|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
o widzisz... moze w sklepie jakbym podniosła to bym to ogarnęła ale online bym nie zamowila z mysla "moze beda lekkie"
![]() ja bede musiała sie porozglądać... poki co mam rozkmine nad moimi stylówkami na kolejny tydzien. bede miala szkolenie dla praktykantów. nie chce zeby od razu sie połapali ze jestem w ciazy, zeby mnie nie olewali na zasadzie "dobra pal licho z tą i tak zaraz sobie pojdzie" inna sprawa ze najmilsza w pracy raczej nie jestem wiec tez potrzebuje ocieplic wizerunek ![]() mieszcze sie w 1 sukienke... w spodnie zadne... a w jeansach srednio...pas do spodni mam szary a najszersze koszule białe... ![]() ehs. nie wiem... moj maz (pracujemy razem) uznał ze przez te lata osiagnelam taki poziom 'bicz albo nie bicz" ze i w ciazy beda słuchac.... ![]() nie wiem... no przeciez nie bede leciec po eleganckie ciazowe rzeczy tylko na te 5 dni...
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uwielbiam zamawiać online szczególnie zalando i sarenza, bo się naprzymierzam, zastanaowię na spokojnie i za darmo bez problemu mam zwrot. kurier pod drzwi przychodzi. jakoś ostatnio nie cierpię łazić po sklepach, tym bardziej że szczególnie z butami już tak mialam, ze niby byly dobre, kupilam, rozmyslilam sie, nie chcieli mi przyjac z powrotem, a online to sie nazastanawiam ile wlezie
![]() ogladalismy z TZ lozeczka na allegro, niektore strasznie licho wygladaja, jakby pol roku mialy nie przetrwac. takie 2 nam się spodobaly. co myslicie ? http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...472074665.html http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...161710879.html
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zależności od sklepu internetowego i od kosztów wysyłki, czas realizacji niestety znacznie się różni.. |
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale buty leżę i szukam ![]() Co do łyżeczek to pierwsze dla mnie za hm.. Eleganckie? Takie wydziwiane. Ja lubię prostotę w wystroju raczej dlatego drugie. W sumie nawet nie porównując, po prostu drugie mi się podoba )Ja zrobiłam przegląd i pytanie do Was: zdecydowalybyscid się na używany fotelik do samochodu? Bo z baza jest taniej niż sam fotelik w sklepie...
|
|
#1325 |
|
Zadomowienie
|
Dawno mnie nie bylo, mam nadzieje, ze u was wszystko ok.
![]() Dziewczyny, mam pytanko. Mialam w lodowce zapaczkowane pomidory i dzis pokroilam sobie 4 plasterki na kanapke. Nic na nim nie bylo. Wieczorem siegnelam do tej samej paczki i jeden mial taki meszek. Czy ewentualnie gdyby ten zjedzony przeze mnie pomidor tez mial plesn, moglby zaszkodzic dzidzi? Strasznie sie boje. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem na pleśń uczulona więc się mocno pilnuje i nie wiem jak to jest zjeść coś popsutego...
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne. Takie inne od wszystkich
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie się za design płaci
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ważne dla mnie przy wyborze łóżeczka było to żeby miało wyciągane szczebelki. Jest to bardzo przydatne jak dziecko potrafi samo wychodzić z łóżeczka
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nam właśnie bardzo pasuje stylem do sypialni
|
||
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- dzieki dziewczyny za opinie o lozeczkach. wydziwiane mi sie zadne nie wydaje. jak widzialam niektore na allegro przybrane baldachimem i falbanami jak z cyrku, do tego sie chwala ze komplet zawiera gruby ochraniacz na szczebelki to az w glowie mi się zakręcilo heh ajć uwielbiam takie ciuszki http://allegro.pl/5-10-15-pajac-5r31...477201973.html
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-09-18 o 20:56 |
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Oba łóżeczka fajne, drugie bardziej mi się podoba ze względu na kolor, jakoś lubię białe meble.
A pomidor spokojnie, jakby było nie tak to po prostu miałabyś rewolucje żołądkowo-jelitowe ale one dziecku by nie zagroziły Fotelik używany tylko jeśli dokładnie wiem kto i jak go używał. Od obcej osoby bym nie kupowała.
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxm9jst8o15.png Edytowane przez kiciulec Czas edycji: 2016-09-18 o 21:05 |
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
kiciulec pierwsze łózeczko tez jest w wersji bialej, trzeba tylko przesunac aukcję w dół. są rózne kolory do wyboru
|
#1336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest nowa zabawka w domu 😃Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 2 pary botkow na jesień z ccc, jedne zapinane z boku, drugie wkladane, myślę, ze spokojnie w nich pochodzę, a na zimę to nie mam zielonego pojęcia ☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, kobieta od której kupiłam wózek powiedziała mi żeby broń Boże nie głaskać brzucha tym bardziej w późniejszych miesiącach bo to źle wpływa na łożysko. Ona jedno z bliźniąt miała z przenoszonym lozyskiem juz w 37tc. I położna ja przestrzegała ale nie wyjaśniła czemu. A potem w szpitalu ja uświadomili. Ze dotykanie brzucha sprawia ze dziecko jest bardziej ruchliwe i narusza strukture lozyska? Czy ktoś może się do tego odnieść? Bo ja byłam w szoku u sama nie wiem. Na wizycie bankowo zapytam prof. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1341 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Matko jedyna, nadrabiania mam tyle jakby mnie miesiąc nie było!
Dziś już wszystkiego nie dam rady, jutro jak Miś do przedszkola pójdzie to nadrobię resztę. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea, dla mnie te buty co wrzucilas mają za wysoki obsas☺Ja mam 178, mąż 176, także jest niższy i chodzę tylko na płaskich 😊 a teraz w ciąży jakbym założyła obcasy to byśmy wyglądali jak flip i flap 😀😂
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1344 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale za to góry musze raz w roku odwiedzić Cytat:
gorzej ze juz mam mały problem przy wiązaniu butów ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to nadrobiłaś dziękuję ja już po imprezie![]() Ja to się zastanawiam nad kupnem kurtki, bo w jedną się nie dopnę, druga na styk. Buty też muszę kupić, ale raczej na płaskim jakieś. Teraz mam same botki na obcasie (na jesień), na zimę też na obcasie..... Która z brzuchatek ze śląska zapisała się na warsztaty mamo to ja dla przyszłych mam? w Katowicach są 13.10, ja idę z koleżanką
|
|||
|
|
|
#1346 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i wolałabym drewniane niz z płyty. Cytat:
Cytat:
tak naprawdę to w płaskich butach nie umiem chodzic
|
||||||
|
|
|
#1347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jeszcze w balerinach i conversach smigam Cytat:
Cytat:
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po masakrycznej nocy
Wmieszałam się w tłum emerytek i udało mi się dostać, wszystkie rozmiary, które chciałam, chociaż 50/56 to złapałam ostatni W Ikei za to był armagedon, bywałam już tam w weekendy, ale to był jakiś kosmos. Przez to, że byliśmy dobrze zorganizowani udało nam się wszystko kupić szybko i sprawnie (do mojej listy dodałam tylko pojemniki do przewijaka). Stresu mnie to kosztowało jednak trochę, bo jechaliśmy na 2 auta i prowadziłam samochód po dłuższej przerwie i zapomniałam, że ludzie potrafią się na drodze zachowywać jak niewychowane prosiaki... przez to potem spać nie mogłam... No, ale jestem zadowolona, chociaż zaczynamy się na tym wynajmowanym mieszkanku zagracać, bo nie mamy gdzie tych wszystkich rzeczy trzymać ![]() Jak tak piszecie o tych butach to jestem przerażona, ja mam wszystkie na styk, dopasowane i jak mi stopa spuchnie to w nic nie wejdę, a nie chcę kupować specjalnie nowego obuwia
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Chłodno dziś, ale ja od razu lepiej się czuję w taką pogodę. Ide teraz pobrać krew... Znów te mohery :/ Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

Nam właśnie bardzo pasuje stylem do sypialni 

Czy ktoś może się do tego odnieść? Bo ja byłam w szoku u sama nie wiem. Na wizycie bankowo zapytam prof.
) ona pyta czy ciążowy, czy pociążowy
na szczęście robiła to w kilku etapach, bo na raz bym ją pogryzła, albo siebie ewentualnie...