|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)
karolcia2401 grzywka tej blondyny fajniej wygląda
![]() insomnia89 ojjj oj ja tez z moim ex 3 lata - całe gimnazjum ech.. zrywalismy i wracalismy. on oprocz mnie wtedy nie mial innej a ja w tyhc przerwach zawsze z kim sie spotykałam. On sobie dopiero teraz znalazł nową panienke - troche niekształtna i ma dziewna twarz - ale jemu sie podoba - albo tylko taka zdołał wyrwac - nie jest za inteligentny i błyskotliwy. Zreszta i tak łape go na tym jak na mnie a lekcji patrzy czasem jak ktos chce go zobaczyc -> http://bo0000os.fotka.pl to moj ex.ile w sumie mialyscie chlopakow taki serio serio seriooooo ? zero dzieciniady ? bo ja w sumie mialam takiego - obecnego tż czyli jednego ten z gimnazjum to to wszystko nie bylo takie prawdziwe - nawet go nie kochalam - tylko podobaly mi sie jego oczy. <Mam słabość do zielonych gał ^^ z wieloma sie spotykalam ale najczesciej mi sie zapalała czerwona lampka dlatego nie chcialam z nimi byc oficjalnie albo poprostu to oni mnie w kulki robili najczesciej ci duzo starsi..
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
.miałam jednego prawdziwego (półrocznego)...zle wspomnienia
![]() nie chce narazie żadnego...nie potrzebuje chce sie wybawić i wyszaleć ![]() ...chyba po prostu nie jestem jeszcze gotowa
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozśmieszyła mnie ta panna na łóżku, jak ładnie jej się sadełko wylewa Romantyczni są, nie ma co![]() Mój aktualny TŻ jest moim (uwaga!) drugim. Innych nie liczę, bo jak można związkiem nazwać np. spotykanie się z chłopakiem, z który widywałam sie mniej więcej raz na dwa tygodnie, a jego głównym celem było zaliczenie mnie? Toć to patologia A ja jak głupia latałam na spotkania, bo to moja dawna miłość gimnazjalna za którą wyłam po nocach Jednak miałam na tyle oleju w głowie, że się nie dałam i jego chęci zostały niezaspokojone Ten chłopak wyjechał na wakacje za granicę, a ja po dwóch dniach od jego wyjazdu urwałam z nim kontakt![]() Sądze, że każda dziewczyna ma na swoim koncie takich "chłopaków". Aaa.. pierwszego chłopaka miałam w wieku 5 lat
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda tam sie oczywiście spotykałam z wieloma... (jak chyba kazda) i może i ktoś mówił, że kogoś kocha (i o dziwo nigdy nie byłam to ja hehe )ale ich to nie liczę... bo takich chłopaków to mi koleżanka w zeszłym roku naliczyła 18 i stwierdziła, że zgodnie z moim wiekiem miałam tyle chłopaków.. o dziwo wg. niej to wszyscy ci chłoptasie byli moimi chłopakami... ehehe
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
eh... wróciłam od fryzjera... o i powiem tak: źle nie jest ale mogło być gorzej :P trudno
zawsze można ją podpiąć, założyć opaskę i dzięki niej podnieść ją do góry, albo choć trochę wziąć ją "na boczek" :P będzie dobrze :Pco do chłopaków, to hmm... mój obecny tż jest takim na poważnie chyba 2... a może 3? zależy jakby na to patrzeć a takich wiecie, do spotykania się raz na tydzień/ na przerwach w szkole/innych dziwnych to moja siostra mi kiedyś (na początku mojej znajomości z obecnym tż) naliczyła 23 :P niezła jestem a jak :P
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takim prawdziwym jest mój obecny tż Przed nim miałam zaledwie dwóch jeden 3miesiace drugi Rok i 2 dni :P ale to byly jakies nieporozumienia |
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
hmmm tak na prawde to mialam 2 .... po moim ostatnim chlopaku z ktorym zerwalam we wrzesniu...jakos tak nie umiem sobie miejsca znalesc i byc z kims dluzej...i od tamtego czasu jakis 6 sie przewinelo...
|
|
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
siokoladko, nie wiem, moze przeoczylam,a le czy moglabys mi jeszcze raz podac ta stronke www z pensjonatu w darlowku? wielkie dzieki
![]() a takie pytanie do was... czy uwazacie, ze przyjazn miedzy chlopakiem i dziewczyna jest mozliwa? pytam o sytuacje, kiedy ani ona, ani on nikogo nie maja. a co jesli spedzili noc razem, a mimo wszystko nie chce byc razem? czy jest mozliwa przyjazn, jesli sie przespali ze soba albo calowali? jesem ciekawa co wy na ten temat myslicie... |
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
ja przed TZ miałam tylko 1 chlopaka tak na poważnie
co do przyjazni damsko-męskiej, to oczywiscie ze istnieje, ale myslę, że właśnie do czasu kiedy tacy przyjaciele idą ze soba do łóżka chociażby raz dalej cisza
|
|
|
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
gosiaczek6bedzie dobrze
co do takiej przyjazni to jak najbardziej ze istnieje...mam dwoch kumpli znam ich od lat, moze im wszystko powiedziec i tak samo na odwrot...moze przez to ze tak dlugo sie znamy nigdy nie myslalam ze miedzy nami moze cos byc...odpowiadaja mi jako przyjaciele...nie ma miedzy nami chemii...hehe choc z jednym mam uklad ze jesli do 30 nie bedziemy zonaci albo zamezni to bedziemy razem - hehe |
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda raz na jakiś czas piszemy ze sobą... czy to przez sms czy przez gg... i mimo że nie odzywamy sie do siebie tak często jak kiedyś, to wiem, że zawsze mogę na Niego liczyć, zresztą On również wie, że we mnie ma wsparcie... bardzo mi szkoda, ze już nie gadamy długimi godzinami ze sobą codziennie.. ale bardzo miło wspominam ten czas.. a wiem, ze cały czas o mnie myśli... jak o prawdziwym przyjacielu... i ja o Nim również...
|
|
|
#432 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a moj ex ma laske - nie ma co (nie podoba mi sie ta dziewucha, a ja sie znam na dziewuchach i mam dobry gust ^^ )Cytat:
ja kiedys spotykałam sie z taki m jedyn był bajer i wogóle co prawda nie przespalismy sie - mialam wtedy ledwo 15 lat wiec nie byłam jeszcze gotowa i wkoncu stwierdzilam ze bardziej czuje do niego platoniczna miłosc niz taka wiecie i powiedzialam ze zawsze chciałam miec starszego brata i czym zostanie no i zgodizł sie i po dzis dzien jets moim kochanym braciszkiem do którego moge zawsze zadzwonic i pogadac Cytat:
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do walentynek, to ja kupiłam tż towi kubek, a on mi ramkę- ale juz o tym wspominałam =] Dziś wyprawiłam urodzinki, bo we wtorek jakoś po operacji nie będę mogła niczego przełknąć hehe. Tż zadawał mi wczoraj pytania odnośnie, togo co chciałabym dostać, ale jednak pozostawiłam to dla jego wyobraźni. I wiecie co ? Lepiej zobaczcie co on mi dał ![]() ![]() Załączam fotki: mojej grzywki, torcika, cwaniaczka i jego giftu
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jaki torcik .. pycha ![]() Dziś moj tato zrobił dla mnie i dla tż nalesniki ^^ . A ja dziś bylam u tż w domu i malowałam i rysowałam z jego sioistra (10lat) . Dała mi rysunek didla i didliny z podpisem : Klaudia <3 Paweł , a tata tż o "madzia widzę ze juz prezent ślubny dajesz klaudii" Ja mialam w sumie to przed tż 2 chłopców ale to były znajmosci do 3 miesiecy A tuż przed poznaniem tż bylam strasznie zakochana w chłopaku z klasy obok , spotkalismy sie , przytulalismy sie , dla niego to było nic .. dla mnie niebo . Razem na zakupy, na lodowisko .. taka bajka dla mnie mimo ze wiedziałam ze jest zabujany w kolezance z mojej klasy Nagle wszystko się urwało , ja tesknilam. Codziennie go w szkole widywalam .. wakacje , a mi sie plakac chcialo ze go nie bede widziec. Z kolezanka obiecalysmy ze o nim zapomne . Wyjechałysmy na obóz w góry ( zeby bylo smiesznie to z ksiedzem ) no i tam poznałam obecnego tża .
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie dzis odebrałam DvD ze studniówki, bo kamerzysta wczoraj zawiódł ;/ Zaje... wszytsko wyszło
Wstęp w kopalni węgla zbliżenia Występy polonez no i dobrze się ustawiłam, bo jak szliśmy tańcować, to zawsze pchałąm sie pod kamerę- no i się opłacało Praktycznie ciągle jestem w kadrze, a inni ....... pechsien ![]()
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Za to dostaniemy za dopłata 15zł wszystkie zdjecia ktore robił profesjonalista. Na pewno z tż mam jedno podczas tanca huhu bk bedzie ![]() No bo trza sobie radzi w zyciu . nie katerinko
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde.... durny net
nie miałam przez cały dzień!![]() Mi tż też zrobił torcik na urodziny znajde zdjecie i wkleje bo akurat mam ![]() Mój TŻ jest kucharzem aaaa ![]() i czesto cos mi upichci za niedługo będe sie toczyła jak wielka kula ostatnio na kolacje zrobił mi moja ulubioną pizze w kształcie serducha i do tego winko...hmm.. w sumie to też można wykorzystać na walentynkigosia nie martw się wszystko bedzie dobrze, ja też często tak się kłóce ostatnio bardzo często ale zawsze później jest dobrze głowa do góry ![]() tak sobie pomyslałam teraz... ze nie dałamzdjęć zaraz poszukam i dam
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty to masz dobrze ze swoim własnym, prywatnym kucharzem a torcik piękny, pewnie równie smakowity ![]() ja też nie dałam zdjęć więc też może coś wrzucę
Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2008-03-16 o 23:37 |
|
|
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .Cytat:
. Za to ja z pomocą mamy na urodzinki zrobiłam mu taaki tort
|
||
|
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#442 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mialam jednego faceta na powaznie przed moim obecnym TZtem,i przez tamrten zwiazek nie potrafie tak szczeze uwierzyc w to ze obecny kocha mnie:/ wiem ze to glupie i bez sensu ale tak mnie zranil ex ze nie potrafie zaufac tak pozadnie
Edytowane przez mart989 Czas edycji: 2008-02-10 o 09:59 |
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
mój tylko w fife gra non stop :P
jak ja już chcę moją płytkę ze 100dniówki... a tu nic... ani widu, ani słychu a już miesiąc minął...
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swój wolny czas poświęca raczej siłowni, nauka tez ważna jak chce sie być lekarzem no i nasza wspólna pasja czyli samochody ![]() btw; tez do media dzisiaj jade po kartę pamięci do aparatu
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie jak mój... tylko by pykał w tą fifę... nie rozumiem go
hehe ![]() A no i znowu miałam wczoraj z tż małą sprzeczkę (o co to już nawet nie ważne.. hehe ) tak, że siedzieliśmy w pokoju.. daleko od siebie .. hehe... i sie nie odzywaliśmy...Aż w radiu gościu powiedział, że niedziela nam się zaczyna od łez... i puścił kawałek Sylwi Wiśniewskiej "12 łez" ... a my hmm... powoli sobie w ramiona.. i w ryk.. hehe wyliśmy jak bubry.... ale oczyściło to atmosferę, plus do tego jeszcze baaardzo szczera rozmowa i bardzo szczere wyznanie uczuć... hmm... mimo wszystko to było "coś"... aaaa i znowu gadał, że mi chomika kupi ... MI w prezencie na JEGO urodziny... heheh ![]()
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.O ja muszę na telefony sobie popatrzeć jeszcze Może się spotkamy hihi ?
|
|
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz ten panel dotykowy moze dziewczyny z dlugimi pazurami wkurzac ;PMoże może tylko ja najpierw na pewno rozdarłabym sie Maaaajaaaa a dopiero później bym sie pokumała że jestescie jak klony
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak ma moja dwa numerki GG, moją siorę, swoich kuzynów, kuzynki i kumpli... Nawet na naszej-klasie nie siedzi, bo jakoś nie umie sie w tym połapać- ale za to allegro świetnie zna W sumie dobrze, że nie ma go zbyt często na kompie, bo czasami jak jestem zajęta pisaniem pism z niemca to jak zaczyna mi marudzic to dopadam A ja dziś na urodzinki do tż ta chrześniaka . A i moja chrzesna prezentem mi zapodała :many many:
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie co skonczylam ogladac program o operacjach plastycznych gwiazd. I ciekawi mnie czy wy moje drogie wizażanki zdecydowalybyscie sie na taka operacje. Jak tak to jaką konkretnie ?
Ja myślę że jeśli dalej będzie mnie stać na taki interes to po urodzeniu dzieci podniosę sobie biust ale bez żadnych implantów. z całą pewnością zainwestuje w lifting i podnoszenie powiek ale tez bez zbytniej przesady. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

jak ktos chce go zobaczyc -> 

Rozśmieszyła mnie ta panna na łóżku, jak ładnie jej się sadełko wylewa
Toć to patologia

. Jaki torcik .. pycha
.
i czesto cos mi upichci
za niedługo będe sie toczyła jak wielka kula