![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
No juz po wszystkim. Nie bylo tak zle. Zamiast 2 przyszla jedna bo jedna wczoraj zabalowala i ma szlaban na wyjscia^^. Kurde ona wyladniala przez ferie a ja zbrzydlam...;/ Pobaiwla sie z moim psem,zjadla kilka ciastek,poogladala "fotke" i odprowadzilam ja do domu. Moglo byc gorzej...
Milka19: Wiem ze sie od wizazu uzaleznilam ^^. Ale spoko wybiore sie na lekki odwyk podczas szkoly. Ja tez lubie rozmawiac w 4 oczy ,ale jak jest z kims fajnym. A ja nie mam takiej odoby...Juz lepiej sie z chlopakami dogaduje. Hypnotic Eyes: hm...smaczny ten bialy Twix? agness51: Nie przejmuj sie kochana pala.;* Ja tez nie raz robilam tak ze sie uczylam i uczylam a skutki byly marne. Niech ta pala da ci kopa mobilizacyjnego do nastepnego sprawdzianu. Na pewno nastepny wyjdzie. Skoro spodnie z wakacji sa na ciebie lluzne to pewnie schudlas^^.Jak ja przyymierzalam ostatnio wakacyjne rybaczki to spadly. Zadnym paskiem sie ich nie udalo polapac i byly takie wieelkie ze normalnie jak spodnica wygladaly^^.A Ty baw sie dobrze z kolezanka i masz racje niech w ten wieczor kalorie nie istnieja ^^Smaczneego madame_apple: Nawet nie wiesz jak zazdroszcze ci tych ferii. Jednak najlepiej jest miec na koncu te ferie.^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, niemożliwe, żebyś zbrzydła przez ferie ![]() ![]() ![]() Coś mi się z cytowaniem zepsuło, i nie pamiętam już kto napisał, że moja waga jest mała i ok ![]() ![]() ![]() Moniko, jeśli uważasz, że przytycie od jednego batonika dziennie jest możliwe - bardzo się mylisz. Ojj, bardzo. Doskonale Cię rozumiem, ale mówiłam Ci już co robić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak wroce do Polski napewno jeszcze na cos pojde, tym razem na cos co mi sie naprawde podoba a nie na to po czym moge miec dobra prace ![]() ja mialam dzis faaajny dzien ![]() ![]() po powrocie zjadlam obiadek,pojechalam na 6 min na solarium, teraz siedzimy z tZ,ogladamy TV,popijamy drinka i jemy precelki ![]() milego wieczora kochane ![]()
![]() |
#364 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz mogę wypić z Tobą wirtualnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jaki to konkretnie telefonik?;> Cytat:
oczywiście, upijaniu się mówimy stanowcze "NIE" ![]() choc jestem tak zmeczona...mam nadzieje,ze nie padne juz po 2piwkach^^ Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() btw. chętnie bym Cię zobaczyła....fotki fotki fotkiiii!!! ![]() a co do ferii to prawda - im dłużej na nie czekasz tym w sumie lepiej ![]() hmm jak znam siebie to za 2dni już mi się ferie i tak znudzą i zatęsknię za wzmożoną aktywnością^^ ale najpierw się nacieszę lenistwem ![]() Cytat:
![]() ja jestem zdania, że w tym wypadku lepszy lekki niedorozwój plus wspomagacze typu push-up, bo co za dużo to niezdrowo ![]() btw. dziś zainspirowana poradami Trinny&Susannah z TVN Style kupując stanik wzięłam większą miseczkę i mniejszy obwód i co? Sprawdziło się^^ Obwód idealny choć i tak zapinam się na taką haftkę żeby było najwężej (czyli jak się rozciągnie znów będzie za duży, ale mniejszych nie było:/), a i miseczka w końcu jak trza. ![]() dobra to pisanie mi szło jak krew z nosa, ale to dlatego że lakier na pazurach schnie ![]() ![]() agolku - ![]() ![]() ![]() ![]() Milego wieczoru kochane ;*
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Do endokrynologa. A wpisuję wagę, ciśnienie, poziom cukru przed i po jedzeniu i przed snem. I oczywiście co jem, jak jem i w jakiej ilości.
#366 |
Zakorzenienie
|
Kochanie uwierzycie?
![]() ![]() Padam dzisiaj. U okulisty przesiedzialam 4 h. ehh szkoda, ze wszyscy lekarze nie sa moimi znajomymi ;D Drozdzowki, soczek, pogaduchy. Nie wiem czy wpsominałam, ale.. jestem w trakcie nawracania się, chcę byc Wolną Chrześcijanką i tak się złozyła, ze okulista też jest. Jaaakie my rozmowy prowadzimy ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym to Jabłuszko gratuluję! Tez chcę już leniuchowac ;( Dzisiaj ze szkołą nie zrobię nic. Po co?;D Dzien beztroskiego lenistwa mi chyba się należy prawda?[ja zawsze znajdę usprawiedliwienie ;D] Miłego wieczoru kochane..;*
#367 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agolku cieszę się, że miałaś udany dzień ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście, że upijaniu się mowimy NIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co to za zbór ? ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy się chwaliłam, ale już drugi dzień nie zliczałam kalorii- wiem oczywiście mniej więcej ile zjadłam (ciągle się kontroluje i nie wykraczam poza 'norme' ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku Kochane moje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
jabluszko, jestem z ciebie dumna! mi chemia poszla chyba dobrze. mam nadzieje na 4/5. mam nadzieje, ze jakichs glupich bledow (jak to ja) nie narobilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Czy aby mi sie zdaje, czy też w czasie mojej nieobecności cały wątek plotkowy mnie minął?! ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc dziewuchy!
#370 |
Zakorzenienie
|
Błękit jak dawno Cię nie widziałam
![]() A ja uciekam spać. Kochane tyle zmian ![]() ![]() Dobranoc ;*
#371 |
Wtajemniczenie
|
hello!
![]() jak sie spalo wszystkim? ja poszlam spac ok 23 i wstalam dzis o 8, wspaniale wyspana i pelna energii ![]() ![]() ![]() Ale sie wczoraj rozmarzylam co bym zrobila z taka kasa,ze az bylam rozczarowana,ze nie wygralam ![]() ![]() jestem juz po porannej kawce, teraz ide wskoczyc do wanny, zjem snaidanie i spadamy na zakupy a potem jakis fajny lunch ![]() ![]() milego dnia robaczki!!
#372 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Wszystkim!
Fajnie, że mamy weekend. Sobota nie zaczęła się świetnie, chociaż pospałam do 9, ale wstałam z bólem brzucha.... ![]() Dziś czeka mnie Babskie Spotkanko, pójdziemy do kina na Lejdis i jakieś małe hmmm piwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jak zwykle sobie sama muszę wolne zarządzać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję ze wieczór z koleżanką udany Cytat:
no to świetnie ![]() ![]() myślę że to jednak zasługa Twojej wiedzy a nie kciuków ale zgadzam się ze jak jest wsparcie to od razu łatwiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tymczasem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() BTW przypomniało mi sie jak w wakacje Mango była na przytyciu i jakie cudowne jadłospisy wstawiała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wczorajszy dzień nawet udany ![]() ![]() dziś pogoda piękna, żal w domu siedzieć ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() bylam wczoraj na project monster ![]() ![]() ![]() jeszcze zostaly mi tylko 3 examiny ale to dopiero po feriach - teraz tydzien wolnego ![]() musze troszke mieszkanie ogarnac bo sie znow nabalaganilo.. rzecz jasna -samo! ![]() ![]() milej soboty wsetkim ![]()
#375 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ewuś dziękuje ślicznie Kochana ![]() ![]() Agolku, nie martw się następnym razem napewno wygrasz ![]() Majka udanego wieczorku ![]() Gujanko, miłego ![]() ![]() A ja dziś w planach mam ostatni ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pojutrze do szkoły ![]() A wczoraj poszłyśmy spać przed 4, a ja o 8 obudziłam się wyspana ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Ewusia_marchew - napiszę czy "Lejdis" są warte obejrzenia.
Generalnie lubię chodzić do kina na polskie filmiki Ostatnio byłam na "Jeszcze raz" - taki sobie, lekko naciągany Tamonita - Tobie i Wszystkim także życzę udanej soboty! |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Mangolina: ,,Niedorozwoj biustu" Padłam ^^. Fajne teksty masz. Ale gdyby rzeczywiscie biust byl taki maly to by tyle chlopakow sie za toba nie uganialo.
madame_apple: fotki...hm...pomysle ale nie mam aktualnych a cyfrowki nie posiadam.No i fotogeniczna tez nie jestem^^. malinka_86:Ojoj to wspolczuje tego wpisywania...A cos jest nie tak ze zdrowiem? nefre: Ale z ciebie szczesciara. Napisz cos wiecej ^^. tamonita: Komorka baardzo fajna. Moja kolezanka ja ma i nie narzeka.Kalorii nie liczz masz racje. Po co sobie glupotami glowe zawracac?Szkoda czasu.Smacznego piwka. Wypij cale i baw sie dobrze. Błękit Nieba: Życze przyjemnej lekturki ^^. ALe sie oczytasz ;D Mango,madame_apple,Ewusia _marchew : No normalnie zbrzydlam ;P Brak makijazu robi swoje...;D |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |||||||||||
Zadomowienie
|
hej ho
![]() Cytat:
![]() w ogóle podobają mi się telefony z klapką, ale... nie mogę sobie takiego kupić bo jak znam siebie to pewnie bym klapkę rozwaliła po paru dniach bawiąc się nią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ciesz się wypoczynkiem ile się da i zaglądaj tutaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a czemóż to w następne weekendy nie będziesz mieć czasu? juz cos zaplanowałaś fajnego czy nauka? miłego rodzinkowania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a szkoła się nie przejmuj, trochę pochodzisz i zaraz beda rekolekcje i ferie wielkanocne ![]() raaany dziewuszki, głupek ze mnie totalny, ale na szczescie mam wyrozumiałych ludzi wokoło :P Na imprezie było bardzo fajnie, potańczyłam sobie (chociaż muzyka ekhem pozostawiała trochę do życzenia, ale już mnie to nawet bawiło^^), nie upiłam się zbytnio i generalnie sympatycznie ![]() tylko w koncu przyszło co do czego i trzeba było wracać, a ja mam daleko dość do domu w porownaniu z innymi. I jak sobie posluchalam,ze ten bierze taksę, a tamten ma bliziutko etc etc to sobie myślę: "co ja mam wracać sama kolejką? oooo nie"... No i zadzwoniłam do przyjaciolki ( a byla 2 w nocy) i pytam jej czy... nie przyjmie mnie na noc (przyjaciolka mieszka dosc blisko klubu, w ktorym bylismy). Zgodzila sie kochana i tym sposobem dopiero przed chwila wrocilam do domu ![]() w kazdym razie dzis ciag dalszy tańców hulanek i swawoli ![]() ![]() ![]() teraz mknę uzupełnić zapasy w lodowce, ach jak cudownie,ze nie musze sie niczego uczyc ![]() Milego dnia kochane ;*
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Baby
![]() Majka, dzia i wzajemnie. Jabłuszko okropnie się ciesze, ze udał Ci się wieczór i mam nadzieję, że dzisiejszy będzie jeszcze bardziej szałowy i rozbrykany ![]() ![]() Co do telefonu i klapki, to własnie tego się boję, że popsuje, ale tfu, tfu, nie mozna zapeszac ![]() ![]() ![]() A ja po obiedzie ide z Przyjaciółką do miasta po piwa^^ ![]() ![]() ![]() ![]() Udanej soboty Laleczki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
![]() przyszłam sie pożegnać żeby nie znikać bez słowa ![]() nie wiem kiedy wróce - może za rok tak jak ostatnim razem, może wcześniej ![]() udanego dietkowania dla dietkujących, zmian w zyciu dla tych które chcą coś zmienić i świętego spokoju dla tych, którym jest dobrze ![]() trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego chcesz nas zostawić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
bo muszę sobie parę spraw poukładać, poza tym przeglądanie średnio 30 wątków kazdego ranka w których pojawia sie coś nowego (na ok 75 zasubskrybowanych) gdy ja się jest kłopotliwe, szczególnie gdy chodzę do szkołyy a jak nie przejrzę rano to potem bedzie za dużo żeby nadrobić i takie błędne koło
![]() poza tym pomimo najszczerszych checi strefa dietkująca nie wpływa dobrze na moje wychodzenie z ED ale nie chciałabym tego tutaj rozstrząsać bo to nie miejsce do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
♥
|
Witam
![]() mało czasu mam wogóle na wizaz.. no ale w moim zyciu sa tego plusy lepsze oceny ![]() ![]() asiek rozumiem Cię ![]() mangolina wysłałam Ci pw... |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję że w związku z tym będziesz częściej zaglądać ![]() Cytat:
![]() ![]() ja się położyłam ok 12, ok 4 rano się wstałam na 0,5 godzinki bo TŻ zbierał się do pracy, a później jak na powrót zasnęłam to spałam do 9.30 ![]() będę wdzięczna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dziękuję ![]() a plany mam zupełnie nie naukowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() miłego wypadu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja jestem całkowicie uzależniona, nie wiem czy umiałabym funkcjonować bez Wizażu ![]() dotarłam do rodziny, poplotkowałam z mamą a tu się okazuje że moje kochane kuzynki dziś się zjawią także ![]() ![]() udanego sobotniego wieczorku Kochane ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piwa zakupione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A pojutrze do szkoły ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Ewusia_marchew: Masz racje co do malowania sie. Nie to zebym byla jakas chodzaca tapeta. Po prostu lubie sie przypudrowac (wiadome ze cera ladniejsza) rzesy wytuszowac i kreske czarna zrobic. Moze to niewiele ,ale poprawia wyglad i samopoczucie^^.Życze milego wiczorku z kuzynkami ;*
asiek14: Szkoda ze nas opuszczasz...Ja bym bez wizazu nie umiala funkcjonowac. Musze znalezdz chociaz 5 min.Ale rozumiem Twoja decyzje. Bede tesknic bo pamietam ze Ty bylas jedna z pierwszych osob ktore zrozumialy mnie na wizazu. Życze udanego zyciia;* tamonita: E kochana. Ja mam juz ponad rok telefon z klapka i sie mu nic nie dzieje. Milego wypadu z przyjaciolka^^. A co to za babcia? Twoja? madame_apple: Ale zaszalałas ;D Zazdroszcze przyjaciolki^^.Dzis zycze milej zabawy rowniez;* Własnie zrobilam totra ^^.Wyglada pysznie i ma slodka mase...I czeka sobie w lodowce do jutra. |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Asieeeeek
![]() Kurde, ale Wy dzisiaj cichutko? ![]() Dziwnej rzeczy się dowiedziałam... Chlopak, który chciał mnie 3 lata temu udusić, powiedział mojej przyjaciółce, że się we mnie "zakochał" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziękuję kochane za miłe słowa ![]() ![]() Właśnie wróciłam ze spotkanie z TŻ-tem ![]() ![]() ![]() Dzisiaj się jeszcze widziałam z przyjaciółką,ale krótko,bo jakaś zamulona w południe byłam ![]() No i dzień dobiega końca,z braku czasu mało zjadłam,no ale postaram się jutro zjeść więcej ![]() Zaraz wezmę ciepłą kąpiel i pouczę się tej nieszczęsnej biologii ![]() ![]() Miłego wieczorku Słoneczka ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaaacie tort ![]() ![]() Cytat:
![]() Lepiej niech się trzyma od Ciebie z daleka Kochana... ![]() faceci są jednak dziwni... i dziwnie miłosć okazuja... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.