam kciuki dasz radę! Soffinka chyba Ty pisałaś o tuli z wkładką, ale pamiętaj, że nosidełko dla dziecka które samo już siedzi Fizao a Ty tak szybko wracasz do pracy bo po roku nie byłoby gdzie wracać? ja ze starszym byłam 14 mc w domu a i tak mi żal było
|
#4554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietam dzis pierwszy raz nosiłam i to 5 minut po mieszkaniu tak zeby sie przekonać ze dziecię mi sie wyrywać nie bedzie jak kupie chustę
|
|
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lena ja aglomeracja Łodzi tak ze całkiem blisko mieszkamy ![]() Kasia fajnie, że z Mikim tyle w domku byłaś mnie rok macierzyńskiego plus zaległy urlop to pewnie trochę będzie wolnego z Mała.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4558 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
aż uwierzyć nie mogę ze tylko rok minął a całe życie do góry nogami przewrócone Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65403051]Witaj Lena cudny Franus. Piękna z was rodzinka, i te dredyyyy tz. Swego czasu na nie chorowalam...Fajnie że Franek przybiera oby tak dalej Weź tą chustę nad morze, może przez zmianę klimatu mu się odmieni. Szum morza, cieplo mamy, mmmmm Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Chyba będę musiała nauczyć się innego wiązania, bo na kangura jest już chyba za duży ale chustę oczywiście wezmęWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 7rano... Ehh łezka w oku się kręci
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dwa testy wyszły negatywnie dopiero beta hcg z krwi Dała znak to ciążą!
tz za to przy pierwszym teście ciążowym czuł, że jestem w ciąży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

na ciucha nie mam jak iść, przez neta nie bardzo bo lubię pomacać ubrania...

mam na imię Marlena, częściej mówią po prostu Lena, mam 21 lat, piętnastego czerwca na świat przyszedł Franuś, poród miałam lekki, wszyscy się ze mnie smiali bo powiedziałam że za tydzieńoge rodzić drugie 
jasne, że możesz zapraszamy! 
rączki ok alle na nogi może być nie minimalnie za krótki. Muszę koniecznie na,jeszcze jeden zapolowac
liczę na ten trzeci ale jest na styk.
zapraszamy do nas, czym nad więcej tym lepiej.
jak napiszę, że mała spała od 19 do 10 z ddwiema przerwami tylko na jedzenie to pewnie dostanę za to baty :P
Zazdroszczę. Ignaś już przestał sypiać tak długo. Dzisiaj spał do 9 wyjątkowo, normalnie teraz pobudka ok. 7:00.
Chcieliśmy Adasia, ale teraz za nic w świecie bym nie zamieniła mojej córeczki
cudny Franus. Piękna z was rodzinka, i te dredyyyy tz. Swego czasu na nie chorowalam...

ale chustę oczywiście wezmę