Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-09, 15:22   #421
niqska
Wtajemniczenie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

karolcia2401 grzywka tej blondyny fajniej wygląda

insomnia89 ojjj oj ja tez z moim ex 3 lata - całe gimnazjum ech.. zrywalismy i wracalismy. on oprocz mnie wtedy nie mial innej a ja w tyhc przerwach zawsze z kim sie spotykałam. On sobie dopiero teraz znalazł nową panienke - troche niekształtna i ma dziewna twarz - ale jemu sie podoba - albo tylko taka zdołał wyrwac - nie jest za inteligentny i błyskotliwy. Zreszta i tak łape go na tym jak na mnie a lekcji patrzy czasem jak ktos chce go zobaczyc -> http://bo0000os.fotka.pl to moj ex.

ile w sumie mialyscie chlopakow taki serio serio seriooooo ? zero dzieciniady ?

bo ja w sumie mialam takiego - obecnego tż czyli jednego
ten z gimnazjum to to wszystko nie bylo takie prawdziwe - nawet go nie kochalam - tylko podobaly mi sie jego oczy. <Mam słabość do zielonych gał ^^
z wieloma sie spotykalam ale najczesciej mi sie zapalała czerwona lampka dlatego nie chcialam z nimi byc oficjalnie albo poprostu to oni mnie w kulki robili najczesciej ci duzo starsi..

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 15:37   #422
BlackAngeell
Zadomowienie

.miałam jednego prawdziwego (półrocznego)...zle wspomnienia
nie chce narazie żadnego...nie potrzebuje chce sie wybawić i wyszaleć
...chyba po prostu nie jestem jeszcze gotowa

"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa"

mój mały kramik <3
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007

ZDAŁAM!

Szumacher za kierownicą
BlackAngeell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 15:37   #423
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość

insomnia89 ojjj oj ja tez z moim ex 3 lata - całe gimnazjum ech.. zrywalismy i wracalismy. on oprocz mnie wtedy nie mial innej a ja w tyhc przerwach zawsze z kim sie spotykałam. On sobie dopiero teraz znalazł nową panienke - troche niekształtna i ma dziewna twarz - ale jemu sie podoba - albo tylko taka zdołał wyrwac - nie jest za inteligentny i błyskotliwy. Zreszta i tak łape go na tym jak na mnie a lekcji patrzy czasem jak ktos chce go zobaczyc -> http://bo0000os.fotka.pl to moj ex.

ten z gimnazjum to to wszystko nie bylo takie prawdziwe - nawet go nie kochalam - tylko podobaly mi sie jego oczy. <Mam słabość do zielonych gał ^^
z wieloma sie spotykalam ale najczesciej mi sie zapalała czerwona lampka dlatego nie chcialam z nimi byc oficjalnie albo poprostu to oni mnie w kulki robili najczesciej ci duzo starsi..
Jaki booos hehe Rozśmieszyła mnie ta panna na łóżku, jak ładnie jej się sadełko wylewa Romantyczni są, nie ma co

Mój aktualny TŻ jest moim (uwaga!) drugim.

Innych nie liczę, bo jak można związkiem nazwać np. spotykanie się z chłopakiem, z który widywałam sie mniej więcej raz na dwa tygodnie, a jego głównym celem było zaliczenie mnie? Toć to patologia A ja jak głupia latałam na spotkania, bo to moja dawna miłość gimnazjalna za którą wyłam po nocach Jednak miałam na tyle oleju w głowie, że się nie dałam i jego chęci zostały niezaspokojone Ten chłopak wyjechał na wakacje za granicę, a ja po dwóch dniach od jego wyjazdu urwałam z nim kontakt

Sądze, że każda dziewczyna ma na swoim koncie takich "chłopaków".

Aaa.. pierwszego chłopaka miałam w wieku 5 lat
Stary 2008-02-09, 15:46   #424
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:

takich serio seriooo to miałam dwóch... tż jest moim trzecim... najbardziej serio serio

co prawda tam sie oczywiście spotykałam z wieloma... (jak chyba kazda) i może i ktoś mówił, że kogoś kocha (i o dziwo nigdy nie byłam to ja hehe )ale ich to nie liczę...

bo takich chłopaków to mi koleżanka w zeszłym roku naliczyła 18 i stwierdziła, że zgodnie z moim wiekiem miałam tyle chłopaków.. o dziwo wg. niej to wszyscy ci chłoptasie byli moimi chłopakami... ehehe

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 16:00   #425
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

eh... wróciłam od fryzjera... o i powiem tak: źle nie jest ale mogło być gorzej :P trudno zawsze można ją podpiąć, założyć opaskę i dzięki niej podnieść ją do góry, albo choć trochę wziąć ją "na boczek" :P będzie dobrze :P

co do chłopaków, to hmm... mój obecny tż jest takim na poważnie chyba 2... a może 3? zależy jakby na to patrzeć a takich wiecie, do spotykania się raz na tydzień/ na przerwach w szkole/innych dziwnych to moja siostra mi kiedyś (na początku mojej znajomości z obecnym tż) naliczyła 23 :P niezła jestem a jak :P
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 18:02   #426
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:

Takim prawdziwym jest mój obecny tż

Przed nim miałam zaledwie dwóch jeden 3miesiace drugi Rok i 2 dni :P
ale to byly jakies nieporozumienia
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 18:05   #427
kiss16
Raczkowanie

GG do kiss16 Send a message via Skype™ to kiss16

hmmm tak na prawde to mialam 2 .... po moim ostatnim chlopaku z ktorym zerwalam we wrzesniu...jakos tak nie umiem sobie miejsca znalesc i byc z kims dluzej...i od tamtego czasu jakis 6 sie przewinelo...
kiss16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 18:29   #428
ewulkaaa
Wtajemniczenie

siokoladko, nie wiem, moze przeoczylam,a le czy moglabys mi jeszcze raz podac ta stronke www z pensjonatu w darlowku? wielkie dzieki

a takie pytanie do was... czy uwazacie, ze przyjazn miedzy chlopakiem i dziewczyna jest mozliwa? pytam o sytuacje, kiedy ani ona, ani on nikogo nie maja.
a co jesli spedzili noc razem, a mimo wszystko nie chce byc razem? czy jest mozliwa przyjazn, jesli sie przespali ze soba albo calowali?
jesem ciekawa co wy na ten temat myslicie...
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 18:33   #429
gosiaczek6
Zakorzenienie

ja przed TZ miałam tylko 1 chlopaka tak na poważnie

co do przyjazni damsko-męskiej, to oczywiscie ze istnieje, ale myslę, że właśnie do czasu kiedy tacy przyjaciele idą ze soba do łóżka chociażby raz

dalej cisza
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 18:43   #430
kiss16
Raczkowanie

GG do kiss16 Send a message via Skype™ to kiss16

gosiaczek6bedzie dobrze

co do takiej przyjazni to jak najbardziej ze istnieje...mam dwoch kumpli znam ich od lat, moze im wszystko powiedziec i tak samo na odwrot...moze przez to ze tak dlugo sie znamy nigdy nie myslalam ze miedzy nami moze cos byc...odpowiadaja mi jako przyjaciele...nie ma miedzy nami chemii...hehe choc z jednym mam uklad ze jesli do 30 nie bedziemy zonaci albo zamezni to bedziemy razem - hehe
kiss16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 19:03   #431
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

a takie pytanie do was... czy uwazacie, ze przyjazn miedzy chlopakiem i dziewczyna jest mozliwa? pytam o sytuacje, kiedy ani ona, ani on nikogo nie maja.
a co jesli spedzili noc razem, a mimo wszystko nie chce byc razem? czy jest mozliwa przyjazn, jesli sie przespali ze soba albo calowali?
jak najbardziej istnieją... byłam kiedyś z chłopakiem pół roku... rozstaliśmy się do tej pory nie wiem czemu... nie odzywaliśmy sie do siebie przez dłuuugi czas... później troche wyjaśnień.. troche łez... ale pogodziliśmy się i zostaliśmy na prawdę super przyjaciółmi... opowiadaliśmy sobie o wszystkim... piszę niestety w czasie przeszłym bo nasze kontakty się urwały.. co prawda raz na jakiś czas piszemy ze sobą... czy to przez sms czy przez gg... i mimo że nie odzywamy sie do siebie tak często jak kiedyś, to wiem, że zawsze mogę na Niego liczyć, zresztą On również wie, że we mnie ma wsparcie... bardzo mi szkoda, ze już nie gadamy długimi godzinami ze sobą codziennie.. ale bardzo miło wspominam ten czas.. a wiem, ze cały czas o mnie myśli... jak o prawdziwym przyjacielu... i ja o Nim również...

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-09, 19:41   #432
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Jaki booos hehe Rozśmieszyła mnie ta panna na łóżku, jak ładnie jej się sadełko wylewa Romantyczni są, nie ma co

Mój aktualny TŻ jest moim (uwaga!) drugim.

Innych nie liczę, bo jak można związkiem nazwać np. spotykanie się z chłopakiem, z który widywałam sie mniej więcej raz na dwa tygodnie, a jego głównym celem było zaliczenie mnie? Toć to patologia A ja jak głupia latałam na spotkania, bo to moja dawna miłość gimnazjalna za którą wyłam po nocach Jednak miałam na tyle oleju w głowie, że się nie dałam i jego chęci zostały niezaspokojone Ten chłopak wyjechał na wakacje za granicę, a ja po dwóch dniach od jego wyjazdu urwałam z nim kontakt

Sądze, że każda dziewczyna ma na swoim koncie takich "chłopaków".

Aaa.. pierwszego chłopaka miałam w wieku 5 lat
ja jakbym miała liczyc wszystkich to łojojojj :P ale taki szczery zwiazek mialam tylko jeden - obecny

a moj ex ma laske - nie ma co (nie podoba mi sie ta dziewucha, a ja sie znam na dziewuchach i mam dobry gust ^^ )

Cytat:
siokoladko, nie wiem, moze przeoczylam,a le czy moglabys mi jeszcze raz podac ta stronke www z pensjonatu w darlowku? wielkie dzieki

pewnie ze jest mozliwa!!
ja kiedys spotykałam sie z taki m jedyn był bajer i wogóle co prawda nie przespalismy sie - mialam wtedy ledwo 15 lat wiec nie byłam jeszcze gotowa i wkoncu stwierdzilam ze bardziej czuje do niego platoniczna miłosc niz taka wiecie i powiedzialam ze zawsze chciałam miec starszego brata i czym zostanie no i zgodizł sie i po dzis dzien jets moim kochanym braciszkiem do którego moge zawsze zadzwonic i pogadac bo spotkac juz nie bardzo boooo jest daleko w stolicy ;o
Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
ja przed TZ miałam tylko 1 chlopaka tak na poważnie

co do przyjazni damsko-męskiej, to oczywiscie ze istnieje, ale myslę, że właśnie do czasu kiedy tacy przyjaciele idą ze soba do łóżka chociażby raz

dalej cisza
będzie dobrze

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 21:07   #433
gosiaczek6
Zakorzenienie

dziekuje Wam
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 21:39   #434
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie miałam nikogo przed moim tz tem jeśli chodzi o związki, a jeśli chodzi o sexik to i owszem

Co do walentynek, to ja kupiłam tż towi kubek, a on mi ramkę- ale juz o tym wspominałam =]

Dziś wyprawiłam urodzinki, bo we wtorek jakoś po operacji nie będę mogła niczego przełknąć hehe. Tż zadawał mi wczoraj pytania odnośnie, togo co chciałabym dostać, ale jednak pozostawiłam to dla jego wyobraźni. I wiecie co ? Lepiej zobaczcie co on mi dał Załączam fotki: mojej grzywki, torcika, cwaniaczka i jego giftu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg collage6.jpg (72,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg collage7.jpg (81,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg collage8.jpg (66,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg collage9.jpg (81,6 KB, 31 załadowań)

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 21:54   #435
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Ja nie miałam nikogo przed moim tz tem jeśli chodzi o związki, a jeśli chodzi o sexik to i owszem

Co do walentynek, to ja kupiłam tż towi kubek, a on mi ramkę- ale juz o tym wspominałam =]

Dziś wyprawiłam urodzinki, bo we wtorek jakoś po operacji nie będę mogła niczego przełknąć hehe. Tż zadawał mi wczoraj pytania odnośnie, togo co chciałabym dostać, ale jednak pozostawiłam to dla jego wyobraźni. I wiecie co ? Lepiej zobaczcie co on mi dał Załączam fotki: mojej grzywki, torcika, cwaniaczka i jego giftu
Myśle ze w najblizszym czasie prezent bedzie musiał spełnic swoją funkję . Jaki torcik .. pycha

Dziś moj tato zrobił dla mnie i dla tż nalesniki ^^ . A ja dziś bylam u tż w domu i malowałam i rysowałam z jego sioistra (10lat) . Dała mi rysunek didla i didliny z podpisem : Klaudia <3 Paweł , a tata tż o "madzia widzę ze juz prezent ślubny dajesz klaudii" .

Ja mialam w sumie to przed tż 2 chłopców ale to były znajmosci do 3 miesiecy A tuż przed poznaniem tż bylam strasznie zakochana w chłopaku z klasy obok , spotkalismy sie , przytulalismy sie , dla niego to było nic .. dla mnie niebo . Razem na zakupy, na lodowisko .. taka bajka dla mnie mimo ze wiedziałam ze jest zabujany w kolezance z mojej klasy Nagle wszystko się urwało , ja tesknilam. Codziennie go w szkole widywalam .. wakacje , a mi sie plakac chcialo ze go nie bede widziec. Z kolezanka obiecalysmy ze o nim zapomne . Wyjechałysmy na obóz w góry ( zeby bylo smiesznie to z ksiedzem ) no i tam poznałam obecnego tża .
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-09, 21:59   #436
88Ekaterina88
Zakorzenienie

A ja właśnie dzis odebrałam DvD ze studniówki, bo kamerzysta wczoraj zawiódł ;/ Zaje... wszytsko wyszło Wstęp w kopalni węgla zbliżenia Występy polonez no i dobrze się ustawiłam, bo jak szliśmy tańcować, to zawsze pchałąm sie pod kamerę- no i się opłacało Praktycznie ciągle jestem w kadrze, a inni ....... pechsien

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-09, 22:51   #437
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
A ja właśnie dzis odebrałam DvD ze studniówki, bo kamerzysta wczoraj zawiódł ;/ Zaje... wszytsko wyszło Wstęp w kopalni węgla zbliżenia Występy polonez no i dobrze się ustawiłam, bo jak szliśmy tańcować, to zawsze pchałąm sie pod kamerę- no i się opłacało Praktycznie ciągle jestem w kadrze, a inni ....... pechsien
My nawet nie wiemy kiedy film dostaniemy .
Za to dostaniemy za dopłata 15zł wszystkie zdjecia ktore robił profesjonalista. Na pewno z tż mam jedno podczas tanca huhu bk bedzie
No bo trza sobie radzi w zyciu . nie katerinko
Stary 2008-02-09, 23:00   #438
OlaBulBul
Zakorzenienie

Kurde.... durny net nie miałam przez cały dzień! ale torcik miałaś..no no nie ma co
Mi tż też zrobił torcik na urodziny znajde zdjecie i wkleje bo akurat mam
Mój TŻ jest kucharzem aaaa i czesto cos mi upichci za niedługo będe sie toczyła jak wielka kula ostatnio na kolacje zrobił mi moja ulubioną pizze w kształcie serducha i do tego winko...hmm.. w sumie to też można wykorzystać na walentynki

gosia nie martw się wszystko bedzie dobrze, ja też często tak się kłóce ostatnio bardzo często ale zawsze później jest dobrze głowa do góry

tak sobie pomyslałam teraz... ze nie dałamzdjęć zaraz poszukam i dam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5663.JPG (47,3 KB, 19 załadowań)
Stary 2008-02-09, 23:10   #439
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość
Kurde.... durny net nie miałam przez cały dzień! ale torcik miałaś..no no nie ma co
Mój TŻ jest kucharzem aaaa i czesto cos mi upichci za niedługo będe sie toczyła jak wielka kula ostatnio na kolacje zrobił mi moja ulubioną pizze w kształcie serducha i do tego winko...hmm.. w sumie to też można wykorzystać na walentynki

gosia nie martw się wszystko bedzie dobrze, ja też często tak się kłóce ostatnio bardzo często ale zawsze później jest dobrze głowa do góry

Ty to masz dobrze ze swoim własnym, prywatnym kucharzem a torcik piękny, pewnie równie smakowity

ja też nie dałam zdjęć więc też może coś wrzucę

Edytowane przez ewulkaaa
Czas edycji: 2008-03-16 o 23:37
Stary 2008-02-09, 23:23   #440
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to masz dobrze ze swoim własnym, prywatnym kucharzem a torcik piękny, pewnie równie smakowity

ja też nie dałam zdjęć więc też może coś wrzucę
Ale cudne loczki masz .

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość

O mniam mniam . Mój tż miał byc kucharzem ale nie wyszło . Za to ja z pomocą mamy na urodzinki zrobiłam mu taaki tort
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 124556655555555555.JPG (89,1 KB, 17 załadowań)
Stary 2008-02-09, 23:26   #441
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Ale cudne loczki masz .
Dziękuję

A torcik piękny; widać, że masz talent
Stary 2008-02-09, 23:43   #442
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

ja mialam jednego faceta na powaznie przed moim obecnym TZtem,i przez tamrten zwiazek nie potrafie tak szczeze uwierzyc w to ze obecny kocha mnie:/ wiem ze to glupie i bez sensu ale tak mnie zranil ex ze nie potrafie zaufac tak pozadnie

Edytowane przez mart989
Czas edycji: 2008-02-10 o 09:59
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 11:21   #443
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

A torcik piękny; widać, że masz talent
Jaki tam talent .

Własnie wstałam. Dziś z tż do media markt po grę na psp . Czy Wasi tżowie są tez maniakami gier ? Bo mój to normalnie " zasrany" za nimi
Stary 2008-02-10, 11:30   #444
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

mój tylko w fife gra non stop :P

jak ja już chcę moją płytkę ze 100dniówki... a tu nic... ani widu, ani słychu a już miesiąc minął...
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 11:30   #445
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Jaki tam talent .

Własnie wstałam. Dziś z tż do media markt po grę na psp . Czy Wasi tżowie są tez maniakami gier ? Bo mój to normalnie " zasrany" za nimi
Mój tż PS używał możne z 3 razy w życiu :P a na kompie głownie siedzi na gadu i naszej klasie ;P
Swój wolny czas poświęca raczej siłowni, nauka tez ważna jak chce sie być lekarzem no i nasza wspólna pasja czyli samochody

btw; tez do media dzisiaj jade po kartę pamięci do aparatu
Stary 2008-02-10, 12:01   #446
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
mój tylko w fife gra non stop :P
no dokładnie jak mój... tylko by pykał w tą fifę... nie rozumiem go hehe

A no i znowu miałam wczoraj z tż małą sprzeczkę (o co to już nawet nie ważne.. hehe ) tak, że siedzieliśmy w pokoju.. daleko od siebie .. hehe... i sie nie odzywaliśmy...
Aż w radiu gościu powiedział, że niedziela nam się zaczyna od łez... i puścił kawałek Sylwi Wiśniewskiej "12 łez" ... a my hmm... powoli sobie w ramiona.. i w ryk.. hehe wyliśmy jak bubry.... ale oczyściło to atmosferę, plus do tego jeszcze baaardzo szczera rozmowa i bardzo szczere wyznanie uczuć... hmm... mimo wszystko to było "coś"...

aaaa i znowu gadał, że mi chomika kupi ... MI w prezencie na JEGO urodziny... heheh

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-10, 12:02   #447
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Mój tż PS używał możne z 3 razy w życiu :P a na kompie głownie siedzi na gadu i naszej klasie ;P
Swój wolny czas poświęca raczej siłowni, nauka tez ważna jak chce sie być lekarzem no i nasza wspólna pasja czyli samochody

btw; tez do media dzisiaj jade po kartę pamięci do aparatu
Moj jak już dostał PSP to sie z nim nie rozstaje.
O ja muszę na telefony sobie popatrzeć jeszcze Może się spotkamy hihi ?
Stary 2008-02-10, 12:12   #448
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Moj jak już dostał PSP to sie z nim nie rozstaje.
O ja muszę na telefony sobie popatrzeć jeszcze Może się spotkamy hihi ?
Ja w poniedzialek dostalam Samsunga J600E jest rewelacyjny i godny polecenia chociaz ten panel dotykowy moze dziewczyny z dlugimi pazurami wkurzac ;P

Może może tylko ja najpierw na pewno rozdarłabym sie Maaaajaaaa a dopiero później bym sie pokumała że jestescie jak klony
Stary 2008-02-10, 12:23   #449
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki tam talent .

Mojego tż - ta to wcale nie interesują takie gry czy coś. wogule elektronika go nie interesuje. Na GG ma może z 15 osób- nie dlatego, że nie ma znajomych, tylko dlatego, że wyczyściłam mu te wszytskie lalubie, co by go nie korciło I tak ma moja dwa numerki GG, moją siorę, swoich kuzynów, kuzynki i kumpli... Nawet na naszej-klasie nie siedzi, bo jakoś nie umie sie w tym połapać- ale za to allegro świetnie zna W sumie dobrze, że nie ma go zbyt często na kompie, bo czasami jak jestem zajęta pisaniem pism z niemca to jak zaczyna mi marudzic to dopadam

A ja dziś na urodzinki do tż ta chrześniaka . A i moja chrzesna prezentem mi zapodała :many many:

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-10, 12:59   #450
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Wlasnie co skonczylam ogladac program o operacjach plastycznych gwiazd. I ciekawi mnie czy wy moje drogie wizażanki zdecydowalybyscie sie na taka operacje. Jak tak to jaką konkretnie ?

Ja myślę że jeśli dalej będzie mnie stać na taki interes to po urodzeniu dzieci podniosę sobie biust ale bez żadnych implantów. z całą pewnością zainwestuje w lifting i podnoszenie powiek ale tez bez zbytniej przesady.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości