![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.II
ja kapie teraz mala co drugi dzien to i wloski wtedy myje. tyle ze moja ich prawie nie ma 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Aaa włoski codziennie myje.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#513 |
Wtajemniczenie
|
Szwedka
myje co dwa trzy dni w zaleznosci od tego jak bardzo sie glowka poci ![]() olikina podsmazylam okolo 1-2 na jednej stronie a teraz gotuje...
#514 |
Zakorzenienie
|
SZWEDKO kiedyś myliśmy co drugi dzień jak miała malutko włosków, teraz praktycznie codziennie, chyba że ma katarek czy coś, to wtedy włosy sobie darujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
moja tylko na noc zasypia sama w lozeczku a tak w ciagu dnia to tylko rece lub wozek i kamienista droga... sporadycznie usnie w krzeselku podczas jedzenia 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Boze jakie te body z lidla sa cudne... 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
ja nie myje wlosow codziennie. w ogole kapie malego co drugi dzien (no chyba ze sie zgrzal podczas upalow ale tutaj malo upalow) a wlosy myje co druga kapiel. skora glowki wydaje mi sie najbardziej delikatnana calym ciele a te wloski takie cieniutkie ze szkoda mi je czesto myc. a i tak kilka dni po myciu ta glowka rozkosznie pachnie. tylko ja w ogole podchodze do pielegnacji Domka minimalistycznie. nie stosuje kremu do pupy i nigdy nie bylo odparzen, przez pierwsze kilka tyg kapalismy go w samej wodzie, a pozniej i az do teraz w plynie babydrem(litrowa butelka starczy nam pewnie do roczku) szampon tez babydream i na buzke i cialko olej kokosowy. taks pielegnacja sluzy malemu cialku
![]()
Patrzysz na świat taki jakim jest, Chciałbyś odnaleźć w tym jakiś sens, Ale trudno jest nadać sens porządkowi, Który dzieje się wbrew rozumowi Edytowane przez ukrajinka Czas edycji: 2016-09-19 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jakiś czas temu pierwsza drzemka byla tylko w wózku i tylko na spacerze i tylko rano kolo 8.... młody się zlitował żeby matka w zimie nie musiała z wózkiem po zaspach ganiac
![]() Ale domaga się wyjścia na dwór kolo 9....wystarczy 15 minut albo w ogrodzie albo w wózku i zupełnie inne dziecko - radosne ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Jezu padam na twarz. Spanie 3x po 30 minut, wycie CAŁY dzien non stop, tylko na rekach okej. Zeby chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
oj wspolczuje, wycie jest ciezkie do zniesienia. nie dosc, ze dziecia szkoda to samej mozna oszalec.
![]()
#523 |
Zakorzenienie
|
No jeszcze najgorsze, ze spal rano 30 minut, ja myslalam ze w miedzyczasie sie umaluje, umyje, pozanosze rzeczy do auta, brame sobie otworze itp, zeby wyjsc punkt 11:00, bo musialam go do mamy zawiezc, bo mialam badania w szpitalu. No to sie obudzil i wyyyyyl, nawet na podlodze nie chcial byc. A ja półgoła latałam miedzy nim, lazienka, kuchnia, jeszcze pies do tego. Na dodatek wyl mi prawie cala droge do mamy (30km), usnal jak mialam moze z 5-7 minut do niej, no ludzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dał Ci w kość dzidziol... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny , pan dokyor przepisal nam masc na recepte i kaza l moczyc dupsko 3x dziennie w wodzie z nadmanganianem
![]() Generalnie to nie przejal sie zbytnio tym tak jak ja, a opuchlizny nawet nie skomentowal ![]() Mi to jej szkoda ze az ja planuje wziac do nas do lozka po pierwszej pobudce. A zanim usnela to budzila sie co chwile i poplakiwala ![]() Co do mycia glowy to ja jej myje co 2 dni. Lece spac, milej nocki dziewuchy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
Hejka dzisiaj
![]() Bardzo męczący dzień... Zacznę od tego, że wybrałam się do Lidla. Nigdy nie byłam w tym pięknym mieście jeszcze w Lidlu, bo są daleko, no ale sprawdziłam na jakdojadę najbliższy i zapakowałam młodego w wózek z samego rana. Padał deszcz, ale w sercu mym panowała radość, że zaraz obkupię się w piękne bodziaki, bo tak wcześnie rano, będzie wybór, że hoho. No i dojeżdżamy, wysiadamy... Sprawdzam na telefonie gdzie iść (Gniewko już na rękach oczywiście, bo 15 minut w wózku to o 15 minut za dużo) i... co?? Najbliższy Lidl wg mapy jakieś pół godziny piechotą! Pogrzało? Nie no, sprawdzam jeszcze raz jak dojadę, wpisuję ten sam adres i wszystko a tam zupełnie inne linie autobusowe i inny przystanek końcowy. Nie mogłam uwierzyć! Nie wiem jak to sprawdziłam i o co chodzi?! Tak więc potulnie wróciliśmy do domu, bo już o porze drzemki wiedziała cała nieznana nam na szczęście okolica i zadzwoniłam do mamy, żeby bodziaki kupiła u siebie ![]() Potem już bez takich wyczynów, ale ogólnie mękolenie cały boży dzień. Gryzelda gratki, że pasuje stages ![]() Novakia, wstaw koniecznie zdjęcia jak już te dwójki wyjdą ![]() Gniewko też uwiebia odkurzacz, kiedyś pełzał, potem raczkował za nim, a teraz używa jako pchacza i łazi jak odkurzam. Zresztą jak nie odkurzam, to też go bada dogłębnie, no ale kabelek i powietrze są the best ![]() A co do kąpieli to u nas codziennie obowiązkowo, główkę też myję, bo lubi polewanie po głowie, poza tym często we włosach jest jakieś jedzenie itp. ![]() A kremów do pupy nie używamy, na początku przy pampersach to linomag, ale tylko na noc i w razie jakichś zaczerwienień, tak to nic i teraz też totalnie nic. Sudocremu to w ogóle bym nie dawała codziennie, bo on jest wskazany tylko w awaryjnych sytuacjach a nie prewencyjnie. Grześko cudny w tym kombinezonie ![]() W ogóle tak mi smutno, że już taka jesień za oknem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
a moje dziecko cholernie boi sie odkurzacza. zeby odkurzacz musi mi ja maz brac do drugiego pokoju. wiec co za tym idzie wrocilam sie do sredniowiecza i moim przyjacielem jest teraz miotla 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Konto usunięte
|
Bry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grzesko dziękuje ![]() Ja tam jesień lubię, byle była słoneczna, dzisiaj tak zimno brrr Muszę do spacerówki jakiś śpiworek kupić żeby młodemu nogi nie marzły bo kocyki z automatu są ściągane i wyrzucane z wózka ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;65486161]Bry ![]() Witamy w ten zimny dzień ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do jedzenia oj znam to, u nas tez czesto trzeba zabawiac :/ Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Dzisiaj młoda pierwszy raz w kurtce... tak zimno. Diablica a nie mialas przy wozku w zestawie śpiworka na nogi? U nas byl. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#531 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na takie pierwsze jesienne chłody ok, ale na zimę zdecydowanie za kiepskie.
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Tak w ogole, dzis tz wzial mala z ranca i rozsmieszal i patrzy, ze dwojka gorna przeswituje
![]() ![]() Ja tez sie wczoraj wybralam na ciekawy spacer, z racji tego, ze mialam duzo do zrobienia w chacie wzielam dziecia do wozka dopiero o 18 i mialam zamiar pospacerowac w strone lasku, po pol kilometra zobaczylam piekna rodzinke... dzikow, chyba z 15 sztuk sobie szlo jakies pare metrow od nas. Tak szybko jeszcze nigdy do domu nie dotarlam, masakra. Nigdy wiecej tak poznych spacerow.
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super, że się pojawiają ![]() Extra spacer ![]() A śpiworek to bym chciała taki...ale zdecydowanie za inną cenę ![]() http://www.tublu.pl/mod/77/t/cP?mod=...+dla+starszaka
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
A no i 9 mcy dzis konczymy
![]() ![]() ![]()
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cath gratki 9 mcy!
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
#538 | |||
Rozeznanie
|
Najlpeszego:-*
Cytat:
![]() U nas tez ost gorsze noce bo 2dwojki wychodza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U nas 10msc stuknelo w niedziele ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mi sie wydaje ze te pierwsze ida jakos szybko a pozniej zastoj. a nas szly jeden za drugim, lacznie do lipca miala juz 8 zebow a teraz cisza. tzn.objawy w postaci rozpulchnionych dziasel i marudzenia sa ale nic w tym temacie od 3 miesiecy sie nie dzieje... 😐 a to przyjaciol mojej corki spotkalas, bo na nia i nas dzik mowia 😂 Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#540 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mozliwe, ze najpierw ida szybko, a pozniej juz wolniej. U nas tez bezrekawnik od jakiegos czasu na topie, no oprocz tych upalow w zeszlym tygodniu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.