|
|
#391 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
|
|
|
|
#392 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No nic moze sie gdzies dokopie do tej info, aczkolwiek to i tak w sumie nie ma znaczenia.Tylko teraz sie zastanawiam czemu wycofuja zawsze to, co najfajniejsze ? ![]() Ad L'Eau - tam w sumie tez mydełko i aldehydy, ale w znośnej wersji
|
|
#393 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#394 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ano swędzi, ostatnio perfumowy szał mam i nie usiedzę spokojnie w tej kwestii
|
|
#395 | ||
|
BAN stały
|
Daj spokój, szkoda nerwów... samego Black Opium jest chyba 5 flankerów, La Vie Est Belle jeszcze więcej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#396 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Spoko, jak sie opróżni, to ciśnienie samo mu zejdzie Czekam na vipy w syforze
|
|
#397 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
we wontku o wycofywaniu dużo było o tym .Cytat:
a jak nie wycofujo , to grzebio i spaskudzajo Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
mnie zamurowało jak to przyniósł ![]() 2. ja już od dawna nie patrzę stronę drogeryjnych past ![]() zjadłam kiełki, coleslawa, trochę kuraka i sera, bo dobry ale podziobałam i większość zostawiłam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#400 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Z brzuchem bedzie dobrze, czuje bo z dnia na dzien coraz lepiej Twarda jestem nie dam siem ![]() Dziekuje moze pojedyncze jakie sztuki uda sie dorwać jeszcze, monitoruje ![]() No tak, to prawda, dziady tez reformulacje na niekorzyść przeprowadzają i inne takie durne pomysły ![]() Na psy perfumiarstwo schoooozi
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-09-18 o 23:29 |
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Choć powinnam przyznać, że zdaję sobie sprawę, że na swiecie sałatką są produkty, rzucone jeden na drugim, no ale litości to jajko i ta kura mnie zabiły |
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. jeszcze się nie mogę zdecydować do której plaży chcemy mieć blisko ![]() hotel chyba ten ![]() 2. chyba pierwszy raz widziałam w uk obrane gotowane ziemniaki
|
|
|
|
|
#403 | |||||
|
BAN stały
|
BO niestety nie znam, ja ostatnio (tj. od dobrych 6 lat
LVEB nawet doceniam, no ale arcydzieło to nie jest, się umówmy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czy tylko te zioła zbierał? ![]() Cytat:
![]() Jeśli byłabyś zainteresowana, po prostu zamrugaj dwa razy, gdy się będziemy mijać w korytarzu ---> ![]() No co za dziki kraj! ![]() --- Kajtuś wylizuje chore uszko Rysiowi
|
|||||
|
|
|
#404 |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Byłem w sklepie po pieczywo, rozmawiają dwie młode ekspedientki: - ... A kto wie, może na studia pójdę? - Chyba na anatomię głupoty. - Jest taki kierunek?! Usznej odysei ciąg dalszy, tym razem uznany przez nas za zdrowego Kajtek Na biało, bo obrzydliwe: zajrzałem mu do uszka, bo coś dziwnie głowę trzymał przekręconą, a tam czarno-brązowe "coś" wielkości kamyka, blokujące kanał słuchowy Udało mi się podważyć to wykałaczką i wyciągnąć na zewnątrz (na szczęście znosi takie zabiegi wyjątkowo spokojnie). A więc najprawdopodobniej Rysio zaraził się świerzbem od Kajtka (tylko jakim cudem ten ostatni nie ma praktycznie żadnych objawów?!)
|
|
|
|
#405 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Biedne te twoje kociaste
Znad zimna.I nie, plus cztery stopnie to nie jest "piękna złota jesień" tylko pieroński ziąb. Kurtkę mam, i sweter pod spodem, i rękawiczki w kieszeniach - jeszcze ich nie użyłam, ale dobrze, ze znalazłam. W domu siedziałam w polarze, spodniach i pod kocem
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2016-09-19 o 09:56 Powód: przecinek |
|
|
|
#406 |
|
To ja :)
|
Znad połikendzia wyjazdowego, w Olsztynie sobie byłam.
Piękna jesień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#407 |
|
BAN stały
|
Szczególnie Rysio, wczoraj po zapuszczeniu kropli czyszczących wziąłem go na ręce, a ten jak nie zacznie zawodzić, jakby szukał u nas zrozumienia
![]() Fajnie ![]() --- I pragnę Wam przypomnieć, że jeszcze lato mamy!
|
|
|
|
#408 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W ogóle co masz, co lubisz, co polecasz? ![]() Cytat:
Cytat:
Embers sobie kup!
|
|||
|
|
|
#409 | ||
|
Panaroja
|
snad śródcherbacia
![]() Cytat:
![]() 2.niestety zgadzam się we wszystkich wymiarach ![]() Cytat:
![]() 2.bo jak nie ma co wykrztuszać, to wykrztuśny tylko nasila męczący kaszel . Kodeinę niby można , ale po co się truć . 3. Chyba tylko w kalendarzu dziś rano 4 stopnie, sweter i skóra ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#410 |
|
Mother of Cats
|
Jesień
Mgła, chłodek, można wyjąć z czeluści szafy skórzaną kurtkę Ciepłolubni, nie bijcie zbyt mocno ![]() Zapisz
|
|
|
|
#411 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#412 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ani Opium, ani kawa, chłam i chała . Ale może to tylko moja skóra i nos tak mają
|
|
|
|
#413 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W powyższych czuję oddech minionych dziesięcioleci . Cytat:
Ale to lato było fajne Mi troszkę jednak żal. No to lecę szukać perfum. Pachnę próbką Visa, ale to nie to, to nie ja. Ładne, ale nie iskrzy. Edit: LN stara D.V (ostatnie krople, więc to i tak chyba test nieistotny) PN - Visa. Bliżej mi do tej drugiej.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-19 o 12:36 |
||
|
|
|
#415 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#416 | ||||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znad ruszenie tyłka do douga i powrotu - mam na nadgarstku Black Orchid i upy mi nie urwał, ale nie powiem, przyjemny jest. velvet Orchid niuchałam - za grzeczny raczej.
Niucham nadgarstek, niucham i chyba za grzeczny Black u mnie ... ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
No zartujesz?! W twierdzy Ty jakiej siedzisz, czy jak? Tyle czasu nie macac - to sie wprost wydaje nie wiarygodne ![]() Hmm, no tym razem lepiej sie opłaca w S na vipach -20% - taniej wychodzi niż na iperfumach np Ale wzoruje na flaszcze Eau De Premiere, bo nowyej piatki i tak na razie nie maja, wiec tak czy siak sephroa zostaje ![]() O ja ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Ech no... nic tylko sie chlastac ![]() Oj, oj, ja BO mam i bardzo lubie, a np. LVEB nie cierpię ![]() To prawa, wykrztuszac nie ma co ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
|
|
#417 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie miał być filet kaczy z batatem, ale chyba go jednak zamrożę i poprzestanę na kanapkach. Nie jestem w stanie jeść.
|
#418 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dzisiaj ceremonialnie schowałam wiatrak i dzieckie letnie kiecki głęboko do szafy. ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Hmm, chyba będzie mozarella z pomidorami i bazylią. |
|
|
|
|
#419 | |||||
|
BAN stały
|
Co nos to opinia (ale Wam teraz prawdę objawiłem!)
Cytat:
Cytat:
A jednak to prawda Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko nie zjedz za dużo, bo Ci w boki pójdzie ![]() --- Kupiłem modrą kapustę w słoiku, po podgrzaniu i doprawieniu smakuje niczym domowa
|
|||||
|
|
|
#420 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dałeś się wrobić? ![]() Nieeee, niemozliwe, musiałabym na pustyni jakies mieszkac, aby nie łazić, nei macac nie sprawdzać ![]() No weź mnie Gryxiu nie osłabiaaaaj
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

we wontku o wycofywaniu dużo było o tym .

Wczoraj jadłem takiego z kutakiem smażonym w panierce, też niczego sobie (ino sos "mieszany" wypalił mi usta)

Czy tylko te zioła zbierał?