|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 - cz. VII
Blue, jak tam?
dooti, cześć! Fajnie że wypad się udał ![]() kaga, to teraz kciuki za jak najlepszy wynik! ![]() Cytat:
Jak masz możliwość to może zajrzyj do carry, mnie się tam udało rok temu kupić świetną parkę, w zasadzie miałam już kupioną inną, ale ją zwróciłam do sklepu, ponieważ ta w carry kosztowała 150 (na przecenie), a jeszcze mi naliczyli rabat przy kasie i dałam chyba 120. A weszłam do nich z głupoty, bo często mają fajne koszule z kołnierzykiem i na promocjach obkupywałam się do pracy. [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65432996]Siostra dzisiaj przyjechała po córę i w ramach podziękowania przywiozła mi duże Merci, ciuszki dla Helenki i czteropak piwka dla męża ![]() Ciuszki macie w załączniku ![]() A Elcia jednak zostaje u nas do środy bo jak ja miałabym jutro i pojutrze jechać na drugi koniec miasta do Siostry żeby zająć się małą to chyba bym oszalała ![]() ![]() Śliczniaste ![]() ![]() Cytat:
![]() Hormony ciążowe dają mi się we znaki i miałam potwornie marudny dzień. Jeszcze Tż nadzoruje remont naszego mieszkania, więc nie przyjechał w ten weekend. I tak mi było źle i smutno że zamówiłam pizzę i oglądałam seriale, a wieczorem zrobiłam sobie małe spa. Chce ktoś przepis na domowy peeling z brązowego cukru? Cudo ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Uwielbiam pudelka. Wchodzę, przewijam, a tam: Donatella Versace w bikini straszy mewy (ZDJĘCIA) ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Helol!
Patrycja - pudelkowy tytul pierwsza klasa! ![]() Blue - jak tam? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj jak na złość swirowal nam internet ! Jak juz udało mi się odpalić forum to chlas od razu rozlaczalo, tak samo fb ![]() Nie pojechalismy, Mały po obiedzie leniwie zaczął się ruszać wiec stwierdziliśmy ze na razie poczekamy. Skoro się rusza to pewnie jest ok, a ja na wyrost panikuje. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Mam nadzieje,za to tylko leniwy weekend ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zadomowienie
|
Patrycjazuzanna dzięki
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
hejka
![]() Kolejna ciężka noc, miejsca sobie znaleźć nie mogłam :/ a jak już zasnęłam, to nagle zaczęłam śnić, że na usg wyszło, że zamiast w ciąży pojedynczej to jestem w ciąży z trojakami, to trzecie dziecko jakieś z wadami :/ ehh... więc już wolałam wstać niż śnić takie rzeczy :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej! My od 6 na nogach, młoda urządza harce, a ja mam zgagę... Już nie dla mnie sos czosnkowy do pizzy, oj nie...
Pstryczku, tytuł genialny. Sama bym tego lepiej nie ujęła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Ekstra.. uwielbiam te wszystkie weekendy zakupów, myslalam szczerze ze to pozniej będzie. A ceny kurtek/płaszczy właśnie też mnie przeraziły.. co to ma byc?! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Tż jedzie ze mną do lidla do co by mnie asekurowac :-D Co do nocy to o 21 pisałam że jestem zmęczona a zasnełam po 12 :-/ Jedziemy na śniadanie do Ikei :-D Kaga trzymamy cały czas kciuki ![]() Też tak zimno u Was ciotki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
blue ciesze sie ze sie ruszylo
![]() ![]() ![]() W ogole wyczytalam wczoraj w aplikacji ciazowej ze najlepsze ciuszki dla noworodka to te uzywane. Ze wzgledow ze sa delikatniejsze bo wielorazy prane.
#4631 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry tak poza tym w 35 tygodniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko bez soli epsom, której nie mam w domu. Jest taniuchna (ok. 10 zł za kg, 40 zł za 5 kg na all), zamierzam kupić do kąpieli i moczenia stóp. ![]() A co do peelingu to wersja bez soli też jest super, ciapnęłam na oko oleju kokosowego, wkropiłam dwie krople olejku eterycznego cynamonowego i ok. 10 grejfrutowego (można zamówić na dozie za parę zł), pachnie bosko ![]() ![]() A ceny to kosmos, dlaczego liczą sobie tyle za kurtkę z poliestru, uszytą w Chinach lub Bangladeszu? ![]() W ogóle to przeraża mnie wydanie ponad 3 stówek za kawałek szmatki z lichym ociepleniem, skoro można trochę dołożyć i kupić w sklepie z lepszą odzieżą sportową porządną kurtkę z membraną, odpinanym polarem. Problem zaczyna się jak trzeba mieć coś eleganckiego. Wełniany płaszcz? W sieciówce nie kupisz, wszystko cienkie, z poliestru. Trzeba jeździć i szukać u jakichś lokalnych producentów... Cytat:
![]() W sam raz pod prasowanie. ![]()
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki. Przez tą pogodę dopadła mnie totalna niemoc. Nic mi się nie chce. Najchętniej spędziłabym cały dzień w łóżku 😴
Mogę się natomiast pochwalić postępami. Złożyłam zamówienie w aptece na termometr (m.in.) i na łóżeczko 😁 chcę jeszcze złożyć zamówienie w Gemini, ale brakuje mi trochę do darmowej przesyłki, więc zbieram zapotrzebowanie po rodzinie. I laktator jeszcze zamówię. A na rożek dalej nie mogę się zdecydować 😂 z grubych rzeczy zostanie fotelik, musimy w końcu przemyśleć sprawę. I drobiazgi. Ale co najgorsze - dalej nie wiemy, jak nasz syn będzie miał na imię 😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty już na wylocie, mnie zostały niecałe 3 miesiące do tp, a Tobie 3 tygodnie do donoszonej ciąży. ![]() ![]()
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Hey
Blue dobrze ze jest spokojniej, a mały się rusza. Obserwuj jego ruchy. W sumie to się nie dziewie tobie skoro młody zawsze był aktywny a potem spokój przez dwa dni. Najważniejsze ze czujesz ruchy. Dziecko tez może mieć swoje nastroje i być spokojniejsze przez jakiś czas. Tak w ogóle spalam dzisiaj 4 godziny. Nie mogłam Zasnąć do 1 w nocy. Przejmowałam się jakimiś glupotami, ale i tak nie czulam zmęczenia. O północy jeszcze jadlam. Potem jakiś zasnelam. Od tygodnia mam problemy ze spaniem. Ale dzisiaj to juz przeszło wszelkie granice bo obudziłam się o 5 rano i zas znowu nie mm mogłam zasnąć. Myślałam, ze nie dam rady pójść do lidla ale ze i tak juz nie spałam to TŻ mnie zawiózł. Byłam tam o 8.10. A ludzi pełno. Przy ubraniach pełno babek. Jakieś znajome bo trzymały pod pacha pełno opakowań i jeszcze między sobą się wymienilaly. Towaru było malo. Nie było problemu dostać się do kosztów. cos tam wybralam. Ale malutkich rozmiarów prawie w ogóle. Lidl otwarty od 8 i aż dziwne. Cos mi się wydaje ze pracownicy pierwsi sobie grzebią w tych szmatkach. Chyba ze ktoś wpadł i brał masowo ubrania ale watpie. Kupilam body na 50/56 (ostatnie w tym rozmiarze) i 62/68. Sukienusie szara z kroliczkiem ale najmniejszy rozmiar to 62/ wydaje się ogromna jest ocieplania i ciekawa jestem czy w ogóle ja ubiore kiedyś. Spodnie sztruksowe 62, są sliczne 😍 i zabawkę gryzak z Fisher price. Chciałam skarpetki ale w sumie po co niemowlakowi antyposlizgi? Legginsów została jedna jakąś dużą para, ale byly ladne rozowe w czarne serduszka. Chlopiecych ciuszkow troszke wiecej wydawało sie ale pewnie tez same wieksze rozmiary. Wydalam 100zl ale gdzie bym kupiła tyle nowy ubranek za taka kwote. Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2016-09-19 o 08:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
my w końcu ustaliliśmy imię!! i będzie Agatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Wtajemniczenie
|
Kaga, w ogóle to rozwiązał się mój problem z termometrem.
![]() Mierzyłam na przemian sobie i Tż, kilka razy. U mnie za każdym inny wynik, u niego za każdym w punkt 36,8. Taka ze mnie mądrala, co se sama poprawnie temperatury nie zmierzy. ![]() ![]() Całe szczęście mam jeszcze skitrany klasyczny rtęciowy termometr. ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Ma_i, jak do tej pory się nie zdecydowaliście to może zaczekajcie do porodu i dacie takie imię, jakie będzie do niego pasowało ![]()
#4639 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
ja pierdziu, Ty zaraz rodzisz!!!
![]() dawaj wasze typy, zaraz cos wam wybierzemy ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zadomowienie
|
A tak w ogóle to niedobra że mnie matka
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Patrycjazuzanna to w którym tyg ty jesteś? Myślałam że ja jestem ostatnia do rodzenia
![]() Mi zostało 74 dni do daty z usg. Zobaczymy 27 września czy dalej na 2-go grudnia. Oczywiście teściowa zazyczyla sobie poród na 20 listopada żeby się urodziło w ten sam dzień co mój mąż. Potem znów będzie mi co roku wymawiac ![]()
#4646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.