Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-08, 17:37   #361
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

No juz po wszystkim. Nie bylo tak zle. Zamiast 2 przyszla jedna bo jedna wczoraj zabalowala i ma szlaban na wyjscia^^. Kurde ona wyladniala przez ferie a ja zbrzydlam...;/ Pobaiwla sie z moim psem,zjadla kilka ciastek,poogladala "fotke" i odprowadzilam ja do domu. Moglo byc gorzej...

Milka19: Wiem ze sie od wizazu uzaleznilam ^^. Ale spoko wybiore sie na lekki odwyk podczas szkoly. Ja tez lubie rozmawiac w 4 oczy ,ale jak jest z kims fajnym. A ja nie mam takiej odoby...Juz lepiej sie z chlopakami dogaduje.

Hypnotic Eyes: hm...smaczny ten bialy Twix?

agness51: Nie przejmuj sie kochana pala.;* Ja tez nie raz robilam tak ze sie uczylam i uczylam a skutki byly marne. Niech ta pala da ci kopa mobilizacyjnego do nastepnego sprawdzianu. Na pewno nastepny wyjdzie.
Skoro spodnie z wakacji sa na ciebie lluzne to pewnie schudlas^^.Jak ja przyymierzalam ostatnio wakacyjne rybaczki to spadly. Zadnym paskiem sie ich nie udalo polapac i byly takie wieelkie ze normalnie jak spodnica wygladaly^^.A Ty baw sie dobrze z kolezanka i masz racje niech w ten wieczor kalorie nie istnieja ^^Smaczneego

madame_apple: Nawet nie wiesz jak zazdroszcze ci tych ferii. Jednak najlepiej jest miec na koncu te ferie.^^
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 17:49   #362
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
No juz po wszystkim. Nie bylo tak zle. Zamiast 2 przyszla jedna bo jedna wczoraj zabalowala i ma szlaban na wyjscia^^. Kurde ona wyladniala przez ferie a ja zbrzydlam...;/ Pobaiwla sie z moim psem,zjadla kilka ciastek,poogladala "fotke" i odprowadzilam ja do domu. Moglo byc gorzej...

Nie, niemożliwe, żebyś zbrzydła przez ferie Na pewno piękny z Ciebie "towarek"

Coś mi się z cytowaniem zepsuło, i nie pamiętam już kto napisał, że moja waga jest mała i ok Powiem tyle - wyglądam tak dobrze, nie myślę już o odżywianiu, ani nie mam żadnego celu związanego ze swoją sylwetką - wszystko mi jedno, jak przytyję, rozpaczt nie będzie Jedynie mam zamiar w przyszłości powiększyć sobie biust, bo mam niedorozwój

Moniko, jeśli uważasz, że przytycie od jednego batonika dziennie jest możliwe - bardzo się mylisz. Ojj, bardzo. Doskonale Cię rozumiem, ale mówiłam Ci już co robić Zadawaj sobie ciągle pytanie "Dlaczego nie chcę?". Przecież wiesz i każdy Ci to mówi, że roztycie się wymaga lat "pracy"... Na prawdę, nie masz predyspozycji do nadwagi czy otyłości, więc łatwo by Ci nie było - tym bardziej, że się pilnujesz z tym bardzo.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 18:23   #363
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez madame_apple;6532063[COLOR=teal
agolku, bardzo dobra ta Twoja metoda - zastosowałam ją i stres przeszedł masz rację, jest tyle problemów na świecie, że nadmierne przejmowanie sie egzamem od razu wydaje się bezsensowne ;*[/COLOR]

polecam sie na przyszosc ciesze sie,ze moglam pomoc jestem z Ciebie bardzo dumna!!!!!

A dziś brykam opijać to wspaniałe wydarzenie razem z ludźmi z roku Mam nadzieję, że będzie fajnie bo chętnie się trochę wyszaleję...
Jutro też imprezuję, ale z innym towarzystwem
ech, witaj aktywne życie, muszę sobie odbić stresy i "wieczory naukowe"

Miłego piątku moje Niezastąpione Kciukotrzymaczki
fantastycznie ci sie zapowiada weekend!!! szalej ile wlezie!! pamietaj,ze to najlepsze chwile w zyciu jak ja bym chciala znowu byc na studiach..
jak wroce do Polski napewno jeszcze na cos pojde, tym razem na cos co mi sie naprawde podoba a nie na to po czym moge miec dobra prace

ja mialam dzis faaajny dzien nawet te za przeproszeniem s*** z mojej pracy byly w porzadku dzis i duzo gadalysmy. Ogolnie atmosfera byla piatkowa.

po powrocie zjadlam obiadek,pojechalam na 6 min na solarium, teraz siedzimy z tZ,ogladamy TV,popijamy drinka i jemy precelki

milego wieczora kochane
Stary 2008-02-08, 18:31   #364
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Madame_apple jak zazdroszcze tej imprezy U mnie wszyscy się do swoich domów pozmywali i nie mam nawet z kim opijać zakończenia sesji Ale odbije sobie to za tydzień jak już wszyscy powrócą

Miłej imprezki.
pewnie, odbijesz sobie i to ze zdwojoną silą
teraz mogę wypić z Tobą wirtualnie , a pijąc realnie pomyślę o Tobie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Kupiłam słonko, kupiłam i to taką jak chciałam a 100 złotych taniej i to jeszcze z kartą 1 GB pamięci Tatuś kazał mi iść zobaczyć gdzie indziej niż wczoraj upatrzyłam i się okazało, że tam jest własnie tańszy, strasznie się ciesze
super, to teraz masz zabawę z obczajaniem nowego sprzętu
a jaki to konkretnie telefonik?;>

Cytat:
Nasza zdolniacha Dziękuje Kochana za dobre słowo Wiem, że powinnam być na P. staram się jeść normalne obiady, śniadania, kolacje, ale jedzenie w międzyczasie mi strasznie nie wychodzi...
Miłej zabawy Ci życze, wybaw się wkońcu bo zasłuzyłaś Tylko się nie upij

oczywiście, upijaniu się mówimy stanowcze "NIE"
choc jestem tak zmeczona...mam nadzieje,ze nie padne juz po 2piwkach^^

Cytat:
Kobietki... jednak nie musze zjeść tych batoników... Mama chyba zrozumiała, że to ponad moje siły... Ale już zapowiedziała mi, ze z normalnych obiadów nie zrezygnuje... I mimo wszystko Batony leżą w szawce, czekają na moje WŁASNE przełamanie... Tylko czy ono kiedykolwiek nastąpi... ? Jutro chciałam z Siss iść na piwo i znow mam obawe... Czy dam rade wypić to głupie piwo ?? Chciałabym, ale... może się uda ! Postaram się ! Chce się wkońcu przełamać, chce wkońcu wygrać ! Może baton (ta czekolada ) to było dla mnie zbyt dużo, ale może to piwo jakoś p0rzeżyje (tymbardziej, że mam na nie ochote )
ech mega wyrozumiałą masz mamę Trzymam kciuki za jutrzejsze piwko, na pewno się uda

Cytat:

madame_apple: Nawet nie wiesz jak zazdroszcze ci tych ferii. Jednak najlepiej jest miec na koncu te ferie.^^
jasne, zbrzydłaś :P nie mogłaś zbrzydnąć bo od Wizażowania się tylko i wyłącznie pięknieje, nie wiedziałaś?
btw. chętnie bym Cię zobaczyła....fotki fotki fotkiiii!!!

a co do ferii to prawda - im dłużej na nie czekasz tym w sumie lepiej
hmm jak znam siebie to za 2dni już mi się ferie i tak znudzą i zatęsknię za wzmożoną aktywnością^^ ale najpierw się nacieszę lenistwem

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Jedynie mam zamiar w przyszłości powiększyć sobie biust, bo mam niedorozwój

ja jestem zdania, że w tym wypadku lepszy lekki niedorozwój plus wspomagacze typu push-up, bo co za dużo to niezdrowo

btw. dziś zainspirowana poradami Trinny&Susannah z TVN Style kupując stanik wzięłam większą miseczkę i mniejszy obwód i co? Sprawdziło się^^ Obwód idealny choć i tak zapinam się na taką haftkę żeby było najwężej (czyli jak się rozciągnie znów będzie za duży, ale mniejszych nie było:/), a i miseczka w końcu jak trza.

dobra to pisanie mi szło jak krew z nosa, ale to dlatego że lakier na pazurach schnie juz chyba dosechł także pędzę się szykować - mam nadzieje, ze bedzie fajnie

agolku - cieszę się, że dzień w pracy udany, oby takich więcej

Milego wieczoru kochane ;*

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 19:47   #365
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:

malinka_86: Witaj . A co wpisujesz w zeszyt i do jakiej lekarki chodzisz?
Do endokrynologa. A wpisuję wagę, ciśnienie, poziom cukru przed i po jedzeniu i przed snem. I oczywiście co jem, jak jem i w jakiej ilości.

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 19:52   #366
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochanie uwierzycie? Dopiero do domu wróciłam..!
Padam dzisiaj. U okulisty przesiedzialam 4 h. ehh szkoda, ze wszyscy lekarze nie sa moimi znajomymi ;D Drozdzowki, soczek, pogaduchy.
Nie wiem czy wpsominałam, ale.. jestem w trakcie nawracania się, chcę byc Wolną Chrześcijanką i tak się złozyła, ze okulista też jest. Jaaakie my rozmowy prowadzimy I co? leci sobie winamp ja sobie spiewam, a ten, że potzrebują wokalistki w zborze Mnie zatkało! Ja?! z moim głosem?! Bądź co bądź jestem szczesliwa, bo... znajomy chce mi pomoc w zwiazku z sytuacją w domu Jestem bardzo szczesliwa! ahh <3.

Poza tym to Jabłuszko gratuluję! Tez chcę już leniuchowac ;(

Dzisiaj ze szkołą nie zrobię nic. Po co?;D Dzien beztroskiego lenistwa mi chyba się należy prawda?[ja zawsze znajdę usprawiedliwienie ;D]

Miłego wieczoru kochane..;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 20:07   #367
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Moniko, jeśli uważasz, że przytycie od jednego batonika dziennie jest możliwe - bardzo się mylisz. Ojj, bardzo. Doskonale Cię rozumiem, ale mówiłam Ci już co robić Zadawaj sobie ciągle pytanie "Dlaczego nie chcę?". Przecież wiesz i każdy Ci to mówi, że roztycie się wymaga lat "pracy"... Na prawdę, nie masz predyspozycji do nadwagi czy otyłości, więc łatwo by Ci nie było - tym bardziej, że się pilnujesz z tym bardzo.
Andżeliko, wiem, że zjedzenie nawet codziennie dwóch batoników nie sprawi, że przytyje gdyż proces ten jest złozony i trwa długo itd. ale jednak sama wiesz jak to jest... najgorsze te wrzuty sumienia następujące po zjedzeniu... A co do predyspozycji, to jakieś tam chyba jednak mam, inaczej przecież nigdy nie musiałabym się odchudzać

Agolku cieszę się, że miałaś udany dzień

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
super, to teraz masz zabawę z obczajaniem nowego sprzętu
a jaki to konkretnie telefonik?;>

oczywiście, upijaniu się mówimy stanowcze "NIE"
choc jestem tak zmeczona...mam nadzieje,ze nie padne juz po 2piwkach^^

ech mega wyrozumiałą masz mamę Trzymam kciuki za jutrzejsze piwko, na pewno się uda
Telefon to tylko Nokia 6085, niby nic szczególnego, ale mi wystarczy wazne, że mam nowy, a nie starą cegłe
Oczywiście, że upijaniu się mowimy NIE Zobaczymy tylko co ja będe mowiła jutro o ile się przełamie... Co do mamy, to ... ona ma zienne nastroje zauwazyłam -_-` Miłej zabawy Kochana
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochanie uwierzycie? Dopiero do domu wróciłam..!
Padam dzisiaj. U okulisty przesiedzialam 4 h. ehh szkoda, ze wszyscy lekarze nie sa moimi znajomymi ;D Drozdzowki, soczek, pogaduchy.
Nie wiem czy wpsominałam, ale.. jestem w trakcie nawracania się, chcę byc Wolną Chrześcijanką i tak się złozyła, ze okulista też jest. Jaaakie my rozmowy prowadzimy I co? leci sobie winamp ja sobie spiewam, a ten, że potzrebują wokalistki w zborze Mnie zatkało! Ja?! z moim głosem?! Bądź co bądź jestem szczesliwa, bo... znajomy chce mi pomoc w zwiazku z sytuacją w domu Jestem bardzo szczesliwa! ahh <3.

Dzisiaj ze szkołą nie zrobię nic. Po co?;D Dzien beztroskiego lenistwa mi chyba się należy prawda?[ja zawsze znajdę usprawiedliwienie ;D]
Oczywiście, że nalezy Ci się troszke beztroski i lenistwa
A co to za zbór ? Wolni Chrześcijanie ? Nigdy nie słyszałam o czymś takim Miłego wieczorku i leniuchowania

Nie wiem czy się chwaliłam, ale już drugi dzień nie zliczałam kalorii- wiem oczywiście mniej więcej ile zjadłam (ciągle się kontroluje i nie wykraczam poza 'norme'), ale nie przeliczam tak dokładnie jak ostatnio Jestem z siebie tak troszke 'dumna'

Miłego wieczorku Kochane moje
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-08, 20:58   #368
phenomena
Zakorzenienie

jabluszko, jestem z ciebie dumna! mi chemia poszla chyba dobrze. mam nadzieje na 4/5. mam nadzieje, ze jakichs glupich bledow (jak to ja) nie narobilam
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-08, 23:01   #369
Błękit Nieba
Raczkowanie

GG do Błękit Nieba

Witam

Czy aby mi sie zdaje, czy też w czasie mojej nieobecności cały wątek plotkowy mnie minął?! Obawiam sie, że nawet w ferie tego nie bedę w stanie nadrobić Wspominając o feriach, w końcu nadeszły! Już się doczekać nie moglam, życia po prostu nie miałam Ale czas w końcu wypocząć

Dobranoc dziewuchy!
Stary 2008-02-08, 23:14   #370
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Błękit jak dawno Cię nie widziałam

A ja uciekam spać. Kochane tyle zmian Ale.. nie pisze, nie zapeszam..

Dobranoc ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 08:42   #371
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hello!

jak sie spalo wszystkim? ja poszlam spac ok 23 i wstalam dzis o 8, wspaniale wyspana i pelna energii Wczoraj Euro Million bylo losowanie, do wygrania 95milionow &pound; bylo niestety trafilismy tylko 3... jakies 13 &pound;. Pocieszem sie,ze nikt nie wygral i podzielili nagrode.
Ale sie wczoraj rozmarzylam co bym zrobila z taka kasa,ze az bylam rozczarowana,ze nie wygralam glupia

jestem juz po porannej kawce, teraz ide wskoczyc do wanny, zjem snaidanie i spadamy na zakupy a potem jakis fajny lunchwieczorem do Kosciola na nauki

milego dnia robaczki!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-09, 09:12   #372
Majka232
Zakorzenienie

Dzień Dobry Wszystkim!

Fajnie, że mamy weekend.
Sobota nie zaczęła się świetnie, chociaż pospałam do 9, ale wstałam z bólem brzucha.... Na szczęście już przestało boleć (po tabletce oczywiście)
Dziś czeka mnie Babskie Spotkanko, pójdziemy do kina na Lejdis i jakieś małe hmmm piwo i pewnie pizzę To alternatywa dla Męskiego Wieczoru naszych mężów. Hihi
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 09:46   #373
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Stuk puk można się dołączyć?
witaj

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

rany, Ewusia, jak ty to robisz,ze masz takie beztroskie zycie?.. a ja tu w pracy musze siedziec..
heh, ja po prostu jestem leniwą studentką 4 roku, której nie chce się wziąć za jakąś robotę, ani za kolejne studia tylko tak sobie wegetuje, bo ma teraz wielką dziurę w sesji i nie chce jej się brać za naukę na zapas, bo jeszcze by się przemęczyła i oczywiście będzie z obłędem w oczach uczyć się wszystkiego na ostatnią chwilę
Cytat:

Ja dziś dostałam już wszystkie wpisy i jestem wolna Dziś już posprzątałam i wywaliłam wszystkie notatki, kserówki, zeszyty - jakie to super uczucie wiedzieć, że już mi się do niczego nie przydadzą

super i zazdroszczę, bo u mnie jak zwykle wszystko na opak niby mam teraz jakieś pseudo-ferie ale i tak mi wiszą jeszcze 3 rzeczy do zdania i wpisów co nie miara a indeks pusty
jak zwykle sobie sama muszę wolne zarządzać

Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Pokaż wiadomość
Witam Was Króliczki . Na lodowisku było świeetnie ^^! Tafla tylko dla nas (całe gimnazjum, ale jechała jakaś połowa z tego) całe 1,5 h, także wyszalałam się. Generalnie gleb zaliczyłam +/- 10, z czego większość była wynikiem taranowania jadących ludzi xD. Fajnie było, lubię łyżwy i świetna zabawa jest przy tym. Teraz trochę bolą mnie tylko kolana i tyłek, no ale przeżyję ^^.
no to świetnie ze lodowisko udane
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Dostałam dziś jedynkę z biologii ... kurczę,myślałam,że mnie szlag trafi ... uczyłam się na ten sprawdzian dłuugo,myślałam,że to coś da ... najgorsze,że nie mogę tego poprawić ... jestem wściekła na siebie,że nie potrafiłam się nauczyć ...

Ale mam nadzieję,że nie będę się długo tym zamartwiała,będzie to pewna mobilizacja,żeby jednak na następny sprawdzian,który mnie czeka we wtorek się porządnie nauczyć ...

Troszkę odreaguję dzisiaj,bo idę na noc do koleżanki^^ stwierdziłyśmy,że mamy ochotę na pierogi z kapustą i grzybami,i kupiłyśmy mrożone,więc se zjemy co tam,dzisiaj się kaloriami nie przejmuję
nie przejmuj sie za bardzo, następnym razem na pewno pójdzie lepiej
mam nadzieję ze wieczór z koleżanką udany

Cytat:

mówiłam Wam już, że jesteście kochane?
tak mi się zawsze miło robi jak czytam o Waszym wsparciu, że aż żałuję końca sesji ;*
kciuki znowu zdały egzamin, a ja dostałam...... 5-
z 3 sesji, ktore dotychczas miałam ta poszła mi zdecydowanie najlepiej ale chyba nigdy nie miałam takiego wsparcia kciukowego

no to świetnie
myślę że to jednak zasługa Twojej wiedzy a nie kciuków ale zgadzam się ze jak jest wsparcie to od razu łatwiej

Cytat:

o rany rany rany, FEEEERIEEE wreszcie poimprezuję, poleniuchuję, zrobię porządek w pokoju i W Ogole wreszcie poczytam sobie spokojnie fajne ksiązki, a nie notatki i podręczniki końce sesji są cudowne

udanych ferii

Cytat:
Madame_apple jak zazdroszcze tej imprezy U mnie wszyscy się do swoich domów pozmywali i nie mam nawet z kim opijać zakończenia sesji Ale odbije sobie to za tydzień jak już wszyscy powrócą

na pewno imprezowanie nadrobisz jeszcze
a tymczasem za ferie

Cytat:

Kobietki... jednak nie musze zjeść tych batoników... Mama chyba zrozumiała, że to ponad moje siły... Ale już zapowiedziała mi, ze z normalnych obiadów nie zrezygnuje... I mimo wszystko Batony leżą w szawce, czekają na moje WŁASNE przełamanie... Tylko czy ono kiedykolwiek nastąpi... ? Jutro chciałam z Siss iść na piwo i znow mam obawe... Czy dam rade wypić to głupie piwo ?? Chciałabym, ale... może się uda ! Postaram się ! Chce się wkońcu przełamać, chce wkońcu wygrać ! Może baton (ta czekolada ) to było dla mnie zbyt dużo, ale może to piwo jakoś p0rzeżyje (tymbardziej, że mam na nie ochote )
trzymam z całych sił kciuki żebyś się przełamała

BTW przypomniało mi sie jak w wakacje Mango była na przytyciu i jakie cudowne jadłospisy wstawiała życzę Ci abyś doszła kiedyś do tego Kochana

Cytat:
ale głupoty gadasz jak to zbrzydłaś? nie wierzę

Cytat:

btw. dziś zainspirowana poradami Trinny&Susannah z TVN Style kupując stanik wzięłam większą miseczkę i mniejszy obwód i co? Sprawdziło się^^ Obwód idealny choć i tak zapinam się na taką haftkę żeby było najwężej (czyli jak się rozciągnie znów będzie za duży, ale mniejszych nie było:/), a i miseczka w końcu jak trza.

też to oglądałam i zastanawiałam się czy to możliwe aż sprawdzę przy następnym kupowaniu
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
no widzisz jaki świat jest mały cieszę się razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
jabluszko, jestem z ciebie dumna! mi chemia poszla chyba dobrze. mam nadzieje na 4/5. mam nadzieje, ze jakichs glupich bledow (jak to ja) nie narobilam
no to trzymam kciuki za 5

Cytat:
Napisane przez Błękit Nieba Pokaż wiadomość
Witam

Czy aby mi sie zdaje, czy też w czasie mojej nieobecności cały wątek plotkowy mnie minął?! Obawiam sie, że nawet w ferie tego nie bedę w stanie nadrobić Wspominając o feriach, w końcu nadeszły! Już się doczekać nie moglam, życia po prostu nie miałam Ale czas w końcu wypocząć

Dobranoc dziewuchy!
witaj oj, jak dawno Cię nie było

Cytat:

jestem juz po porannej kawce, teraz ide wskoczyc do wanny, zjem snaidanie i spadamy na zakupy a potem jakis fajny lunchwieczorem do Kosciola na nauki
udanego dnia i krótkich nauk w kościele

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dziś czeka mnie Babskie Spotkanko, pójdziemy do kina na Lejdis i jakieś małe hmmm piwo i pewnie pizzę To alternatywa dla Męskiego Wieczoru naszych mężów. Hihi
podobno fajne te Lejdis też bym się wybrała z kumpelami... oczywiście nie z TŻ-em

wczorajszy dzień nawet udany zrobiłam naleśniki z pieczarkami na obiad wieczorem kino ("Butelki zwrotne" -polecam )

dziś pogoda piękna, żal w domu siedzieć postanowiłam pojechać do rodziny, w następne weekendy nie zapowiada sie żebym miała mieć czas, ale na razie to muszę się ubrać bo jak zwykle jeszcze w piżamie siedzę

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 10:27   #374
gujana
Wtajemniczenie

Hej Dziewczynki

bylam wczoraj na project monster calkiem fajny jak ktos lubie SF ja tak sobie, ale czasem moge obejrzec, i wczoraj wlasnie bylo to "czasem"

jeszcze zostaly mi tylko 3 examiny ale to dopiero po feriach - teraz tydzien wolnego

musze troszke mieszkanie ogarnac bo sie znow nabalaganilo.. rzecz jasna -samo!

milej soboty wsetkim

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 10:45   #375
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ewuś dziękuje ślicznie Kochana
Agolku, nie martw się następnym razem napewno wygrasz
Majka udanego wieczorku
Gujanko, miłego sprzątania

A ja dziś w planach mam ostatni ( ) wieczór z Przyjaciółką spędzony przed komuterem, oglądając "Świt żywych trupów" i "Egzorcyzmy Emily Rose" (wiem, że stare filmy, ale mamy ochote na takie ) przy tym popijając piwo i śmiejąc się tak jak kiedyś... (o ile dam rade to piwo wypic )
Pojutrze do szkoły masakra...
A wczoraj poszłyśmy spać przed 4, a ja o 8 obudziłam się wyspana - cała ja

Miłego dnia Kochane

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-09, 10:51   #376
Majka232
Zakorzenienie

Ewusia_marchew - napiszę czy "Lejdis" są warte obejrzenia.
Generalnie lubię chodzić do kina na polskie filmiki
Ostatnio byłam na "Jeszcze raz" - taki sobie, lekko naciągany

Tamonita - Tobie i Wszystkim także życzę udanej soboty!
Stary 2008-02-09, 11:04   #377
Baby14
Zakorzenienie

Mangolina: ,,Niedorozwoj biustu" Padłam ^^. Fajne teksty masz. Ale gdyby rzeczywiscie biust byl taki maly to by tyle chlopakow sie za toba nie uganialo.

madame_apple: fotki...hm...pomysle ale nie mam aktualnych a cyfrowki nie posiadam.No i fotogeniczna tez nie jestem^^.

malinka_86:
Ojoj to wspolczuje tego wpisywania...A cos jest nie tak ze zdrowiem?

nefre: Ale z ciebie szczesciara. Napisz cos wiecej ^^.

tamonita: Komorka baardzo fajna. Moja kolezanka ja ma i nie narzeka.Kalorii nie liczz masz racje. Po co sobie glupotami glowe zawracac?Szkoda czasu.Smacznego piwka. Wypij cale i baw sie dobrze.

Błękit Nieba: Życze przyjemnej lekturki ^^. ALe sie oczytasz ;D

Mango,madame_apple,Ewusia _marchew : No normalnie zbrzydlam ;P Brak makijazu robi swoje...;D
Stary 2008-02-09, 11:15   #378
madame_apple
Zadomowienie

hej ho
Cytat:
Telefon to tylko Nokia 6085, niby nic szczególnego, ale mi wystarczy wazne, że mam nowy, a nie starą cegłe
ależ to jest bardzo fajny telefonik, mi się mega podoba
w ogóle podobają mi się telefony z klapką, ale... nie mogę sobie takiego kupić bo jak znam siebie to pewnie bym klapkę rozwaliła po paru dniach bawiąc się nią

Cytat:
A co to za zbór ? Wolni Chrześcijanie ? Nigdy nie słyszałam o czymś takim
właśnie, też jestem ciekawa co to takiego...

Cytat:
Nie wiem czy się chwaliłam, ale już drugi dzień nie zliczałam kalorii- wiem oczywiście mniej więcej ile zjadłam (ciągle się kontroluje i nie wykraczam poza 'norme'), ale nie przeliczam tak dokładnie jak ostatnio Jestem z siebie tak troszke 'dumna'
no kochana, zawsze to jakiś postęp

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
cieszę się, że dobrze Ci poszło Zaciskam kciuki za piąteczkę, ale 4 też super
Cytat:
Napisane przez Błękit Nieba Pokaż wiadomość
heeeeeeej jak dawno Cię tu nie było
ciesz się wypoczynkiem ile się da i zaglądaj tutaj

Cytat:
Ale sie wczoraj rozmarzylam co bym zrobila z taka kasa,ze az bylam rozczarowana,ze nie wygralam glupia
o rany ja zawsze się rozmarzam i snuję wielkie plany co bym zrobiła gdybym wygrała dużo kasy głupek ze mnie, później tylko rozczarowania :P

Cytat:
bardzo fajna alternatywa, baw się dobrze i koniecznie zrecenzuj nam tu Lejdis

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dziś pogoda piękna, żal w domu siedzieć postanowiłam pojechać do rodziny, w następne weekendy nie zapowiada sie żebym miała mieć czas, ale na razie to muszę się ubrać bo jak zwykle jeszcze w piżamie siedzę
u mnie pogoda brzydka, ale chociaż ciepło jest - powiedziałabym nawet, że wręcz wiosennie
a czemóż to w następne weekendy nie będziesz mieć czasu? juz cos zaplanowałaś fajnego czy nauka?
miłego rodzinkowania

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
jeszcze zostaly mi tylko 3 examiny ale to dopiero po feriach - teraz tydzien wolnego
nareszcie więc możesz pojawiać się tu częsciej

Cytat:
musze troszke mieszkanie ogarnac bo sie znow nabalaganilo.. rzecz jasna -samo!
kurcze no właśnie nie jestem w stanie tego pojąć - dlaczego te nasze pokoje są takie chamskie i same się zaśmiecają? Później tylko porządny człowiek ma problemy przez bezduszne mieszkania

Cytat:
A ja dziś w planach mam ostatni ( ) wieczór z Przyjaciółką spędzony przed komuterem, oglądając "Świt żywych trupów" i "Egzorcyzmy Emily Rose" (wiem, że stare filmy, ale mamy ochote na takie ) przy tym popijając piwo i śmiejąc się tak jak kiedyś... (o ile dam rade to piwo wypic )
Pojutrze do szkoły masakra...
miłego wieczoru z Przyjaciółką, będę trzymać kciuki za przełamanie się
a szkoła się nie przejmuj, trochę pochodzisz i zaraz beda rekolekcje i ferie wielkanocne

raaany dziewuszki, głupek ze mnie totalny, ale na szczescie mam wyrozumiałych ludzi wokoło :P
Na imprezie było bardzo fajnie, potańczyłam sobie (chociaż muzyka ekhem pozostawiała trochę do życzenia, ale już mnie to nawet bawiło^^), nie upiłam się zbytnio i generalnie sympatycznie
tylko w koncu przyszło co do czego i trzeba było wracać, a ja mam daleko dość do domu w porownaniu z innymi. I jak sobie posluchalam,ze ten bierze taksę, a tamten ma bliziutko etc etc to sobie myślę: "co ja mam wracać sama kolejką? oooo nie"... No i zadzwoniłam do przyjaciolki ( a byla 2 w nocy) i pytam jej czy... nie przyjmie mnie na noc (przyjaciolka mieszka dosc blisko klubu, w ktorym bylismy). Zgodzila sie kochana i tym sposobem dopiero przed chwila wrocilam do domu wyspalam sie pierwszorzędnie i w ogole super, ale tak szczerze to dziwie sie, ze mnie na progu nie zabiła^^

w kazdym razie dzis ciag dalszy tańców hulanek i swawoli obawiam sie, ze jutro nie bede miala nog bo dzisiejsza impreza znacznie bardziej taneczna niz wczorajsza, a juz teraz nożyny pobolewają no,ale raz sie zyje, potem sie juz tylko straszy wiec...

teraz mknę uzupełnić zapasy w lodowce, ach jak cudownie,ze nie musze sie niczego uczyc

Milego dnia kochane ;*

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 12:51   #379
tamonita
Zakorzenienie

Baby
Majka, dzia i wzajemnie.
Jabłuszko okropnie się ciesze, ze udał Ci się wieczór i mam nadzieję, że dzisiejszy będzie jeszcze bardziej szałowy i rozbrykany A co do psiapsióły to super, że Cię przyjęła- prawdziwa przyjaciólka
Co do telefonu i klapki, to własnie tego się boję, że popsuje, ale tfu, tfu, nie mozna zapeszac Jeszcze raz Kochana zycze udanej zabawy i bolących nóg jutro ^^

A ja po obiedzie ide z Przyjaciółką do miasta po piwa^^ i odwiedzić pewną 'Babacię" Bo dawno u niej nie byłam i znów będzie, że nie przychodze, bo coś mi się stało czy jak ?

Udanej soboty Laleczki

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-09, 13:12   #380
asiek14
Zakorzenienie

przyszłam sie pożegnać żeby nie znikać bez słowa
nie wiem kiedy wróce - może za rok tak jak ostatnim razem, może wcześniej
udanego dietkowania dla dietkujących, zmian w zyciu dla tych które chcą coś zmienić i świętego spokoju dla tych, którym jest dobrze
trzymajcie sie

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 13:16   #381
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

udanego dietkowania dla dietkujących, zmian w zyciu dla tych które chcą coś zmienić i świętego spokoju dla tych, którym jest dobrze
trzymajcie sie

Dlaczego chcesz nas zostawić?
Stary 2008-02-09, 13:22   #382
asiek14
Zakorzenienie

bo muszę sobie parę spraw poukładać, poza tym przeglądanie średnio 30 wątków kazdego ranka w których pojawia sie coś nowego (na ok 75 zasubskrybowanych) gdy ja się jest kłopotliwe, szczególnie gdy chodzę do szkołyy a jak nie przejrzę rano to potem bedzie za dużo żeby nadrobić i takie błędne koło
poza tym pomimo najszczerszych checi strefa dietkująca nie wpływa dobrze na moje wychodzenie z ED ale nie chciałabym tego tutaj rozstrząsać bo to nie miejsce do tego

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 13:29   #383
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
bo muszę sobie parę spraw poukładać, poza tym przeglądanie średnio 30 wątków kazdego ranka w których pojawia sie coś nowego (na ok 75 zasubskrybowanych) gdy ja się jest kłopotliwe, szczególnie gdy chodzę do szkołyy a jak nie przejrzę rano to potem bedzie za dużo żeby nadrobić i takie błędne koło
poza tym pomimo najszczerszych checi strefa dietkująca nie wpływa dobrze na moje wychodzenie z ED ale nie chciałabym tego tutaj rozstrząsać bo to nie miejsce do tego
W taki razie pozdrawiam i życzę powodzenia w układaniu życiowych puzzli
Stary 2008-02-09, 14:36   #384
anniaa

Witam
mało czasu mam wogóle na wizaz.. no ale w moim zyciu sa tego plusy lepsze oceny wiecej czasu na wszystko
asiek rozumiem Cię wizaz jak dla mnie tutaj na dietetyce zmienił sie i to w negatywnym znaczeniu - jest to m.in powód dlaczego wchodze przewaznie tylko w weekendy...
mangolina wysłałam Ci pw...

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 16:15   #385
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

widzę że masz tak jak ja czyli leniuchujemy nie myśląc o tym co nas czeka po feriach?
mam nadzieję że w związku z tym będziesz częściej zaglądać

Cytat:

A wczoraj poszłyśmy spać przed 4, a ja o 8 obudziłam się wyspana - cała ja
o matko też bym tak chciała
ja się położyłam ok 12, ok 4 rano się wstałam na 0,5 godzinki bo TŻ zbierał się do pracy, a później jak na powrót zasnęłam to spałam do 9.30

Cytat:
Ewusia_marchew - napiszę czy "Lejdis" są warte obejrzenia.
będę wdzięczna zbieram opinie

Cytat:

Mango,madame_apple,Ewusia _marchew : No normalnie zbrzydlam ;P Brak makijazu robi swoje...;D
phi tam makijaż ja nie wychodzą nawet do sklepu bez krechy na oku w prawdzie, ale tak naprawdę, to jak byś się do siebie nieumalowanej przyzwyczaiła to na pewno zmieniłabyś zdanie

Cytat:

u mnie pogoda brzydka, ale chociaż ciepło jest - powiedziałabym nawet, że wręcz wiosennie
a czemóż to w następne weekendy nie będziesz mieć czasu? juz cos zaplanowałaś fajnego czy nauka?
miłego rodzinkowania

dziękuję
a plany mam zupełnie nie naukowe w następny weekend imprezka a za 2 tygodnie wyjazd w góry z TŻ-em

Cytat:

raaany dziewuszki, głupek ze mnie totalny, ale na szczescie mam wyrozumiałych ludzi wokoło :P
Na imprezie było bardzo fajnie, potańczyłam sobie (chociaż muzyka ekhem pozostawiała trochę do życzenia, ale już mnie to nawet bawiło^^), nie upiłam się zbytnio i generalnie sympatycznie
tylko w koncu przyszło co do czego i trzeba było wracać, a ja mam daleko dość do domu w porownaniu z innymi. I jak sobie posluchalam,ze ten bierze taksę, a tamten ma bliziutko etc etc to sobie myślę: "co ja mam wracać sama kolejką? oooo nie"... No i zadzwoniłam do przyjaciolki ( a byla 2 w nocy) i pytam jej czy... nie przyjmie mnie na noc (przyjaciolka mieszka dosc blisko klubu, w ktorym bylismy). Zgodzila sie kochana i tym sposobem dopiero przed chwila wrocilam do domu wyspalam sie pierwszorzędnie i w ogole super, ale tak szczerze to dziwie sie, ze mnie na progu nie zabiła^^

w kazdym razie dzis ciag dalszy tańców hulanek i swawoli obawiam sie, ze jutro nie bede miala nog bo dzisiejsza impreza znacznie bardziej taneczna niz wczorajsza, a juz teraz nożyny pobolewają no,ale raz sie zyje, potem sie juz tylko straszy wiec...

teraz mknę uzupełnić zapasy w lodowce, ach jak cudownie,ze nie musze sie niczego uczyc

zazdroszcze udanej imprezki oby kolejna była równie fajna

Cytat:

A ja po obiedzie ide z Przyjaciółką do miasta po piwa^^
miłego wypadu

Cytat:

trzymajcie sie
jaka szkoda ze nas opuszczasz mam nadzieję ze przy okazji większych luzów w szkole jednak będziesz wpadać do nas, choćby na chwilkę....

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam
mało czasu mam wogóle na wizaz.. no ale w moim zyciu sa tego plusy lepsze oceny wiecej czasu na wszystko
dobrze że chociaż czasami się meldujesz
ja jestem całkowicie uzależniona, nie wiem czy umiałabym funkcjonować bez Wizażu

dotarłam do rodziny, poplotkowałam z mamą a tu się okazuje że moje kochane kuzynki dziś się zjawią także super, znów mnie będzie gardło od mówienia boleć ^^ opłacało się przyjechać

udanego sobotniego wieczorku Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 17:36   #386
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:

trzymajcie sie
Cytat:
Asiu, mam nadzieję, że jednak wrócisz do Nas wcześniej, tymczasem życze owocnego rozwiązania wszelkich spraw

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
o matko też bym tak chciała
ja się położyłam ok 12, ok 4 rano się wstałam na 0,5 godzinki bo TŻ zbierał się do pracy, a później jak na powrót zasnęłam to spałam do 9.30
miłego wypadu
dotarłam do rodziny, poplotkowałam z mamą a tu się okazuje że moje kochane kuzynki dziś się zjawią także super, znów mnie będzie gardło od mówienia boleć ^^ opłacało się przyjechać
Dziękuje Kochana A co do mojego wstania o tej 8, to zmusiłam się jeszcze do zaśnięcia, żeby w dzień nie wyglądać i czuć się jak Zombie A poza tym jak znam życie to teraz kiedy nie musze, to się budze, a jak będe chodziła do szkoły, to będzie mi ciężkooo wstać... Udanego wieczorku i plotkowania z kuzynkami

Piwa zakupione ja się boję, że go nie dam rady wypić choć ochote mam... Zapowiada się dziś naprawde fajny wieczór, o ile oczywiście nie nawale...
A pojutrze do szkoły masakra...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-09, 17:37   #387
Baby14
Zakorzenienie

Ewusia_marchew: Masz racje co do malowania sie. Nie to zebym byla jakas chodzaca tapeta. Po prostu lubie sie przypudrowac (wiadome ze cera ladniejsza) rzesy wytuszowac i kreske czarna zrobic. Moze to niewiele ,ale poprawia wyglad i samopoczucie^^.Życze milego wiczorku z kuzynkami ;*

asiek14: Szkoda ze nas opuszczasz...Ja bym bez wizazu nie umiala funkcjonowac. Musze znalezdz chociaz 5 min.Ale rozumiem Twoja decyzje. Bede tesknic bo pamietam ze Ty bylas jedna z pierwszych osob ktore zrozumialy mnie na wizazu. Życze udanego zyciia;*

tamonita: E kochana. Ja mam juz ponad rok telefon z klapka i sie mu nic nie dzieje. Milego wypadu z przyjaciolka^^. A co to za babcia? Twoja?

madame_apple: Ale zaszalałas ;D Zazdroszcze przyjaciolki^^.Dzis zycze milej zabawy rowniez;*

Własnie zrobilam totra ^^.Wyglada pysznie i ma slodka mase...I czeka sobie w lodowce do jutra.
Stary 2008-02-09, 19:59   #388
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Asieeeeek Ehh...

Kurde, ale Wy dzisiaj cichutko?

Dziwnej rzeczy się dowiedziałam... Chlopak, który chciał mnie 3 lata temu udusić, powiedział mojej przyjaciółce, że się we mnie "zakochał"
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 20:06   #389
agness51
Zakorzenienie

Witam

Dziękuję kochane za miłe słowa

Właśnie wróciłam ze spotkanie z TŻ-tem . I faktycznie,starałam się nie przejmować wczoraj kaloriami,no ale i tak wszystko liczyłam No,ale przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia,o!
Dzisiaj się jeszcze widziałam z przyjaciółką,ale krótko,bo jakaś zamulona w południe byłam

No i dzień dobiega końca,z braku czasu mało zjadłam,no ale postaram się jutro zjeść więcej
Zaraz wezmę ciepłą kąpiel i pouczę się tej nieszczęsnej biologii Ta pała dała mi takiego kopa,że stwierdziłam,że na ten sprawdzian muszę się nauczyć porządnie

Miłego wieczorku Słoneczka

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 20:09   #390
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
tamonita: E kochana. Ja mam juz ponad rok telefon z klapka i sie mu nic nie dzieje. Milego wypadu z przyjaciolka^^. A co to za babcia? Twoja?

Własnie zrobilam totra ^^.Wyglada pysznie i ma slodka mase...I czeka sobie w lodowce do jutra.
To dobrze, pocieszyłaś mnie Kochana A ta Pani jest dla mnie jak przybrana Babcia Ale babcia nie jest, poprostu wynajmowałam u niej mieszkanie przez pare długich lat A ponieważ jest już stara to ją odwiedzam, bo przywiązałam się do niej, zresztą ona do mnie również
Jaaacie tort podziel się

Cytat:
Asieeeeek Ehh...

Kurde, ale Wy dzisiaj cichutko?

Dziwnej rzeczy się dowiedziałam... Chlopak, który chciał mnie 3 lata temu udusić, powiedział mojej przyjaciółce, że się we mnie "zakochał"

Lepiej niech się trzyma od Ciebie z daleka Kochana...
faceci są jednak dziwni... i dziwnie miłosć okazuja...

Niech się stanie... !
KCP

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości