PM 2017, cz. 28 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-18, 02:34   #4381
serduszko165
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017, cz. 28

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
U nas przynajmniej oboje będziemy mieć ciuchy za ok. 400zł

Zazdroszczę!

Paryż, Budapeszt... tylko mój się nie postarał i oświadczył się w domu?
Tak mi się przypomniała sytuacja, że koleżankę jej kilkuletni już chłopak zabrał do Paryża (jako niespodziankę), weszli na wieżę Eiffla, wszystko... i się nie oświadczył Więc jaką teraz wysoką poprzeczkę ma

Wyjazd był spontanem jeśli można tak nazwać planowanie dwumiesięczne. Ceny biletów niskie, znaleziony super nocleg w niskiej cenie i fru wszyscy z naszego otoczenia, jak dowiedzieli się, ze lecimy do Paryża, to mówili wrocisz z pierscionkiem no i TŻ nie miał wyjścia

---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ----------

Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość
Jasne, dam znać Może wiecej dziewczyn będzie chętnych Choć i we dwie pewnie będziemy się dobrze bawić

My z tżtem w tym roku właśnie byliśmy w Budapeszcie i w Wiedniu (dzięki tanim biletom z Polskiego Busa) a teraz dorwaliśmy przelot z Warszawy do Paryża za 160 zł tam i powrót, ale lotnisko jest kawał drogi od Paryża, i musimy do Wawy dojechać, ale i tak tanio My lubimy wyszukiwać takie promocje I zwiedzamy na własną rękę
Bo to jest lotnisko tanich linii, male, ubogietez tam lecielismy

---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ----------

Cytat:
Jasne, dam znać Może wiecej dziewczyn będzie chętnych Choć i we dwie pewnie będziemy się dobrze bawić

My z tżtem w tym roku właśnie byliśmy w Budapeszcie i w Wiedniu (dzięki tanim biletom z Polskiego Busa) a teraz dorwaliśmy przelot z Warszawy do Paryża za 160 zł tam i powrót, ale lotnisko jest kawał drogi od Paryża, i musimy do Wawy dojechać, ale i tak tanio My lubimy wyszukiwać takie promocje I zwiedzamy na własną rękę
Paryz na własną rękę jest cudowny idziesz ulicami, którymi z przewodnikiem byś nie poszedł wspominam niesamowicie, nie tylko ze wzgledu na zaręczyny ( z nimi tez było śmiesznie) ale stopy nigdy mnie tak nie bolaly jak po zwiedzaniu Paryża i to tez zaliczam do tych niesamowitych wspomnień ...

---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Chciałabym do Wiednia i Pragę bym zobaczyła

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
My Prage mamy w planie może na przyszły rok

---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ----------

Cytat:
Noo, polecam, ja mam podobny do tego. Tani i do mielenia rzeczy typu siemię, sezam, słonecznik się nadaje idealnie

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Uu, gdzie tak tanio znaleźliście? Mega fajna promocja.
Z tego co się orientuję to chyba koszt przejazdu z lotniska do Paryża wyjdzie wam więcej albo tyle samo co przelot tam Zabawnie.

Ja się napaliłam na tą podróż poślubną do Szwecji, tylko mam nadzieję że będzie ładna pogoda w majówkę to byśmy pojechali z namiotami
Na tanich liniach trzeba szukać my placilismy tyle samo

---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ----------

Cytat:
Wizzair miał pierwsze bilety za tyle a w tym roku jeszcze mogę do wielu miejsc w Paryżu wchodzić za darmo stad Paryż, no i to też było takie moje małe marzenie

tak jakieś nie całe 160 zł za przejazd do Paryża i z Paryża, ale i tak chcieliśmy teraz nim mi syknie 26 lat
Ja tez się zalapalam na te zniżki i dodatkowo na pierwszą niedziele miesiąca gdzie darmowe jest wejście do muzeow

---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ----------

Cytat:
Kurczę, to wasza decyzja chyba... Ja wiem że niektórzy ludzie mają takie podejście - najpierw mieszkanie, samochód, wszystko, potem dopiero ślub - ale my np. też wolimy w drugą stronę

O, a ja w lipcu będę już żoną
W ogóle nie wiem czy my będziemy jeździć rozdawać zaproszenia. Części na pewno damy osobiście przy okazji świąt, ale reszcie chyba wyślę, bo jeździć 200-350km w dodatku w 3 różne strony nie będzie za bardzo kiedy...
Dla nas 350km to normalkatyle mamy do rodzinnych domów
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 05:44   #4382
VinVinara
Zakorzenienie

Ale pospamowalyscie na wieczór. My o 21 już spaliśmy. A teraz się obudziłam bo miałam głupie sny..

Stary 2016-09-18, 06:46   #4383
czerwiec2017
Zadomowienie

Dzień dobry
Ale okropna pogoda... pod kołdrą jest mi zimno.

Uciekam szykować się do pracy. Słonecznego dnia!
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 07:42   #4384
aankaa092
Zakorzenienie

Słabo tak do was wpaść i zacząć narzekać, ale po ponad pół roku bez pracy właśnie leci mój 6 dzień po 8-10h. Wczoraj w ogóle miałam 11h, bo malowałam rano. Jestem zmęczona. Do tego dostałam @
Dziś po pracy musze czytać wszystkie notatki. Uczyć się kosmetyków. Pierwsze 3 tygodnie będą ciężkie, ale potem jakoś pójdzie powoli się odnajduje w tej pracy

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 07:50   #4385
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Słabo tak do was wpaść i zacząć narzekać, ale po ponad pół roku bez pracy właśnie leci mój 6 dzień po 8-10h. Wczoraj w ogóle miałam 11h, bo malowałam rano. Jestem zmęczona. Do tego dostałam @
Dziś po pracy musze czytać wszystkie notatki. Uczyć się kosmetyków. Pierwsze 3 tygodnie będą ciężkie, ale potem jakoś pójdzie powoli się odnajduje w tej pracy
Na zmęczenie masz prawo narzekać, gorzej, gdybyś pisała, że ci się nie podoba

Dzień dobry. Jutro lecimy, dalej nie mogę w to uwierzyć, ale już naprawdę blisko
Stary 2016-09-18, 08:26   #4386
rosarioV
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65409736]Najlepsze i tak będzie jutro - kac morderca [/QUOTE]
Ominęło go to. Od 6:30 siedzi z dzieckiem a ja sobie pospalam

Dzień dobry Muszę dziś wreszcie napisać maila do sali i umówić się z nimi na sobotę na oglądnięcia sali przystrojonej i dogadamy się co do terminu podpisania umowy

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 08:28   #4387
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
za błędy przeszłości i kac moderca xDDDD

tylko mój tż taki młodziutki? ledwo 23 skończył do trzydziestki jeszcze 7 lat
Mój 24

Co do inienin to my nie obchodzimy Ale za to moje urodziny zbiegają się ze świętami i naszą rocznica xD

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Dla nas 350km to normalkatyle mamy do rodzinnych domów
Jeejku, współczujęMy byśmy pojechali ale bardziej i czas chodzi. Tzn. zajęty cały tydzień i weekendy - i po prostu kiedy jechać?

Cytat:
Dasz radę, fajnie że masz pracę

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

I w ogole to dzień dobry

Stary 2016-09-18, 08:40   #4388
Enigvaa
Zadomowienie

Hej wam. Znowu zaginęłam. Nie miałam czasu napisać.. Latałam między bankiem i notariuszem, do tego umowę mieszkania wypowiedzieliśmy a babka co nam sprzedaje stwierdziła,że ona się nie wyprowadzi i był problem. Bo my nie mamy gdzie mieszkać i ona i chciała się wycofać i nie sprzedać mieszkania... ehh.

Byłam już na pierwszych przymiarkach. Nie znalazłam nic w czym bym wyglądała "wow" no i mam problem mierząc, jestem niska,szczupła i jak mi to babeczka powiedziała "duży cyc" i albo kiecki są za luźne, albo się nie dopinam. Znalazłam jedną którą mogłabym wziąć no ale nie ma efektu..

Po tylu poszukiwaniach, znalazłam lepszą pracę ;D od 2 października zaczynam.. a zaraz lecę do pracy na 12h zmianę. Cała niedziela z głowy..

Rozpisałam się,żeby wam wszystko streścić ;D

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Enigvaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 08:41   #4389
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:
Najważniejsze, że Ci się podoba
może nie pisałaś, może ja przeoczyłam.. ale gdzie obecnie pracujesz?

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość

Dzień dobry. Jutro lecimy, dalej nie mogę w to uwierzyć, ale już naprawdę blisko
i się zacznie ->

czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 09:19   #4390
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Kurcze coraz bardziej się do tej drugiej przekonuje, super się w niej czułam ale kurcze czy te wszystkie sukienki są takie ciężkie ????? Pochodzę w listopadzie jeszcze po innych salonach, ale już wiem, że nie dla mnie tiulowe princeski tak jak ta ze zdjęcia trzeciego. Będę celować w te krojem jak ta druga. Przynajmniej już wiem co chce
Przymierzałaś takie typy, że nic dziwnego, że były ciężkie Raz mierzyłam princeske i myślałam, że padnę Wolę te delikatne i zwiewne, bo są w miarę lekkie
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 09:19   #4391
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Mój 24

Co do inienin to my nie obchodzimy Ale za to moje urodziny zbiegają się ze świętami i naszą rocznica xD

Jeejku, współczujęMy byśmy pojechali ale bardziej i czas chodzi. Tzn. zajęty cały tydzień i weekendy - i po prostu kiedy jechać?

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

I w ogole to dzień dobry

Nie ma czego wspolczuc 99% trasy mamy dwa lub trzy pasy Jak się jeździ taka trasę często to wydaje Ci się jakby to było 30km
Stary 2016-09-18, 09:22   #4392
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz!

A tak serio. Jak nas tyle jest z kuj.-pom. to może jakaś kawuncia?
A gdzie na kurs sie zdecydowaliście? Idziecie ten 8-9.10?
Tak tak tak !

Cytat:
Paryż, Budapeszt... tylko mój się nie postarał i oświadczył się w domu?
Ja leżałam zaspana w łóżku w domu, więc Twój nie był jedyny

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
wiesz, w naszym wieku 3 lata robi duza roznice jak mialam 3 lata mniej to tez jeszcze nie bylam gotowa na dziecko
Ile masz lat?

Cytat:
Haha, u nas jest dobrze jak uda nam się oszczędzić 200zl miesięcznie przy tym jak próbujemy wyżyć za 3tys Marnie widzę nasza przyszłość mieszkaniową.
Możemy sobie piątkę przybić :P

Dziewczyny ja się wczoraj bawiłam jak dziecko Zabrałam Małą i Tż na zbieranie kasztanów i znaleźliśmy jedno drzewo, spod którego nie sposób było pozbierać wszystko - co zebraliśmy to zawiał wiatr i na głowę leciało nam po 10 kolejnych kasztanów, śmialiśmy się jak dzieci Mam nadzieję, ze nikt tego nie widział hahaha

Edytowane przez bordowa
Czas edycji: 2016-09-18 o 09:25
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 09:25   #4393
luna_laula
catwoman

Cytat:
Mój w kawiarni na urlopie

Mój na Korfu ale tylko dlatego, że jubiler zawalił sprawę, bo chciał wcześniej i najpierw miał być Botanik, potem Zwierzyniec, ale z robotą wyrobił się dopiero na spontaniczny wyjazd do Grecji
Stary 2016-09-18, 09:30   #4394
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enigvaa Pokaż wiadomość
Hej wam. Znowu zaginęłam. Nie miałam czasu napisać.. Latałam między bankiem i notariuszem, do tego umowę mieszkania wypowiedzieliśmy a babka co nam sprzedaje stwierdziła,że ona się nie wyprowadzi i był problem. Bo my nie mamy gdzie mieszkać i ona i chciała się wycofać i nie sprzedać mieszkania... ehh.

Byłam już na pierwszych przymiarkach. Nie znalazłam nic w czym bym wyglądała "wow" no i mam problem mierząc, jestem niska,szczupła i jak mi to babeczka powiedziała "duży cyc" i albo kiecki są za luźne, albo się nie dopinam. Znalazłam jedną którą mogłabym wziąć no ale nie ma efektu..

Po tylu poszukiwaniach, znalazłam lepszą pracę ;D od 2 października zaczynam.. a zaraz lecę do pracy na 12h zmianę. Cała niedziela z głowy..

Słabo z mieszkaniem i suknia ale dobrze ze praca jest

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Nie ma czego wspolczuc 99% trasy mamy dwa lub trzy pasy Jak się jeździ taka trasę często to wydaje Ci się jakby to było 30km
No tak to można jechać jak ostatnio jechałam te moje 350 przez jakieś wiochy + straszny ruch to mi wyszło 4.5h w samochodzie...

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Możemy sobie piątkę przybić
Dziewczyny ja się wczoraj bawiłam jak dziecko Zabrałam Małą i Tż na zbieranie kasztanów i znaleźliśmy jedno drzewo, spod którego nie sposób było pozbierać wszystko - co zebraliśmy to zawiał wiatr i na głowę leciało nam po 10 kolejnych kasztanów, śmialiśmy się jak dzieci Mam nadzieję, ze nikt tego nie widział hahaha
Ciesze się ze mi jestem jedyna
Kasztany mi się kojarzą z dzieciństwem...

Stary 2016-09-18, 09:34   #4395
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Słabo z mieszkaniem i suknia ale dobrze ze praca jest

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

No tak to można jechać jak ostatnio jechałam te moje 350 przez jakieś wiochy + straszny ruch to mi wyszło 4.5h w samochodzie...

Ciesze się ze mi jestem jedyna
Kasztany mi się kojarzą z dzieciństwem...

To prawda, jakbym miała trasę przez miasta i wioski to byłaby tragedia :/
Stary 2016-09-18, 09:44   #4396
luna_laula
catwoman

Cytat:
Ja przynajmniej jeszcze mam czas na ewentualnie dzieci Najpierw chcę się ustatkować, znaleźć normalną pracę, jakieś mieszkanie, dojrzeć trochę do macierzyństwa (i żeby Tż dorósł, choć nie wiem czy to możliwe...), i przede wszystkim ogarnąć samą siebie. A najbardziej chyba boję się samej ciąży i mamy Tż-a

LadyArya, najwyższy czas na dzieci a jesteś tylko 3 lata starsza ode mnie

Cytat:
Ja sie dziecka ze względów finansowych nie boje
a ja się w ogóle nie czuje gotowa na dziecko mimo że 3 lata temu o tym myślałam skutecznie wyszły mi z głowy takie pomysły i im starsza jestem, tym mniej widzę się w roli matki wokół tyle ciekawych rzeczy do zrobienia i zobaczenia, a to w tej chwili najmniej atrakcyjna z ewentualności

Cytat:
moj za rok juz 33 wiec tym bardziej juz czas
widzę, że większość ma starszych facetów i wszystkim ok. 30 włącza się faza na dziecko mam kilka kumpelek, które strasznie narzekają na to , że ich faceci mają ciśnienie, bo dobili 30, a one nie mają ochoty pakować się w pieluchy, bo mają dopiero po 25 lat i chcą korzystać z życia. kiedyś tak sceptycznie się patrzyły na to, że mam młodszego, a teraz mi zazdroszczą

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2016-09-18 o 09:48
Stary 2016-09-18, 09:45   #4397
Edithh_21
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nie dam rady was nadrabiać, tyle stron na apce

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 09:45   #4398
mckwadrat
Wtajemniczenie

dobry, ale brzydka pogoda

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
My dziś będziemy grillowac. Rodzice mówią, ze chyba ostatni raz w tym roku

my wsypaliśmy tylko brykiet, bo później zaczęła się taka burza.... i nie było nam dane grillować

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
aaaa, jak oglądam 10 razy dziennie foty jednej sukni to chyba znak, że muszę ją przymierzyć co?
koniecznie
mckwadrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 09:47   #4399
luna_laula
catwoman

Cytat:
Mój 24
Mój też
Stary 2016-09-18, 09:49   #4400
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
a ja się w ogóle nie czuje gotowa na dziecko mimo że 3 lata temu o tym myślałam skutecznie wyszły mi z głowy takie pomysły i im starsza jestem, tym mniej widzę się w roli matki wokół tyle ciekawych rzeczy do zrobienia i zobaczenia, a to w tej chwili najmniej atrakcyjna z ewentualności

widzę, że większość ma starszych facetów i wszystkim ok. 30 włącza się faza na dziecko mam kilka kumpelek, które strasznie na to narzekają, że ich faceci mają ciśnienie, bo dobili 30, a one nie mają ochoty pakować się w pieluchy, bo mają dopiero po 25 lat i chcą korzystać z życia. kiedyś tak sceptycznie się patrzyły na to, że mam młodszego, a teraz mi zazdroszczą
Moj jest rok i miesiąc starszy i poki co teraz nam dziecko nie w głowie. Facet przecież może ojcem zostać w każdej chwili. Na ślub będę mieć 27, TŻ 29 i mam czas jeszcze do 30 urodzić
Stary 2016-09-18, 09:50   #4401
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
widzę, że większość ma starszych facetów i wszystkim ok. 30 włącza się faza na dziecko mam kilka kumpelek, które strasznie na to narzekają, że ich faceci mają ciśnienie, bo dobili 30, a one nie mają ochoty pakować się w pieluchy, bo mają dopiero po 25 lat i chcą korzystać z życia. kiedyś tak sceptycznie się patrzyły na to, że mam młodszego, a teraz mi zazdroszczą
My z Tż-em jesteśmy w tym samym wieku ale czasem czuję się jak z dzieckiem Ciekawe czy to się zmieni po 30
Moja mama jest starsza od taty i nigdy nie mieli z tym chyba problemow Tata miał 26 lat jak sie urodziłam

Stary 2016-09-18, 10:08   #4402
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Na zmęczenie masz prawo narzekać, gorzej, gdybyś pisała, że ci się nie podoba

Powiem ci ze praca zła nie jest, chociaż fryzjerki się dziwią, że przyjęłam tę pracę bo musze dojeżdżać do plazy i póki mam od 9 do 17 to jest spoko, ale jak mam zostać do 21 to nie mam autobusów. I wtedy mówią ze mi się nie będzie opłacać, ale na szczęście jeszcze mama mi pomaga finansowo, a po ślubie się zobaczy.
Cytat:
Mój 24

Dam dam, ale byłam tak zmęczona ze 1 makijaż robiłam 1h45min bo ręce mi się trzęsły ze zmęczenia. Na szczęście następny makijaż robie na anlaya i będzie to w trakcie 3,5 dniowego wolnego
Cytat:

Słabo z babką.
Ale z suknią nie wiem... przecież i tak będzie raczej szyta od nowa na twoje wymiary, czy nie? Bo przy niestandardowe figurze niestety kupienie jednej z salonowych bez poprawek jest chyba niemożliwa.
Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że Ci się podoba
może nie pisałaś, może ja przeoczyłam.. ale gdzie obecnie pracujesz?

i się zacznie ->

W salonie fryzjerskim na recepcji.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 10:40   #4403
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
My z Tż-em jesteśmy w tym samym wieku ale czasem czuję się jak z dzieckiem Ciekawe czy to się zmieni po 30
Moja mama jest starsza od taty i nigdy nie mieli z tym chyba problemow Tata miał 26 lat jak sie urodziłam

Dzien dobry. U nas Tz jest ode mnie starszy o 8 lat, ale nie czuc roznicy znacznej

e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 10:56   #4404
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Noo, polecam, ja mam podobny do tego. Tani i do mielenia rzeczy typu siemię, sezam, słonecznik się nadaje idealnie
A co jeszcze mielisz sama? Np mąki sama też robisz?
Bo dobrze pamiętam że jesteś wege?
No i dzięki za odp na innym wątku

Cytat:
My jeśli w Karkonosze pojedziemy to skoczymy na 1 dzien do Pragi
Dzień to zdecydowanie za mało zeby zobaczyć Pragę

Cytat:
wiesz, w naszym wieku 3 lata robi duza roznice jak mialam 3 lata mniej to tez jeszcze nie bylam gotowa na dziecko
Ja mam tyle samo co Ty i też chcemy się starać po ślubie
Z tym że mój TŻ młodszy ode mnie

Cytat:
tylko mój tż taki młodziutki? ledwo 23 skończył do trzydziestki jeszcze 7 lat
Mój 24 więc też troche ma do 30-stki, ja będę pierwsza

Cytat:

I jak sprawa z mieszkaniem się wyjaśnila? babka się wyprowadzi?
No i pochwal sie pracą, gratuluje

Dzień dobry
Ale wieczorem spamujecie

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 11:02   #4405
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
A co jeszcze mielisz sama? Np mąki sama też robisz?
Bo dobrze pamiętam że jesteś wege?
No i dzięki za odp na innym wątku

Miele głównie siemię i sezam (do tahini), czasami słonecznik albo płatki owsiane do jakichś przepisów. Mieliśmy ryż ale prawie spalilam młynek i stwierdziłam że bardziej opłaca się kupić mąkę ryżowa Nie mam sprzętu do robienia mąki, tak to bym robiła np. cieciorkową... I tak, jestem wege

Stary 2016-09-18, 11:08   #4406
karrmell
Przyczajenie

Dziewczyny, a co myślicie o sukni z koronkowym dołem? Przymierzałam takie suknie, są piękne i nie zauważyłam różnicy w lekkości sukni między takim wykończeniem a zwykłym dołem, ale boję się, że po kilku godzinach może być już ciężka
w tym stylu: http://www.visualchris.pl/suknie-slu.../model-585/133
Zapisz
karrmell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 11:11   #4407
VinVinara
Zakorzenienie

Dziewczyny, to co ja dziś zrobiłam to nadaje się do leczenia psychiatrycznego chyba. Rozplakalam się bo nie wiedziałam czy jechać do Tza czy nie.. i chyba z 10 minut siedzialam i wylam. Tz wziął mnie za rękę i zaprowadził do łóżka i powiedział, żebym dziś sobie odpoczela wdzięczna mu jestem, bo mam okropna @. Więc leżę i zdycham. I dziś mam czas na wizaz.

Stary 2016-09-18, 11:12   #4408
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, to co ja dziś zrobiłam to nadaje się do leczenia psychiatrycznego chyba. Rozplakalam się bo nie wiedziałam czy jechać do Tza czy nie.. i chyba z 10 minut siedzialam i wylam. Tz wziął mnie za rękę i zaprowadził do łóżka i powiedział, żebym dziś sobie odpoczela wdzięczna mu jestem, bo mam okropna @. Więc leżę i zdycham. I dziś mam czas na wizaz.

To się nazywa hormony

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-18, 11:12   #4409
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:

Biedna Odpoczywaj, Odpoczywaj

Stary 2016-09-18, 11:14   #4410
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karrmell Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co myślicie o sukni z koronkowym dołem? Przymierzałam takie suknie, są piękne i nie zauważyłam różnicy w lekkości sukni między takim wykończeniem a zwykłym dołem, ale boję się, że po kilku godzinach może być już ciężka
w tym stylu: http://www.visualchris.pl/suknie-slu.../model-585/133
Zapisz
Jeżeli koronka jest tylko na samym dole to watpie żebyś to odczula. Ciężko może być z koronkowa spódnica.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości