|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
No fakt, fajny ten płyn. Tylko muszę się przyzwyczaić, że ten żel po rozprowadzeniu wodą zmienia się w gęstą emulsję.
Jeśli chwalicie te tampony facelle to może następnym razem skuszę się na testy.
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to uwielbiam wkładki Facelle-te Long. Choć po zmianie opakowania mam wrażenie,że coś przekombinowali, bo używam ich od wielu lat, a dopiero teraz zaczęły mi się dziwnie odrywać-tzn klej i mała powłoczka po oderwaniu zostaje na bieliźnie, trzeba odrywać oddzielnie. Nie wiem, czy to kwestia tylko tego opakowania, czy już coś popsuli. Jeśli podpaski to ja tylko Always z siateczką, choć wiem,że większość ich nie znosi, ja zaś nie znoszę, kiedy płyn nie zatrzymuje się w środku
|
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z Facelle lubię wkładki extra cienkie, są delikatne i można używać do majtek i stringów
Sławnego płynu do intymnej nie miałam nigdy, może kiedyś się skuszę, bo jest taki dobry, że aż włosomaniaczki myją nim włosy A tak wygląda lakier z CND co pisałam, że podobny do Essie Fiji. Już jedna warstwa mocno kryje, co mnie nawet zaskoczyło. Co do promo na kolorówkę to tworzę mała listę, ale będą to tanie rzeczy. Część rzeczy mam upatrzone poza R. i liczę na konkurencję. Z R. czekam na lakiery holo i chromowe z Wibo i lip kity ala Kylie Jakiś tani tusz, no i co jeszcze to się okaże.
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Tez myśle nad nowościami z lovely, jednak maja one być od października ale nie wiadomo kiedy pojawia sie w R. Moze być tak, ze dojada dopiero po promocji. Ja to jeszcze upatrzymalam sobie te błyszczyki z wibo snow cos tam 2in1. Innych rzeczy nie potrzebuje, mam zapasy z maja.
Wysłane z iPad
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy, sporo nowych rzeczy już widziałam wyłożonych im szybciej wyprzedadzą w CND pewne rzeczy to może uda się wyłożyć, na innym wątku już widziałam daty promocji.
Cytat:
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-09-18 o 14:01 |
|
|
|
|
#4657 |
|
Klientka w krawacie
|
Ja się przyczaję na matową szminkę Revlonu, liczę, że się pojawi w drogerii. A tak to chyba nic... Może ewentualnie jakiś tusz.
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy na szminki wejdą szminki ochronne i masła do ust.
Chyba to bym wolała niż szminki kolorowe.
|
#4659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tamponow nie używałam. Skoro polecacie, to kupię i przetestuje. Mają powloczke, jak ob? Ostatnio kupiłam w R. jakieś tampaxy czy noname, nie pamiętam już, bo wywalilam, to zanim je zaaplikowalam, to się ciągnęły włókna... Wysłane z 📱
|
|
#4660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- [1=8130adda5fdf07dc6108f86 8c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f 2a7083;65328996]wiem, że to serum, o którym piszesz ma świetne recenzje w necie, sama lubię kwas migdałowy, ale właśnie efekt złuszczenia nie będzie odpowiadał mamie, która ma suchą skórę [/QUOTE]Ten efekt złuszczenia w kremach sklepowych z kwasem migdałowym jest taki, że zauważysz go po kilku miesiącach i nie będzie złażenia skóry. A przy okazji skóra się mocno nawilży. |
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że pomadki ochronne zawsze wchodziły na promocję -49%.
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja skuszę się tylko na 2 tusze + ewentualnie jakąś pomadkę, bądź balsam do ust. |
|
|
|
|
#4663 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Tylko u nas ma być kilka kolorów.
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze matowe pomadki to nie moja bajka. Moje usta tolerują tylko kremowe i nawilżające, a takich w rosku ze świecą szukać. Chyba do YR się po jedną przejdę bo akurat są w promo. Chciałam jakiś fiolecik/jagódkę, ale nie mat. Tylko nie wiem gdzie dostanę do takiego koloru konturówkę. Może w Golden Rose?
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Z tej promocji tym razem kupie w koncu matowa bourjois.
|
|
|
|
#4666 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe po ile wyjdzie?
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
A tak wygląda lakier z CND
co pisałam, że podobny do Essie Fiji. Już jedna warstwa mocno kryje, co mnie nawet zaskoczyło. Tak wygląda po jednorazowym pokryciu? Gdzie stoją lakiery Wibo na CND? Szukałam dzisiaj i nie mogłam znaleźć
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdę w rossmannie jakiś matowy blyszczyk godny uwagi? 😊
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4669 |
|
Zadomowienie
|
Ja używam tego kwasu migdalowego 5% z pharmaceris i też mi skóra nie schodzi
Kojarzycie, czy w Ross znajdę jeszcze tonik z Lirene z kwasem migdałowym?
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc wkladek zaczelam uzywac stosunkowo niedawno, wczesniej tylko discreet.
|
|
#4671 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4672 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
do dziewczyn, które pomagały mi przy wyborze kremu m.in. MissChievousTess, Make4Up, to kupiłam w końcu serię AA white laser, jest tam też wspomniany kwas migdałowy, ale liczę, że skóra nie będzie się łuszczyć, dzięki olejom, witaminom etc. zawartym w kremie |
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś jak te nowe w płynie z Maybelline, nie dają suchego matu, nawet lekki błysk, oglądałam filmiki na yt to narzekają ostro na nie, trwałością też nie grzeszą bo nie zastygają i odbijają się na szklankach, jak będą już dostępne na promocji to jedną na pewno kupię bo ja lubię taką formułę musowatą i to pakowanie mi się strasznie podoba,z Maybelline też jestem zadowolona, te nowe Loreala matowe w płynie też są podobne tylko właśnie niezbyt trwałe
|
|
|
|
|
#4675 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4676 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale dwoma spokojnie pełne krycie Jak stoisz przed szafą to po prawej stronie druga półka od góry, obok są zestawy dwóch lakierów. Cytat:
Przy Bielendzie coś tam mnie czasem zaszczypie. Toniku niestety nie kojarzę. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Ja też takie wolę ale jeszcze nie znalazłam ideału, żeby była musowa delikatna dla ust, nie ściągała ich koszmarnie w rodzyna i przede wszystkim była matowa. Z tych co mam zrobiłam sobie listę z składami i mniej więcej wiem czego unikać. Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-09-18 o 23:07 |
||||||
|
|
|
#4677 |
|
Zadomowienie
|
Nie nie to sa 2 warstwy, na kilku paznokciach mam 3 ale to tylko przez moje umiejętności malowania
Ale dwoma spokojnie pełne krycie Jak stoisz przed szafą to po prawej stronie druga półka od góry, obok są zestawy dwóch lakierów. Jeśli tam stoi to na pewno nie był u mnie w cenie o której pisałaś. Albo nie było tego numeru. Jutro poszukam w innym R. Fajnie wygląda na paznokciach. |
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym kupić jakąś trwałą szminkę do ust w końcu-myślę o Max Factor Lip Finity albo Bourjois w płynie, którą polecacie bardziej? która robi z ust mniejszą Saharę? ![]() I tak zamówię w necie, ale muszę wiedzieć co. U mnie te szminki wszystkie zawsze cieszą się dużym powodzeniem macaczek W Rossmannie jestem skłonna kupić tylko szminkę w kredce,bo dobrze widać,czy nie użyta.
|
|
|
|
|
#4680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bourjois ma mocniejsze krycie, jest bardziej aksamitna po nałożeniu i chyba mniej ściąga usta. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
[/QUOTE]

choc wkladek zaczelam uzywac stosunkowo niedawno, wczesniej tylko discreet.