|
|
#182 |
|
BAN stały
|
Dot.: wymiana za podkład estee lauder
witam
mnie interesowałoby ... - Vichy Oligo 25, rozświetlająca baza pod makijaż do jasnej karnacji, świetlista brzoskwinia, 30 ml, będę wybredna, Carolina Herrera frivolous bath salts czyli frywolna sól do kąpieli , 125 g z wymiany z mamąmichałka, sól pięknie pachnie i nadaje ciału blask bo zawiera drobinki, użyłam jej dwa razy ubytek jest praktycznie niewidoczny, nie mam zbyt wiele okazji na frywolne kąpiele to mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233997 |
|
|
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wymiana za podkład estee lauder
Cytat:
, pozdrawiam
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek - masa rzeczy: zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja i apteczne !
Podoba mi się czarny pasek
![]() A jaka jest długość kolczyków ?
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy wątek - masa rzeczy: zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja i apteczne !
W sumie ok 7 cm. pasek jest naprawdę bardzo ładny, kosztował około 100zł. Polecam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja nie lubię skóry
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Pasek jest na 99% z imitacji
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
To co byś chciała za pasek i ewentualnie kolczyki ?
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie Thalgo lub krem Vichy
Możesz sobie jeszcze coś u mnie dobrać
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj biała małpeczko
![]() Czy miałabyś ochotę na Lalique 40/50 ml? mam też bardzo świeży tusz YSL volume effet czarny, ledwo otwarty, użyty 5-krotnie. Ale tutaj szybka decyzja, żebym przerzuciła się na inny tusz. ;-) - edit: Tuszu już nie ma - leci do Noskanoska wzamian za Escadę !!! ![]() Z ciekawych cieni, mam Shiseido nietypowa zieleń, A12, Jade Green, ledwie maźnięte. To typowy kolor na lato, wtapia się w powiekę tworząc delikatną poświatę zieleni, ale jakby mieszanej z błękitem. Jeżeli coś Ci się spodoba, daj znać
Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2008-02-12 o 18:45 |
|
|
|
|
#193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jutro jeszcze raz spojrzę do twojego wątku, teraz padam na pysk ze zmęczenia
|
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, inne wąchałam któregoś dnia w związku z wizażową propozycją i pamiętam, że nie były w moim klimacie ![]() A jak bardzo ta zieleń jest nietypowa ? Mam taki problem, że dobrze mi raczej w ciepłych kolorach, jeśli chodzi o zieleń to w odcieniach khaki lub zieleni że tak powiem trawiastej, niedobrze mi za to w niebieskim, seledynowym itp
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie lubisz eksperymentów na oku, to rzeczywiście ten cień nie będzie dobry. On tworzy jednak trochę szalony makijaż, ja lubię takie na lato.
a z lalique.. no cóż, ponadczasowy zapach, elegancki i trwały, ale też trzeba lubić. ma doskonałe opinie na KWC. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
hej, a moze zainteresowalyby Cie meskie perfumy Escada Magnetism??
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, musiałabym podsunąć mężowi do przetestowania
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Może coś u mnie
?Proszę o odpowiedź u mnie w wątku
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Iwcia74, PoisonQueen - niestety nic nie znalazłam dla siebie, pozdrawiam
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
Wpadly mi w oko:
-odlewka matrix biolage -- Poudre Dermophile de T. LeClerc, KariSane -podklad mineralny isa dora (o ile nie zawieraja talku) -szminka avon, pierwsza po lewej na zdjeciu -szminka nouba Napisz, co bys oddalaza diorshow ![]()
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
Witaj czy u mnie cos znajdziesz? podoba mi sie u ciebie kilka produktów - najbardziej puderek ryżowy - czy ona jakis kolorek?
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, wszystko co znalazłam na opakowaniu wpisałam do wątku ![]() Mi się u ciebie podoba: 2. Róż Estee Lauder Tender Blush - odcien 214 Rose Nuance - 9g , to róz który ma przepiekne przenikajace sie kolorki od prawie białego koncząc na różowym- mozna je mieszac otrzymujac rózne odcienie , pod swiatło posiada mikroskopine drobinki ale na policzkach sa raczej niewidoczne, efekt wspaniały , wymienie go tylko na inny róz w tonacji różowej - chetnie rozswietlajacy , ubytek to około 15% , na zyczenie cykne fotke, róz posiada pedzelek. Masz może jego zdjęcie ? 1. Farouk Tone & Shine - silver minx- - odzywka podbijająca kolor włosów blond, nadaje sie do wszystkich odcieni blondu oraz rudosci- silnie ochładza kolor włosow- Ubytek 1/3 z 300ml, nadaje niebywały połysk i miekkosc 4. Loreal Prof szampon Sensi Balance- mam wielka butle, moge zrobic odlewke lub oddac całosc. Czy to jest ten Bain Divalent ? do wrażliwej skóry włosów i przetłuszczających się włosów u nasady ? Może jeszcze coś bym znalazła, ale zobaczymy dalej co z tego wyniknie
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
- CLARINS Expertise 3P - Screen Mist Ochronna mgiełka do twarzy przeciw zanieczyszczeniom środowiska 100 ml,
Czego za nią poszukujesz? Kilka innych rzeczy też mnie zainteresowało. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post5443672
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Witaj! Znajdziesz coś u mnie za Kelly Caleche?
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
czy PROVEGOL SVR jeszce może jest ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

, pozdrawiam