|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!
Cytat:
![]() Dzięki za życzenia ![]() Dziękuję za wszystkie życzenia dziewczyny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Martunia, wszystkiego najlepszego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4743 |
Zakorzenienie
|
Martunia- sto lat
![]() Fab- okulistka spojrzala na Natalke, poswiecila jej w oczy i z boku wg mnie za duzo wiecej nie zrobila ale ona moze jednak jeszcze na cos zwrocila uwage. Masowala kanaliki naprawde mocno- mala plakala. Kazala masowac i za miesiac kontrola. Mowila, ze 6% dzieci ma problem z kanalikami. Mona- tez wyznaje zasade, ze rodzi sie dzieci do 35 roku zycia. Cale zycie chcialam miec 3 dzieci. A po pierwszym nawet 5 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała jednak mieć tylko dwoje. Teraz czasami się zastanawiam czy w ogóle chcę mieć drugie dziecko, ale na razie plan jest taki, że w przyszłym roku się staramy,żebym nie musiała wracać do pracy ( a raczej nie mieć problemu co ma ze mną zrobić pracodawca). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Eeej, trzymamy kciuki ![]() Martunia sto lat!!! U nas wlasnie wybila 9. Zaraz bede dzwonic do lekarza umowic sie na wizye dla mnie. W sobote wrocilam szybko ze szkoly po mojego malucha. Chrzestny sie zajmowal + trojka znajomych do pomocy. Wszyscy wygladali jak zdjeci z krzyza haha pracowity dzien mieli o 17 poszli spac. Biedaki... ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Mona, a ja tu pamietam jeszcze jak plan byl miec tylko Nine! A tu widze decyzja na m 100% ze chcecie drugie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 2 siostry. Mój mąż 5 rodzeństwa więc u nas była mowa o 3 conajmniej ale ja nie wiem czy się skuszę na 3. I jeżeli w ogóle to też na pewno max do 35 lat trzeba byłoby się wyrobić. Czasu jeszcze trochę jest ale nie ma warunków mieszkaniowych więc temat się oddala bardzo...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zadomowienie
|
Nas jest 5 rodzeństwo, moi rodzice maja 6 wnuków wiec jak byśmy do nich na raz przyjechali to nie byłoby gdzie usiąść
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi rodzice mają na razie 3 wnuków. Mój dziadek ma 8 prawników. Babcia ma 11 prawnukow i 2 w drodze. A moi teście mają 10 wnuków ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
My wlasnie problem mieszkaniowy rozwiazalismy po urodzeniu pierwszego dziecka i kupilismy od razu domek z 4 sypialniami, zeby ta moja wymarzona trojka sie pomiescila.... warunki sa... jedyna przeszkoda jestem ja- boje sie trzeciej lezacej ciazy. Maz nie da rady pracowac, zajmowac sie dwojka dzieci, domem i mna...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Moderatorka z pazurem
|
Wrocilismy. Nie nadrobie was, bo prawie tydzien tu nie zagladalam. Mamy dzis rocznice i z tej okazji idziemy zaraz sprzatac w piwnicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Martunia sto lat :-*
Fab pisz co z Alicja. Biedulinka ![]() Ita moge zapytac co sklonilo Was do podjecia takiej decyzji ? My chcielibysmy sie starac w przyszlym roku ze wzgledu na to ze jednak chcialabym karmic chociaz do konca tego. Tyle ze jutro mam wizyte u lekarza i zobacze jak on to widzi. Bardzo chce miec kolejnego dzidziusia i jesli bedzie trzeba to postaram sie chocby jutro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Igoras znowu tarmosi uszy i znowu jest to samo zaczerwienienie.
Umawiac sie znowu do lekarza czy na wlasna reke smarowac pimafucortem i odstawiac cos innego z menu??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój wiek (31) i to, ze nie chce mi sie wracac do pracy ;]
![]() |
#4754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A zeby pozbyc sie go z organizmu trzeba kilku tyg, ponad mieríac napewno. A jaja jesz? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Tez bym sie juz zdecydowala, ale: KP, Cc, mam umowe tylko do stycznia, mieszkanie zmienimy dopiero w 2018 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czytam etykiety kupuje chleb ktory nie ma nic takiego w skladzie. Jedynie watpie w wedline bo zjadlam. Niby z wieprza ale kto wie co dodają. ![]() Jajek tez nie tykam. Ok to wstrzymam sie z lekarzem. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam problem z ubraniem Zo, wiatr okropny, a na sloncu cieplo dosc. Inne dzieci od bluzeczek z dlugim po cieple kurtki i czapy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Manu- czyli juz jednak cos kupiliscie
![]() Dziewczyny po cc- kiedy ewentualnie zamierzacie zachodzic w kolejna ciaze? Slyszalam rozne teorie :ze mozn po 6 m albo nawet dopiero po 2 latach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie. Czy waszym maluchom też zdarza się tak zadrzec jakby przechodził je dreszcz? Nina od kilku dni ma takie dziwne dreszcze
![]()
#4760 |
Moderatorka z pazurem
|
Moj lekarz mowil o 6m ale nie wiem czy to nie za szybko. Mnie nadal boli brzuch a to juz 4 miechy od cc!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
W takim razie trzymam kciuki za kolejnego bejbika
![]() My gdybysmy chcieli brac pod uwage nasze warunki mieszkaniowe plany i marzenia to bysmy jeszcze Igusi nie mieli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
No i juz wiem co się święci. K. dzwonił że jest chory
![]()
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!
Mona, brzmi rozsądnie, powodzenia i trzymam kciuki za realizację planów!
Manu, a może jest jakieś muzeum/wystawa, które by chciał zobaczyć? jakiś weekend w Berlinie np? Albo jakiś kurs, jeżeli zajmuje się tym zawodowo? Albo jakiś mebel czy gadżet, o którym marzy? Tylko takie rzeczy pewnie są koszmarnie drogie... U nas równo rok od zrobienia testu ![]() ![]() Prosimy o kciuki za drogę ![]() ![]() Martunia, spełnienia marzeń! Ita, wow! Powodzenia! Ja jestem optymistką i zakładam, że jak w okolicach maja się zabierzemy, to będzie akurat ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | ||
Zakorzenienie
|
Martunia najlepsiejszego!
![]() Cytat:
Ehh, czemu Ala nie mogła się znaleźć w tych 94% procentach które nie mają z tym problemu ![]() Cały czas mam nadzieję, że uda się masażem udrożnić te kanaliki żeby sondowanie nie było konieczne U nas mąż chciałby trójkę (sam miał dwoje rodzeństwa, ale jeden brat zmarł i zostali we dwoje z siostrą) ale mnie dwójka zadowoli w 100% i raczej nie widzę siebie jako mamy trojga dzieci ![]() Cytat:
Bidulka jest mocno markotna ![]() Obawiałam się miliona pobudek w nocy ale spała ślicznie, dopiero o 4 się obudziła Na 15 idziemy do pediatry, potem o 16 do ortopedy na usg. Prosimy o kciuki za oczka i za bioderka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Moderatorka z pazurem
|
Martunia wszystkiego najlepszego
![]() Mona, straszna kicha ze K sie pochorowal. Agassek ![]() Fab, trzymam kciuki za Alunie. ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Niet. Nieznane nam takie cus |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za droge ![]() Po co czekac do maja moze tak tradycyjnie zrobcie sobie TAM dzis drugie hahaha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Kciuki dziewczyny!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym nie mam jeszcze okresu, więc chyba nie bardzo...? Dziękujemy za kciuki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Kciuki dla wszystkich
Dziękuję raz jeszcze za życzenia Własnie odespalam nockę i chce mi się spać dalej... jakiś dzisiaj kiepski dzień mam :/ mąż nawet jeszcze życzeń nie złożył... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.